Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
kocour63
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 13 led 2012 9:01

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od kocour63 »

PRO MIRKO:mám diagnistikovanou progresivní RS(před 7 měsící, podobný průběh jako u Vás) a měl bych zájem zjistit víc podrobností ohledně léčby pomocí MMS.Je možno se spojit telefonem popřípadě mailem?


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
kocour63 píše:.. Je možno se spojit telefonem popřípadě mailem?
K vymoženostem tohoto fóra patří i možnost soukromé korespondence mezi kterýmikoli účastníky. U každého příspěvku je dole tlačítko [SZ], které otevře editor i s "adresou" autora příspěvku. Takhle je možné komunikovat i bez zveřejňování emailových adres.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj lidi.MMS jsem nejdříve bral 2x denně, šel jsem až na 2x 15 kapek.Dále jsem přidal koupele v horké vodě s cca 50 kapkama.Po asi měsíci jsem vyskoušel i režim 8x denně tři kapky, zdá se mi ale, že mi vyhovuje více brát MMS tak 3-4x denně po cca 6 kapek.To beru nyní.Nikdy jsem neměl žádné zvláštní potíže,snad několikrát slabý průjem.Pokud mám ke kapkám odpor tak je prostě vynechám.MMS beru již 9. měsíců.Největší přestávka bez MMS byla cca 1 týden.Dále beru MMS i spolu s DMSO/občas/-vetřením do kůže cca 5 kapek- to se mi zdá, že zabírá nejlíp.Zřejmě se navázané MMS na plazmu dostane dále než krvinky.Podle zásady, že nic se nemá přehánět jsi myslím, že by nějaké velké dávky k ničemu nevedly, ale na RS spíše bude platit dlouhodobá terapie, čert ví...Každopádně jsem přesvědčen, že RS udrží MMS na uzdě, možná i zcela vyléčí.Jinak lékaři nemají vůbec jasno jestli mám atakovitou formu nebo progresivní...já osobně jsi myslím, že spíše progresivní...klasickou ataku jsem neměl nikdy. Pro kocoura63...zanech kontakt, já se spojím během příštího týdne...nemám doma net.

Mirko


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od early123 »

smajlicekk píše:Ahoj. To je fantastické, moc ti to přeji protože RS je hrozná nemoc. Má jí moje známá, tak tě chci poprosit jestli bys tady nenapsal jak jsi MMS užíval, jestli 8x3 kapky, nebo jsi šel na více kapek? Dík. S.
Heh ,ale upozornujem Ta,pocet kvapiek je pre kazdeho dost osobny,treba na sebe odskusat.Moj nazor je zacat s menej a postupne zvysovat,tak som zacinal ja.Uvidis reakcie tela a podla toho sa zariadit.

Ja ked som zacal uzivat,ucinky na mna boli katastrofalne,samozrejme v dobrom./hnacky asi 3 tyzdne/


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od milnem »

jani píše:Jejda, bezvadný, můžu poprosit o to upřesnění včetně obrázku :help:
Ten známý právě nějak klade důraz zase na ten dopad, že ten otřes způsobí odblokování. Budu opravdu ráda za jakékoliv upřesnující ověřené a fungující info - velký dík.
K odblokování páteře a uvolnění těla je prý nejlepší kombinací autotrakční lehátko + trampolína.
Jani,teď zjišťuji,že poslat cvik není tak jednoduché,je třeba k tomu přečíst i věci okolo,aby se zacvičil správně-Já ho mám z knihy

http://www.arara.cz/product/263989 .

ale nemusíš si ji kupovat,až pojedu k Tobě pro zlato,což asi už nebude dlouho trvat,
tak Ti ji půjčím do dalšího zlata.
Co se týká toho odblokování tak autor myslí odblokování energie v meridiánech.
Možná trampolina energii pěkně rozproudí.Výhrady bych měla k dlouhodobě cvičeným tvrdým dopadům na tvrdou zem.Tam mi selský rozum říká,že by to nemuselo být dobré,možná se mýlím.

