Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Rakovina - doporučený postup

Chloritan sodný a chlornan vápenatý - efektivní použití.

Moderátor: Palo

Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Rakovina - jak ji likviduji

Příspěvek od Batles »

Nazdar Palo,
nebudu s tebou diskutovat o mém postupu. Chtěl jsi znát můj postup, takže jsem ho vysvětlil a objasnil :bye:
Pár vět však musím napsat, protože doslova obracíš do nesmyslné úrovně moje zcela běžné informace.

Když píši, že navrhnu domácí testy, tak myslím doma u pacientů, ne u mne. Ani mne nenapadne, abych si je zval! Přijíždějí sami, pokud souhlasím (nejsem doma, mám práci, nebo naléhavé situace, závažné překážky, neshodný termín a pod., píši to polopatě, abys neměl nápady, že jim nechci pomáhat... :D) A když pacient nemůže, leží ve špitále a pod, tak přijede jeho rodina - srozumitelněji syn, dcera, manželka, manžel, ne všichni dohromady, vytvářejí se různé kombinace :D stačí?
Návod na dom. testy pošlu v meilu v příloze a je to. Nehledej problémy tam, kde nejsou.
Tvoje věta "Tvrdíš tedy lidem s rakovinou, co mají pH krve 7,345 že už nemá smysl nic dělat? Nebo se přeci jen o něco pokusíš? Jak dlouho před smrtí měl někdo takovou "pH" krev?"
Kde to tvrdím?
Pacient s pH 7,345 měl raka a toto pH naměřeno ve špitále ve Znojmě. Dnes je v naprosté pořádku a vesel. Žádám tě, abys přestal psát kraviny o tvrzeních, která jsem nenapsal!
To už nedovedeš rozlišit obyčejnou větnou informaci od tvrzení? Pak je to ovšem v pořádku.
Sakra, to jsem se rozohnil :jump:
Světlo a mír v srdci všem, Batles

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:
Nazdar Batlesi, tohle jsem od tebe nečekal a jak se říká zde, "You made my day" :D Vzbudil jsem se dolámaný a ubitý a k tomu mi má půle dala ještě hned po ránu kartáč, ale díky Tobě vše napraveno :good: a jsem rád, že Tě, teď už ne striktně virtuálně znám.
P.S. To s těma minerálama mi vrtá v hlavě už přes rok a považuji je za kritické. Osobně nemám pocit, že pokud si je srovnáme, že je jedinný dobrý důvod, abychom si neporadili s kde čím sami o sobě. Teď ještě zjistit, jak to s nima skutečně je, protože se nelze absolutně spoléhat na statistiky a doporučení. To bude šichta. Osobně mám pocit, že jich jako přijmutého množství potřebujeme daleko méně, než jich je obsaženo v potravě, ale že je musíme dostat všechny a to v množství, které jsme schopni přijmout. Je naprosto nedůležité kolik je třeba draslíku v v bramboře, nebo hrozinkách. Je však kritické, jestli námi to, či ono jenom neprojde.
Ahoj Slávku, díky za pochvalu :oops:
Opět jsi napsal přesně o minerálech to, co cítím i já. Před dávnými lety jsem měl určitě v ruce nějaký způsob, jak získat čistou formou
všechny možné i nemožné chem. prvky. Budu hledat a hledat, jo to bude fuška. Pak ti dám vědět přes SZ, jo?
Co se týče mumia - skvělý nápad, jak otevřít novou kapitolu, už se těším.... Je to přece jen produkt matky země, do dnes neznámého vzniku.
Hezký den, Batles

