Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Potravinový zločin

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO..

Příspěvek od jarda ovčák »

konec civilizace se blíží..
Chtěli jsme být solidární, tak jsme si řekli, že uděláme den radosti pro postižené děti.... Dal jsem pár jehnat,řezník dal metrák párků na opékání, přijeli vozatajové s bryčkama, kejklíři, plivači ohně ,kinologickej klub poskytl hladící psy, skákací hrad dal stavitel k dispozici i s obsluhou a pár koní určených k hipoterapii. Já dal v plen pozemek, dříví a vojáci stany pro vzdálené....
vše proběhlo skvěle, enem pár opálených rodičů se ožralo a nad ránem nechtěně přibalili jeden vojenský stan, 8 ruliček hajzlpapíru,prkýnko od latríny a vypitý pivní sud....
Pochopitelně že se fotilo a filmovalo a přesmě jsme věděli, které auto a kdo....
Vojáci si vše odšéfovali a tak přišel soud a vojáci vyhráli... Jenže, soudkyně na naléhání opálených seznala, že akce nebyla povolená, nebyla přítomna požární ani zdravotní asistence , ani pořádková služba.
Dostali jsme jako spolupořadatelé flastr úhrnem 150 litrů.....v odvolání 15,
Jsou to 3 roky a před měsícem byl poslední soud. Nakonec neplatíme nic, páč kamarád právník přišel s dobrými mravy a je klid.
Jsou lidé málo solidární?? Ale samozřejmě že jsou, ale já dobře vím proč. Páč každej dobrej skutek muší bejt odměněn kopancem do kulí.
Přerozdělení světového bohatství je skvělá myšlenka,ovšem kde je ta hranice, pokud se bude zveřejnovat to bohatství?? Kdo bude rozhodovat a třídit, kdo bude určovat pravidla hry a kdo to bude řídit..... Už nyní mám husí kůži....
Občas se kámošovi ozvou rodiče dítek, ešli by nebyla repríza, že to bylo super......
bylo.......
Lidi nemají tak paušálně dokurvenej charachter, enem ty okolostojíčnosti....


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

mimochodem....

Příspěvek od Craft »

"Opálení rodiče", těma máš jardo na mysli kofoláky? :D Protože jinak netuším, jaká jiná sorta lidí ještě takto smýšlí.

S těma se musí jednat stylem na hrubý pytel, hrubá záplata. Pamatuji se, jak jeden můj kamarád přijel pracovně služebním autem něco dělat do jednoho takového domu a když vyšel ven, dveře auta pootevřené a rádio v čudu. Tak ho popadl takový amok, že vlítnul zpátky do toho domu a jelikož byl jako velká rozjetá lokomotiva se skinhead účesem, tak to vypadalo na pořádný úklid toho domu. A najednou z jednoho bytu přišli k němu dvě kofolata a prej "pane našli jsme na zemi tohle rádio, není to vaše?" :D Takže takto se to s nima musí ;)
Tak tahle slátanina polopravd a předsudků, ve snaze zachránit potápějící se víru v dobrodiní klasické medicíny mě opravdu pobavila a je velmi úsměvná :D Pan Heřt je opravdu znalec všech těchto metod a za těch 20 let se zmohl akorát na nějaké jejich popisy, které ovšem jejich neúčinnost nijak nedokazují, spíše naopak. Na druhou stranu ale musím uznat, že si dal tu práci a aspoň si přečetl principy jednotlivých přístrojů, aspoň z popisu výrobců a dokonce tam i jmenuje sice v negativu i některé schopné a problematiky znalé lidi. Ale zklamal mě, třeba o zapperu ani čárka. Apropo na geopatogenní zóny opravdu velmi dobře fungují velké orgonity (osobně odzkoušeno).
Jen tak na okraj, moje přítelkyně za dob studia trpěla na internátu silnými bolestmi hlavy. Dědeček její kamarádky byl proutkař a podle jeho měření přeskládali postele a světe div se bolest do 2 dnů ustala a už se nevrátila. Asi zázrak.
Ale o KS se nám koukám rozepsal až na to, že jaksi zapomněl, že dle SZÚ bylo překlasifikováno na léčivo, což je uvedeno v příloze č.4 k vyhlášce 225/2008. Že by kvůli tomu placebo efektu? :D
Nejlepší je ale ta část, kde byliny jsou účinné pouze ty, které se prodávají pouze zpracované farmacií, nejlépe ve formě pilulí :D
Z čehož plyne ponaučení, milej ovčane pokud chceš léčebné byliny, tak musíš nejdříve za pánem doktorem pro moudrou radu, protože ty tomuto nemůžeš rozumět a pokud se bude panu doktorovi bylinka pozdávat a budeš mít to štěstí, že ji bude i znát, dá ti recepis a hurááá pro ní do lékárny. To, že mnohé farmaceutické firmy jsou schopny prodávat i lípový čaj v sáčcích místo sypaného čaje, kdy se díky tomu ta nejdůležitější slizovitá látka do čaje vůbec nedostane, už jim jaksi nevadí a tak lze pokračovat.
Na to, že má ten jeho výtvor 265 stran vytvořil pouze nějaký přehled možných prostředků v alternativě a samozřejmě dle něj je všechno jasný.... podvod a nic než podvod, to dá přece rozum :D

Na druhou stranu si mnozí lidé díky této dezinformační slátanině způsobí mnohdy zbytečné rodinné tragédie, protože budou tomu slepě věřit. Kdyby alternativa nefungovala, už dávno jsou braní všichni léčitelé útokem, nicméně opak začíná být pravdou.
Mám kamaráda, který je opravdu profík v diagnostice zdravotních problémů pomocí alternativy a některé jeho metody jsou jak je úsměvně nazýváme šamanismus, které ale fungují. Chodí za ním dokonce i samotní lékaři. Samozřejmě mnozí si ním určenou diagnózu ještě ověřují pomocí konvenčních testů, díky svojim možnostem lékaře a pak jenom nevěřícně kroutí hlavou, jak to mohl vědět :)

Ještě perlička, bavil jsem se s jedním lékařem, který mi sdělil, že klasické CT může dosahovat až 400 násobku retgenu plic. Takže bacha na to, ne nadarmo už některá oddělení po vás chtějí podepsat prohlášení o souhlasu s vyšetřením.

Znám také starší paní lékárnici, která když se ji někdo zeptá, popravdě mu odpoví, jak se věci s mnohými léky mají. Mnohé ty léky, které prodává by nejraději hodila do koše a prodávala věci, které si pamatuje už jen málokterý lékárník, protože věděla, že fungují. Ale je tam pouze zaměstnaná, takže musí prodávat to, co lidé chtějí podle reklam nebo na recepis.


Potraviny:
Ono úmyslné vyhlazování obyvatelstva není záměr, ale důsledek poptávky ovčanstva po co nejlevnějších potravinách. Upřímně řečeno, ono záměrné hubení lidí potravinami a léky je trošku jinak. To vše je pouze důsledek byznysu firem, které se snaží mít co největší zisky. Úspěšnost každé firmy se staví na ziskovosti. Čili pokud chce firma něco prodávat a mít co největší zisk, musí to být cenově dostupné a samozřejmě tomu pak odpovídá i ona kvalita vstupních surovin a poté samotného výrobku. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle si zapříčinilo z větší části ovčanstvo samo. Každý brečí, jak je co drahé, ale než dát více financí za drahé a kvalitnější potraviny, raději je mrknutím oka uvalí za totální blbosti, protože to zrovna frčí. Pak zemědělci, kteří mají kvalitní výrobky samozřejmě nemohou cenově konkurovat těm "potravinovým náhražkám" a krachují a kvalitní věci z trhu v tichosti prostě mizí. Ale jde to zvrátit, ale je třeba začít u ovčanstva. Pokud budou vyžadovat po výrobci kvalitu a budou ochotni si připlatit, výrobce mu ji poskytne, to je zákon trhu. Je to stejné jako když si zajdete do restaurace na jídlo a jídlo bude nepoživatelné, tak vám bude úplně jedno, jak krásné je tam prostředí nebo jak zdvořilí je personál, prostě už tam vícekrát nepůjdete. Takže spiklenecké teorie o úmyslném vyhlazování obyvatel planety je poněkud jinak.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mimochodem....

