Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: largo desolato

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jim68 píše:Zase vás dostali. Takhle trávíte víkendy? Berte z toho poučení. :shock: Je to smutné čtení.
Nazdar Jime,

:lol: Ono to není tak zlé jak se Ti to jeví. Taky jsem za ten víkend (zatím, ještě mám jeden den tady v Kanadě) udělal dost pro rodinu a navíc pstavil další zajímavé trafíčko. Animálnosti zas tak moc času nevezmou a přemýšlet o tom? To snad ne.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Tak se to dělá..

Příspěvek od Jim68 »

..trochu nad hleď...:)

Jim68
Be happy!
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Já také in Ordnung...

Příspěvek od adam.benda »

V poslední době se mi docela daří neplýtvat silami tak jako dřív a pouze se nad dotyčným nešťastníkem pobavit, což byl i tento případ. :) I taková může být občas forma odpočinku, když to zrovna není nějaká mašinka nebo topení se v magorských výpočtech. :)

hunter
Starší člen

Re: Zpravodajský speciál pro Huntera.

Příspěvek od hunter »

Slavek Krepelka píše:Už tu má to zvíře nachystaný dva nový, nepoužitý nicky, tedy co jsem tak namátkou chytil za poslední týden. :roll: :evil:

Ahoj, Slávek.
Slavku keby som ťa dobre nepoznal, aj by som sa nad tým zamyslel... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

hunter píše:
Slavek Krepelka píše:Už tu má to zvíře nachystaný dva nový, nepoužitý nicky, tedy co jsem tak namátkou chytil za poslední týden. :roll: :evil:

Ahoj, Slávek.
Slavku keby som ťa dobre nepoznal, aj by som sa nad tým zamyslel... . Hunter
To je sranda tohle, ten lovec už skoro ani neuzvedne flintu... :lol:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:... nejsi-li schopen doložit své tvrzení "o mé deviaci vůči rómům", potom očekávám omluvu !!! ... :D ...

... (a myslím to vážně !!!) ...
A(&F) prejdi si svoje príspevky jak v tomto http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=2217 tak aj v tomto http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1848 vlákne a ak na to neprídeš sám navštív s príspevkami z týchto vlákien odborníka z oblasti psychiatrie a on ti to už vysvetlí v čom je v tvojom prístupe tu na fóre z tvojej strany k danej problematike zjavné deviantstvo. Zásadne sa neospravedlňujem ľuďom ktorý si nevážia ani samých seba... . Hunter
... :) ... zjevně si vůbec nedokážeš představit, co se tady u nás na severu děje ... dnes a denně ... :| ...... tak nic ... když v sobě nemáš ani tolik slušnosti se mi omluvit (protože jsi opět nenapsal nic konkrétního), tak si potom dál obhajuj ty "svý soukmenovce bez sebeúcty" ... (třeba se ti to někdy vrátí ... ;)) ... my už jsme si na ty tvý věčný nic neřešící kecy zvykli ... :P ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše: ... my už jsme si na ty tvý věčný nic neřešící kecy zvykli ...
A(&F) nepoteším ťa, moje emaily mi jednoznačne "vravia" že na toto fórum nechodia len "povrchný ľudia..." . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše: ... my už jsme si na ty tvý věčný nic neřešící kecy zvykli ...
A(&F) nepoteším ťa, moje emaily mi jednoznačne "vravia" že na toto fórum nechodia len "povrchný ľudia..." . Hunter
... "těšit mě" nastěstí není v tvé "pracovní náplni" ... :D ... při tvém způsobu uvažování bych to se zachováním zdravého rozumu asi dlouho nevydržel ... :D:D:D ...

PeS: ... a dá-li se za "nepovrchnost" považovat to, že si žijí v poklidné lokalitě, kde je nikdo neohrožuje, tím pádem jim schází reálná zkušenost, tak potom ano ...... potom ti věřím, že tací existují (i to že ti píšou ... :mrgreen:) ... protože "sytý hladovému nevěří" ... (když máš tak rád lidová moudra) ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše: ... "těšit mě" nastěstí není v tvé "pracovní náplni" ...
Ale je, no našu pomoc jak hmotnú tak i nehmotnú si treba najskôr zaslúžiť čo súdiac podľa tvojej doterajšej prezentácie v tejto veci nie je váš prípad...
A(&F) píše:při tvém způsobu uvažování bych to se zachováním zdravého rozumu asi dlouho nevydržel ...
No jasne, zrovna ty s tými kúskami čo vystrájaš na Mostecku mi tu niečo hovor o zdravom rozume...
A(&F) píše:PeS: ... a dá-li se za "nepovrchnost" považovat to, že si žijí v poklidné lokalitě, kde je nikdo neohrožuje, tím pádem jim schází reálná zkušenost, tak potom ano ...... potom ti věřím, že tací existují (i to že ti píšou ... )
Keby si nebol zahladený len do seba, všimol by si si že i u vás majú vaši ľudia problémy nie len s Rómskou komunitou, o tom tam bola reč....
A(&F) píše:protože "sytý hladovému nevěří" ... (když máš tak rád lidová moudra) ... ;) ...
Ďakujem :good:+1, len čo z toho keď ty tým starým pravdám ktoré sú v nich "schované" neveríš... . Hunter