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Nazdar Palo,
nebudu s tebou diskutovat o mém postupu. Chtěl jsi znát můj postup, takže jsem ho vysvětlil a objasnil :bye:
OK. Máme každý, jak to vypadá, odlišné osvědčené postupy a nemá smysl se vzájemně přesvědčovat - OK.
Batles píše:Když píši, že navrhnu domácí testy, tak myslím doma u pacientů, ne u mne. Ani mne nenapadne, abych si je zval! Přijíždějí sami, pokud souhlasím (nejsem doma, mám práci, nebo naléhavé situace, závažné překážky, neshodný termín a pod., píši to polopatě, abys neměl nápady, že jim nechci pomáhat... :D) A když pacient nemůže, leží ve špitále a pod, tak přijede jeho rodina - srozumitelněji syn, dcera, manželka, manžel, ne všichni dohromady, vytvářejí se různé kombinace :D stačí?
Návod na dom. testy pošlu v meilu v příloze a je to. Nehledej problémy tam, kde nejsou.
OK, to bylo třeba doplnit.
Batles píše:Tvoje věta "Tvrdíš tedy lidem s rakovinou, co mají pH krve 7,345 že už nemá smysl nic dělat? Nebo se přeci jen o něco pokusíš? Jak dlouho před smrtí měl někdo takovou "pH" krev?"
Kde to tvrdím?
Špatně jsi to pochopil - když bych tu větu upravil, tak by zněla takto - pro Tebe snad srozumitelněji:
Když někdo má pH krve 7,345 tak už s tím nic neděláš, protože to nemá smysl?
Batles píše:Pacient s pH 7,345 měl raka a toto pH naměřeno ve špitále ve Znojmě. Dnes je v naprosté pořádku a vesel. Žádám tě, abys přestal psát kraviny o tvrzeních, která jsem nenapsal!
To už nedovedeš rozlišit obyčejnou větnou informaci od tvrzení? Pak je to ovšem v pořádku.
No nechápu, proč tedy píšeš, že při tom pH je rakovina k nezastavení, když jsi toho člověka dal dokupy. Zkus to trochu rozvést a zkus mi ještě doplnit ty dotazy z předchozího mého příspěvku. Díky ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:No nechápu, proč tedy píšeš, že při tom pH je rakovina k nezastavení, když jsi toho člověka dal dokupy. Zkus to trochu rozvést a zkus mi ještě doplnit ty dotazy z předchozího mého příspěvku. Díky ;)
Áchjó, a kdepak piši, že je rak k nezastavení při Ph 7,345? Co to máš zase za deformační výmysly? Píšeš: "Špatně jsi to pochopil - když bych tu větu upravil,tak by zněla takto - pro Tebe snad srozumitelněji:
Když někdo má pH krve 7,345 tak už s tím nic neděláš, protože to nemá smysl?".......Co to proboha je? Co ty máš co "upravovat" moje věty?
Moje věta zní přesně tak, jak zní! Nepotřebuje žádné blbé úpravy. A kdyby, tak od toho je tlačítko Upravit.
Pořád tě zajímá, jak získám pohled na dlaně a obličej pacienta i bez návštěvy? Telefonem s foťákem a meil. Dobrý, ne? :D
Co jsem slíbil jsem splnil a tečka.
Žádné podrobnosti jsem nesliboval, a ty jako zkušený chlap bys měl velmi dobře vědět proč.
Nic už rozvádět dál nebudu, nemám to zapotřebí.
Hezký večer a všem hodně důvodů ke smíchu! :D
Batles

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Áchjó, a kdepak piši, že je rak k nezastavení při Ph 7,345?
tady:
Batles píše:Další praktický poznatek je, že pokud je pH krve 7,345 tak už rakovina má dokořán otevřenou cestu.
Já to pochopil tak, že když má krev tohle pH, tak má rakovina dokořán otevřenou cestu a už jí nic nezabrání.
Batles píše:Co to máš zase za deformační výmysly?
Co Ty plácáš? :lol:
Batles píše:Píšeš: "Špatně jsi to pochopil - když bych tu větu upravil,tak by zněla takto - pro Tebe snad srozumitelněji:
Když někdo má pH krve 7,345 tak už s tím nic neděláš, protože to nemá smysl?".......Co to proboha je? Co ty máš co "upravovat" moje věty?
Kdo upravuje Tvoje věty? Já se Tě na něco ptal v závisloti na tom, co jsi napsal.
Batles píše:Moje věta zní přesně tak, jak zní! Nepotřebuje žádné blbé úpravy. A kdyby, tak od toho je tlačítko Upravit.
Ale to Ti přece nikdo nebere. Jsi jak moje žena, taky si hledala důvody k bezdůvonému rozčilování. Víš co pomohlo? Do bytu pořídit orgonit, to koukáš, co? :lol:
Batles píše:Pořád tě zajímá, jak získám pohled na dlaně a obličej pacienta i bez návštěvy? Telefonem s foťákem a meil. Dobrý, ne? :D
Co jsem slíbil jsem splnil a tečka.
Je fakt, že to může hodně o člověku říci, avšak v mém případě to není realizovatelné - tato "diagnostika".
Batles píše:Žádné podrobnosti jsem nesliboval, a ty jako zkušený chlap bys měl velmi dobře vědět proč.
Nic už rozvádět dál nebudu, nemám to zapotřebí.
Já už zase nemám za potřebí se Tě dál ptát ;) Jsi tajemný jako hrad v Karpatech :)
Batles píše:Hezký večer a všem hodně důvodů ke smíchu! :D Batles
Taktéž přeji.

