...tak toto by mohl být realný MM
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Palec nahoru za další praktickou snahu.huhu píše:hm hm ....
včera jsem si s tím hrál , ale ne a ne mi to běhat samo ...
asi ne , druhý den už se to jen malinko pootáčelo na místě. Leda by to za tu dobu naindukovalo dost energie na opětovné rozhýbání impulzem.martin11 píše:
...tak toto by mohl být realný MMm11
Já taky. Jen mne trochu mrzí, že od toho hlavního, to je MM se utíká k úvahám jestli se vesmír rozpíná a podobné domněnky.I když občas více či méně odmlčen, jsem stále s vámi a držím nám všem palce.
Ná základě vašich "poznatků" jsem se na to díval NĚKOLIKRÁT. Podle mne jsou dvě sekce MM a jedna je generátor. Jelo by to tedy i bez generátoru. Podobně jako Perenděv a další. (uporornění na manipulaci levé ruky a cvakání spinače jsem si nepotvrdil)Divný je i rozjezd - proč ne hezky plynule od nuly? Asi aby výrazná akce při rychlém roztočení a následný bzukot "indikátoru" odvedly pozornost od stisknutí spínače. Nejsem skeptik, ale tohle se mi nezdá.
Zdarec jeffe.....je zde několik problémů...počkej do srazu, vsvětlím ti , kde vznikne SMOTjeff píše:Koukám, že to přece jen budu muset na vyzkoušení postavit, přes to že tam je spousta nežádoucích sil, tak mi to nedá, nakonec rozšlapat se to dá vždycky.![]()
Jeff