Rival píše:Připravují se veliké změny, které bez spolupráce a zapojení ostatních členů nejsou možné. Především musím říci, že i já jsem jen člověk... Poslední dva měsíce sem musel řešit neodkladné pracovní záležitosti, které mi vzaly téměř veškerý můj volný čas. Nyní se situace již zklidnila a mohu se opět věnovat našemu fóru.
Znovu žasnu nad tím, co se zde děje. Žasnu nad lidskou zlobou a fanatickou nenávistí, která se projevuj opětovným napadáním a urážením některých členů fóra. Hon na Iv je toho zářným příkladem. Výsledkem je jeho odchod z našich řad... Pro tyto energie jsem fórum nezakládal. Docházím tedy k závěru, že má shovívavost již není ku prospěchu fóra a je načase změnit přístup.
Rád bych Vás všechny požádal o aktivní spolupráci. Jako základ pro další smysluplné pokračování fóra vidím vybudování silného moderátorského týmu. Přál bych si, aby každá tématicky rozdělená část fóra měla aspoň jednoho svého moderátora, který ji bude spravovat. Některé části již své moderátory mají, na ty ostatní musíme společně moderátory najít. Je to práce mnohdy nevděčná, ale nesmírně důležitá a smysluplná. Budu vděčen za každou jednotlivou SZ (soukromou zprávu) k této problematice. Máte-li chuť a chcete-li věnovat část svého volného času rozvoji fóra jak moderátor či moderátorka, tak mne prosím obratem kontaktujte.
Tolik jen v krátkosti... Další podrobnosti o chystaných změnách probereme na srazu a následně i zde v tomto tématu.
Dotaz, Návrh, Prosba...
Buď Zdráv Rivale,
Člověk přileze v celeku spokojenej po víkendu a jak tak zjišťuji blbství kosí řady členů fóra, čemuž se ani nedivím.
Vím že máš hodně práce jako každý jiný, ale připojím se s návrhem.
Co kdyby byla povolena cenzura nevhodných příspěvků, samozřejmě že demokratická cenzura a každý příspěvek vy měl tlačítko „označit tento příspěvek jako nevhodný“.
Po dosažení jistého počtu „nevhodnosti by na tento příspěvek byl upozorněn admin či by se automaticky smáznul. S poznámkou „nevhodný příspěvek byl smazán apod.“ aby dotyčný věděl že přestřelil.
Ten kdo bude mít „X“ nevhodných příspěvků = ban.
Měj se
Ještě bych to dodatečně doplnil a to se trefím i sám do sebe.
Kolikrát jsem ve vláknech něco hledal. Na začátku fóra tam ještě byly informace hutnější, poslední dobou je to však řídké díky balastu (off topic + hádanice). Teď něco pročíst, tak to je na půl dne.
Takže doporučuji i řešení Off-Topic příspěvků, třeba způsobem jak jse uvedl výše.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.