hunter píše:... nezdá sa mi, žeby si nejaký lopkár dal tú robotu a vysypával by ti tam kontajner toho bordelu čo tam máš... . Hunter
... tak ještě jednou pro blby, co buďto neumí číst ... anebo mají díky své vypatlanosti snahu všechno překrucovat ...
:D:D ...... vždyť jsem napsal: ...
je to mé velmi oblíbené pracovní auto, které používám hlavně pro cesty do přírody (když jezdíme s dcerou "na kamínky" = proto je lehce zablácené i uvnitř ...
... Hantře, ...
DO PŘÍRODY ... a
NA KAMÍNKY ... chápeš ??? ... nebo ty tam snad vidíš něco, co do této specifikace nepatří ??? ...
... na fotce je ke spatření: kladivo, sáčky na vzorky, umělohmotná výměnná vložka prosevu, silné červené pracovní rukavice (vedle nich hadr na utření rukou a černý sáček s granulemi pro Hafiho), igelitové rukavice, na sedačce igeliťák pod prdel (aby ji člověk nezasvinil, když si někdy občas v terénu dřepne do hlíny), politá kniha jízd, oranžový optický kabel k analyzátoru, UV lampa k identifikaci některých minerálů, přenosný reflektor, repelent, modrá pomocná lana (když je nutno něco nebo někoho uvázat), atd. ... potom ještě nějaké šutroidní vzorky z poslední výpravy, co mi zlodějíček z krabice vysypal na palubku ... zkrátka není tam nic, co by tam nepatřilo ...
... nehledě na to, že to všechno se normálně nachází vzadu v boudě (jak jsem již psal): ...
ten bordel po zloději je opět neskutečný ... všechno ze zadního prostoru je naházeno vepředu v kabině
... nebo si myslíš, že po hrbolatých polních a lesních cestách jezdím obložen vším možným ??? ... zvláště, když vedle mne na sedačce sedí dcera nebo pes ??? ...
...
... Hantře, znáš pořekadlo: ...
"Mluviti stříbro, mlčeti zlato" ??? ...
... tak se ho prosím laskavě drž ... opět jsi pouze dokázal, cože jsi za "
xxxxxxxx editováno xxxxxxxx" ... nic víc ...... ale jen tak dál ... alespoň jsi mi zase zvedl náladu ...
...
... (hláška: ... "byl to ale neskutečný kreten", pochází z filmu "Nuda v Brně" ...
) ...
PeS: ... pro ostatní případné rejpaly ...
... to auto se uvnitř uklízí běžně cca jednou za měsíc (až dva) ... častěji to při geologických jízdách po prašných cestách ani nemá smysl (do města a k zákazníkům mám jiné přibližovadlo) ... plasty palubky pouze utíráme vlhkým hadrem a zásadně je ničím nepajcujeme !!! ... vždyť je to gazík !!! ...
...... kam se však na něj hrabe leckteré SUV, jelikož pro cesty do přírody je specielně upraveno: ... zespoda pod autem je namontován silný plech (kvůli kamenitým výmolům, větvím a trčícím kořenům), "jednička" a "dvojka" jsou ještě více zpřevodovány do pomala (vyjede tak každý stoupák a vytáhne i naloženou dodávku ze škarpy), přední brka jsou vyměněna za silnější, zadní pérování je zdvojené (takže není problém krom osádky naložit i náklad vážící 1200 kg ...
), = světlost prázdného Berti nad vozovkou je tím pádem oproti originálu vyšší o 6 cm, ... dále je navíc vybaveno dálkově ovládaným elektrickým navijákem na 3,5 tuny (používá se hlavně na jílovitých cestách po dešti, když se něco těžkého vytahuje po stráních nahoru, při spouštění se do studní ... ale šikne se i při trhání divokých višní ve stěně lomu ...
), skládacími třímetrovými lyžinami (když je potřeba se dostat přes potok), elektrickou prosévačkou, horolezeckou výbavou, skládacím žebříkem do 4,5 metru, potřebným geol. speo. nářadím a dalšími pomůckami ... atd., ... atd. ... (někdy např. i malou trubkovou vrtnou soupravou do hloubky pěti metrů pro odběr vzorků než se začne kopat rukama, benzinovým agregátem, přídavnými akumulátory, solární dobíjecí soupravou a jinými vychytávkami), ...... je staré otlučené, ale projede téměř všude ... zkrátka mám ho rád ... ještě nikdy mne nenechalo ve štychu ... a vždy jsem v něm našel vše, co jsem venku potřeboval ... i spácák, vařič a hvězdářský dalekohled ...
...... jenom do něj teď po vloupání zase budu muset doplnit nějaké věci ...
...