Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Perendev
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: perendev
Třeba si ho obědnat a sám zistíš jestli jde o podvod.kklf píše:že by taky podvod?? http://www.perendevpower.sk/kontakt.html
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nevidím velkou výhodu v tom, že bych platil jako mourovatej perendevpoweru místo ČEZu. Rozdíl je jenom v tom, že k tomu nemusí vést odněkud dráty - tedy snad.kklf píše:že by taky podvod?? http://www.perendevpower.sk/kontakt.html
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jajaj ved ja som z hlohovca overime si ten podvod,,, ale aj tak co kebypoota píše:Nevidím velkou výhodu v tom, že bych platil jako mourovatej perendevpoweru místo ČEZu. Rozdíl je jenom v tom, že k tomu nemusí vést odněkud dráty - tedy snad.kklf píše:že by taky podvod?? http://www.perendevpower.sk/kontakt.html
Zdravím - poota
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Perendev
Kdyby eventuelně kdes jakýsi perendev fungoval,vězte že mocní z mocných by takový verk určitě využili.Věčně někde válčí a ropa je drahá neřkuli jde do háje.Vím že po dlouhé době někoho určitě zvednu ze židle ale úspory jsou kolem nás v maličkostech jako zateplení rekuperace a podobně.I když kdo ví třebas už někdo ve sklepě perendeva prohání. Mějte se tu hezky Jindra
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Nováček, přitažený MM
Jasne, že sedí:adam.benda píše:...Třeba Perendev možná má takhle na první pohled seskládané magnety, ale myslím, že to ve skutečnosti bude o něčem dost jiném... To už je otázka, jestli magnety Perendeva náhodou nesedí v železných prouzdrech atd. atd. ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Bacha na symetrickosť, treba sa jej vyhnúť. Podľa obrázku to nebude fungovať.Ultramarinus píše:... nebo jestli je chyba na obrázku...?
http://www.youcefbanouni.com/wp-content ... rendev.gif
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
O něčem jiném.... Možná o tom Adame, že je to asi všechno úplně naopak a že v železné bedně je možná Perenděv a bez magnetů. Dalo by se tomu říkat i Faradayova klec. Někdo se na něj konečně rozběsnil a je to něco přes rok, co ho myslím ve Švajcu "odrušli". Dál jsem to nesledoval. Stejně si myslím, že byl placenej podvodník na zakázku, tedy provokatér a je teď někde ve vatě na ostrovech, možná s Mc. Vainem, co prý vyhodil do luftu Oklahomu a co ho prý zastříkli k smrti.adam.benda píše: Třeba Perendev možná má takhle na první pohled seskládané magnety, ale myslím, že to ve skutečnosti bude o něčem dost jiném... To už je otázka, jestli magnety Perendeva náhodou nesedí v železných prouzdrech atd. atd. ...
Jak říká Norbekov: "Naděje umírá naposled, protože ta svině už nemá koho zabít." Kdo se v tom chce vrtat, ruku k dílu a hodně trpělivosti.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Jako non magnetář magneticky nepoučený
...a proto je Perendev nefukční podvod....Ondřej Aulický o tom píše ve své bakalářské práci...a dokonce i tento motor staví / v rámci té bakalářské práce /1220 píše:přesto sorry reaguji :
Když se magnety odpuzují, tak se nepřitahují
úplná blbost , že ???
K.
Když se magnety odpuzují, tak se nepřitahují ....zajímavá filosofická úvaha...a funguje to i naopak...??? m11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Nový člen
Perendev
Originál Perendev má ve skutečnosti rozdělený stator do tří částí.
Tři proto,že tři body znamenají maximální stabilitu,anebo nestabilitu?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
MNO...
Mě kucí od perendeva nabízeli šestirotorovej s možností modulárního zvětšení...
Chtěl jsem těch 120 kw, páč jsem chtěl ženušce postavit kus tropickýho pralesa....
Chtěl jsem těch 120 kw, páč jsem chtěl ženušce postavit kus tropickýho pralesa....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Perendev
...nejdůležitější na tom patentu a vyobrazení / výkresu /je ta napínací kladka klínových řemenů mezi MM a generátorem / jo a řemeny tam podle výkonu musí být nejméně 4, aby to neprokluzovalo ...zkoušel jsem to a bez té kladky to nefunguje... kčzatracenykyselo píše:Originál Perendev má ve skutečnosti rozdělený stator do tří částí.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Perendev
martin11 píše: ...nejdůležitější na tom patentu a vyobrazení / výkresu /je ta napínací kladka ......................
