Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Metody léčení

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Umělé navýšení teploty organizmu pro uzdravení

Příspěvek od sisa »

V Německu je klinika, kde jedna z terapií je horečka. Léčí se tím rakovina.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Já se už delší dobu zamýšlel nad tím, že kdo má rakovinu, tak vlastně neonemocní ničím jiným – žádnou chřipkou, žádnou angínou... Co když vzniká rakovina tím, že se tělo není schopno zahřát, aby se zbavilo toxinů? Tím pádem by byl schopen organizmus pouze toxiny v organizmu hromadit (nádory). To zároveň může znamenat ucpanou lymfu a tím pádem nahřátí organizmu by mohlo být logickou cestou k léčbě rakoviny...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
krovak
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od krovak »

Ahoj,
ako moc si si istý týmto tvrdením? Mne sa príliš nezdá. (zo skúseností okolia)

inak ale - prehriatie organizmu a nasledne vypotenie je vcelku klasika. Veľa chronických problémov je práve zo zle preležaných prechladnutí a chrípok, kde niečo ostane v tele. Dá sa to ale aj jednoduchsie - menej drasticky.

No a impotencie by som sa nebál, to by fíni už dávno museli vymrieť. Som ochotný súhlasiť s dočasným efektom v tomto smere - ak by sa "uvarila" aktuálne prichystaná dávka "kamarátov z pytlíku".

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

krovak píše:Ahoj, ako moc si si istý týmto tvrdením? Mne sa príliš nezdá. (zo skúseností okolia)
Netvrdím, spekuluji. Jaké má zkušenosti Tvé okolí?

krovak
Stálý člen

Příspěvek od krovak »

Pamätám si napríklad, že otec predtým než mu vybrali obličku kvôli nádoru bol prechladnutý. Teda v období ako mu to objavili a operáciou. A rovnako, teda bez zmeny, fungovali aj iné choroby (teda chronické). Môže ale záležať na tom o akú rakovinu sa jedná.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

krovak píše:Pamätám si napríklad, že otec predtým než mu vybrali obličku kvôli nádoru bol prechladnutý.
Jak se to prochladnutí projevovalo, můžeš to upřesnit?

krovak
Stálý člen

Příspěvek od krovak »

A tak teraz som asi kecal / nepochopil / poplietol. Overoval som to a od diagnostiky po operaciu bolo obdobie asi mesiac - dva a vtedy to bolo OK. Predtým ale prechladnutý bol (čiže klasika - sople, pocit zimy... ak horúčka tak na začiatku nejaká zvýšená teplota). Navyše proti chrípke sa necháva zaočkovať (...) takže to vôbec nie je vhodný prípad na posudzovanie. Ospravedlňujem sa za nechcené zavádzanie. (človek raz za čas napíše niečo bez dôsledného overovania a takto to dopadá)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Nevadí, dík za upřesnění ;)

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Palo píše:Došel jsem k závěru, že navýšením teploty organizmu na teplotu kolem 38 stupňů dochází kromě pocení ke zvýšené očistě organizmu, zejména očištění lymfatického systému podobně, jako při nějaké chorobě.............
Že na rýmu je nejlepší čaj s medem a citronem - hup pod duchnu a vypotit je snad známé.
Mám jen malou poznámku - než se tu vyvine nový univerzální všelék - Řekl mi jeden známý, dentista : dej si na to teplý obklad , buďto pomůže, nebo se to zhorší a pak tam máš zánět. A od té doby sleduju, že toto pravidlo platí.
Takže je potřeba vypracovat i seznam kontraindikací, než si někdo ublíží.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Zdravím
on je i velký rozdíl mezi suchým a mokrým teplem....to suchý teplo (infra lampy, sauny a pod) prej víc prohřívá organismus....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No enemže mám takovej pocit, že u vlhkýho toho sneseš víc, tzn. je to diskutabilní...

krovak
Stálý člen

Příspěvek od krovak »

obavam sa, že sa v tomto trošku mýliš priklad
Suchá sauna - švédský typ - 100 až 110 ° C minimální vlhkost
Vlhká sauna - finský typ - 75 - 80 ° C 80% vlhkosti
Parní sauna - 60 ° C při až 100% vlhkosti

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No jenže když chceš masíčko dobře propéct, nesmíš to s teplotou přehánět a je třeba ho dělat delší dobu ;)

keft
Stálý člen
Dostal: 12 poděkování

Su-Jok, léčba pro každého a zdarma

Příspěvek od keft »

Na doporučení Pooty, jehož názory si velice vážím, zde otevírám nové vlákno.

