Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
mira65 píše:je tu nějaký léčitel, který by se pokusil o zastavení pokročilé rakoviny. Matka nemůže přijímat MMS v jakékoliv formě, nedokáže pozřít. Velký otok sanice zřejmě s otevřenou ránou v dásni, vytéká nádorová tekutina. Nebo prosím alespoň o radu. Případně poskytnu bližší info.
Děkuji.
zdá se to velmi nadějné a je to jak staré, tak testované a nyní dle netu již delší dobou znovu testované v Kanadě. Víc k tomu nevím, jen přeji nějaký dobrý účinek
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1032 ... -vyleceni/
Zpověď smrtelně nemocného muže, který se zázračně vyléčil
Dokument měl premiéru v roce 2000: příběh muže, který se zázračně vyléčil, natočil režisér Viliam Poltikovič pro cyklus Zpověď. Hrdinou je stavební inženýr Stanislav Dvořák, jehož tělo potřetí zachvátilo zhoubné nádorové onemocnění a chirurgové už jen bezmocně krčili rameny. Za dohledu ošetřujícího lékaře nakonec podstoupil tzv. Breussovu léčebnou kúru. Zvítězil.
Odkaz ke stahnutí dokumentu - stopáž 59tá minuta ( úplně poslední reportáž )
Ano, tzv. Fénixovy slzy... Právě je testujeme, ač trochu naředěné lihem pro lepší aplikaci - na cca 25% roztok.
Zatím lze konstatovat, že způsobují uklidnění při chorobě, ale zatím garantovat úspěch nemůžeme.
Naši farmaceutičtí "odborníci" tvrdí, že výtažky z konopí pouze "napomůžou od bolesti", tedy jednoduše řečeno říkají, že působí pouze jako fet. S tím nelze souhlasit z prostého důvodu - (domácí) konopné masti řeší obrovské množství kožních i jiných zdravotních problémů, které by pouhé "oblbováky" rozhodně nevyřešily...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
no, já jsem pod vlivem toho v hrnci na rýži zredukoval výluh palic v pálence a musím říct, že při aplikaci na kůži jsou změny tak rychlé, že se dají přímo pozorovat. Okamžitě jsem běžel pro benzín a z půdy sundal jednu kytku, dnes to odpařím.
Naštěstí nemám ve vém okolí na kom zkoušet léčbu rakoviny.
Akorát se uvádí, že z půl kila sušených palic ( to jsou u mně dvě rostliny ) je pasta na čtvrt roku. Takže to chce plantáž - pokud si to nemám sušit pro sebe. A cenu v lékárně až nám politici nařídí od koho smíme kupovat byliny nechcu vidět !
------------------------------------------------------
edit : ten lékařský benzín je drahý, kor když jsem pro něj běžel do lékárny, protože se mi nechtělo ztrácet čas u běžného dodavatele.
ALE ! Je několikrát mocnější a rychlejší než líh. Všechno je zapatlané tou pryskyřicí, kde to kápne, okamžitě schne a zanechává lepkavou stopu. Myl jsem hrnec a pracky izopropylem......
Zdravím
Osobně testuji kon. extrakt, jenž má konzistenci trochu řidšího téru, aby to šlo lehce ze stříkačky.
Při dávce velikosti zrnka rýže a jak jsem naměřil z 1ml je takových dávek 25-30,
tak při jedné takové dávce a pro lepší a rychlejší vstřebání mě to bylo doporučeno nanést na dásně,
po chvilce pocitujete stavy lehčí "zhulenosti" což samozřejmě pro nemocného přináší ono kýžené uvolnění a utišení a navíc stejně jak při "zhulení se" má člověk ohromnou žízeň a vypije několik litrů vody, což jak víme kdo hodně pije ten se léčí a navíc přichází veliké chutě na jídlo, což lidé trpící nechutenstvím určitě taky hodně ocení..... toto jsou takové hlavní a očividné věci které člověk pozoruje......
