Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Godzila - všeobecná diskuze

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vinc
Stálý člen
Příspěvky: 97
Registrován: stř 27 kvě 2009 14:29
Bydliště: Rakousko
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zapper

Příspěvek od Vinc »

Ještě téma Godzila: Tak jsem tu svoji godzilu trochu "upravil" a přidal cinc konektor, aby se dala použít i s kulatými elektrodami od Rava. Výsledné měření proudu při 6V je stejné téměř stejné jako s plochými elektrodami tedy podle vlhkosti a přítlaku houbiček a to od 0,1 do 0,6 mA. Pokud je přítlak hodně velký, mohl by proud jít až k 1 mA. Ale to by už bylo dosti nepohodlné, protože ty kulaté elektrody poněkud tlačí. V původním příspěvku jsem uváděl proud 1-4 mA. To bylo malé přehlédnutí a tedy: omluva. Zkoušel jsem také kulaté elektrody jen s látkovými návleky, ale tam byl proud příliš "kousavý" až 54 mA. Co se účinku týče, po ca 45 min. aplikaci jsem měl na ploše pod houbami (zde na hrudníku a na záddech) zarudlou pokožku, asi jako po "křenové placce" :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
mekac
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: pon 31 kvě 2010 13:11
Bydliště: ždírec n.D
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

spondylolýza

Příspěvek od mekac »

ahoj,
nevíte někdo, jestli by se dala řešit spondylolýza(http://www.vse-pro-telo.estranky.cz/cla ... steza.html) pomocí godzilly ? zejména asi Slávek ví nejvíc o regeneraci tkání pomocí stejnosměrného proudu a pracech pana Beckera. Ta má poškozená tkáň má být údajně tvrdou chrupavkovitou tkání a regenerace se podle doktorů konat nebude, těžko říct jak hluboko proud pronikne a těžko říct za jak udržet přesnou hodnotu procházejícího proudu, kdy jeho hodnoty budou asi stěžejní.
A když už by se regenerace nekonala tak by asi nebylo od věci zkusit DMSO + nějaká látka tlumící bolest (konopí, hřebíček apod.). Budu vděčen za každou radu.
předem díky :)


zdenin
Nový člen
Příspěvky: 24
Registrován: stř 02 čer 2010 9:11
Dostal: 1 poděkování

Re: Godzilla - 6V baterie

Příspěvek od zdenin »

Může někdo kdo tomu rozumí poradit jestli na napájení Godzily se dá použít síťový adaptér-Solid DA 04 od DD Technik?
Je s nastavitelným výstupním stejnosměrným nestabilizovaným napětím 3-12V 500mA.
Děkuju.Zdenek.


cimirek
Zasloužilý člen
Příspěvky: 493
Registrován: čtv 15 čer 2006 5:56
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Godzilla - 6V baterie

Příspěvek od cimirek »

Vzhledem k tomu, že to budeš pouštět do těla, tak jedině baterie. Cokoli spojené se sítí, může mít v případě závady fatální důsledky.


zdenin
Nový člen
Příspěvky: 24
Registrován: stř 02 čer 2010 9:11
Dostal: 1 poděkování

Re: Godzilla - 6V baterie

Příspěvek od zdenin »

Velice moc děkuju.Zdenek.


vratik
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: úte 13 dub 2010 10:25

zajimavy clanek

Příspěvek od vratik »

Ahoj! Nahodou jsem narazil na hodne zajimavy clanek: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3876882

Do krecku s nadorem se poustel obycejny stejnosmerny proud od 0.1 do 2.4mA 1h denne po 5 dni. Velikost nadoru byla v prumeru vzhledem ke kontrolni skupine 89% pri 0.1mA a 2% pri 2.4mA.
Ta godzilla fungovat bude.. ;) A mozna ani nebudou potreba ty houbicky pro snizeni protekajiciho proudu..


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: zajimavy clanek

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Vrátik,

Co si se sebou uděláš je tvoje věc ale:

On se do toho například R.O. Becker, jeden z velmi mála velice nadaných, důsledných a trpělivých MuDr. vrtal 35 roků a dost daleko se dovrtal. Nebyl taky jedinný, vrtalo se v tom i dost jiných pečlivých výzkumníků a i dost srandistů, kterí dokázali, že to nefunguje a může to například rakovinu dokonce podpořit. Ti osli dokázali že to nepracuje tím, že buďto dávkovali celkový proud daleko výše, nebo ho dodávali tak nějak stejně jako Becker, ale bodovými elektrodami. Nutno podotknout, že becker s rakovinou také poněkud varoval, ale nedospěl k jednoznačným závěrům. Většinou pomohlo, někdy ne.