Asi před sedmi léty jsem se dověděl o u nás málo používané léčebné metodě Su-Jok. Su = ruka, Jok = noha. (dále SJ) Tuto metodu vypracoval jihokorejský vědec Park Jae Woo. Jeho životní práce předčila vše, co jsem dosud poznal. Posbíral zkušenosti tradiční čínské medicíny (TČM) a léčitelů z mnoha dalších zemí a vypracoval z toho ucelený a logický systém. Vždyť v Rusku a mnoha dalších zemích se takto dnes léčí desetitisíce lidí. Tenkrát jsem byl velmi skeptický, když jsem se dočetl, že pomocí přiložení semínka zelené barvy (například Mungo) je možné vyléčit započínající rýmu do tří hodin a u pokročilé rýmy takto zmírnit její průběh. (Nefunguje u rýmy vyvolané chřipkou a alergických rým, tam je nutné působit vícebodově podle pentagramu, u běžné rýmy je nutné měnit semínko zelené barvy (energie větru) co 3h). Ale přes mou téměř rok trvající nedůvěru jsem nakonec začal praktikovat popsané techniky v knihách Parka. Začínal jsem právě na ověření, zda lze takto zmírnit rýmu. Asi nejznámější je kniha s názvem "Léčba pomocí semen v systému Su-Jok". Kniha má jen 128 stran ale jsou v ní návody na mnoho chorob včetně bolestí páteře a končetin. Výsledky mám u léčby méně závažných chorob a lehčích případů páteře nečekaně dobré a v některých případech mne ohromily. Doba léčby je závislá na mnoha okolnostech - především na psychice, době trvání nemoci, přístupu pacienta. Zajímavé je, že SJ někdy zabírá i při nevíře pacienta v uzdravení.
Základní úroveň léčby (dále ZUL) může provozovat kdokoli (!) , bez nutnosti velkého studia, ba dokonce jen podle obrázků a technik popsaných v této knize.
Postup je při ZUL vždy stejný a velice jednoduchý. Tak jednoduchý, že jej zvládne školní dítě!
1. Nalistujete stránku pro Vaši potíž s vyobrazením bodu, na který máte působit. Níže jsem umístil obrázky pro orientaci. Absolvoval jsem kurz doktorky Saidové a Kalinové, kde si první den učíte jen rychlé vyhledávání projekcí bodů. Ale podle zmíněné knihy je najdete snadno.
2. vezmete zápalku a její zaoblenou částí (kde je síra) tlačíte kolmo (!) větší silou na místo podobnosti (většinou prst ruky). Později je lepší si zaoblit nějaké dřívko s tvrdého dřeva. Takto propátráte milimetr po milimetru toto místo a jeho blízké okolí až najdete bod nebo několik bodů, co výrazně více bolí, než okolí.
3. Léčitel i pacient si představí ZÁMĚR, kterou část místa na těle chce léčit. Pak způsobíte v těchto bodech na prstu bolest tak velikou, že se až začnete kroutit a mohu Vás ubezpečit, že málokdo vydrží déle než 40 sekund. Tlačí se do prstu velkou silou na zápalku cca 10s, 10s se odpočívá a tak stále dokola po dobu co nejdelší-nejlépe 2 minuty. Když někdo začne blednout, raději tlak přerušte a nechte na jeho rozhodnutí, zda chce pokračovat. Na prstu vznikne po zápalce malý důlek, který za několik dní zmizí.
Pokud pacient nechce pokračovat, tak místo alespoň promoxujte. Moxování je vhodnější u lidí, kteří nemají počáteční důvěru v tuto metodu a pokud potřebujeme dodat do bodu podobnosti nebo do meridiánu (léčba na meridiánech-kurz pro pokročilé) teplo.
Poznal jsem, jak lidé špatně snášejí tuto bolest a někteří jsou i zbabělí. Raději budou dál snášet bolest páteře než bolest takto popsanou, byť trvá jen 2 minuty.. Až se v metodě zdokonalíte, použijete profi pátradlo a kovové tlačidlo Su-Jok, které stojí cca 220.-
Už tento zákrok velice často sníží bolest na skutečném místě (výborně pomáhá u bolestí páteře) a pokud potíže nejsou chronické, tak v několika případech jsem odblokoval mnohaleté problémy. Zlepšení nastává za různý čas, někdy ihned, někdy do několika minut, hodin, často až do druhého dne.
4. pokud není ve skutečném místě problému zánět, v dalším kroku použijete moxu nebo lépe minimoxu a pomačkané místo projekce ještě prohřejete.
5. nakonec přilepíte na totéž místo projekce semínko té barvy, které disbalance energie přísluší. ZNOVU ZOPAKUJETE ZÁMĚR. Na něm také záleží, představa pacienta by měla být podložena co nejživěji. (Viz kniha "Léčení těla a mysli")

