Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Opět něco protistátního

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
rado3105
Stálý člen

Zlodeji zidovskeho povodu

Příspěvek od rado3105 »

http://nr1a.com/privatizace.htm

Kellner, zidovskeho povodu, ako sa dostal k majetku.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO....

Příspěvek od jarda ovčák »

Klídek, budou volby a sociálně komunistická vláda vše napraví.
Rohlíky začnou křupat, kapitalističtí imperialisti potáhnou o žebrácké holi a velkostatkářští vydřiduši se pohoupou na kandelábru v gulagu.
Je třeba si uvědomit, že to tak prostě je. Kelner je boháč, stejně jako tisíc jemu podobných a králem zlodějů je stát. Ešli je judaista nebo jaký má předky ví kristus. Stát může za korupci, díky níž se naše daně rozkrádají ve velkém stylu.
Můžeme bědovat, naříkat a skučet, avšak bez vlastního přičinění nebudem ani o krok dál.Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod.
Bez revoluce se nic nezmění a revoluci nikdo neudělá. Mladí jsou shnilí jako vši a staří na to kálejí. A česká mentalita ničemu nepomůže. Karel Kryl na nás kouká s kytarou a brouká si..... NASRAT JO NASRAT.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

všechny smlouvy byly podepsány v souladu se zákonem

Příspěvek od huhu »

http://www.novinky.cz/domaci/245609-jan ... zpravy-dne

Kdo je ochotný jít provést defenestraci ? Zatím jsme dva , co to myslí vážně , ale ve dvou se nedostanem přes ozbrojenou vrátnici. ( SZ )

Moje představa je taková :

A : vole to vytuneluju ti řikám !
B : lidi budou nasraní
A : no a co - půjdou cinkat klíčema kreteni ? vodníma dělama jim to vysvětlím.

alternativa :

A : vole to vytuneluju , ti řikám !
B : no , hodně štěstí , nečas se ještě nezahojil , jak letěl z okna a škromach už asi chodit nebude , ještě že má káru nacvičenou
A : máš pravdu , lid je hustej .... budu raději přikrádat pomalu .....

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

přestává legrace

Příspěvek od martin11 »

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen

...přečtěte a pošlete dále....prosím...

Příspěvek od martin11 »

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: inspiracia

Příspěvek od aNONym »

Marteen píše:Proč byl příklad Islandu zamlčen ?
...
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1027 ... 138255058/ . ;) Non

ČT2 čtvrtek 29. 9. 2011 v 11:35.
ČT2 úterý 4. 10. 2011 v 09:35.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
martin11
Zasloužilý člen

...jojojo, takhle se to dělá...

Příspěvek od martin11 »

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=716499

...a všechno je v nejlepším pořádku... :idea:

tomas
Stálý člen

Státní dluhopisy ...jojojo, takhle se to dělá...

Příspěvek od tomas »

Pan Kalousek říká, že nominální hodnota dluhopisu 1,-Kč umožnuje nákup i pro ty méně majetné ;)

Finta je někde jinde ....

http://rudolfmladek.blog.idnes.cz/c/213 ... echem.html

Hlavním účelem nominální hodnoty 1,-Kč je vyhnouti se daním - takhle uvažuje nejlepší ministr finnancí? :lol: :lol: :lol:

Kalouskovi a knížeti nelze věřit ani dobrý den ...

martin11
Zasloužilý člen

zdražení

Příspěvek od martin11 »

martin11
Zasloužilý člen

...jojojo, ještě že se toho nedožijeme....

Příspěvek od martin11 »

Jedu domů vlakem z práce, je mi 73 let (o řidičák jsem již přišel jako
zdravotně nezpůsobilý). Poté, co mi ve vlaku štípne lístek průvodčí s berlemi, vystupuji. Vystupuji velice opatrně. Mám totiž jen jedno oko. To pravé mně vypíchl 70-ti letý oční chirurg přiodstraňování šedého zákalu, když se mu třásly ruce, protože měl Altzheimra.
Z lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku. Procházím nádražní halou, kterou hlídá poloslepý policista podpírán dvěma hluchými kolegy. Vycházím ven a jdu na tramvaj, řidička žádá cestující, aby jí řekli, kde má zastavit, protože trpí ztrátou paměti.
Vystupuji a mám hlad, v restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu jakmile se podaří dostat kuchaře z komatu. Objednávám si pivo, kterého číšník kvůli třesu rukou půlku vylije, než dojde k mému stolu. Chci zaplatit, ale číšník nerozezná stovku od tisícovky!
Jdu domů, tam se mě ptají mé děti ve věku 45 a 50 let, jestli bych jim nemohl najít nějakou práci? Ne ne, děti moje, na to jste ještě příliš mladí.
Večer jdu do Národního divadla na Labutí jezero. Představení je hned v prvním dějství zrušeno, protože 68-mi letá baletka, představitelka hlavnírole, padá a láme si krček kyčelního kloubu. Vracím se domů. Odložím obě protézy. Pustím televizi a sleduji celostátní oslavy narozenin prezidenta Kalouska, který se k naší radosti v plné síle, zdraví a svěžesti dožívá 120 let…

morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

re

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. No fuj to je ale nechutná pohádka.Teťka nebudu spát.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: re