Příspěvek od poota »

Craft píše:.. Upřímně řečeno, ono záměrné hubení lidí potravinami a léky je trošku jinak. To vše je pouze důsledek byznysu firem, které se snaží mít co největší zisky. ..
Souhlasím, ale vidím to přece jen nepatrně jinak. Ovšem taky o penězích.
Likvidace odpadků ve velkém je docela nákladná záležitost, zvlášť pokud se jedná o "potravinové odpady". A navíc jsou na to i docela přísné předpisy a riziko dost velkých pokut. Ono to prostě nejde jenom tak jednoduše spláchnout do kanalizace - a i to by bylo dost peněz na stočném.

Jenomže naštěstí pro velké firmy to jde krásně a snadno řešit. Takový odpad, když se rozmixuje na skutečně jemnou kaši, ve které se nedají ani při nejlepší vůli rozeznat částečky kostí, kůží, šlach, pařátů, zobáků a kdoví čeho ještě - se dá po přichucení krásně přidávat do všech masných výrobků. Je to stravitelné, je to výživné, prodá se to za peníze a do kanalizace to nakonec přijde stejně, ovšem po menších částech a stočné přitom platí zákazníci, kteří se tak dobře a vydatně najedli. Samé výhody.

Takže jaképak záměrné trávení - jedy by stály peníze. Pokud jde ovšem o látky, které jsou sice nebezpečné, ale v procesu výroby se nějak samy někde objevují, tak proč je draze a nákladně nechat likvidovat? To už je rozhodně levnější si někde zaplatit to, že to v potravinách vůbec neškodí.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: mimochodem....

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:
Craft píše:.. Upřímně řečeno, ono záměrné hubení lidí potravinami a léky je trošku jinak. To vše je pouze důsledek byznysu firem, které se snaží mít co největší zisky. ..
Souhlasím, ale vidím to přece jen nepatrně jinak. Ovšem taky o penězích.
Likvidace odpadků ve velkém je docela nákladná záležitost,
Zdravím - poota
A to není ještě celé. Postudoval jsem si co představuje například vědeckou formuli jídel pro pejsky, kočičky atd.

Semele se vše, co se pálilo v kafilérkách, maso, kosti, kůže, chlupy, včetně mrtvých zvířat posbíraných po silnicích a nevyžádaných pejsků a kočiček pobitých veterináři z milosti. Přitom do toho ještě jde mrkvička a cerýlek a jablíčka odpadlá ze sámošek a skladišť, nejspíše i s obalovou technikou, tedy polystyrén a igelit a nějaký ten papundekl, protože to přeci nikdo nebude z toho hnusu vybírat. Dobrou chuť. Ale to nemluvíme o lidech, alespoň doufám.

Nicméně, je třeba si uvědomit, že zatímco produktivita práce skutečně produktivních lidí se za posledních 200 let nepředstavitelně zmnohanásobila, produktivita lidstva ve skutečnosti jaksi upadá a s ní i celkové platy až na nějaké ty neblahé vyjímky. Ono je pak těžké si zaplatit extra za slušný produkt, když na to nemáme, že?

