... nám taky Hantře ... neboj ...hunter píše:Krásne vám to ide chlapci, normálne sa mi to tu začína medzi vami páčiť... . Hunter
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PeS: ... jedná se nám především o body 7 a 14 ...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... nám taky Hantře ... neboj ...hunter píše:Krásne vám to ide chlapci, normálne sa mi to tu začína medzi vami páčiť... . Hunter
...hunter píše:A&F a túto poznáš: http://www.google.sk . Zadaj si do toho vyhladávača "analýzi"... . Hunter
U mňa to nieje k životu vôbec dôležité, u teba áno? HunterA(&F) píše: ... dobrá, podle čoho sa (dla teba) kloňuje taká "analýza" ??? ...
... to vidíme ...hunter píše:U mňa to nieje k životu vôbec dôležité, u teba áno? HunterA(&F) píše: ... dobrá, podle čoho sa (dla teba) kloňuje taká "analýza" ??? ...
... tyhle laciný fórky můžeš zkoušet jedině na ty tvý rómy, co je hromadně oblbuješ svými moudry ...hunter píše:Čo nám na to hovorí jednoduchá logika? Ak by si to vedel, tak by si sa tak hlúpo nepýtal. No keď že sa tak hlúpo pýtaš tak to znamená že buď to nevieš a z toho vyplýva že kecáš že to vieš alebo že si hlúpi keď sa tak hlúpo pýtaš. Možnosť výberu nechám už na tebe... . Hunter
Jako vše, co sem vyvrhne, podle animála Anri, podle animála: kdo-co animála, bez animály, s animálou, o animále, atd.... až to skončí .... podlé animáliA(&F) píše: PeS: ... dobrá, ... dám ti ještě šanci ... podle čoho sa (dla teba) skloňuje taká "analýza" ??? ...
Jim68 píše:Zase vás dostali...
... omyl Jime ...Jim68 píše:Zase vás dostali. Takhle trávíte víkendy? Děláte kašpary někomu, kdo se tím super baví......
A(&F) keby si v tej hlave naozaj niečo k užitku mal, takúto kravinu na svoju obhajobu by si nikdy nenapísal... . Jim68A(&F) píše:PeS: ... v momentě keď mi napísal "abych si slovo analýzi zadal do vyhľadávača", jsem málem smíchy vypadl z křesla ...... krásná to představa, jak si to slovo zkusmo napsal do Gůglu, načež byl šťasten, když zjistil, že ho v tomto tvaru používají i jiní ... a ihned to použil jako protiargument" ... :mrgreen ...
... jenže ona to nebyla obhajova ...hunter píše:A(&F) keby si v tej hlave naozaj niečo k užitku mal, takúto kravinu na svoju obhajobu by si nikdy nenapísal... . Jim68A(&F) píše:PeS: ... v momentě keď mi napísal "abych si slovo analýzi zadal do vyhľadávača", jsem málem smíchy vypadl z křesla ...... krásná to představa, jak si to slovo zkusmo napsal do Gůglu, načež byl šťasten, když zjistil, že ho v tomto tvaru používají i jiní ... a ihned to použil jako protiargument" ... :mrgreen ...
. Hunter
"Já vím. Bohumile, já vím..." . HunterA(&F) píše:... jenže ona to nebyla obhajova ...
... a kurva sa taky neříká ...... ale někdy si to situace žádá ... a jedinci zasluhují ...hunter píše:"Já vím. Bohumile, já vím..." . HunterA(&F) píše:... jenže ona to nebyla obhajova ...