BTW : pokr , slíbil jsi mi asi před čtvrt rokem do mailu skicu slunečního laseru .... -už jsem našel i využití ( psal jsi metr čtvereční zrcadlo ) , 1kW zdroj světla mám .... Tak na mě prosím nezapomeň
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jseš zajímavej provokater nebo mlžovač? Víš co je vůbec VF technika? Kdybys tušil, tak otázku vysílače KV pásma ani nenastoluješ ve smyslu textové otázky(bez schematu výkonu účelu-antény??výš o tom hovno a tím pádem se ptáš na hovno) a ještě k tomu římská I a II , takovou kokotinu jsem v životě nezažil. Klidně mně pohřběte zaživa ale asi TV noviny jsou předmětnější!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pokr píše:já ti ten plánek klidně rukou naškrábnu pošlu na nějakou adresu a podpal se tím, ale nebudu to zveřejňovat. Dej kontakt a v pondělí to jede. Ty kecy o Rudým Právu a technice si odpusť, víš kulový. Jistě nejsem tak zdatný jako ty, ale jsem schopný alespoň informace získat - cos nabídl ty? Ty otázky ohledně těch generátorů jsou možná z tvého hlediska malicherné a hloupé, ale jestliže budeme takhle soudit každý takový vstup, můžeme to tady rozpustit.
Tak si nachystej adresu a dej vědět na pokr@centrum.cz. Za zdraví si ale ručíš sám, příteli.
Adresu máš v mailu . Děkuji . Neboj se , zařízení umím zabezpečit. Nikomu se nic nestane.pokr píše:já ti ten plánek klidně rukou naškrábnu pošlu na nějakou adresu a podpal se tím, ale nebudu to zveřejňovat. Dej kontakt a v pondělí to jede. Ty kecy o Rudým Právu a technice si odpusť, víš kulový. Jistě nejsem tak zdatný jako ty, ale jsem schopný alespoň informace získat - cos nabídl ty? Ty otázky ohledně těch generátorů jsou možná z tvého hlediska malicherné a hloupé, ale jestliže budeme takhle soudit každý takový vstup, můžeme to tady rozpustit.
Tak si nachystej adresu a dej vědět na pokr@centrum.cz. Za zdraví si ale ručíš sám, příteli.
... upozornění pro uživatele Pokr ... BRZDI V POUŽITÉM VÝRAZIVU !!! ... přestaň se chovat jako hulvát ... A(&F) ...pokr píše:lajos, tys obyčejný nechápavý a docela sprostý blbec, navíc neumíš číst, což se zdá být neuvěřitelný, ale je to tak.
la, díky za vstup, vzal jsem si z něho víc než si možná myslíš. Koupit leda jednotlivé moduly, to by stálo za zvážení, protože nejde o klasiku, jinak by totéž udělali přede mnou. Na síti je informací k vf technice hafo, právě tak u studií spřažených oscilátorů, ale tady se kombinují celá pásma. Začnu jinak, tahle diskuse se sice nevyvedla, ale směr možná naznačila. Někdy na hloupou otázku přijde rozumnější odpověď, než na chytrou. Protože totiž kdyby šel problém řešit klasickou metodou, ti přede mnou by už dávno byli v suchu - jednoho z nich jsem znal dobře, byl leteckým inženýrem, plukovník, a jistě tedy žádný naivka a blbec.
Bohužel, vylučovací metoda, v kterou jsem doufal ztroskotala na hulvátství, nadutosti a neschopnosti exota lajose, který, ač k tomu patrně nemá co říct, si přišel zvednou sebevědomí. Takoví chudáci jsou skutečnou brzdou a vetřou se všude. Nechápe, že prošlápnutou stopou nemůže dojít jinam, než jen do předem nalajnovaných cílů. A na to mu kálí Alík.
Ale já si už posledně říkal, nelez tam troubo, těch málo rozumných lehce přebije jeden jediný osamělý blbec. A taky že jo.
Možná jsem to měl vzít z jiného konce a použít jinou taktiku, ale už se stalo. Tak se mějte.
pokére , ber to jako dobře míněnou radu ode mě.pokr píše:Lájoši, ten výraz blbec beru zpět, byl v mé reakci na tebe nadbytečný.
Dobrá, přežíl jsem topokr píše:Tvého postoje jako zasloužilého člena komunity si vážím a doufám, že vidíš nepřiměřenou, překroucenou a tudíž ničím nevyprovokovanou sprostou reakci lájoše. Chci věřit, že ses ho zastal nezaujatě.
Lájoši, ten výraz blbec beru zpět, byl v mé reakci na tebe nadbytečný.
... ad jedna ... and ad dva ...... lájoše znám několik let ... rozhodně to není člověk, který by měl potřebu si čímkoliv zvedat sebevědomí ... vím, co již předvedl ... skutečně předvedl a dokázal ...... podívej se, několik lidí ti k tvému "dotazu" odpovědělo podle svých znalostí ... neváhal bych říci, že fundovaně .... ale jak jsi na to reagoval ty ??? ... jestli to třeba nebude tím ......pokr píše:....... doufám, že vidíš nepřiměřenou, překroucenou a tudíž ničím nevyprovokovanou sprostou reakci lájoše. Chci věřit, že ses ho zastal nezaujatě. .........