Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Nařízení ...

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Krásne vám to ide chlapci, normálne sa mi to tu začína medzi vami páčiť... . Hunter
... nám taky Hantře ... neboj ... :D ...... ale když už tě doučujeme to, co bys měl znát již ze základky, tak bys pro nás taky něco mohl udělat ... můžeš nám napsat správné odpovědi k testu http://jazyk.okhelp.cz/romstina/casovani-sloves.php ??? ... pro tebe by to přece měla být brnkačka ... dík ... ;) ...

PeS: ... jedná se nám především o body 7 a 14 ... :lol::lol::lol: ..... začíná to tu být docela slušnej Relax ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A&F a túto poznáš: http://www.google.sk . Zadaj si do toho vyhladávača "analýzi"... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:A&F a túto poznáš: http://www.google.sk . Zadaj si do toho vyhladávača "analýzi"... . Hunter
... :lol::lol::lol: ... jen tak dál Hantře ... zrovna jsi se zařadil mezi dalších slovenských 1750 (nechci říkat čeho) ... a světově potom mezi 5070 ... na kolikátém že jsi to místě ??? ...... máme tu s pár přáteli kinomejdan ... a dost se díky tobě bavíme ... když před chvílí skončil film, poslal jsem na plátno obraz z tohoto počítače ...... no, asi dostaneme pokutu za rušení nočního klidu ... ten výbuch smíchu od nás z okna museli slyšet i rómové vyřvávající dole u nově otevřeného kasína, co je přes ulici ... :D ...

PeS: ... dobrá, ... dám ti ještě šanci ... podle čoho sa (dla teba) skloňuje taká "analýza" ??? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše: ... dobrá, podle čoho sa (dla teba) kloňuje taká "analýza" ??? ...
U mňa to nieje k životu vôbec dôležité, u teba áno? Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše: ... dobrá, podle čoho sa (dla teba) kloňuje taká "analýza" ??? ...
U mňa to nieje k životu vôbec dôležité, u teba áno? Hunter
... to vidíme ... :D:D:D ....

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Ak to vieš, tak prečo sa tak hlúpo pýtaš? Čo nám na to hovorí jednoduchá logika? Keď že sa tak hlúpo pýtaš, znamená to že buď to nevieš a z toho vyplýva že kecáš že to vieš alebo že si hlúpi keď sa tak hlúpo pýtaš. Možnosť výberu nechám už na tebe... . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Čo nám na to hovorí jednoduchá logika? Ak by si to vedel, tak by si sa tak hlúpo nepýtal. No keď že sa tak hlúpo pýtaš tak to znamená že buď to nevieš a z toho vyplýva že kecáš že to vieš alebo že si hlúpi keď sa tak hlúpo pýtaš. Možnosť výberu nechám už na tebe... . Hunter
... tyhle laciný fórky můžeš zkoušet jedině na ty tvý rómy, co je hromadně oblbuješ svými moudry ... 8) ... pro tvou vytříbenou logiku tě určitě musejí považovat za boha ... nebo alespoň za poloboha ... :D:D:D ... ale tady ti to nikdo z nás nežere ... ;) ...

PeS: ... "a povedzte mi Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom ABSURDNY" ... ( Černí baroni ) ... :evil::evil::evil: ...

[youtube][/youtube]

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše: PeS: ... dobrá, ... dám ti ještě šanci ... podle čoho sa (dla teba) skloňuje taká "analýza" ??? ...
Jako vše, co sem vyvrhne, podle animála Anri, podle animála: kdo-co animála, bez animály, s animálou, o animále, atd.... až to skončí .... podlé animáli :shock:
:lol: Stejně to skloňování jde podél Pepa, Huntra, Klucka, Rufboja atp :laugh:

Ahoj, Slávek. :pivko:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

largo desolato

Příspěvek od Jim68 »