hunter
Starší člen

Re: Jedna starší ... obušková ...

Příspěvek od hunter »

huhu píše:
hunter píše:Huhu kde tam vidíš niečo o tom o čom píše A(&F)?
A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Hunter
psal to út 06 září 2011 22:33 tučným písmem

a ty jsi psal : Nepoznám róma a to ich poznám viac ako je bežne zvykom, ktorý by si niečo tak nezmyselne a prstom na seba ukazujúce ako je teleskopický obušok kúpil alebo ho u seba nosil

jestli to nechápeš , zkus si to přečíst pomalu a vícekrát. Nebo popros mamku ať ti to vysvětlí, mě už to nebaví
Huhu vidíš o čom píšem ja? :
hunter píše:kúpil alebo ho u seba nosil
Huhu vidíš o čom píše A(&F)? :
A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Huhu, ak ti to z tohto príspevku
hunter píše:
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . Hunter
ešte stále nie je jasné o čom píšem, máš zjavne problém s logikou slova - skús za tou mamou zbehnúť ty nech ti to ona vysvetlí... . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Poslední varování ...

Příspěvek od A(&F) »

.. Hantře, pokud nezačneš normálně diskutovat (to znamená: ... bez zbytečného slovíčkaření, překrucování a odesílání "na psychiatrii" nebo podobně), bude ti do vlákna "Kauzalita" zakázán přístup ... kapišto ?!! ...... pokud ti cokoliv ze zde napsaného není jasné, rád ti to vysvětlím nebo upřesním ..... A(&F) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne stř 07 zář 2011 15:17, celkem upraveno 1 x.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše: ... "těšit mě" nastěstí není v tvé "pracovní náplni" ...
Ale je, no našu pomoc jak hmotnú tak i nehmotnú si treba najskôr zaslúžiť čo súdiac podľa tvojej doterajšej prezentácie v tejto veci nie je váš prípad...
A(&F) píše:při tvém způsobu uvažování bych to se zachováním zdravého rozumu asi dlouho nevydržel ...
No jasne, zrovna ty s tými kúskami čo vystrájaš na Mostecku mi tu niečo hovor o zdravom rozume...
A(&F) píše:PeS: ... a dá-li se za "nepovrchnost" považovat to, že si žijí v poklidné lokalitě, kde je nikdo neohrožuje, tím pádem jim schází reálná zkušenost, tak potom ano ...... potom ti věřím, že tací existují (i to že ti píšou ... )
Keby si nebol zahladený len do seba, všimol by si si že i u vás majú vaši ľudia problémy nie len s Rómskou komunitou, o tom tam bola reč....
A(&F) píše:protože "sytý hladovému nevěří" ... (když máš tak rád lidová moudra) ... ;) ...
Ďakujem :good:+1, len čo z toho keď ty tým starým pravdám ktoré sú v nich "schované" neveríš... . Hunter
... na většinu z toho ti pouze mohu odpovědět: ... "Přijeď a bydli tu, žij tu, vychovávej zde děti, zkus tu podnikat, měj tady provozovnu, sklady, auta, garáž, zahrádku s domkem, jdi se večer projít do města, zkus se v noci v klidu vyspat, vzdoruj neustálýmu verbálnímu napadání pro nic za nic, hlídej si doklady a peníze, když vlezeš do krámu nebo když se někdo z nich k tobě přiblíží, atd. ... a garantuji ti, že zanedlouho stejně jako všichni zde ostatní normální lidi budeš srát Magi v kostkách z toho, jak se tady na Mostecku ty nepřizpůsobivý nemakačenka chovají ...... kdo mohl, tak se už odsud dávno raději odstěhoval jinam (což dokládá i statistika) ... mnozí z nich byli rádi, když svůj byt prodali alespoň za třetinovou cenu" ... :| ...... stačí takto ??? ... :P ...

