Marek_Slovensko píše:
Zlatí moji, musí to byť PSYCHIKA.... pozrite, každé ráno už dva roky si dávam stredný prúd uriny (perorálne) asi 2dcl.... vitamín C asi 3 gramy denne, rybí olej (omega 3, vitamín A, D) každý deň 10ml (!).... žiadne sladkosti 5 rokov, žiadny chlieb (posledné tri roky to bol len kváskový bio ražný celozrný chlieb) už pol roka.
Každý týžden 1 urinový klystír. 2 mesiace robenia derivačného kúpeľa každý deň za sebou..... 3 mesiace olejová kúra (olej v ústach) dennodenne..... 2 krát týždenne minerálne kúpele vo vode, ktorá tečie do vane cez filter... Nepoužívam žiadnu chemickú kozmetiku už 3 roky (ani krém, ani pastu, ani dezodorant, ani šampón.....všetko len prírodné, bez gramu chémie).
Pijem 2 hodiny po jedle už 5 ROKOV. Pred jedlom pijem 30-45 minút už 5 ROKOV.
Skutočne dostatočne prežúvam už 5 ROKOV.
A vidíte, zlatí moji (neberte to v zlom), aj tak mám neskutočné problémy s trávením - hovienko zo mňa ide normáne, pekné, bez zápachu, "jednoliate", bez nejakých prvkov niečoho nestráveného.... Ale - pritom mi tak zle trávi v žalúdku.... To si fakt neviem vysvetliť....
Alebo viem ? Všetko je vecou psychiky ? ..... žeby toto bola tá pravda ?
Z mojich skusenosti, a i krk by som na to dal, ze PSYCHIKA je nad vsetkym tym materialnym blbnutim s tabletkami. Tiez mi to trvalo dlho pochopit a este dlhsie realizovat a uverit tomu ,ale je to tak. K psychike radim aj emocie. Emocie su akoby take vlny, ktore udieraju kazdu chvilu do organov. Ak tam udieraju vlny tsunami, nepomoze ani dokonale nadavkovane vitaminy, dostatok vody, proste absolutne nic. Pre materialisticke ego, hltajuce modernu vedu, je to nezdolatelna predstava, ktoru vacsinou vstrebava a travi niekolko rokov, dokonca niekedy aj niekolko ludskych zivotov.
Ak niekto neveri, ze je to psychika, ktora je dolezitejsia, tak casom uveri, to som si isty. :-) Chce to len cas (a niekedy aj niekolko ludskych zivotov).
Z vlastnej skusenosti... uz niekolko krat som si vsimol, ze po uvedomeni si niecoho, a ukludneni sa, mi prislo take zvlastne uvolnenie do brucha, a v momente niekolkych sekund mi zacalo tak dobre travit, ze som to uplne citil... zaludok, pecen, vsetko zacalo pracovat, skvrkave zvuky a lodzgave zvuky sa pustili, a zaludok si zacal potravu akoby s radostou pohadzovat. Je to v psychike, na to vezmite jed.
Vlastne, cele je to o tom, ze kym doriesite psychiku, toto blbnutie s vitaminmi a spol, mozete mat uz doriesene. Zase nieje pravda, ze staci mat iba psychiku, a nic ine netreba. Je potreba aj to materialne, len je to v tom poradi, ze psychika ma vacsiu vaha, materialno mensiu, doplnkovu... teda, ak funguej psychika, materialnom sa to da este vylepsit.
Ja to teda riesim tak, ze riesim oboje, aj psychiku aj blbnutie s vitaminmi. Pritom som si ale vedomy, ktore z tych dvoch ma vacsi vplyv. Napriklad : Nebudem 3 roky kazdy den citat knihu o vitaminoch, ale... 2,5 roka budem meditovat, snazit sa porozumiet svojmu zivotu a sebe samemu a pol roka budem citat knihu o vitaminoch. Keby som to robil 3 roky, odpalim si psychiku, a vitaminy mi uz nepomozu.