Zase vás dostali. Takhle trávíte víkendy? Děláte kašpary někomu, kdo se tím super baví...... Pět let, a vždycky vás dostal. Je to záležitost internetu, kterou musíte odříznout od reality: to, že Ti někdo napíše, že jsi imbecilní analfabet, nemá žádný reálný podklad, ten člověk se tím baví. Nebo jsnad imbecilní analfabet jsi?
Pak je tedy absurdní na něco podobného reagovat a především- zabývat se tím v MYSLI!
Tedy: pokud neodpovíš, nestačí to. Je potřeba se tím vůbec NEZABÝVAT. Nemyslet na to, že to čtou ostatní. Stačí pracovat a to líp než průměr a svoje výsledky prezentovat skutečným odborníkům. Integrace osobnosti pak umožní takové bláboly pominout (nikoli prominout).
Z toho vyplývá, že tento víkend jste nechali svými pocity vládnout někoho, kdo vás v komunikaci jednoznačně překonává a vmanipuloval vám pocity negativní, které vám neumožnily myslet na příjemné věci.
Berte z toho poučení. :shock:
Je to smutné čtení.

Jim68
Be happy!
hunter
Starší člen

Re: largo desolato

Příspěvek od hunter »

Jim68 píše:Zase vás dostali...
:good:. Jim68 i v tomto prípade je len na škodu veci samotnej že túto TEBOU VYSLOVENÚ pravdu títo "komedianti" namiesto zamyslenia sa nad vecou ju v konečnom dôsledku vo svojej mysli obrátia proti tebe... . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Jim68 píše:Zase vás dostali. Takhle trávíte víkendy? Děláte kašpary někomu, kdo se tím super baví......
... omyl Jime ... ;) ... tentokráte (jako vždy) jsme se my všici zúčastnění dobře pobavili na účet našeho místního trolla ... :D:D:D ...... na mně to žádné negativní pocity nezanechalo (ani v kokamžiku psaní ani dodatečně), a jak znám Adama a Slávka, tak ti si to také slušně užili ... jak jsem již napsal "zkrátka Relax jak prase" ... :) ....

PeS: ... v momentě keď mi Hunter napísal "abych si slovo analýzi zadal do vyhľadávača", jsem málem smíchy vypadl z křesla ... :lol: ... krásná to představa, jak si to slovo zkusmo napsal do Gůglu, načež byl šťasten, zjistiv, že ho v tomto tvaru používají i jiní ... a ihned to použil jako protiargument" ... :mrgreen ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 05 zář 2011 9:47, celkem upraveno 1 x.

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:PeS: ... v momentě keď mi napísal "abych si slovo analýzi zadal do vyhľadávača", jsem málem smíchy vypadl z křesla ... :lol: ... krásná to představa, jak si to slovo zkusmo napsal do Gůglu, načež byl šťasten, když zjistil, že ho v tomto tvaru používají i jiní ... a ihned to použil jako protiargument" ... :mrgreen ...
A(&F) keby si v tej hlave naozaj niečo k užitku mal, takúto kravinu na svoju obhajobu by si nikdy nenapísal... . Jim68 :good: . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:PeS: ... v momentě keď mi napísal "abych si slovo analýzi zadal do vyhľadávača", jsem málem smíchy vypadl z křesla ... :lol: ... krásná to představa, jak si to slovo zkusmo napsal do Gůglu, načež byl šťasten, když zjistil, že ho v tomto tvaru používají i jiní ... a ihned to použil jako protiargument" ... :mrgreen ...
A(&F) keby si v tej hlave naozaj niečo k užitku mal, takúto kravinu na svoju obhajobu by si nikdy nenapísal... . Jim68 :good: . Hunter
... jenže ona to nebyla obhajova ... :D:D:D ... 8) ...... opětně kvituji, že mít křeslo s bočnicemi se vyplatí ... :mrgreen: ...

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:... jenže ona to nebyla obhajova ...
"Já vím. Bohumile, já vím..." . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:... jenže ona to nebyla obhajova ...
"Já vím. Bohumile, já vím..." . Hunter
... a kurva sa taky neříká ...... ale někdy si to situace žádá ... a jedinci zasluhují ... :lol::lol::lol: ... 8) ...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“