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) neviem ako tebe ale mne je známe že na súčasnom realitnom trhu je celkom bežne zaužívané pravidlo že cena nehnuteľností sa odvíja aj od lokality v ktorej sa daná nehnuteľnosť nachádza. Nie som jediný čo si oprávnene myslí že ponúkané ceny (1/3 a >) sú primerané k "možnostiam" a k danej lokalite (Mostecko) v ktorej sa tieto nehnuteľnosti nachádzajú. Ak sú vám vaše majetky prednejšie ako vaše zdravie, pohoda alebo vaša bezpečnosť či bezpečnosť vašich rodín prestovšetko že ste si vedomý toho jak píšeš "Magi v kostkách", tak potom ty čo v danej lokalite naďalej zotrvávajú majú len to čo chcú mať... . Problemi danej lokality má na svädomi systém a nech vy sami budete robíte čokoľvek, nie je vo vašich možnostiach bez zapojenia systému do riešenia daného stavu ho pre obe strany uspokojivo vyriešiť... . Hunter

hunter
Starší člen

Re: Poslední varování ...

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:.. Hantře, pokud nezačneš normálně diskutovat (to znamená: ... bez zbytečného slovíčkaření, překrucování a odesílání "na psychiatrii" nebo podobně), bude ti do vlákna "Kauzalita" zakázán přístup ... kapišto ?!! ...... pokud ti cokoliv ze zde napsaného není jasné, rád ti to vysvětlím nebo upřesním ..... A(&F) ...
Takže k tomu slovíčkaření, keď si KǓPIM topánky a dám si ich do skrine podla vás to znamená že ich POUŽǏVAM? A tak isto, ak NOSǏM zo sebou telefónu kartu podla vás to znamená že ju POUŽǏVAM? Zaujímavé, vaša (A(&F) & huhu) logika "nemá chybu"... . A(&F) na tvoje "pozeranie sa z vrchu" ti teraz ja poviem jedno porekadlo : Ak spravíš z chudáka pána na oplátku čakaj, že on začne ťa biť palicou (viď vaši Rómovia - v tejto veci si s nimi bez hanbi môžeš podať ruku...). Hunter

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Poslední varování ...

Příspěvek od martin11 »

hunter píše:
A(&F) píše:.. Hantře, pokud nezačneš normálně diskutovat (to znamená: ... bez zbytečného slovíčkaření, překrucování a odesílání "na psychiatrii" nebo podobně), bude ti do vlákna "Kauzalita" zakázán přístup ... kapišto ?!! ...... pokud ti cokoliv ze zde napsaného není jasné, rád ti to vysvětlím nebo upřesním ..... A(&F) ...
Takže, keď si kúpim topánky a dám si ich do skrine podla vás to znamená že ich používam? A tak isto, ak nosím zo sebou telefónu kartu podla vás to znamená že ju používam? Zaujímavé, vaša (A(&F) & huhu) logika "nemá chybu"... . A(&F) na tvoje "pozeranie sa z vrchu" ti teraz ja poviem jedno porekadlo : Ak spravíš z chudáka pána na oplátku čakaj, že on začne ťa biť palicou (viď vaši Rómovia - môžeš si s nimi podať ruku...). Hunter
Hunter, nechápu, proč tady vůbec na Foru jsi, co vlastně obhajuješ a o co ti vlastně jde....Toto forum bylo zřízeno a v podstatě stále je o hledání "volné" energie, časem se rozrostlo o léčitelskou část.Že si občas na něco postěžujeme , tak to je normální. Že se ve volných tady zabýváme i nepřizpůsobivejma vyplývá z toho, že nám kradou. jak to někde vypadá víme všichni a je třeba s tím "něco " dělat....tady na severu to začíná přerůstat státní moci přes hlavu...a může si za to sama svojí nedůstojností a jakousi podivnou tolerancí...k někomu...všichni vědí , z čeho že vše pramení...a nikdo to nechce z našich poslanců řešit....úspěšně se kupčí s hlasy voličů / Krupka/, herny, zastavárny a sběrny kovů patří v zákulisí také kdoví komu, takže vůle je zavřít není.../ snad nějaký nový zákon má být.????.../ ...takže Hunter...." politicky, mysli politicky kurva....jak pravil rotný Hamáček v Černých baronech :idea: a přestaň se tady hádat....tvoje debata k ničemu nevede :evil: m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“