6. Pokud je to nemoc chronická, nestačí už postup ZUL, ale léčí se podle potřeby DO šesti úrovní (bodů) , ale to je už předmětem studia TČM. Zpravidla se pak používá i velké množství semen a to řadu měsíců například na astma, záduchu, atd. Ale i pokud léčíte jen pomocí ZUL, i tak dojde většinou k úlevě, i když krátkodobé.
7. Když semínko například při léčbě rýmy sundáte a pravidelně nepokračujete v jeho výměně, rýma se vrátí. Nemoc je vždy nutné léčit dostatečně dlouho. Semínka se přilepují ještě 3 dny (důležité) po odeznění příznaků a například 3 dny před započetím bolestivé menzes (pohanka).
8. semínka musí být zdravá, neloupaná-schopna klíčení! Po jejich použití je nutné je odlepit od náplasti a spálit, jinak z nich vyklíčí degenerovaná rostlina. Vždyť Vám dala svou vlastní energii- úcta k přírodě je podmínkou úspěchů při každé léčbě. Tohle nás učili na kurze.
9. Jako každá jiná metoda, tak i metoda SJ není vše spasitelná. Pokud Vám tedy zákrok SJ rychle pomůže od bolestí, většinou je vhodné jít i tak k lékaři, protože bolest může mít hlubší příčiny! Netýká se samozřejmě případů, kdy Vám lékaři nepomohli. Podle mých zkušeností ale SJ umí zkrátit celkovou dobu léčby.
10. lepení semínek na projekce Vám nemůže ublížit, snad z výjimkou alergiků a malých dětí předškolního věku. Pozor na alergii na určité druhy semen!
11. Na bolest (bolest a ATB vnáší podle pentagramu do těla chlad) a 13 základních bodů se lepí semínka červené (někdy černé) barvy- především semínka Adzuki. V nouzi můžete použít celé kuličky pepře.
12. Některé ženy z estetických důvodů nechtějí nosit na rukou ve dne viditelné náplasti. Pak ať použijí prsty nohou. Při chůzi semínka tlačí, ale jejich tlak naopak pomáhá stimulovat bod podobnosti a urychlovat léčbu. V tomto případě ve dne nepoužívat na nohou semínka ostrých hran-jako je pohanka, raději dát kulatá.
13. Semínka pohanky jako jediná jsou univerzální a mohou též nahradit jakoukoli barvu.

Co vše se dá takto léčit:
Stručně řečeno téměř vše, co spadá do ZUL. Nedají se tak přímo léčit vážnější psychické problémy. Touto alternativou se léčí souběžně s lékaři (!) bolesti zad i končetin a to včetně poúrazových stavů (snižuje bolesti a otoky, zkracuje dobu léčby) , ženské potíže i bolestivé menzes, bolesti hlavy, migrény, pooperační potíže, nadýmání, průjmy, angíny, různé záněty i vážnější choroby. Dá se říci, že metoda z větší části může nahrazovat či doplňovat akupunkturu.

U chronických problémů SJ alespoň uleví na určitý čas a v určitých případech sníží požadavek na množství léků. Úspěšně jsem si tak pomohl v několika případech od bolestí zubu, když byla sobota a zubař nebyl po ruce. Pak jsem snadno a bez prášků vydržel do pondělka. U vážněnších nemocí je nutno dávat semínka na noc a ve dne je měnit co 3 hodiny. Týká se i rýmy.
Ideální pro lepení semínek je náplast Omnifix, která je perforovaná, dobře drží. Lékárny jí běžně nemají ale na objednávku ano.

Kdy semínka nepomohou? Například u chřipky, když je už moc rozjetá- je jako vlak, který je těžké zastavit. Ale podchytíte-li chřipku včas, lze jí často zastavit, pokud máte i dobrou imunitu. Rozhodující je tedy okamžik, kdy Vás začnou bolet nohy, je to ten okamžik, kdy ihned začít léčit postupy SJ. U onemocnění, kdy se cítíte často unavení, slabí, se tonizuje 13 základních bodů buď lepením semen, moxou, nebo nejlépe kombinací obou způsobů.
Při pokročilejších úrovní léčby se dále dělá rozbor podle pentagramu energií = stará čínská moudrost a po té se působí energií podmaňování, protipodmaňování, rození nebo protirození. Systém SJ je velmi propracován.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Kvantové unášení

Příspěvek od poota »

LenkaX píše:Děkuji všem na rady a zamyšlení nad mým problémem.Pata už mě nebolí.Netuším ,jestli se mi to vyřešilo natrvalo, ale použila jsem na to techniku Kvantového unášení.Je to velmi jednoduchá a geniální metoda , která vše řeší v prostoru chcete-li nulové energie ,v prostoru za myšlenkami, v prapůvodu všeho bytí.
narazila jsem na knížku Tajemství kvantového života od Frank J.Kinslow

http://www.pknihy.cz/knihy/000284/Tajem ... ivota.html

byla jsem i a semináři, kde nás s metodou seznámila terapeutka.Opravdu tato metoda funguje, jak je vidět zabrala mi ted s patou, u manžela se zády, funguje přímo úměrně schopnosti člověka utišit své myšlenky a dostat se do naprostého klidu.Stačí 1-2 minuty .Kdo je pro objevování nových věcí a má otevřenou mysl , vřele doporučuji.
Má-li někdo zájem napište mi.V několika větách popíši jednoduchý postup.
Ještě se omlouvám, že o tomto píši tu na vlákně o MMS, ale už jsem tu vložila dotaz, tak jen odpovídám, jak jsem s bolestí dál pracovala.Přeji si aby to bylo natrvalo.Čas ukáže.Lenka
Můžeš pokračovat tady, sem se to velice hodí :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“