Rival píše:Jako další krok ...... pravidel fóra, která najdete opět na úvodní stránce v Hlavním menu nabídka Pravidla.
A že jsem se jich dnes přes noc nahledal a Poota taky.
Rival píše: Takže je nutné, aby se i fórum dále vyvíjelo a mohlo sloužit svému účelu. Tedy sdružovat lidi, kteří chtějí vzájemně sdílet své zkušenosti, pomáhat si, vyměňovat si nové i starší informace, které neprávem upadly v zapomnění. Ale hlavně rozvíjet to hřejivé "lidské teplo", které z lidí dělá skutečné lidi a které dostává v současné době řádně "na frak"...
Děkujeme Rivale.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A co můj problém s dvojitým klikáním ze dne 6.ledna 2012 8:35 ?
To jsem skutečně jediný který musí dvakrát kliknout na šipku Zpět, abych se dostal na předcházející stránku?
Nejsi! Asi se to neváže na uživatele. V práci mi stačí kliknout jednou, doma musím dvakrát. Nejsem na tom s IT nejlíp, tak mě napadá nějaké nastavení prohlížeče nebo firewall - čert ví. Už jsem si ale zvykl, takže mi to nevadí.
Prosím někoho z moderátorů o odstranění prvního příspěvku z vlákna Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování - objevil se tam od nějakého nezaregistrovaného "návštěvníka" záhadně jako první příspěvek (dokonce s dřívějším datumem, než vlákno vzniklo) !, až poté, co vzniklo nové fórum. Jako zakladatelka vlákna s tím nesouhlasím. Navíc je zřejmé, že se jedná o reklamu ..
Díky, Hanka.
Nazdar Hanko,
Mazat se nebude, dokud nebude mít Rival možnost se podívat a zjistit, jak k tomu došlo. Potom samozřejmě ano Trpělivost
S laskavým pozdravem, Slávek.
Došlo k tomu při přesouvání samostatných "pavláken" (=vlákno o jednom až několika příspěvcích) do vláken s toutéž tématikou. Vzhledem k tomu, že Ti ten příspěvek vadí, nechám mu samostatné vlákno, není to problém. poo.
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Všechno je tak, jak má být. "Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
To je opravdu zvláštní chyba... Chlapi, jaký používáte prohlížeč ? Chová se to stejně i když se na fórum podíváte jiným prohlížečem ? Osobně jsem se s tím setkal na jiném webu. Zpočátku jsem měl dojem, že mi blbne myška .
Mě to dělá v IE8. Pokud se připojím přes Mozilu tak je to OK. V myši to určitě není, protože se tam při tom najetí na první klik objeví ta divná hláška, když jí odkliknu tak už se po novém najetí zobrazí hláška o návratu na předcházející stránku.
Pravidelně navštěvuji 4 fóra a dělá mi to jenom zde, od doby kdy se přešlo na novou verzi.
ADMINE !!!! co to je proboha za forum kde musíš odsouhlasit založení vlákna ????
To je taková docela šikovná obrana proti pitomcům, kteří jsou líní si najít vhodné vlákno a tak si na svůj, většinou hloupý a dávno někde zodpovězený dotaz raději založí nové vlákno.
Konkrétně tenhleten dotaz, kterým sis založil naprosto zbytečné vlákno, navíc úplně hloupě pojmenované zrovna Ty, jsem musel přesunout do správného vlákna.