Citacím nech úvodní i závěrečný výraz v hranatých závorkách, nanejvýš odmaž jenom části textu citace. O zbytek se postará systém - ověř si to [Náhled]em. A modrá barva je rezervována pro vpisky moderátorů, používej jinou.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Neplodnost

Příspěvek od Palo »

devaa píše:Ahoj, chci se optat, jestlí máte někdo zkušenosti s léčbou ženské neplodnosti. Konkrétně vysoké Fsh a časté potraty. Dík
No v našem rodě (vlastně i okolí) se od té doby, co moje bábrdle chlemcala vodu ze studny v době druhé světové války (poblíž Kraví hory v Brně, když nejela elektrika a nefungovala vodárna) rodili pouze chlapečci a dívenky končily dřív, před porodem mrtvým těhotenstvím. I tito chlapečci nemohli mít dívenky, výsledek byl stejný "ve svých partnerkách". Hádám, že za to mohla Brucella, kterou všichni diplomovaní rezolutně odmítali a Hanka Bláhová ve mě naměřila (jako získanou)...

Od té druhé světové války se událo na naší ulici hodně sebevražd a lidé doslova zmagořili...

I v našem případě se stalo jedno mrtvé těhotenství, vlastně po tom, co se nám narodil synek. Až poté jsem se pucoval všelijakými kúrami MMS, VMS, PMS1, hřebíček, Praziquantel, Entizol apod., a mě jako prvnímu se narodila holčička Alenka... Celkem se nám to povedlo, protože bude s bráškou, o tři roky starším, slavit narozeniny ve stejný den :)

Ženskou neplodnost není problém s věcmi, se kterými tu pracujeme, vyřešit. Jsou případy, kdy po užívání MMS byla žena těhotná velmi brzy, snad už po dvou měsících a dopadlo to dobře.

U každého případu to ale může být různé. Zaslechl jsem, že jsou i případy, kdy se v děloze zabydlí motolice a ta může napáchat celkem velké problémy při těhotenství. V tom případě to může být problém...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

Re: Neplodnost

Příspěvek od lena »

devaa píše:Ahoj, chci se optat, jestlí máte někdo zkušenosti s léčbou ženské neplodnosti.
Konkrétně vysoké Fsh a časté potraty.
Dík

zalezi jakou lecbu myslis,

ja mam dobre informace leceni a moznosti jak na to, osvedcuje se joalis detoxikace. Je nutne udelat diagnozu a take dle navodu provest kontrolovanou ocistu s temito preparaty. Nemluvim za sebe, ale tato detoxikace pomuze a deti jsou zdrave a pohodove.

Sama jsem detoxikaci provedla, ale z jinych problemu a muzu potvrdit ucinek. Take jsem navstevovala seminare.

Dulezite je si najit nekoho zkuseneho. Nevim kde bydlis.


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Neplodnost

Příspěvek od hanka »

devaa píše:Ahoj, chci se optat, jestlí máte někdo zkušenosti s léčbou ženské neplodnosti...
Slyšela jsem, že při léčbě neplodnosti je hodně úspěšné cvičení dle Mojžíšové. Zkus si u vás najít dobrého fyzioterapeuta, který se Mojžíšovkou zabývá - u nás máme fyzioterapeuta, který touto metodou pomohl mnoha maminkám..Moje rada je pouze informativní, bohužel, nevím, co Tvoje diagnóza obnáší. ;)


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Vinc
Stálý člen
Příspěvky: 97
Registrován: stř 27 kvě 2009 14:29
Bydliště: Rakousko
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Neplodnost

Příspěvek od Vinc »

Navážu na Hanku, po dlouholeté léčbě neplodnosti pomohla nakonec korekce kostrče při Dornově metodě. Kostrč a ostatní obratle jsou ve vazbě s různými orgány a ovlivňuje to i psychiku. A kostrč je, dá se říci, přímo v sídle 1. čakry, tedy centru sexuality a reprodukce. Kdo má problém s "neplodností", měl by se poohlédnout třeba i po terapii Dornovou metodou.