Jako příklad od člověka, který dělal dlouhá léta, a to i před válkou, v Melantrichu. Před komouši produkoval Melantrich s dvojnásobkem lidí desetinásobek novin a měl na to dva účetní, jednoho na platy a jednoho na materiály a produkci vůbec s tím, že si vypomáhali, a to bez kalkulaček. Než jsem vzal roha, někdy kolem 1980, měl Melantrich na desetinovou produkci a polovinu zaměstnaců účetních přes dvacet, tedy včetně sekretářek atd, a to s elektrickými kalkulačkami. To by snad mohlo jaksi alespoň naznačit, kam se to ubíráme.

Misto, abychom produkovali čím dál tím větší kvalitu, možná jeden den v týdnu, a užívali si výdobytků technologické "revoluce" a třeba se vzdělávali, jsme hnáni velko-příživníky k produkci čím dál tím víc a horšího šmejdu a čas na nic, nemluvě o nějakých penězích, tedy ty nepříživníci a malo- příživníci, zatímco velko-příživníci si dělaj čím dál tím lepší flintičky a bunkříčky, aby se měli jak bránit a kam zalézt, až něco prdne, nesmyslně mrhaje zdrojema na umělou zaměstnanost, sebevražedný výzkum a osobní opulenci.

Tím pádem nejde o potravinový zločin, ale společenský zločin, i když naprosto legální, protože legálové jsou zase příživníci.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: MNO..

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák píše:konec civilizace se blíží..
Chtěli jsme být solidární, tak jsme si řekli, že uděláme den radosti pro postižené děti....
Lidi nemají tak paušálně dokurvenej charachter, enem ty okolostojíčnosti....
Tak na tohle mám další pravidlo:
"Nikdy nepomůžeš tomu, kdo Tvoji pomoc nechce, neocení ji, nazaslouží si ji a nebo ji nepotřebuje."
Šlo by to samozřejmě napsat i jinak. "Nikdy nepomáhej tomu.........

Jinak s "charitou" mám podobný zkušenosti.


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Jasně, je to tak...a protože člověk je ochotný svoje kixy opakovat až do svého ú)plného zpitomění, rozjíždíme další akci u mého písečáku, opět pro postižené děti, opět Přísně privátní, nyní s policajtem, hasičem i doktorem.. Sehnali jsme tyhle profese s postiženými dítky, takže....
Nyní však žádná doporučení svazem postižených, páč osobně budu kontrolovat zvané a lustrovat každýmu gezycht... Kdo byl v solárku o chvilku dýl, pámbu s ním...
Dávám dokupy nástroje, co vyluzují zvuky.... bubny, činely,pokličky, zvonky,rolničky, bronzový trubky, podkovy,tibetský misky,novodurový roury , popelnice a kýble.....
I zvuk je dobrej na hraní.
Chceme udělat největší buben na světě....kámoš bude zabíjet bejka 1200kilo,to bude kůžička....vožerem se a budem všichni bubnovat v kruhu za lepčí zítřky......
já to zkoušel, u vekýho bubnu a je to fakt úlet....


NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od NAVAR »

Nepotřebuješ pořadatele? Že bych se stavil :)


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: mimochodem....

Příspěvek od NAVAR »

poota píše:
Craft píše:.. Upřímně řečeno, ono záměrné hubení lidí potravinami a léky je trošku jinak. To vše je pouze důsledek byznysu firem, které se snaží mít co největší zisky. ..
Takže jaképak záměrné trávení - jedy by stály peníze. Pokud jde ovšem o látky, které jsou sice nebezpečné, ale v procesu výroby se nějak samy někde objevují, tak proč je draze a nákladně nechat likvidovat? To už je rozhodně levnější si někde zaplatit to, že to v potravinách vůbec neškodí.
Koukám že vytříbený smysl pro dronství Tě neopustil :)
Vzpomněl jsem si na jeden vtip.