Batles
Zasloužilý člen

Re: Rakovina - doporučený postup

Příspěvek od Batles »

Jasně, orgonity. Mám ogiftovaný celý barák z venku a uvnitř 3 pořádný HHG. To koukáš, viď :D

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Ahojte Palo a Beatlesi, to, k čemu jste každý zvlášť dospěli je prostě úžasné!!! :good: :good: !!!

Moc se přimlouvám za to, abyste, kdyby to šlo, zbytečně nenegovali výsledky práce toho druhého. Oba jste k něčemu dospěli, oba jste si v praxi ověřili kladné výsledky svého bádání a jak jsem pochopila, oba máte pár otázeček, na které ještě hledáte odpověď . Co kdybyste se pokusili vycházet z výsledků toho druhého a vzali je jako ověřený fakt a dále spolupracovali spolu? Oba máte otevřené hlavy - jsem přesvědčena, že společně se vám podaří přijít na to svoje "ještě nevím" nebo "musím ještě zjistit". Vaše spolupráce by ohromně prospěla všem nemocným, kteří hledají pomoc, proto to přece děláte - hledáte způsob, jak vyléčit lidi z rakoviny ...Vždyť i teď vycházíte z poznatků někoho jiného - J. Humbla, Tepperweina, Janči, Ann Holdway, Huldy Clark atd. Kdyby nebylo jich, neměli byste čí myšlenky dále rozvíjet. Je fajn, když pracujete s výsledky toho druhého, a neberete se jako konkurenti ;) - když se negují výsledky "konkurenta", lidé mají v hlavě "guláš" a nevědí, co si počít a komu mají věřit a tak raději nezkouší NIC.
(Nebuďte jako naši politici - protože tovymyslela ta druhá strana, tak to zašlapu i když je to dobrá věc ... )
Oba jste fakt úžasní, oběma vám fandím (určitě nejenom já), a nechci volit buď to, nebo to druhé...
Nebylo by špatné zkusit najít společného jmenovatele obou postupů, aby bylo aspoň něco jistého a bylo na čem stavět.
Tak to vidím já .... ale je to jenom můj názor a návrh ...... :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ahoj Hanko,

ono je to trochu o tom, že každý máme svůj postup a nechceme přecházet na postup toho druhého - máme k tomu své důvody, ke kterým jsme nějakým způsobem dospěli. Spolupracovat z tohoto důvodu nebude zřejmě možné, jsme oba - jako to vypadá - berani, kteří rozhodně spolupráci odmítnou.

Nech tomu volný průběh, mám podezření, že Batles udělal někde nějakou nesrovnalost, která ho dovedla jinam než mě. Může mít pochopitelně jiný názor, ohledně toho ho mohu akorát upozornit - avšak nic víc, nemělo by to cenu.

Já Batlese neberu jako konkurenta, spíš jako kolegu, co dělá to samé, jen trochu jinak - toť vše. Netvrdím, že dělá něco špatně, dělá něco jen jinak, má s něčím jednoduše odlišné zkušenosti.

