zdravím
ten koloid Ag a MMS je opravdu zázrak,po desetidenní aplikaci koloidu na kůži ráno a večer a MMS do vody na pití/1 kapka do misky,po 8 hodinách výměna za čerstvou/je kocour z 95 % úplně v pohodě,kůže je bez známek strupů,voda s MMS kupodivu chutná všem kočkám a patrně se všechny odčervily i bez drahé chemie a stojí u misky a čekají až dostanou čerstvou.
Kocour je vitální,akorát jsme mu přestali dávat kočičí konzervy a kapsičky,přešel na vánočku a mléko,květák vařený a podobné radosti a kupodivu mu to i chutná.Nakonec MMS a koloid Ag pomohl i mě na ekzém,když jsem to připravoval tak jsem se s tím na střídačku natíral i já a mám pokoj i bez návštěvy u kožního,je to opravdu vynikající věc.
Akorát musím na vnitřní užití Ag spáchat spáchat elektrolyzér,schéma je v sekci koloid,protože mi z 9V baterkama z toho leze nějaký černý sajrajt/trochu na dně/ na kocoura to učinkovalo dobře,ale pít bych se to ani po odfiltrování toho sajrajtu radeji neodvážil,jinak v Ostravě je nějaká firma která prý dodává špičkový koloid,mám slíbený kontakt,potom ho sem dodám
za vaše rady vám všem děkuji já a hlavně Fousek
Milan
je hodně věcí mezi nebem a zemí ale obloha je super.