Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pyramidy
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
materíál
jedno to asi není; napsal jsem, že je v mém případě z roxferů - 8mm betonářská ocel, nařezal jsem jí původně velikou , cca 2,2 m vysokou, že sem v ní měl sedačku, ale už se mi do garáže nic jiného nevešlo, tak jsem jí zmenšil... nyní asi 120 cm výška, i tak zabírá hodně místa.
Přesnost - na netu najdeš tabulky s rozměry pokud se ti nechce počítat . tedy jsem nařezal roxfery na patřičné délky, včetně skladů(míst, kde se pruty stýkají). Svařil jsem podstavu zúhlovanou na opravdový čtverec, pak navařil pruty do špice,tenkou flexkou rozřezal na dva trojuhelníky spojené šroubem ve špici a v podstavě též šrouby a nav. matkami....
Přesnost - na netu najdeš tabulky s rozměry pokud se ti nechce počítat . tedy jsem nařezal roxfery na patřičné délky, včetně skladů(míst, kde se pruty stýkají). Svařil jsem podstavu zúhlovanou na opravdový čtverec, pak navařil pruty do špice,tenkou flexkou rozřezal na dva trojuhelníky spojené šroubem ve špici a v podstavě též šrouby a nav. matkami....
felda
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
materiál
Jedno to podle mě bude....
jde o tvar ne o to z čeho je...
někde sem četl že stačí i jen naplí provázky, nebo ze 4 laserových ukazovátek uchycených v zemi jejichž světlo se ve vrcholu protíná.....
to musí velice efektně vypadat za tmy.....
já budu dle rad dělat jehlanovitý opory k rajčatum (který se nebudou zaštipovat a proto potřebují více opory)...tak to zrovna udělám do pyramidek.... nejspíš z latěk....teoreticky by tato pyramidová konstukce měla mít dobrej protiplísnovej efekt...mimo samozřejmě nabíjecích schopností....
ps.některým lidem prý stačí i jen myšlenka, vizualizace tvaru pyramidy, kolem sebe a cítí její učinky???....
jde o tvar ne o to z čeho je...
někde sem četl že stačí i jen naplí provázky, nebo ze 4 laserových ukazovátek uchycených v zemi jejichž světlo se ve vrcholu protíná.....
to musí velice efektně vypadat za tmy.....
já budu dle rad dělat jehlanovitý opory k rajčatum (který se nebudou zaštipovat a proto potřebují více opory)...tak to zrovna udělám do pyramidek.... nejspíš z latěk....teoreticky by tato pyramidová konstukce měla mít dobrej protiplísnovej efekt...mimo samozřejmě nabíjecích schopností....
ps.některým lidem prý stačí i jen myšlenka, vizualizace tvaru pyramidy, kolem sebe a cítí její učinky???....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
materiál
jedno to není , jde o to co máš k dispozici, co ti nezmizí ze zahrady , a když, tak aby tě to nezruinovalo
asi tak....
asi tak....
felda
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: materíál
A co skládací pyramida - stan? Nonfelda píše:ale už se mi do garáže nic jiného nevešlo, tak jsem jí zmenšil... nyní asi 120 cm výška, i tak zabírá hodně místa.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: skutocna energia z pyramidy
Strojový překlad souborů tutorial - vzhledem k velikosti, jsem dal naMarteen píše:http://www.comshop.tv/tpp/
http://www.ulozto.cz/9603237/tpp-rar
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jev
Jen abych sdílel zkušenost :
Na jaře jsem si slepil ze zbytků skla silikonem pyramidu , jako že ji někde ustavím, něco do ní dám a budu sledovat jak se vyvíjí vzorek v pyramidě a vně. No , nějak letěl čas a pyramida zůstala v dílně kde bylo místo - na ocelových šablonách. Zajímavé na tom je , že ačkoli pod ní mohl vzduch , co je pod piramidou je netknuté a co čouhá mimo , zrezlo . Přikládám fotky - jednu s bleskem , jednu bez.
Konec reportu.
Na jaře jsem si slepil ze zbytků skla silikonem pyramidu , jako že ji někde ustavím, něco do ní dám a budu sledovat jak se vyvíjí vzorek v pyramidě a vně. No , nějak letěl čas a pyramida zůstala v dílně kde bylo místo - na ocelových šablonách. Zajímavé na tom je , že ačkoli pod ní mohl vzduch , co je pod piramidou je netknuté a co čouhá mimo , zrezlo . Přikládám fotky - jednu s bleskem , jednu bez.
Konec reportu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
pyramida-generátor
Dokáyal by jste někdo vykoukat-vymyslet něco rozumného-použitelného?
http://www.fuellesspower.com/
http://www.fuellesspower.com/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Energie kamenů - Egypt
Máte někdo nastudovány kameny ? Moc sem o tom na internetu nenašel. Z dostupných dokumentů si pamatuji jen že nebeské vozy - dar od vesmířanů, měly veliká kamená kola v několika řadách, otáčela se pomalu, každá řada jinou rychlostí a vířila prach, oproti nebeskému vozu vesmířanů (návštěvy z nebes), které kola viditelně neměla a prach nevířila.
Kameny jsou jako velmi slabé generátory, usměrňovače, zesilovače.
Zkoušel jste někdo vzít různé druhy kamenů, nejlépe stejného tvaru, vložit mezi ně slídu (plexisklo) a otáčet ve vertikálním i horizontálním směru ? Vzduch kameny vybíjí, nemám tušení jak to odizolovat od vzduchu.
