Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Moje "škodovka" na vodík!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapojení elektrod
Teď kecáš pro změnu Ty. Teoretiku...Peter píše: Když zapojíš elektrody VN - O O O + VN - O O O +, tak ...+ VN - .... ti budou sloužit jako delič napětí a v sekci -OOO+ ti nedojde k reakci
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: PRO-MIMA
Elektrolyzer se píše s "Y", to za prvé. Za druhé stále pracuji a i tak vám dávám všem náměty. Pokud bych vám chtěl dát úplný návod, už jsem to udělal. A za třetí, tohle je pouze pro snaživé a přemýšlivé. MimDYGI píše:Mime poslal by jsi nějaké foto toho svého ELEKTROLIZERU?Dej to prosim tě do fotogalerie.Moc bych to chtěl vidět.PLEASE.
Však ono to půjde!!!
PRO-MIMA
Tak neva no.Omlouvam se za to y.Čeština mi nikdy moc nešla.Jestli ti to mime opravdu funguje,tak se ti ani nedivím,žeto nechceš říct,protože když to zveřejníš,tak to bude všechno v háji bude uplnej zmatek.A všechno se to rozkřikne a ekonomika pujde do háje.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Skutečně? I když v něm máš podtlak (odsáváš)?Peter píše:Během půl hodiny máš elektrolyzér plný bílé pěny. Vyzkoušeno.gewo píše:Teď kecáš pro změnu Ty. Teoretiku...Peter píše: Když zapojíš elektrody VN - O O O + VN - O O O +, tak ...+ VN - .... ti budou sloužit jako delič napětí a v sekci -OOO+ ti nedojde k reakci
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Al elektrody? Pouvažuj proč!! Jak na to přijdeš, jsi doma a jsi KING!Peter píše: Ta pěna je tam protože se silně rozpouští elektrody. Zkus si zapojení podle mne a porovnej.
Dingel "mění náplň" každých 600 mil... Al je ztrátový materiál..
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, promysli to! Jsi úžasně blízko! Ten rozklad ztrátových elektrod jde výrazně zpomalit! (Použitá slitina ovšem nesmí obsahovat měď.)Peter píše:V elektrolyzéru je cca 4kg hliníkové slitiny. Běžná cena je cca 150Kč za kilo bez dph. Superdural 600Kč za kilo.gewo píše:Al elektrody? Pouvažuj proč!! Jak na to přijdeš, jsi doma a jsi KING!Peter píše: Ta pěna je tam protože se silně rozpouští elektrody. Zkus si zapojení podle mne a porovnej.
Dingel "mění náplň" každých 600 mil... Al je ztrátový materiál..
To už je pak levnější, nebo míň problematické jezdit na benzín. Nešlo by separovat kyslík jiným způsobem?
Hliník má zajímavou vlastnost - absorbuje elektrony! Je to lapač elektronů... Máš tam VN. K čemu asi???
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
mam otazu a sice ked je AL spotrebak , da sa pouzit hocijaky aj zo srotu?gewo píše:Jak říkám, promysli to! Jsi úžasně blízko! Ten rozklad ztrátových elektrod jde výrazně zpomalit! (Použitá slitina ovšem nesmí obsahovat měď.)Peter píše: V elektrolyzéru je cca 4kg hliníkové slitiny. Běžná cena je cca 150Kč za kilo bez dph. Superdural 600Kč za kilo.
To už je pak levnější, nebo míň problematické jezdit na benzín. Nešlo by separovat kyslík jiným způsobem?
Hliník má zajímavou vlastnost - absorbuje elektrony! Je to lapač elektronů... Máš tam VN. K čemu asi???
cigani ho tam vozia cele hromady ale je to vselijao nasekane ale zato lacne.
- Karel IV
- Starší člen
-
- Zasloužilý člen
dalsie co ma napadlo su hlinikove spony alebo piliny po obrabani, tam by sa dala ustrazit aj cistota aj kvalita. cena by bola tiez prijemna. len ci existuje pre to nejaky sposob ako to pouzit pre nase ciele.
ja som uz inaksie rozmuslal nad hlinikovimi pilinami v nejakom pitliku alebo lisovane do tabletiek a pridavalo by sa to tam ako do umyvacky riadu pred jazdou :-)) a elektrody by boli s niecoho trvanlivejsieho.
ja som uz inaksie rozmuslal nad hlinikovimi pilinami v nejakom pitliku alebo lisovane do tabletiek a pridavalo by sa to tam ako do umyvacky riadu pred jazdou :-)) a elektrody by boli s niecoho trvanlivejsieho.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Nemusí tam toho být za prvé tolik a za druhé, zjistil jsem, že v hodinách stabilního výkonu to mohou být přinejmenším stovky...tedy již vím, že se dostanu nad pět set....Škodovka teď běží na čtyři sekce....to je zase pokrok....MimPeter píše:V elektrolyzéru je cca 4kg hliníkové slitiny. Běžná cena je cca 150Kč za kilo bez dph. Superdural 600Kč za kilo.
Však ono to půjde!!!
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte vespolek
Tak zatím jen čtu a procházím jednotlivá témata. Je to jako všude v životě. Někdo se veze, někdo razí cestu. Já zatím se rád v těchto věcech jen vezu a pokukuju kolem sebe. Nejsa technicky zdatným mohu o těchto věcech pouze přemýšlet v rovině scifi.
Toto je moje první téma, které jsem přečetl celé. Leč chybí mi tu někde ekonomická bilance, zda totiž provoz této škodověnky bude levnější než na benzin.
Pokud se to někomu totiž podaří, bude pravděpodobně za úsvitu zavražděn ropnou mafií, kdy jeho nebohé tělo bude prokláto šavlemi arabských šejků, prostříleno kalšnikovy a v neposlední řadě též kulkami z coltů, co visí dallaským "džejárům" proklatě nízko. Vždyť jim, proboha, berete doláče a to se neodpouští!!!
Toto je moje první téma, které jsem přečetl celé. Leč chybí mi tu někde ekonomická bilance, zda totiž provoz této škodověnky bude levnější než na benzin.
Pokud se to někomu totiž podaří, bude pravděpodobně za úsvitu zavražděn ropnou mafií, kdy jeho nebohé tělo bude prokláto šavlemi arabských šejků, prostříleno kalšnikovy a v neposlední řadě též kulkami z coltů, co visí dallaským "džejárům" proklatě nízko. Vždyť jim, proboha, berete doláče a to se neodpouští!!!
Ať žije a vzkvétá Svobodná Republika Králický Sněžník
- KEXIK
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
ECU
O tom ze skodovecka na vodik ide som presvecený ale som zvedavy co povie na to modernejsi motor napr z felicie ktory ma palivovu jednotku ktora si riadi miesanie benzinu a vzduchu ...
Ako ono by to malo teoreticky ist aj tak ale som zvedavy ako sa bude spravat ked jej pocitac bude pisat ze tam neleje benzin ...
Ako ono by to malo teoreticky ist aj tak ale som zvedavy ako sa bude spravat ked jej pocitac bude pisat ze tam neleje benzin ...
VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz