a vůbec se Mimovi nedivím.
Gravitometr udělám z dlouhé skleněné trubice o větším průměru, uvnitř bude na niti kyvadlo. Po evakuaci se bude počítat třeba doba na 300 kyvů. Vychýlení kyvadla magnetem/ nejspíš. Stále ale hledám lepší nápad.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Pražský dodavatel ti asi bude k ničemu, co? No, zkrátka já nakupuju magnety zde: http://www.rootra.com .nanopile píše:Ešte ma napadlo mám adresu na dodávateľa z magnetmi v Trenčíne. Nemáte aj niekoho iného na porovnanie cien?
Clovece znam jednoho chlapka, ktery dela pro nejakou rakouskou firmu (cisteni vod)a ten mi dal nejakou sracku (vypyda to jak olej) na cisteni vody v bazene. Na 10 m3 das 1 - 2 deci. Promchas a rano to mas vsechno vysrazeny na dne. Vysaju a je pokoj. Tak zasranou vodu co mam z jara v bazene tos nezazil. Neni to ta sracka co davali do Brnenske prehrady(tam davali neco s hlinikem).ekowatt píše:Existuje nejaky iny spôsob čistenia sedej vody ako su koreňove čističky odpadovych vôd? Ide samozrejme o jednoduchy a ekonomicky system čistenia vody v domacnosti. Poradte vdaka
Posílám ti sken z Kursu radiotechniky od J. Dvořáčka a kol. Zajímá tě písmeno c) na straně 108 a dál. Důležitý je pro tebe vzorec t (čti "tau") = R*C (v jednotkách: sekunda, Ohm, Farad). Však pročti v klidu a uvidíš.berky píše:Potřeboval bych se dozvědět průběh nabíjení kondenzátoru, resp. za jaký čas se nabije na určité procento kapacity. Konkrétně kondík 220 mikro, 400V. Bývá v monitorech nebo ve zdrojích. Existuje nějaké jejich dělení a značení na rychlé a pomalé? Jak zjistím jakou max. frekvenci zvládne?
Předem díky?