Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Elektret - Baterie využívající pole země

Vše o alternativních zdrojích energie.

Moderátor: rival

Odpovědět
KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KEXIK »

Palo píše:
KEXIK píše:No vosk by aj bol ale co ten karbit wolframu ten sa predava v 100KG sudoch v ostram bruntal a 100KG je fakt ze vela...
Palo píše:Karbid wolframu:
Dá se sehnat zde, ale zřejmě jen na živnost (mohl bych možná zajistit v případě zájmu):

http://www.sigmaaldrich.com/catalog/sea ... ICH/241881

je kolem 2000 Kč za 100 g nebo 7500 Kč za 500 g...
Jestli to stojí takto, tak těch 100 kg by přišlo odhaduji na 1.000.000 Kč, teda pokud to Osram nemá jako odpad...
Doprava 100 kg není problém - to je jako větší pytel brambor...

Mimoto na pokusy stačí PbO, když se píše, že se dosáhne plusmínus podobných výsledků... tak proč hned kupovat 100 kg k. wolfa.

No mne sa zda ze to je ako odpad ... som tam raz pisal a hovorili ze to balia podla toho kolko toho zakaznik chce pricom najmensie mnozstvo je 100 KG

Mmm mensia otaska sksal niekto tie teslove baterie ????
dakde som sem dal to PDF s navodom

Lebo neska som to odskusal a dako mi to nic nedavalo hoci je pravda ze som to nenatrel tym lakom co tam pisali ale dal medennu trubku a dal som do nej hlinnikovu ticku a nic to nerobilo....

VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
Karel IV
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Re: A není Karel č. 4 reinkarnovaný Jan Tleskač?

Příspěvek od Karel IV »

Vážený panovníku ,podle indikací se tedy domníváte , že pan Soboljev používá něco podobného,
Vážený anonyme, nevím co používá pan Soboljev a je mi to úplně jedno. V životě jsem ho neviděl. S jistotou mohu prohlásit, že u mne člověk tohoto jména nikdy nesloužil. Medvědjěv, Zinovjev, Kamenjev, ti u mne chvíli sloužili.

Ohne Bier geht´s nicht
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: A není Karel č. 4 reinkarnovaný Jan Tleskač?

Příspěvek od Merlin »

EDIT: Drobná cenzura... Jadrné vulgarismy aspoň částečně tečkujte... Nebo vtipně odpovídejte. Platí pro všechny !

Rival
Hmm. Zvažuji, co vytečkovat... jestli Jan, takto: J.., anebo Tleskač, takto: T....ač. Nicméně, vytečkovaný nebo ne, číslo čtyři se jeví se jako po zřícení s létajícím kolem... Pardon: z...il :D
Kdyby se platil jako poplatek z pšouku namísto příspěvku padesátník, dlužil by Tleskač č. 4 ku dnešnímu dni přesně 50 Kč.

Nesnáším vtipné notoriky. Jsem na ně přímo alergický, částešně mi zničili život.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Karel IV
Starší člen

Příspěvek od Karel IV »

Nesnáším vtipné notoriky. Jsem na ně přímo alergický, částešně mi zničili život.
Tak si představ, že jsem totální abstinent. Na nový rok si s dětma připíjím Rychlými špunty. Hlavně, že se "vyznáš" v lidech. To už jsi tady několikrát předvedl. Těm, co Ti "zničili" život s ani moc nedivím, pokud se k nim chováš tak, jako ke mně. Mohu Ti slíbit, že pokud mne nenecháš na pokoji, a vidím, že moje vyzva vyzněla naplano, tak si se mnou ještě užiješ.
Život si ničíš hlavě Ty sám. A navíc neumíš počítat. 102 : 2 = 51
nikolikerověk 50
Pokud se chceš do někoho sr.. tak musíš být napřed sám bez chyb ty wagbere.
Naposledy upravil(a) Karel IV dne stř 14 úno 2007 21:15, celkem upraveno 1 x.

Ohne Bier geht´s nicht
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

Karel IV píše: .....nikolikerověk .........
To je také dobré slovo, to jsem ještě nikdy neslyšel.... :lol: Mim

Však ono to půjde!!!
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

VN při tuhnutí

Příspěvek od Palo »

Napadlo mě – možná je to blbost – nevím – spíš slovo do pranice – že při tuhnutí bych pouštěl do toho stejnosměrný pulsy, něco jako mlácení kladiva místo tlačení kladivem :) Pak by možná stačilo nižší VN...
A navíc třeba ještě tomu pomoct nějakým magnetickým polem...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Waldes
Zasloužilý člen
Dal: 262 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Som sklamany

Příspěvek od Waldes »