Lidé se mu uzdravují a TO je důležité.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Musím uznat, že vy dva spolupracujete, i když to nemáte v úmyslu ;) Vaše diskuze je prospěšná za všech okolností :good: :good: !
Například teď: ten, kdo pozorně četl váš malý spor, se jen tak mimochodem dozvěděl o orgonitu ... Já se o něj sice zajímám už delší dobu, ale ještě by to asi chvíli trvalo, než bych si ho konečně pořídila... Vaše diskuze rozhodla, že jsem už neváhala a pořídila si ho hned - a dobře jsem udělala.
Dneska mohu všem nemocným vřele doporučit, aby si orgonity pořídili také, protože dovedou nastolit psychický klid a pohodu a ještě k tomu upravit i vztahy s lidmi, se kterými žijí, což je také velice důležité. Kdo nevěří, ať to zkusí .... :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lena

Příspěvek od lena »

tak to je to, co jsem potrebovala. Timto clankem jsi me upozornila, ze by to bylo neco i pro me. A take jsem si vzpomnela, ze mam vlastne jeden privesek, ktery byl nekde ve skrince v krabici a tak jsem ho nasla a povesila na krk. Jevi se me, ze je to maly orgonit, ktery jsem dostala jednou pred par lety jako darek. Takze uz ho mam kolek krku a povesim si ho take nad postel, nebot se stale v noci casto budim nebo spatne spim. Takze ty mas ted ode mne take + 1 :good:

Jak je videt, vsechny cesty vedou do Rima. :help: :jump:

Preji pekny zbytek dne.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Slavek Krepelka píše:Nazdar,

Ne rakovina, ale plísně jako takové. Jsou to podivné kreatury. Mizela mi při mých návalech, kdy jsem ji důsledně mořil MMS1 z obou palců u nohou tak nějak stejně, Že jsem flákač, povolil jsem tu a tam a vracela se, zase stejně. Pak jsem to jednou namočil na dvě hodiny do kýble s 30 kapkami 37% HCl. Doposavad žluté nehty jaksi připozčernaly, ale opakovaná koupel to neřešila. Vzal jsem na to zase MMS1. Na levém palci nehet začal odrůstat a dnes je čistý až na poslední cca 1mm. Na pravém palci se nic nezměnilo, dokud jsem mu nedal alkoholový zábal na noc. Černota sice zmizela a zase je to žlutý, ale MMS1 už s tím nehýbe. Nutno dodat, že už delší dobu dělám MMS1 na ty nehty jenom 1:1 s 10% citronovou, což stále ještě udělalo ten levý nehet, ale ne ten pravý. Jo, pořád s DMSO.

Co z toho lze vyvodit?

Ahoj, Slávek.
Takže nikdo nic?

Někde jsem tu napsal, že jsem dal na pravý lihový (whiskový) obklad na noc a černota přešla na žlutost s trochou šedivé. MMS stále na ten pravý nehet nic. Pak jsem to 4 dny zakapával octem. Tady se prodává 5%, takže 5% ocet kapátkem přímo na nehet a vlastně palec, jednou denně, ale ne zábal. Pak zase MMS s citronovou, jenom koupele a už je vidět, že to zase odrůstá :D :smoke:

Zkusím to ještě jednou: "Co z toho lze vyvodit?"

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Pokud chceš postupovat "vnějšně", můžeš ještě zkusit máchat nohy v (decentně ředědné) chlorovodíkové. Měla by nabudit bílé krvinky v místech, kam se dostane.

Pan Humble povídal, že MMS1 na plísně nezabírá - už jsem to probíral jinde. Předpokládám, že postupoval jako Ty - máchal lidem nohy v lavóru a jak to vypadá, plíseň se vracela, proto tohle tvrdí.

Když se objevují plísně na nohách, neznamená to, že jsou pouze tam, většinou bývají v celém organizmu a přes ty nohy se pouze vylučují.

Z toho lze vyvodit, že bys MMS/VMS/PMS měl užívat vnitřně, pak se Ti to až spraví.

Předpokládám, že máš obuv vyřešenou.