Bezdomovec v USA sedi na ulici a natírá si na chleba hovno.
Uvidí ho Obama a říká mu: "Proboha, to snad ne, jak to můžeš
jíst, vždyť nejsme země kde by jsme na tom byli tak zle.
Podívej tady máš 500 dolarů a jdi se najíst do nějaké
luxusní restaurace."
Bezdomovec v Rusku sedi na ulici a natírá si na chleba taky
hovno. Uvidí ho Putin a říká mu: "Proboha to snad nejsme na
tom tak zle. Tady máš 100 stravenek ty ti vystačí na celý
měsíc.
Tak se dobře najez."
Bezdomevec v Česku sedí na ulici a natírá si taky na chleba
hovno. Jde okolo Nečas a když ho vidí tak se zhrozí a povídá
mu:
" No tak, ne tak velkou vrstvu, musíš myslet i na zítřek!"


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Jayo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 224
Registrován: sob 31 říj 2009 23:02
Bydliště: Bratislava
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

re

Příspěvek od Jayo »

Ad ekonomika: Tiez si myslim, ze hlavna pricina, preco to nemoze fungovat je nieco, co napisal sano.
To znamena, vyrabat peniaze z nicoho, vlievat ich do ekonomiky, a este k tomu na urok. Kde existuje ciselna hodnota na zaplatenie prvotneho dlhu, ked vsetky peniaze v obehu su vytvorene s pozicky bez uroku? Nikde. A to je cely problem. Dlh narasta, a kazdou pozickou sa vlastne sposobi inflacia. To, ze sa pri tom prerozdeli nejaky majetok, vykonaju nejake sluzby atd, je nepodstatne, kedze tu ide len o cistu matematiku... pozickou sa znizi hodnota vsetkych penazi v obehu, navyse urok, ktory pri nej vznikne je nesplatitelny, da sa splatit len tak, ze sa vycucnu uz existujuce peniaze z ekonomiky, "ukradnu" sa niekomu inemu, ale ten ich predsa tiez mal pozicane na dlh. Ako ide cas, takto pribuda krachujucich, ktori nedostali zaplatene, a dlhy postupne aj tak stale narastaju, az do doby, ked sa pozicky stanu stale obtiaznejsimi... vtedy zacne narastat nezamestnanost, chudoba, atd... ako ide cas, postupne dojde ku kolapsu, ktory zacina krizou, vacsinou nasleduje vojnou a prerozdelenim majetku spojenym s nejakou formou resetu financneho systemu. Je to preto, ze ako pisal sano, nerobi sa udrzba financneho systemu, taka nejaka forma postu. Ten sa opotrebuvava, az skolabuje. Je to ako, ked sa necisti stroj, postupne sa znici. Tak ako stroj, i financny system, ktory sa zanasa kazdou pozickou, musi sa pravidelne cistit. Ked sa preventivna ocista zanedba, prijdu nasledky.

To co bude nasledovat za par rokov, nebudem pisat takto verejne, ale kazdemu trochu mudrejsiemu cloveku je jasne, ze planovat si nejaku buducnost v kapitalizme, je strata casu.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: re

Příspěvek od poota »

Peníze jsou částečkami organizmu, který žije vlastním životem - ponechané samy sobě musí nutně skončit všechny na jediné veliké hromadě.
To je vlastně cíl toho organizmu, k tomu jeho snažení směřuje.
Peníze však stále ještě "obíhají", to znamená, že je práce tohoto organizmu narušována a bržděna, je mu bráněno a překáženo v hladkém chodu. Různými, a většinou velice nečistými zásahy je oddalován neodvratný konec této hry, aby k novému rozdání "karet" pro další kolo došlo co nejpozději.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO....

