Kometa píše:Snídám klíčenou pohanku, lepek téměř nejím, i když na něj intoleranci nemám. Nemám nejspíš alergii na vůbec nic, dost věcí mi testovali a jsem z rodiny, kde není alergický nikdo na nic.
Pochopitelně bojuju i jinak. Aktuálně jsem na zelenině, kefíru, pohance a kokosu, pH mám vyrovnané už několik měsíců, k tomu česnek, lichořeřišnici, chilli, lapacho...
MMS jsem pár dní zkoušela, ale pak jsem viděla jak to spolu reaguje, ten žlutý štiplavý kouř a fakt jsem přestala mít chuť do sebe takový svinčík cpát.
Kometko máš ode mě +1
Žiješ zdravě a proto tě nic netrápí. To chlapi nechápou, pokud opravdu sami nezkusí jíst tak, jako ty. Já to mám na sobě ověřené, bohužel jsem to vydržel jen asi 1/2roku. Nechal jsem toho, protože jsem již vážil jen 60kg (při výšce 180cm) a váha šla stále dolů. Po celou dobu jsem se však cítil výtečně, nic mě nebolelo, žáha nepálila, energie jsem měl na rozdávání. Jakmile jsem se však vrátil ke "starému" způsobu života, vše zlé se rychle vrátilo (ale mám svých 72kg a více to již jít nechce). Teď do sebe opět cpu různé odkyselovací směsi, živou vodu a ostatní sajrajty, které jsem dříve nemusel.
Je mi jasné, že se "zvednou" protichůdné hlasy, ale v jednom musím souhlasit - na MMS jako záchranu při ledačems, prostě také nedám dopustit.
Závěry ať si učiní každý sám.......