Příspěvek od poota »

morse59 píše:Ahoj. No fuj to je ale nechutná pohádka.Teťka nebudu spát.
Jakápak pohádka - vždyť to je realita našich příštích dní.
Jasně, že to bude leckde skřípat.
Například už dneska musíš jít v 60ti k doktorovi pro potvrzení, že ještě můžeš řídit. Taky se Ti snadno může stát, že ho nedostaneš, ale přitom můžeš být řidič z povolání a do penze můžeš jít až v 65ti.
A odchod do důchodu se bude stále prodlužovat.
Je taky dost povolání, na která je potřeba dostatek síly a nebo dobrý zrak a pevná ruka. A protože takové vlastnosti člověku většinou nevydrží do té doby, než může jít do penze, tak ho nejspíš z práce vyhodí. Takže bude dostatek starých nezaměstnaných, kterým už nikdo nedá práci. Ale "pracák" je až do penze taky živit nebude.
Ti zdánlivě šťastnější, kteří se v práci přece jenom nějak udrží, budou dělat s vypětím všech sil až do té doby, než se dožijou penze a smrti - někteří obojího a jiní to budou mít bez té penze. ;)
Při úrovni našeho zdravotnictví prakticky nikdo nemá šanci se dožít penze ve zdraví. S penzí, kterou od státu dostane, si bude muset zatraceně dobře spočítat, kolik může dát za léky, aby mu zbylo na jídlo - a nebo kolik může dát za jídlo, aby mu zbylo na léky.
Zajišťovat si nějaké přilepšení k penzi nějakým spořícím fondem může jenom pitomec, kterého nenapadne, že ten fond může zkrachovat. A skládat si do štrozoku nemá smysl kvůli inflaci. Jak to tak vypadá, opravdu není žádný recept na to, jak z téhle pasti ven :(
Tak teda dobrou noc a hezké sny - ať se Ti zdá třeba to, jak seš "za vodou" protože seš Cikán a žiješ si spokojeně ze sociálních dávek. A nebo že seš politik a horem dolem Ti cpou úplatky, abys nemusel žít jenom z ubohého poslaneckého platu.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Jo jo, ještě dřít můžem.... Přijde doba, kdy to nepůjde, bez ohledu na věk či možnosti. Bude to nalevačku.Budou se stavět starobince , charity a ubytovny pro nemajetné.
Kdo si nebude moci přilepšit, bude se potácet na hraně. Dělat po šedesátce je kravina. Každej traktorista má v padesátce záda tak v prdeli, že si s bídou utře zadek.
Každej zedník má ruce i záda v řiti a řezník klouby, každej poslanec má od hnípání přesezenej zadek..... chudáček. Podle sebe soudím tebe. Oni můžou v těch škamnech hnípat až do smrti, nebo než přijdou o rozum či mandát, my budem dřít, než se nerozsypem.Někdo bude připraven, mít alter příjem, někdo ne. Když děcka nebudou chtít dělat a živit fotra, prodám to a probendím. Oni utřou hubu.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Gold

Příspěvek od huhu »

jeff píše:Cena peněz sice možná klesá, ale za nějaké množství zlata jich dostanu víc a za těch víc peněz si koupím víc toho, co si chci koupit právě teď.
Jeff
doufám , že jsi to stihl. viz přiložený graf.
Pokud ne , netřeba zoufat , protože s eurovalem verze 3.0 , 3.1 , 4.0 , 5.0 , 5.2 a 5.57 čekám další výkivy , jen to chytit v pravý čas .....

Co se toho grafu týče, všimněte si, jak funguje davová psychoza. Hup nahoru ( jedno co ) a pak srovnat do průměru. A tak je to se vším.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) huhu dne stř 19 říj 2011 14:51, celkem upraveno 2 x.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: re

Příspěvek od NAVAR »

poota píše: Jakápak pohádka - vždyť to je realita našich příštích dní.
...
S vypětím všech sil chodím do práce už teď :D A to mi do důchodu ještě nějaký čas zbývá i když raději nepočítám že se ho dožiju.
Naštěstí je to realita několika příštích let alespoň pro mne takže člověk se na to může připravit. Mám zaměstnání, brigádu, přivýdělky a to jenom proto abych krom placení nesmyslných složenek budoval "ostrovní" systém který mi napomůže abych v letech budoucích byl co nejméně vydíratelný, okrádatelný a manipulovatelný státem.
Základem je jídlo, energie a komodity. Toto vše v celku je schopno řešit nezávislost jedince.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“