Příspěvek od jarda ovčák »

JAYO, plánování budoucnosti v kapitalismu nemá cenu... ale ani v socialismu či komunismu, feudalismu či monarchii nemá smysl plánovat budoucnost....kde teda má smysl plánovat budoucnost??? víš o nějakém zřízení, které by nebylo durchmarš zprofanované a morálně taknějak dokurvené???
hlavně proboha žádné pohádky o rovnosti, svornosti a bratrství.... Nebo že si lidi budou věřit, budou pracovat pro radost nebo tak cosi.....
Ano, dokážu si představit společenství majitelů půdy, kterak si založí vlastní kolonie s vlastními zákony a možností vyloučení hříšníka z komunity.Beztřídní rovnostářské kolonie. To však vládnoucí garnitura nedopustí, páč pouze moc je dnes důležitá.
Pilných a pracovitých znám hrstku. bez práce to nejde a nikdy nepůjde.
Vzpomeňmež pietně na zestátnění selského stavu a důsledky.... potravinové lístky,mezinárodní pomoc z důvodu trvalé neúrody, prázdné obchody, nucené dodávky, věznění sedláků, černý trh, měnová reforma.......
Historie se opakuje s drtivou neodbytností.
Není potíž vypracovat morální profil toho, kdo by chtěl zestátnit cokoli....
O potraviny půjde zanedlouho v prvé řadě....


Jayo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 224
Registrován: sob 31 říj 2009 23:02
Bydliště: Bratislava
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

jarda

Příspěvek od Jayo »

Jarda, viem co chces povedat, ano... vlastne nejde o nejake zriadenie moci, ale o duchovno a moralku, teda ludi, ktori ho obyvaju a realizuju. Chcel som tym len povedat, ze kapitalizmus priamo podnecuje k sutazivosti, sebectvu a chamtivosti... skryva sa za blaboly, ze konkurencia k niecomu vedie... mozno by viedla, ale v moralnom a duchovnom upadku urcite k nicomu dobremu.
Takisto je pravda, ze to aj zavisi od pravidiel financneho systemu, ci sa opotrebuje a padne, alebo ci moze pretrvat. V kazdom pripade, mal by byt postaveny na takych zakladoch, aby mala hodnota zivota a tejto planety najvyssiu prioritu, inak prakticky nema sancu na nejaku buducnost. A tym padom ani nejake velke plany.
Planovat si buducnost neznamena, ze sa nic zle nemoze stat.. to sa moze stat vzdy, proste udrie meteorit, alebo prijde ina udalost... ide skor o sance, ked je sanca, ze sa nieco stane velmi mala, planovenie buducnosti ma zmysel. Ale ked je 100%, pretoze matematicky model uz priamo vedie ku kolapsu, ktory je dokonca dopredu vypocitatelny, potom je planovanie buducnosti zbytocne.

Ano o potraviny pojde jednoznacne, uzivit takto namnozenu populaciu bez naplno fungujuceho priemyslu, bude nemozne, a len co s nim nieco poriadne "zaclouma", prijde presne to, co uz tisic krat predtym.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Soya

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Pro ty kdo angličtí něco podstatného o sojových produktech
http://health.centreforce.com/health/soy.html
Pro ty co neangličtí, je to děsnej sajrajt.
Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hunter
Starší člen
Příspěvky: 177
Registrován: pon 01 srp 2011 19:53

Re: Soya

Příspěvek od hunter »

Keby autor naozaj vedel o čom je soja, (i tá "modifikovaná" - GMO), takéto "zvratky" by okolo seba "neblival". Nie náhodou sa v téjto časti sveta (východná Azia) nachádzajú 2/3 obyvatelstva téjto planéty a tak isto nie náhodou sú i zdravší ako ostatok sveta... . Hunter


Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Soya

Příspěvek od huhu »

hunter píše:Nie náhodou sa v téjto časti sveta (východná Azia) nachádzajú 2/3 obyvatelstva téjto planéty
Co lze doložit každým atlasem světa : V celé Asii je 60% světové populace a ve východní Asii 40% asijské populace . To je méně než třetina světové populace. ( čti : "obyvatelstva tejto planéty " )
hunter píše:a tak isto nie náhodou sú i zdravší ako ostatok sveta... .
Soja pochází z Východní Asie , ale že by kvůli ní byli obyvatelé krutopřísně zdraví nelze doložit.

Tak nevím , jaký obsah jsi tou nedůvěryhodnou formou chtěl sdělit.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“