neoanthropus píše:Si si istý že máš v tom naozaj jasno? Taký jednoduchý príklad zo života ktorý podľa mňa určite aj sám na sebe poznáš tj. stavy keď sa tvoj zdravotný stav v relatívne krátkom čase a niekedy je to i na dosť dlhú dobu celkovo a dosť rapídne zhorší po "prežratí" alebo zjedení (vypití) niečoho čo ti nesedí alebo je "pokazené". Jednoduchá otázočka, keďže z pohladu anamnézi sprievodné symptomy sú tie isté aj tu zlýhava imunita?
Sazmořejmě, jen výraz "selhávání imunity" je přitažený za vlasy, správně je snížení imunity.
neoanthropus píše:CDS nemá taký problém s balastom ako MMS.
To mi trochu rozveď.
neoanthropus píše:Čo myslíš pod tým "zachránilo několik jedinců před tím nejhorším"?
Před těmi nejhoršími stavy, kdy je slepě podáváno MMS po hodině dluhodobě, které by mohly vést i k úmrtí.
neoanthropus píše:Mám to prejdené celé a keďže je v tom i z tvojéj strany dosť nejasností, pítam sa. Asi ti to ušlo takže ešte raz, nepítam sa ťa nato čo robí HCL v krvi. Môžeš mi prosím ťa ešte prezradiť ako si nato prišiel že kyselina chlorovadková nachadzjúca sa v žalúdku má niečo spoločné s kyselinou chlorovodikovou nachadzajúcov sa v krvi?
ale nato, čo majú tieto dve kyseliny z pohladu okruhov ktoré sú navzájom od seba oddelene spoločné keďže ako je mne známe, každá z nich vzniká v organizme v inom orgáne a v iných množstvách. N
Je celkem jedno, že se tvoří na dvou různých místech v těle. Na tvorbu potřebuje tělo dostatek materiálů. Pokud doplníš HCl přímo do žaludku, tělo nepotřebuje materiál na tvorbu kyseliny v žaludku, materiál použije na výrobu chlorovodíkové na tom druhém místě - tedy pokud je to tak, jak píšeš, já se tím zas tolik v tomto směru nezabýval. Mě stačí, že se cítím líp a zdravější při stálém a příjemném doplňování HCl než při užívání MMS (akt. s kys. citr.), které sice pozabíjí kde co, ale pak se cítím utahaný, jako po jídle, bez pocitu hladu s tím, že jsem třeba už delší dobu nic moc nepojedl.