Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky II - pokračování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: bezva alarm
... tuším, že v některých zemích se k hlídání aut používají i hadi škrtiči ... ...la píše:Na hlídání vozidel.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
A co tak oprášit co už jednou fungovalo? Kde je selský rozum a staleté zkušenosti ?A(&F) píše:... tuším, že v některých zemích se k hlídání aut používají i hadi škrtiči ... ...la píše:Na hlídání vozidel.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ahoj Papaxi ... a co konkrétně myslíš ??? ... ...papax píše:A co tak oprášit co už jednou fungovalo? Kde je selský rozum a staleté zkušenosti ?A(&F) píše:... tuším, že v některých zemích se k hlídání aut používají i hadi škrtiči ... ...la píše:Na hlídání vozidel.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
I mistr tesař si ruku usekne ...
Jeden nejmenovaný člen fóra, pyšnící se vysokoškolským titulem, pracující ve sdružení vědátorů - Akademii věd, skovávající se za nickem bez písmen, si rozbil kuklu na svařování, upadla z žebříku na betonovou podlahu. Díky své čtyřicetileté praxi a zkušenostem s návrhem přístrojů a netradičních technologických postupů se svobodně rozhodl svařovací kuklu opravit.
Zde v přiložené fotodokumentaci, můžete posoudit, zda si tato osoba zaslouží do konce roku oslovení "Inženýr roku"
Zde v přiložené fotodokumentaci, můžete posoudit, zda si tato osoba zaslouží do konce roku oslovení "Inženýr roku"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: I mistr tesař si ruku usekne ...
Zdravím všetkých.
Želám príjemný večer.
Rád by som ho videl, ako tú kuklu drží pri zváraní. A ten titul "Inženýr roku" by mu mal trvať dovtedy, kým sa nenájde "ešte lepší Inženýr roku".martinq píše: ... Zde v přiložené fotodokumentaci, můžete posoudit, zda si tato osoba zaslouží do konce roku oslovení "Inženýr roku"
Želám príjemný večer.
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
někteří členové prostě
nechápou že bylo málo slunečního svitu
a dá se přijímat i rukama........náhražka jakási
Díky za zdařilé fotky Martine .....
a dá se přijímat i rukama........náhražka jakási
Díky za zdařilé fotky Martine .....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Až vám satelit spadne na dvorek, chtějte prezidenta
citace (ze zdroje): ... "Jedenáctého července roku 1979 dopadly na Zem zbytky americké vesmírné stanice Skylab. Většina lodi shořela v atmosféře, ale 16:37 světového času část trosek dopadla do západní Austrálie. Do „postižené“ oblasti telefonoval i prezident Jimmy Carter, který se za událost omluvil, přestože se nikomu se nic nestalo.
Radě okresu Esperance se to zdálo málo a udělila americké vesmírné agentuře NASA pokutu čtyři sta australských dolarů za odhazování odpadků na veřejném prostranství.
Americká vláda pokutu ovšem nikdy neuhradila. V roce 2009 ji uhradili posluchači ranního vysílání jednoho kalifornského rádia, kteří na výzvu moderátora vybrali mezi sebou příslušnou částku a částku za NASA složili."
... :lol::lol: ... tamní radní dostávají bod ... pořádek musí být ... ...
... ještě obrázek s nynější dráhou možného dopadu trosek ... santa i tučňáci jsou v pohodě ... ...
Radě okresu Esperance se to zdálo málo a udělila americké vesmírné agentuře NASA pokutu čtyři sta australských dolarů za odhazování odpadků na veřejném prostranství.
Americká vláda pokutu ovšem nikdy neuhradila. V roce 2009 ji uhradili posluchači ranního vysílání jednoho kalifornského rádia, kteří na výzvu moderátora vybrali mezi sebou příslušnou částku a částku za NASA složili."
... :lol::lol: ... tamní radní dostávají bod ... pořádek musí být ... ...
... ještě obrázek s nynější dráhou možného dopadu trosek ... santa i tučňáci jsou v pohodě ... ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
....v principu je to jedno , jak tu kuklu při sváření držíš....levou ruku s ní máš zaměstnanou vždycky ...a že jsou ohyby kukly "jako" ven, je také úplně jedno....ten ohyb tam je "jen" kvuli tomu , aby se to neprohejbalo....kdo někdy svářel, tak ví že okuje stejně lítaj jak chtějí a ten záhyb moc obličej nechrání...naopak záhyb ven je bezva nápad, protože zárení ze sváření se vyzařuje pod větším úhlem / tudíř míně/a dokonce si myslím, že záhyb ven brání odletovíní okují do prostoru...takže 1220 + bodík za inovaci. ../ takhle Fleming objevil penicilin...náhodou/ zdraví m11Elektro píše:Zdravím všetkých.Rád by som ho videl, ako tú kuklu drží pri zváraní. A ten titul "Inženýr roku" by mu mal trvať dovtedy, kým sa nenájde "ešte lepší Inženýr roku".martinq píše: ... Zde v přiložené fotodokumentaci, můžete posoudit, zda si tato osoba zaslouží do konce roku oslovení "Inženýr roku"
Želám príjemný večer.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno....
Já si onehdá přejel kuklu traktorem a jediný, co zbylo bylo sklíčko....držel jsem ho v prstech a mžoural srze něj při svařování źa současného inhalování bazických zemin.......Jo jo, vypadal jsem jako nepřizpůsobivej......
Slepená kukla je luxus.....Furt lepčí, než lepit prkýnko od záchodu, který se ti pak zakousne do řiti, jako mě....
Slepená kukla je luxus.....Furt lepčí, než lepit prkýnko od záchodu, který se ti pak zakousne do řiti, jako mě....
*-*
Naposledy upravil(a) kykyrida dne pát 21 říj 2011 3:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Ekologicky čisté osvětlení.
http://cestovani.idnes.cz/foto.aspx?c=A ... igsvet_skr . Non
Ta poslední fotka je asi vzhůru nohama.
Ta poslední fotka je asi vzhůru nohama.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Polární záře zvrchu
Unikátní pohled na polární záři zeshora
http://www.spaceweather.com/swpod2011/22sep11/media.mp4
http://www.spaceweather.com/swpod2011/22sep11/media.mp4