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.No ohledně toho co píše smajlicekk, že dávkování MMS je pro každého individuální nezbývá než souhlasit.Začínal jsem taky 1.kapkou a někdy kolem 10. kapky se slabý odpor a průjem dostavil.Nicméně RS je komplikovaná nemoc a velké dávky možná můžou spíše uškodit než pomoci.Příliš nabuzená imunita může klidně spůsobit ataku nebo i jiné zhoršení problémů.Každý jsi musí najít svou cestu...Ted například zkouším CDS a zdá se mi, že klasické MMS mi vyhovujě více/kromě chuti/.CDS Je možná pro řešení mé nemoci příliš silné...Zkusím ubrat dávkování a uvidím co bude....
Mirko


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
dodis
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: úte 08 lis 2011 19:47

MMS a psoriaticka artitida

Příspěvek od dodis »

Ahojte vsetci chcem sa vas ci sa da vyliecit psoriaticka artritida pomocov MMS1?
Uz raz som bral MMS1 ale moc velkych davkach zacal som od 6+30 10%kys.cit. az do 13+65 10%kys. citr.
potom som prestal 2,dni ma prehanalo a to dost tak som prestal aj preto lebo som sa na to pytal znameho doktora a
ten my povedal ak sa chcem zabit tak to pi!!! tak som sa zlakol teraz my potvrdili zapal Psoriatickej artritidy a dali my tolko liekov ze som ledva recepty odniesol nie ze este lieky!!! Kortikoidy a ine viem ze kortikoidy su svinstvo urcite horsie ako MMS1 ale uz fakt ledva chodim boli ma chrbtica vsade mam same zapaly mam len 35,rokov!!! a nechcem uz takto ani dalej zit ja chcem byt ako pred tym zdravi!!!
Pls. poradte my mam jest a pouzivat tie sampony a maste od koznej alebo si dat MMS1 ale ako a kolko?
Dakujem za kazdu radu!


early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: psoriaticka artitida

Příspěvek od early123 »

Cau,moj pribeh je nejak podobny tvojmu.Mne povedali ze mam psorku ale koznu,tak isto ,kopa liekov,masti a vysledok? 0 bodov,som to zahodil isiel som dobrej koznej,potom kupele Smrdaky,tam mi to nieco pomohlo,ale stale som mal stopy na sebe.Inac,poslali mi kus vyrezanej koze na rozbor kdesi do labaku odtial prislo ze ju nemam,nevedeli sa dohodnt co to vlastne je.
Potom prisla ta bomba MMS1,bral som to podla navodu,zacinal som na malo kvapkach a postupne som zvysoval.Takisto hnacky,dlhotrvajuce aj v noci,citil som sa zle.Hnacky ti vyplavuju mineraly z tela,tak som kupil Schiendeleho mineraly pouzival podla navodu.Ono to potom zacalo fungovat,setky problemy kozne zacali miznut.Po mesiaci som bol uplne cisty,nemal som nic ani nemam doteraz.Takze nevieme co to vlastne bolo,ale javilo sa to ako psorka.

Skus kupele s MMS1,ale megadavky.Ziadne kvapky ,ja som riedil na cajove lyzicky asi 5:5/kyselina citronova musi byt nariedena na 50%/.Je to bomba na mna to posobilo super dobre.Doteraz to tak pouzivam.
Znamy co mi predava MMS,mi hovoril,ze on tak vyliecil mamu od pasoveho oparu,lekari jej nevedeli pomoct 25 rokov,to je sila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale vsetko treba skusat na sebe,kazdy sme iny,na kazdeho to posobi inac,prestuduj si prislusne fora a vyber si.

Tu nie sme lekari,vsetci si zodpovedame za seba,co urobime.

Vela stastia


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: ROZTROUŠENÁ SKLEROZA

Příspěvek od MIRKO »

Pro Killewar. Celkem jsem tu své zkušenosti popsal...Rozhodně bych volil opatrný postup, mně se osvědčil.Momentálně beru zase MMS 3-4x denne 6. kapek. CDS se mi nějak neosvědčilo...cítil jsem se po něm spíše hůře...Mirko


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
MilanDr
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 05 pro 2011 18:47
Bydliště: Sered
Dostal: 2 poděkování

Re: Crohnova nemoc a MMS

Příspěvek od MilanDr »

Prosim Vas ma niekto skusenosti s pouzitim MMS na Crohnovu chorobu?? Mame ju v rodine a lekari nevedia pomoct.....


Drta.tom
Stálý člen
Příspěvky: 70
Registrován: pon 19 dub 2010 20:52
Bydliště: Brno, Přerov
Dal: 8 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Crohnova nemoc a MMS

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
projeď si toto fórum, zde je toho víc:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=2252


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“