Pol roka som bol sluzobne v Rakusku, vratim sa a ocakaval som, ze tu najdem hromadu vysledkov a co nevidim este stale sa tu dohaduje ci sa da pouzit surik a akej zrnitosti ... To fakt nik medzitym nepokrocil ? Alebo len tu niesu vysledky ... :roll:
Waldes.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Som sklamany

Příspěvek od Palo »

Waldes píše:Pol roka som bol sluzobne v Rakusku, vratim sa a ocakaval som, ze tu najdem hromadu vysledkov a co nevidim este stale sa tu dohaduje ci sa da pouzit surik a akej zrnitosti ... To fakt nik medzitym nepokrocil ? Alebo len tu niesu vysledky ... :roll:
Waldes.
Třeba výsledky jsou, ale takové, o kterých se lidi neradi baví :D
Já se ale k tomu ještě nedostal...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

waldes

Příspěvek od lajos »

Milí kolego z fóra, nevím v který den vypadnu na půl roku a kam ale až se vrátím tak koukejte mít nějaké konkrétní výsledky , jinak mě asi zklamete.
Nezdá se ti Tvá otázka tak trochu(nevím s jakým výrazem Tě neurazím) mimochodná? Vypadá to tak, že po tvých návratech by jsme měli mít, tebou očekávané výsledky.
Jen čti dál(toto fórum), i v zahraničí mají net, skoro zadarmo, mrkni se na fórum až tam budeš, pokud se ti něco nebude líbit, napíš na lampárnu. Tečka

kutz
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kutz »

Waldes píše:Pol roka som bol sluzobne v Rakusku, vratim sa a ocakaval som, ze tu najdem hromadu vysledkov a co nevidim este stale sa tu dohaduje ci sa da pouzit surik a akej zrnitosti ... To fakt nik medzitym nepokrocil ? Alebo len tu niesu vysledky ... :roll:
Waldes.
třeba čekáme na vás pane, až to tu postavíte do latě :)

Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: waldes

Příspěvek od Waldes »

lajos píše:Milí kolego z fóra, nevím v který den vypadnu na půl roku a kam ale až se vrátím tak koukejte mít nějaké konkrétní výsledky , jinak mě asi zklamete.
Nezdá se ti Tvá otázka tak trochu(nevím s jakým výrazem Tě neurazím) mimochodná? Vypadá to tak, že po tvých návratech by jsme měli mít, tebou očekávané výsledky.
Jen čti dál(toto fórum), i v zahraničí mají net, skoro zadarmo, mrkni se na fórum až tam budeš, pokud se ti něco nebude líbit, napíš na lampárnu. Tečka
Mily Lajos.
Prepac mi ak sa Ta moje pozastavenie sa nad nepokrokom nejako dotklo. Proste som len vyjadril prekvapenie, lebo ked som odchadzal viaceri intenzivne zhanali vosk a "prach", zdielal som s nimi ich zapal, nuz dalo sa ocakavat ze za kratku dobu sa tu objavia nejake vysledky. Vies berem to tak, ja som nepokrocil v CEG lebo som skratka nebol tu a mrzi mato lebo viem, ze niektori cakaju na vysledky.
Viem aj vonku maju net a ja som nakoniec bol len hen za rohom ale ked robis denne 16 - 18 hodin tak sktratka padnes mrtvy a je uplne jedno, ze to nieje fyzicky namahava praca. Nastastie to bola len jednorazova vec, aspon dufam ale po navrate uz intenzivne zistujem co sa medzi casom udialo a makam na dokonceni rozrobeneho, na obnove stranok, priprave na verejnu prednasku, znovu oziveniu podnikania, oprave domu po zime, vinicu a tak. Okrem tohom mam zenu a tri deti. Teda este raz prepac ak som si dovolil vyjadrit svoj pocit v domneni, ze mozna niekoho vyprovokujem k tomu aby sa podelil o svoje vysledky. Rozhodne som sa nikoho nechcel dotknut a neber to v zlom ale hovori sa, trafena hus zagaga ... :P
Waldes
Naposledy upravil(a) Waldes dne sob 31 bře 2007 1:47, celkem upraveno 1 x.

Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

Palo píše:
Waldes.
Třeba výsledky jsou, ale takové, o kterých se lidi neradi baví :D
Já se ale k tomu ještě nedostal...
Dik, za spravne pochopienie, ale podla mna aj spatne vysledky su vysledky a mali by byt zverejnene.
Waldes. :cry:

Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

kutz píše:
Waldes.
třeba čekáme na vás pane, až to tu postavíte do latě :)
Ano jasne, kto nebude mat nejake vysledky ten pojde k muru ... :D

galapetr
Stálý člen

Příspěvek od galapetr »

[quote][/quote]
Co je to muru?

hapalainen
Starší člen

Příspěvek od hapalainen »

To je jako když my řeknem půjdeš k šípku.

Hlavní je vyhrát zápas
Odpovědět

Zpět na „Jak na to...“