Takže, pokud si chceš zavýzkumničit, držím palce, ale pokud možno z toho vynech druhé, dokud nebudeš najisto vědět, co se děje a kdy a jak.

Zde si dovolím podotknout, že se courá po netu pár historek, kdy někoho vyléčila ze spousty neduhů i rána blesku a elektrický ohradník na dobytek, a to jednorázově. S tím ohradníkem to přišlo od nějakého Australana, farmáře, kterého na ohradník na pár minut přitlačil jen tak mimochodem bejk. Hádám, že mu bejk chtěl dát okoštovat, jak je to príma, protože jinak se do něj neobul. Z toho plyne jednak poučení, že tam nějaké díry ve vědomostech samozřejmě jsou, ale nech se jen tak mýrnix dýrnix trefit bleskem ?!? a jednak že i třeba býk může mít víc smyslu pro humor a fair play než Limeys (Britové).

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. Nedalo mi to a ten nikoliv článek, ale abstrakt vědecké práce, tedy stručný souhrn výsledků pokusnictví hovoří o tom, že nádory se sice zmenšily pod vlivem proudu, ale po zastavení "léčení" křečků tyto nádory začaly znova růst a to i z doposud zdravých okrajových buněk nádorů, i když nádory velikostí nedohnaly velikost nádorů kontrolní skupiny před ukončením experimentu. Toto je přesně o čem mluvil už před cca 50ti- 30ti lety Robert. O. Becker. Doporučuji k postudování jeho knihu "Body Electric".


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vratik
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: úte 13 dub 2010 10:25

Re: zajimavy clanek

Příspěvek od vratik »

Zdravim a diky za odpoved!
No me to akorat nadchlo, pac to zni dost fantasticky a jenom jsem to sem chtel dat k dispozici. Urcite diky za postrehy, jsem se akorat nechal trochu unest..
Na te strance PubMedu jsou i odkazy na tu praci v plnem zneni - LinkOut - napr. http://cancerres.aacrjournals.org/content/45/11_Part_2/5625.long
Jinak cetl jsem knizku "world without cancer", ktera se zameruje na lecbu rakoviny pomoci vit. B17/Amygdalin/Laetrile. I po teto lecbe je ale potreba brat nejakou udrzovaci davku, jinak se nador skoro vzdy objevi znovu.


Albert Einstein: When the solution is simple, God is answering.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: zajimavy clanek

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nechal unést, no to tak, já to dělám taky dost často. S tím Laetrilem je to tak. Léčiva na rakovinu, a ne jenom, se dají rozdělit do tří základních kategorií.

A) naprostá většina ortodoxních je nevybíravá a jde o to koho skolí první, jestli rakovinu, nebo pacieta. Rakovina v nějakých 90+% případů zahyne až po skolení pacienta. Dalo by se tomu říct konečné řešení.

B) alternativní, které kolí rakovinu vybíravě, kam patří i Laetrile, ze kterého se v těle, v buňkách které jedou na anerobický cyklus tvoří cyankáli, které je hubí a tělo to pak musí odstraňovat. Zde se povětšinou rakovina vrací, pokud dotyčný zásadně nezmění životní styl a filosofii k lepšímu. Sem patří také césium choride.

C) Alternativní, které dokáží v člověku nahodit velice aktivní imunitu, ke kterým patří i psychické léčení, asi nějaké ty zajímavé vody, chlorování MMS a HCl atp. Pracuje v naprosté většině případů pokud je vhodně aplikovaná. Něco z toho může dokonce zajistit doživotní imunitu všem vyl=čeným neduhům, ale ne neduhům jiným, z pokračování v nevázaném životním stylu.

D) Náhodné, kdy imunita je nahozena vážným úrazem, a to i chirurgickou operací, nebo druhotnou infekcí, jako třeba zápalem plic, nebo vážnou chřipkou, ale zase je to kdo zakalí dřív, jestli pacient, nebo rak a funguje to sporadicky.

S těma elektrodama ještě jedna věc, kterou jsem opoměl dodat. Vyšší dávky el. proudu elektrodami přímo do nádoru velice zvyšují kyselost v nádoru a to do té míry, že i rak to nesnese a odumírá, i když v zásadě má rád právě kyselejší prostředí. Kdysi jsem během tří neděl umořil, tedy octem, plísňovou infekci, které jsem se nemohl zbavit za skoro rok obhospodařování zásaditým alkoholem. Odborníci mi tenkrát řekli, že to mám na doživotí, ale jaksi mi bylo pod třicet a měl jsem pro dotyčný orgán dost použití, ale takhle jsem ho musel dát "k ledu".