Dost by pomohlo znát náboj jednotlivých vazeb v kameni a krystalickou mřížku, jak které složení krystalizuje, pro více než statické sranda využití, bude třeba namíchat tyto krystaly kamene do směsy a odlít přesně definované tvary na konkrétní rovnoběžku planety pro maximální efektivitu.
Kameny jsou jako velmi slabé generátory, usměrňovače, zesilovače.
Zkoušel jste někdo vzít různé druhy kamenů, nejlépe stejného tvaru, vložit mezi ně slídu (plexisklo) a otáčet ve vertikálním i horizontálním směru ? Vzduch kameny vybíjí, nemám tušení jak to odizolovat od vzduchu.
Dost by pomohlo znát náboj jednotlivých vazeb v kameni a krystalickou mřížku, jak které složení krystalizuje, pro více než statické sranda využití, bude třeba namíchat tyto krystaly kamene do směsy a odlít přesně definované tvary na konkrétní rovnoběžku planety pro maximální efektivitu.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Pyramidy - The Pyramid Code (Kanadský 5. dílný TV seriál) ..
... http://www.ceskatelevize.cz/porady/1034 ... 551180001/ ... momentálně obsahuje video 1. dílu ... (opakování na ČT2 30.8.2012 v 11:05)
... další info: ... http://www.csfd.cz/film/323059-pyramidy/ ...
... další info: ... http://www.csfd.cz/film/323059-pyramidy/ ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pyramidy
Taky bych si na experimentování postavil malou pyramidu, jaký teda úhel použít? Těch 65° ? V té knize jak tu někdo dával, jsou rozměry pyramidy s přesností na setiny, to je potřebat tak přesně? Budu rád když budu mít přesnost jednotky mm.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Se stanovením toho "správného" úhlu stěn pyramidy je stále ještě potíž v tom, že se neví, co přesně má ten úhel dělat, k čemu tam vlastně je a na čem závisí. Takže jsou raženy různé úhly - podle skutečných pyramid a nebo podle rozličných teorií.
- Skutečné pyramidy mají úhly různé, některé jsou i na kulatém půdorysu, některé lomené a nebo stupňovité, takže se to většinou bere podle té "nejsprávnější", za kterou může být považována kterákoli z nich.
- Jednou z teorií je ta, podle níž ten úhel závisí na zeměpisné šířce.
- Jiná zase tvrdí, že je to úhel nasypaného suchého písku, ovšem pomíjí jaksi fakt, že pak by ten úhel závisel na velikosti a tvaru jeho zrn.
- Další dost propracovaná teorie tvrdí, že to má být úhel "vodní molekuly", který se sice pohybuje, ale většinou kolem 52a1/2 stupně (doufám, že to nepletu - je to jenom z mé náhražky paměti, raději ověřit!). Prakticky to znamená, že poměr "vzdálenost od středu k patě / výška pyramidy / šikmá od paty k vrcholu" je 1/2/3, což se dá docela dobře odměřovat i spočítat.
- Nejspíš ještě další a další.
Osobně jsem dělal malou pyramidu ze čtyř rovnostranných trojúhelníků, ale nikomu to nevnucuji.
Zdravím - poota
- Skutečné pyramidy mají úhly různé, některé jsou i na kulatém půdorysu, některé lomené a nebo stupňovité, takže se to většinou bere podle té "nejsprávnější", za kterou může být považována kterákoli z nich.
- Jednou z teorií je ta, podle níž ten úhel závisí na zeměpisné šířce.
- Jiná zase tvrdí, že je to úhel nasypaného suchého písku, ovšem pomíjí jaksi fakt, že pak by ten úhel závisel na velikosti a tvaru jeho zrn.
- Další dost propracovaná teorie tvrdí, že to má být úhel "vodní molekuly", který se sice pohybuje, ale většinou kolem 52a1/2 stupně (doufám, že to nepletu - je to jenom z mé náhražky paměti, raději ověřit!). Prakticky to znamená, že poměr "vzdálenost od středu k patě / výška pyramidy / šikmá od paty k vrcholu" je 1/2/3, což se dá docela dobře odměřovat i spočítat.
- Nejspíš ještě další a další.
Osobně jsem dělal malou pyramidu ze čtyř rovnostranných trojúhelníků, ale nikomu to nevnucuji.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
Pro inspiraci jukni třeba na :Igi píše:Taky bych si na experimentování postavil malou pyramidu, jaký teda úhel použít? Těch 65° ? V té knize jak tu někdo dával, jsou rozměry pyramidy s přesností na setiny, to je potřebat tak přesně? Budu rád když budu mít přesnost jednotky mm.
http://lecivepyramidy.cz/
vpravo v menu pak - Kde jsou léčivé pyramidy
http://www.brana-zdravi.cz/leciva-pyramida/
nebo
http://www.reiki-cz.com/ezoterika.php?id_ost=9
a v Rusku - hodně špičaté
http://cestovani.doktorka.cz/rusky-mili ... -pyramidy/
http://probuzeni.blogspot.cz/2012/02/py ... dstva.html
U jehlanu je nutná správná orientace S/J, u kuželu toto odpadá.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
a co pořád o přesnosti? vem do ruky materiál a zkus to,však bez toho jsou to jen kecy...
a přesnost a spíštakhle onakhle a..... prostě mi vyjde spodní hrana 143 cm , metr mám ,tak kde je problém? Na netu to máš i spočítaný k výšce, tu co má Váňa si můžeš koupit, jen chtít
a přesnost a spíštakhle onakhle a..... prostě mi vyjde spodní hrana 143 cm , metr mám ,tak kde je problém? Na netu to máš i spočítaný k výšce, tu co má Váňa si můžeš koupit, jen chtít
felda