Psal mi před nedávnem kámoš, že má plísně na nohách. Přesně tohle, co je výše, jsem mu psal a že má dát "tobolku" - tak on pracovně říká tobolce PMS1. Už druhý den si pochvaloval, že to zabírá a po několika dnech, kdy se plísně měly vrátit, měl stále klid.

Dle zkušeností Hanky Bláhové lze potvrdit, že plísně a například i onkoviry mizí velmi brzy z organizmu po užití MMS/VMS/PMS. To, že nezmizí ihned i rakovina bývá velmi často způsobené cizopasníky, proto jsou lidé co na rakovinu používají pouze MMS tak málo úspěšní.

No a na závěr pro zajímavost - občas se mi podaří si udělat silnější roztok s kyselinou chlorovodíkovou na pití a vypadá to, že i ona sama zvládá vše možné i bez chloritanu. HCl sice popíjím stále, ale když udělám silnější roztok, druhý den mě pobolívají ledviny, cítím se lépe, jako by byl zase nějaký problém vyřešen.

chose
Nový člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od chose »

Palo můžu se zeptat co je silnější roztok? Já jsem u 5 kapek 32% na 0,5 litru vody,
to popíjím přes den.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

32-36% kyselinu ředím plusmínus 2 díly vody, tzn. je to drobnou odchylkou jako bys Ty dával 15 kapek té stejné kyseliny na 0,5 litru vody. Doporučuji 10 kapek do 300 ml vody, na 0,5 litru by mohlo těch 5 kapek 32% odpovídat.
Takže - po přepočtu máš stejně kyselou vodu jako já...

Kyselejší voda znamená ještě trochu přitlačit a dat např. místo 10 kapek 15 kapek - v tvém případě 7 kapek místo 5
(nebo 8 kapek a přidat ještě trochu vody).

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:
Slavek Krepelka píše: Zkusím to ještě jednou: "Co z toho lze vyvodit?"
Pokud chceš postupovat "vnějšně", .......
Každopádně děkuju, že alespoň Ty jsi se snažil.

Asi tedy polopaticky.

Plísně jsou záludné a dokáží se velice dobře přizpůsobovat a ... metamorfovat. Pokud plíseň něčím neutlučem, ale jenom jí natlučem, obrní tím, že změní metabolismus v tom smyslu, že se jí to tlučení začne hodit do schématu metabolických záležitostí a udělá si z nouze cnost. Jednak jsem si o tom početl od pár lidí, kteří to na základě experimentů tvrdí, i když jde o vyvrhele ortodoxní vědy, zatímco od pár nevyvrhelů, expertů na medicínu a biologii jsem se dozvěděl, že to je blbost. Sám jsem tu zkušenost udělal kdysi se zbavením se plísně na konci mého ohanbí, a to dosti drastickým procesem, po dlouho době masochistického sebeléčení, díky jaksi popřemýšlení si o věcech vezdejších a o houbách vůbec, navdory pranostice kožního lékaře, který očividně přesluhoval a mměl se svou medicínou dlouholeté zkušenosti a který mne ujistil, že to mám nadosmrti. A Palo, nikdy se mi to nevrátilo, a je to třicet let, ale možná, že si na to místo dala plíseň cedulku ZAMINOVÁNO. Tím neříkám, že mnoho forem plísní v těle nedlí a nedere se tu a tam na povrch a nejsou povrchově léčitelné. Tím jenom naznačuji, že to asi neni vždy pravdou. Zakončil jsem to nakonec úspěšné léčení tenkrát právě změnami kyselé, octa a alkoholové, tedy zásadité. Co bylo po ruce. Proto i teď ten ocet.

Podivil se někdy někdo nad tím, kolik musí být v zemi různých podhoubí na to, aby se na jeden flek vešlo tolik druhů hub, jednou tyhle, podruhé tyhle? Početl si někdy někdo o bakteriích, po lesích a lukách, které se jednou za čas nějak, neznámo jak, shromáždí v jednom místě a seskupí se do jakési houby, tedy plísně, a že dvě takové houby se najdou a jaksi houbově spáří, což předpokládá, že dva takové shluky dokáží i cestovat, aby se pak zase jaksi rozpadly do bakteríí a rozběhly se po světě? Já ano. Moc zajímavé věci se člověk dočte, když se courá po knihovnách. No a tentokrát mi z toho zase leze jaksi ověření těch změn prostředí, MMSové, alkoholové, octové a zase MMSové, co se s tím dá vlastně dělat.

