Slavek Krepelka píše:Mohl bys upřesnit, jak to aktivujete HCl v kombinaci s tou šťávou. Akzivujete HCl a pak vrazíte do šťávy, nebo jak?.
Ahoj Slávku, nakapu 6 kapek MMS do skleničky, přidám 6 kapek HCl 3,5%, počkám 30 vteřin(do nedávna 3 minuty), skleničkou komíhám, pak doleji decinku šťávy a vypiji. Ihned doleji deci vody a vypiji. A právě až teď to u nás obou přijde - chceme to vyblít
Je úplně jedno, jestli použijem ananasový džus, nebo brusinkovou šťávu, chce to prostě ven. Musím říct, že se to dělo i při aktivaci kys. citronovou. Proto jsme často také používali tobolky. Pak ten problém nebyl. Nevadí nám ten zápach a odér, ale až cosi po polknutí na jazyku či co.
Batles píše:Pobolívá mne však pravé rameno a to i přes to, že beru pravidelně 1 denně 6 aktivov. kapek MMS s HCl.
Slavek Krepelka píše:Batlesi, možná to je blbost, ale pořádně si projdi skrz svoje spací zvyky. Já s tím měl taky párkrát potíže, tedy s rameny, dost surové, a zatím vždycky mi to vyřešila změna toho, jak spím, kde ty paže mám, kolik polštářů atd.
Teď jsem se fakt zasmál. Máš naprostou pravdu! Já moc rád spím v embrionální poloze na pravé straně a po 20ti minutách se musím obrátit, už to citelně pobolívá. S rozhozenýma rukama na jakékoli straně spím bez problémů a potvrzuji, že s těmi polštáři máš také pravdu!
Ostatně, nic bych za to nedal, že to rameno mě pozlobívá kvůli zalezlé borelioze. Před dvěma lety jsem měl stěhovavé záněty mezi rameny, nemohl jsem bez naříkání
ani pořádně řadit rychlosti v autě a točit volantem, natož se v klidu vyspat. Byly to galeje a táhlo se to asi dva měsíce. Samé protizánětlivé léky, antibiotika, elektroléčba,
rehabilitace a výsledek nula. Pak jsem si koupil generátor koloid.stříbra, ravozapper a konečně přišlo i MMS. Tak jsem se na ty jejich léky vykašlal a začal jsem
to všechno na sobě aplikovat. Za týden nebo dva jsem zase radostně žil, zlepšovalo se to přímo skokově. No, však jsem na to taky pořádně udeřil.
hezký den, Batles