Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
dodis
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: úte 08 lis 2011 19:47

Re: MMS1 a Artroza klbov...

Příspěvek od dodis »

ale co mam vlastne spravit pomoze my to uzivanie MMS1 v tych mensich davkach na tie moje problemy o tom som sa tu na fore nedocital ci mam navstivit Psychiatra alebo uzivat upokujuce lieky ci homeopatika?
Prosim poradte my uz ledva rano vstanem a strasne ma bolia spodky noh a aj prsty ruk rastu my na nich dalsie ostofyty (vyrastky) a strasne to boli!!!
Dakujem za kazdu radu!


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS1 a Artroza klbov...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

dodis píše: Prosim poradte my uz ledva rano vstanem a strasne ma bolia spodky noh a aj prsty ruk rastu my na nich dalsie ostofyty (vyrastky) a strasne to boli!!!
Dakujem za kazdu radu!
Nazdar Dodis,

Projeď si vlákno HCl - Základní fakta a specielně příspěvky člena Ito.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Daria Lori
Starší člen
Příspěvky: 195
Registrován: úte 26 led 2010 15:17
Bydliště: Modena - Italie
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: štítná žláza a mms

Příspěvek od Daria Lori »

Ahoj, byla jsem na ecografii a stitna zlaza se uzdravuje :jump: posledni namerena velikost je 12 a 15 mm, Eutyrox se brzo bude snizovat na 125, i sama doktorka uznala, ze parazitit jsou mozna pricina...na Vanoce kupuju Super Ravo Zapper. U Ing. Blahove jsem dostala Praziquantel a Jovasovi kapky, stoji to za to, da Vas dohromady. Jsou to ohromne vysledky, ted momentalne ze me vychazeji kaminky ze zlucovodu a ani jsem nevedele, ze tam nejaky mam... . Telo se upravuje prakticky samo. Vzala jsem tam manzela obe holky i moji mamu, vsichni se zlepsuji, da se ji opravdu verit!!! Rekla, ze je videt na nas vsech, ze jsme uz udelali kus prace...tak hrde pokracujte!!! :bye:


constantin00
Stálý člen
Příspěvky: 36
Registrován: sob 23 říj 2010 13:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Bradavice, sosovicky

Příspěvek od constantin00 »

ahoj

podľa mojich informácií MMS na bradavice nepomáha.

ja ich mám tiež a neviem sa toho zbaviť.

priložím ti odkaz na video z ktorého som sa to dozvedel..je to anglicky so slovenskými titulkami..



sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Bradavice, sosovicky

Příspěvek od sisa »

Ahoj, já mám zkušenosti se psem. Měla bradavici na kloubu, furt jí z toho tekla krev, jak sebou žuchla na zem. Stříkala jsem několikrát denně MMS, bradavice nakonec seschla, vet ji v pohodě ustřihl.


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Bradavice, sosovicky

Příspěvek od la »

Zkusil bych, jak tvrdili předkové na bradavice propolis.
Včelaření hrou: http://www.vcelarenihrou.cz/propolis.php4


jrompf
Stálý člen
Příspěvky: 85
Registrován: pon 31 led 2011 16:51
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Re: Bradavice, sosovicky

Příspěvek od jrompf »

ak ide o tzv.kurie oko, tak ho treba akoby rozrusit a prilozit rozdrteny skorocel (list), na cca 3 dni a urcite zmizne. prilozit = k pokozke/bradavici prilepit leukoplastom.
je to vlastna skusenost; cerpane z nejakeho herbaria.
(skorocel = jitrocel)


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Bradavice, sosovicky

Příspěvek od jani »

Za mlada to jsme lítávali po koupákách a někde jsem asi chytla na chodidle bradavice, takové jakoby ploché, ale při nášlapu bolestivé. Tetina mi na to doporučila octovo-cibulovou kůru, já si ji ale přesně nepamatuju, možná to někdo máte hluboko v paměti, třeba to někoho "trkne".
Takže cibule se máčela v octu, pak se na noc přiložila a do rána se nechala zavázaná na bradavici, po odddělání puch jak od ropuch, a asi po třech dnech aplikací ( ale nevím, jestli jen na noc nebo i přes den ) se uprostřed bradavic vyrazil jakoby kořínek, ten jsme vyškubli ( některou bradavici jsme museli rozpitvat ) a pak se tak nějak sami bradavice ztratili ... zkusím se poptat někoho z rodiny, jestli si to nepamatuje, ono to opravdu zabíralo


tomi636
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: sob 31 pro 2011 19:29

Re: Crohnova nemoc a MMS

Příspěvek od tomi636 »

Dobry den.Mam otazku na pana Lukasa Brunta ako dopadol s tymi MMS a chorobou.Ja mam ulceroznu kolitidu a tiez som s tym teraz zacal,zatial len druhy den.Zacal som stvrt kvapky a zvysujem to kazdy den.Chcel som vediet po akom case nastali nejake zlepsenia,lebo ja som si to nasadil ked som mal relaps(zhosenie) ochorenia.Dakujem


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od MIRKO »