.... ...zkoušel jsem to a bez té kladky to nefunguje... kč
funguje
a tu máte tajemství toho paliva :
žádné plutonium :-) , chilli a hrách !
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pánové, pojďte si hrát!
Tohle vlákno velice pěkně začínalo, první dvě stránky byly o dobré spolupráci, hlavně pak Akvarius 1, který zveřejňoval průběžně výsledky svých pokusů, (mimochodem kam se vlastně ztratil?) pak ale přišlo období narušitelů s ze dne na den bylo po všem. Je to škoda, protože zrovna perendev se zdá být životaschopný, dokonce dnes i oficiálně uznávaný jako funkční, jen s malým dovětkem, že jeho provozováním slábnou magnety a slábnutí je tím rychlejší, čím je motor více zatížen. Původně byl perendev prezentován s válcovými neodymovými magnety polarizovanými podle podle příčné osy na statoru i rotoru. Až teprve později se objevilo schéma s rotorovými magnety polarizovanými příčně a statorovými polarizovanými podélně. Je to velký rozdíl a vlastnosti jsou daleko příznivější, než tomu bylo původně. Schematický obrázek přikládám, i když už tady na fóru je dva krát prezentován, jen pro názornost.
Vytvořil jsem též malý model, ale bohužel je nepřesný a magnety je třeba umístit do železných magneticky měkkých trubiček, aby se magnety neovlivňovaly. O tom tady už dříve dost psal již výše zmíněný Akvarius 1. Obrázek též přikládám. Pokračuju dál a věřte, na vytvoření funkčního perendeva stačí i obyčejné feritové magnety. V celku ucelenou nabídku v rozumné cenové relaci poskytuje firma Neomag http://www.neomag.cz/
Tak budeme si hrát? Přece kdo si hraje, nezlobí
Jeff
Vytvořil jsem též malý model, ale bohužel je nepřesný a magnety je třeba umístit do železných magneticky měkkých trubiček, aby se magnety neovlivňovaly. O tom tady už dříve dost psal již výše zmíněný Akvarius 1. Obrázek též přikládám. Pokračuju dál a věřte, na vytvoření funkčního perendeva stačí i obyčejné feritové magnety. V celku ucelenou nabídku v rozumné cenové relaci poskytuje firma Neomag http://www.neomag.cz/
Tak budeme si hrát? Přece kdo si hraje, nezlobí
Jeff
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jeffe, jak jsi na tom?
Jak bych na tom mohl být? Slušně řečeno nic moc. Magnetické motory běhat nechtějí a to jsem zkoušel víc systemů, ale zatím je pořád kam dál jít, tak taky jdu. Pokud se mi cosi podaří, tak to sem dám.
Jak je to se životností magnetů pracujících v nějakém funkčním systemu zatím nevím, ale domnívám se, že energie magnetických motorů nepochází z magnetů, ale jako u všech zařízení pracujících a skutečně fungujících na VE (např. Testatika, generátor Johna Stearla, a nevylučuji ani normální tepelné čerpadlo.) Tyto zařízení mají jedno společné a sice, že při jejich provozu je v jejich blízkosti nižší teplota. Je to jen vedlejší efekt, nebo skutečný zdroj energie pro jejich funkci? Pokud tomu tak je a já si myslím, že ano, znamenalo by to, že provoz takovýchto zařízení vůbec nenaruší tepelnou rovnováhu v našem prostředí. U všech těchto zařízení jde jenom sestavení správného schematu, které je schopné transformovat energii. Tak nezbývá, než pokračovat a doufat, že se to nakonec povede a tu energii převést třeba ze samotného pekla, Belzebubovi trochu ochladit kotel.
Jeff
Jak je to se životností magnetů pracujících v nějakém funkčním systemu zatím nevím, ale domnívám se, že energie magnetických motorů nepochází z magnetů, ale jako u všech zařízení pracujících a skutečně fungujících na VE (např. Testatika, generátor Johna Stearla, a nevylučuji ani normální tepelné čerpadlo.) Tyto zařízení mají jedno společné a sice, že při jejich provozu je v jejich blízkosti nižší teplota. Je to jen vedlejší efekt, nebo skutečný zdroj energie pro jejich funkci? Pokud tomu tak je a já si myslím, že ano, znamenalo by to, že provoz takovýchto zařízení vůbec nenaruší tepelnou rovnováhu v našem prostředí. U všech těchto zařízení jde jenom sestavení správného schematu, které je schopné transformovat energii. Tak nezbývá, než pokračovat a doufat, že se to nakonec povede a tu energii převést třeba ze samotného pekla, Belzebubovi trochu ochladit kotel.
Jeff