Takže pozor na to, za co může skutečně elektrický proud jako takový a za co můžou produkty elektrolýzy a v jaké míře atd.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Elliška
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 24 úno 2011 10:02

Re: godzilla

Příspěvek od Elliška »

Ještě ke godzille - kolikrát a jak dlouho denně ji používáte?
A znamená něco, že mínusovou elektrodu cítím vždycky o dost silněji než plusovou? Namočené i přitisknuté je mám stejně (tu mínusovou se snažím spíš méně). Dělá to i když je za chvilku přehodím na druhou stranu těla. díky.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Godzila

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar, na SZ jsem byl dotázán a jde o všeobecné pravidlo především u stejnosměrného proudu.
anonynmě píše: Tak to je teda dost času! Já jsem myslel že dám dneska teda víc, ale vydržel jsem 5 minut a motala se mi strašně hlava tak jsem toho nechal.Jednu elektrodu jsem měl na levé ruce a jednu na pravé noze-možná to bylo tím?Měl jsi to motání hlavy taky nebo to není normální?
Ruka noha přes tělo není zrovna dobrý nápad. Honíš to křížem přes srdce a tomu by ses tedy měl vyhnout. Možná je to motání hlavy i z toho. Jak pustíš stejnosměrný přes srdce, srdce to musí překonávat. Ještě jinak, střídavý proud přes srdce má snahu změnit jeho frekveci tepu, ale je při stejných voltech méně nebezpečný než stejnosměrný.
Stejnosměrný má snahu srdce (stejně jako třeba ruku) stahnout a nepustit.
Další věc je, že čím je delší dráha proudu, tím je větší odpor a tím je nižší proud. Nejlepší výsledky s Godzilou se dosahují na kratší vzdálenosti. Proto jsem dělal vždy koleno - šlapka nohy.


Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Igi
Zasloužilý člen
Příspěvky: 208
Registrován: sob 30 črc 2011 13:25
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: zapper

Příspěvek od Igi »

Jak jsem tu to tak pročítal tak by mě zajímalo co je lepší, jestli zapper nebo jen obyčejná godzila? Podle toho jak jsem tu četl tak godzila, snad seženu ty celulozové houbičky, jak jsem tu četl tak je to trošku problém. Jinak mohla by stačit baterka z mobilu 3,2V? Je tedy lepší měnit polaritu každých 5min, když tím chci vyhubit patogeny? A jinak můžu dát elektrody kamkoliv i třeba na hlavu nebo i na oči? Díky


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: zapper

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ito píše: Tam tie bakterie ziju veselo dalej mozno 220V by uz nieco urobilo asi skusim. :laugh: Ito
Možná zkus jenom 3V stejnosměrný z baterky. Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ito
Stálý člen
Příspěvky: 55
Registrován: úte 21 zář 2010 23:16
Dal: 4 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Re: zapper

Příspěvek od ito »

Ahoj Slavku

Prave som to skusil, ale musim konstatovat ,ze nic zasadne sa nedialo, az ked zacal cernat kefir pri kladnej elektrode tam to aj zacalo kcipat po 20 minutach pouzil som 3v baterku vzdialenost elektrod 2cm. Asi sa zacali varit :laugh:

Ito


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: zapper

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ito píše:Ahoj Slavku Prave som to skusil .... Asi sa zacali varit :laugh:
Ito
Nazdar Ito. Z toho, co jsem si kdy vyčetl, by to mělo pracovat velice spolehlivě a děkuju, že jsi to vyzkoušl a jsem rád, že jsi dostal prakticky nulový výsledek. Podle mne to poukazuje na to, alespoň zatím, že člověk si musí dát velice pozor na to, jaké udělá provedení pokusu. Ona se ta metoda totiž skutečně na sterilizaci používá, tudíž pracovat nutně musí. Někde v minulosti jsem sem dal jednoduchý pokus srybičkou v akváriu, který jsem chytil někde na netu.

Do akvárka byla dána rybička a bylo zjištěno, že rybička dostane očividně pecku jenom na přímé spojovnici mezi elektrodami. Pokud jsou elektrody bodové, je to čára, pokud dráty, je to plocha a pokud plechy, je to objem. Zde se tedy nabízí možnost, protože nevím přesně jak jsi pokus provedl, že jsi nebral vzorek z objemu tam, kde byl proud účinný. Předpokládám, že jsi použil při pokusu holé dráty a vzorek bral mimo jejich spojnici. Z doložených pokusnictví průmyslových patentů vyplývá, že pro sterilizaci elektrickým proudem je nutno prohnat veškeré množství sterilizovaného produktu omezenou rychlostí v závislosti na ploše elektrod a použitému proudu právě tou účinnou zónou mezi elektrodami. Mimo ni, a to nejspíše bude také otázkou odporu prostředí a použitého proudu, se nic neděje.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“