Vůbec mi tou otázkou nešlo o vykynožení plísní z mých nehtů a nohou a přilehlého okolí, ale o to, co se asi dost často děje v těle při kynožení právě plísní, způsobujících rakovinu, a proč jedna metoda na někoho zabere na čas, aby nakonec selhala, proč někoho vyléčí a někoho se netkne. Šlo mi o to, že pokud dobrá metoda, třeba ty MMS přípravky, selhávají, je zde ještě docela dobrá možnost na chvilku převexlovat a pomoc tělu tím, že změníme metabolismus a formu plísně, která za rakovinou stojí, a to překyselením.

Zde si připomeňme, že už Dr. Beszeditz z HCl terapie mluvil o plísních jakožto příčině rakovin, Dr. Simoncini je jednoznačný a úspěšný s bikarbonou, ale taky s nějakou tou vyjímkou, a to nemluvím o metastázování, což se dá těžko připisovat mechanismu těla savce, ba dokonce ani stromu. Zato pak plíseň, třeba poškubaná chirurgickým zákrokem, nebo poškozená chemoterapií, by se měla dát do pohybu jakmile se dostane do krevního, či mízního oběhu, aby si její útržky našly jiná místa v těle ke svému přežití a životu.

Ano Batlesi, překyselení je skutečně asi posledním záchvěvem imunity se ubránit patologii. Četl jsem to a přikývnul. Proč? Protože pokud je plíseň, jako třeba mravenci kyselá, má se čím bránit zásadám v takové pH, které je tělo schopné v dané situaci produkovat, doufaje že je šance, že se plíseň nemusí mít čím ubránit kyselinám v Ph , které je tělo schopné zrovna produkovat. Pokud tedy dochází k překyselení, (nebo je použita metoda elektro-exekuce rakovinného nádoru způsobující mimo jiné silné lokální překyselení tkáně), je šance buďto plíseň zničit, stejně jako lze brabence zničit dostatečně kyselou kyselinou, nebo.... převrátit na metabolicky zásaditou, která přijde jako odpověď a obrana plísně a pak ji lze ubít zásadou.

Přeloženo do Češtiny, otevírá se zde možnost, že pokud se například MMS kombinace a navyšování pH těla nesetkává s úspěchem, nebo počáteční úspěch se zvyšováním pH začíná selhávat, několika denní překyselení organismu, pokud možno náhlé a silné, může vrátit MMS a zásadotvornosti katův meč. Zde bych si připomenul třeba zázračný chlorid cesia, který skoro bez vyjímky (cca 85% úspěšně) a zaměřeně ničí rakovinu a to velice rychle, ale pokud se rakovina zcela nezničí a tudíž se vrátí, jeho účinnost je v čoudu a podruhé už pacientovi nepomůže. Vypadá to, že v mnoha případech by pomohlo lísknout panáka z druhé strany, pokud ho první rána nesložila. Takže ono to není jenom o plesnivých nehtech a nohách, ale i o houbách a rakovině a kdo ví čem všem.

Pokud to ještě není jasné, na to, aby plíseň mohla přežít v kyselém prostředí, musí produkovat zásady na neutralizaci. Pokud musí přežít v zásaditém, musí produkovat kyseliny. Pokud ale produkuje kyseliny, je metabolicky kyselá, nemá se dalšímu okyselení čím bránit, Zrovna tak to stojí obráceně, je-li její metabolismus zásaditý, aby si hověla v kyselém prostředí, nemá se další zásaditosti čím bránit. Proto taky spousta lidí tady v Americe chlastá na nemoce jablečný ocet. Koukal jsem na to jak vejr, ale dost lidem to vyřeší problémy a dost lidem ne. Ono tedy v tom octu jsou samozřejmě ještě jiné mňamky, ale ta kyselost vypadá jako podstatná.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „VMS - Chlordioxid...“