Zdravím Vás lidičky.Chtěl bych se s Váma podělit o mé zkušenosti s léčbou RS.Tato nepěkná diagnoza mi byla zjištěna na podzim 2009.Mé zdravotní potíže se ale táhly již dlouhou dobu, možná i 10 let.Až v roce 2009 mě stoupající problémy donutily jít k lékaři a rozjet kolotoč vyšetření na jehož konci byl verdikt...RS.V kontextu pozdějšího vývoje bylo zřejmě štěstí, že jsem přišel k lékaři již v pokročilém stádiu nemoci /EDSS 1,5/.Po první návštěvě v RS centru mi lékař nasadil kortikoidy-tablety na zmírnění problémů souvisejících s RS.Nijak nepomohly, takže jsem je již odmítl.Potíže se stupnovaly tak, že jsem mnohokrát zvažoval nástup na dlouhodobou nemocenskou.Během pár měsíců mi neurolog nabídl léčbu interferonem beta...je to jedna z nejdražích a údajně nejlepších možností léčby RS...,ale zase jenom potlačuje symptomy a neléčí příčinu onemocnění.U mne jsem nepozoroval žádné zlepšení, pouze nepříjemné vedlejší /spíše přímé-má je každý/ ůčinky.V té době byla má EDSS 2, ale hlavně jsem se cítil prachmizerně.To jsem ale ještě bezmezně věřil systému zdravotnictví.Na jaře 2011 mi známý řekl o MMS a potažmu o tomdle foru.Po
pár dnech jsem jsi MMS objednal a nasadil.Účinek se dostavil po několika dnech, cítil jsem se jako znovuzrozený.Zmizely vleklé bolesi hlavy, zlepšily se oči, ustoupily potíže s rovnováhou, močením, podstatně se zlepšila citlivost kůže, zmizela únavnost.Následně jsem opět začal rekreačně sportovat, žít.Nyní se cítím velmi dobře, občasné problémy stále mám, ale podstatně méně intenzivní... EDSS 1.zřejmě stále přetrvávají některá požkození, která RS napáchala.Interferony jsem vysadil...a to za velkého povyku v RS centru...Nyní beru MMS pocitově...podle chuti.Je zřejmě pravda, že jsi tělo řekne co jsi žádá.Na základě mého doporučení MMS užívá nebo užívalo asi 15 lidí
na různé zdravotní problémy, všem do jednoho nějak pomohlo.Tímto bych chtěl poděkovat i autorovi fora, které je moc užitečné.Dále děkuji Pavlu Vojkůvkovi, který mi o MMS řekl.Dále bych chtěl apelovat na lidi at se nenechají jen tak oblafnout zkorumpovaným zdravotnictvím, a vyzkoušejí různé alternativní možnost léčby...,naděje totiž umírá poslední. S přáním krasného dne :D :D :D


Mirko


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
smajlicekk
Stálý člen
Příspěvky: 79
Registrován: ned 04 pro 2011 21:23
Dostal: 8 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od smajlicekk »

Ahoj. To je fantastické, moc ti to přeji protože RS je hrozná nemoc. Má jí moje známá, tak tě chci poprosit jestli bys tady nenapsal jak jsi MMS užíval, jestli 8x3 kapky, nebo jsi šel na více kapek? Dík. S.


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od jani »

Zabývala jsem se kvůli známému také RS a jeden moudrý pán mi mimojiné poradil, že na RS je dobrá trampolína, kdo nemá možnost, tak prý stoupnout na špičky a plnou váhou žuchnout zpět na celé chodidlo aspon 5x po sobě a asi několikrát denně, že to nějak posiluje lymfatický systém a cosi to dělá pozitivního uvnitř páteře ( nějak mi to přesné vysvětlení uniklo, ale hlavní je, že to funguje a je to dobrá prevence i u zdravého člověka )


lena

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od lena »

skakat na trampoline doporucuji proto, (jsem to nekde cetla), ze pri skakani se aktivuje slinivka a ta ma za ukol mit dobrou imunitu coz znamena, ze to ma pozitivni vliv na cele telo. Aby ne, nebot pri skakani to pohne celym telem. Jenom tu trampolinu jeste mit.


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od milnem »

jani píše:Zabývala jsem se kvůli známému také RS a jeden moudrý pán mi mimojiné poradil, že na RS je dobrá trampolína, kdo nemá možnost, tak prý stoupnout na špičky a plnou váhou žuchnout zpět na celé chodidlo aspon 5x po sobě a asi několikrát denně, že to nějak posiluje lymfatický systém a cosi to dělá pozitivního uvnitř páteře ( nějak mi to přesné vysvětlení uniklo, ale hlavní je, že to funguje a je to dobrá prevence i u zdravého člověka )


Na tomhle principu je založen i mnohem starší cvik cchikungu,cvičívám ho,jde při něm o to,aby se stoupalo na špičky pomalu a asi do 7o% a pak se rychle spustilo na paty.Nejlépe s velmi měkkým nebo žádným dorazem,bez otřesů,prý záleží spíše u tohoto cviku na rychlosti druhé fáze,spuštění na paty.S rukama se zvláštním způsobem,(pokud by někdo měl zájem tak bych zkusila oskenovat obázek z knihy ) objedou meridiány v pase.Cvičívám ho nejméně 24x.Píše se o něm,že odstraňuje blokace energie v těle.
Ještě vím,že bylinář Váňa doporučuje 30x na špičky a spustit.


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od jani »

Jejda, bezvadný, můžu poprosit o to upřesnění včetně obrázku :help:
Ten známý právě nějak klade důraz zase na ten dopad, že ten otřes způsobí odblokování. Budu opravdu ráda za jakékoliv upřesnující ověřené a fungující info - velký dík.
K odblokování páteře a uvolnění těla je prý nejlepší kombinací autotrakční lehátko + trampolína.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“