Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Moje "škodovka" na vodík!

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

LUKE píše:mam pocit ze tohle forum je uplne o necem jinem.uz se mi sem nechce ani chodit pokazde kdyz sem prijdu tak tady nekdo nekoho napada.je to onicem chodim uz na jina fora.je to skoda tak dobre se tady cerpaly informace.
Skoro souhlasím. Víš LUKE...potkávají se jen lidi s lidma....Mám vřelý vztah k pár lidem na fórui, ač je osobně neznám...K Ivanovi, Jirkovi Wojnarovi, k Rivalovi, Jeffovi a mohl bych jmenovat ještě pár dalších...ale jde o to, že tito lidé jdou do toho opravdu srdcem a snaží se....ti ostatní jen opravdu vyčkávají...Je fakt, že třeba Novák je tu nový a je opervdu třída, ale jde svou cestou...budiž mu přáno...ale cesta bývá dlouhá...teda ta vlastní...znám to od sebe.....to je vše...Mim

Však ono to půjde!!!
Nobody
Stálý člen

To Iv a Mim

Příspěvek od Nobody »

Nazdar panovia,
uplny suhlas s Vami.Urobis,uverejnis a ten co len cita Ta skritizuje...
Ale aj tak by sme to nemali vzdat...

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Poslední dobou s tou kritikou nebylo až tak špatné.

Mim
Zasloužilý člen

Pojďme se na to vykašlat....

Příspěvek od Mim »

Kašlete na to, co bylo....Pokud chcete využívat VE myslete jen na ni....a snažte se tvořit....Jen to vám všem otevře cestu.....Pokud si přečtete podstatné příspěvky z fóra, neexistuje, že byste neuspěli....V této sekci začnu od samého počátku (poslední pokus) Upozorňuji všechny na to, že to bude veřejné a tím otevřené. Pokud ale budu mít problémy, zejména s napadáním na SZ , nebo mailu, přeruším to. Je to jasné? Doufám, že ano. Mim

Však ono to půjde!!!
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Mime prosím Tě, mohl bys začít tou separací, aby mi nechyběla do uceleného obrazu, kdyby Tě zase někdo nas... .

"Dum spiro spero"
Ciceron
Mim
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mim »

Ilem píše:Mime prosím Tě, mohl bys začít tou separací, aby mi nechyběla do uceleného obrazu, kdyby Tě zase někdo nas... .
Promiň, Ileme, ale slušní a pracovití lidé mě nasrat nemohou...jen ti druzí....Nezačnu jednou větou, ale od počátku svého uvědomění....pokud někdo chce využívat VE, musí pochopit...to je vše, ale není to málo....Elektrolýza je první a jediná myšlenka. Faraday byl jejím otcem a my nejprve musíme pochopit základ. Od toho se to bude ubírat....Disociace vody je komplikovaný jev, který nám dává další možnosti....Pokusím se rozvést (laicky) tuto myšlenku. Dvojvrstva je první překážkou a po ní následují další....Ten kdo vydrží, vyhraje. Představuji si to tak, že každý den představím jeden krok. Po 24 hodinách nebudu reagovat na dotazy předešlé...Pochopeno? Prvním krokem bude samotní elýza, tak, jak je prezentována ve všeobecné fyzice. Zítra......Mim

Však ono to půjde!!!
Nobody
Stálý člen

To Mim

Příspěvek od Nobody »

Mime, uplny suhlas,nasrat cloveka,alebo zobrat Anjelovi dusu...Ved vies o com hovorim.Dobre si sa rozhodol...Niektorym staci po kvapkach...Skoda ze si nemohol byt na chate..Bolo nam luto a cakali sme Ta..Mozno nabuduce..Uprimne sa tesim..
Nobody.

Mim
Zasloužilý člen

Re: To Mim

Příspěvek od Mim »

Mě samotného to mrzelo, že nemohu být s vámi, ale opravdu jsem nemohl....Příště určitě...Mim

Však ono to půjde!!!
LUKE
Stálý člen

Příspěvek od LUKE »

mime :good: :D

DYGI
Nový člen

Příspěvek od DYGI »

Mime budu dávat pozor na příspěvky které sem dáš.A hlavně nenech se odradit prosíííím. :D

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Luke

Příspěvek od Iv »

LUKE píše:mam pocit ze tohle forum je uplne o necem jinem.uz se mi sem nechce ani chodit pokazde kdyz sem prijdu tak tady nekdo nekoho napada.je to onicem chodim uz na jina fora.je to skoda tak dobre se tady cerpaly informace.
Tak to Luky nedělej,zůstaň věrný,to je život,musí být vždy bouřka aby se vyčistil vzduch a vyšlo zase Sluníčko a prosím neopomíjej cit a psychologii,to by mělo se vším souviset,vždyť se podívej na dnešní společnost,materialistickou,která nebere cit,lásku k bližnímu,emoce,smutek,vztek,to vše patří k správnému ldskému žití a ber to právě jako součást vývoje lidského jedince,jinak to dopadne tak jak to dnes dopadá v naší společnosti.Ber to tak jak to je a další informace tady určitě najdeš a důležité,neboj. :ewhistle: Pokud se slušní lidi nesjednotí ,vždycky hlupáci budou mít navrch. :bye:
Být hlupákem je dnes moooc těžké,konkurence je velká. :jump:

DYGI
Nový člen

Příspěvek od DYGI »

Zdravím.Mime kde jsi?Udělal sem si chvilku čas.

DYGI
Nový člen

Příspěvek od DYGI »

Mime co je s tebou?Doufám že nic vážnýho?

LUKE
Stálý člen

Příspěvek od LUKE »

no mim se nam asi zatoulal hihihi :lol: .

LUKE
Stálý člen

Příspěvek od LUKE »

vis ja to tak ani nepotrebuju peto

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“