Toť takovej menší dodatek k tématu extraktu od laika-konopníka
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Ahojky,zcela náhodou jsem při hledání něčeho jiného narazila na váš pokec a chci vám říct,že se ke mně dostala úžasná věc ze Sibiře,všechny jejich preparáty jsou čistě z bylinek a pěkně silný.Postupně je testuju na sobě.Co se týče rakoviny mají preparát,který funguje tak,že má dvě funkce najednou-zdravé buňky podporuje a zároveň špatné usmrcuje,takže se používá při chemoterapii,kterou podporuje laicky řečeno,neumím to do detailu vysvětlit.Používají ho oficiálně na soukromé onkologické klinice v Bulharsku.
Lze to najít někde na netu a je to jenom na rakovinu nebo jsou tam i jiné nemoci ? Tvoje sdělení totiž nepřineslo skoro žádnou informaci, se kterou by se dalo dál pracovat.
beruška píše:Ahojky,zcela náhodou ...... úžasná věc ze Sibiře,.... čistě z bylinek ......-zdravé buňky podporuje a zároveň špatné usmrcuje,takže se používá při chemoterapii,kterou podporuje...v Bulharsku.
Vypadá to opravdu úžasně. Jsou k tomu nějaký bližší informace?
Ano, již se tady o tom mluvilo. Já se chystám na kúru, DCA mám doma, ještě čekám na objednanou B1 ve větší koncentraci než se prodává tady, čaj mám taky připravenej.
ahoj , tak bohužel dca zkouší můj kamarád , který po náhlé indispozici ve svých 42 letech byl vytažen z kotle , kde vyvařoval cosi, rychlou odvezen do nemocnice s předběžnou diagnozou -mrtvice, po neurol. vyšetření -padala mu ruka , nebyl schopen se orientovat s pohyby atd. mu udělali ct hlavy , zjistili 7 nádorů údajně tak ,že nejdou operovat. Jako nevybavená nemocnice ho odeslali do ,,lepší" , kde tedy budou schopni vyzvědět víc. jel na sobotu a neděli s kortikoidy domů.Žena ho odvezla,v pondělí nástup do Chebu nejpozději v 6 ráno -tam mu nejdřív sestra vynadala co tam vůbec chce , v 10 ho nechali na chodbě slíknout do andělíčka , že honem , musí dostat infuzi a na ct či magnetickou , nevím pletu si to. v 10:30 nástup , drkotal zubama do 13.00, kdy tedy už téměř pomočeného ho vzali na přístroj , udělali průjezd tunelem , s tím že se na to ve středu mrkne onkolog z Plzně. Po chodbách nečistoty , hromadný pokoj bez jakéhokoliv soukromí, věci v igelitkách okolo postele . Jeho družce sdělili , že se na to mrkne onkolog ,ale růžově to nevypadá, jen mu že má říct , že další je na řadě biopsie z hlavy a podle něj se rozhodnou -to vyděšená odmítla ,ať mu to doktor řekne sám... Velmi ,,ochotně " se toho doktor asi po hodině ujal s tím , že mu řekl , že má v hlavě dvě ložiska , ale asi nebudou primární, musí ještě zjistit kde je to hlavní , ale dokud nebudou mít biopsii z hlavy tak s ním v podstatě zatím nemužou nic dělat , jen dostane něco proti otokům (na nádor v hlavě aby to netlačilo) o raku zatím ani slovo jen jeho ženě ,v podstatě jako beznadějný),tak se zeptal -jak že tu biopsii budou dělat - navrtáme lebku,a jehlou tou dírkou vezmeme vzorek....a do středy ? -bude tu ležet, odvezli ho na pokoj, jeho šla otravovat doktory , co teda -Plzeň , Praha , že je mu zima,nějakou deku .... nic, nikdo nemá čas, nikdo nic neví, neříkejte mu to , dostane chemoterapii a půjde na ozařování....