Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od LenkaX »

Krásný pozdní večer, MMS1 beru (aktivovanou 1:5 citronem) asi 17.den.Jsem na 8x 1,75 kapky.( do dělené lahve dám pro 8 hod dávek 14 aktivovaných kapek)Když jsem byla na 8x 2 kapky, často jsem končila průjmem , takže jedu raději pomalu.Ale proč to píši.Můj dotaz zní:
Má tu někdo zkušenost se zpepšenou krátkozrakostí ?
O zlepšení dalekozrakosti jsem tu už četla.
díky za odpověd, byl-li tu někdo takový.


Změň sebe sama a změníš svět :-)
constantin00
Stálý člen
Příspěvky: 36
Registrován: sob 23 říj 2010 13:10
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od constantin00 »

LenkaX

Podľa mojich informácií na oči dobre pôsobí koloidné striebro


Skritek
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: úte 21 úno 2012 9:57

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Skritek »

Nazdárekl lidi, tak já jsem začal užívat MMS zhruba před týdnem. Opět mě bylo celou dobu fain až jsem se dostal na 9 kapek a to mě začala minulou neděli tak hrozně bolet hlava a žaludek, že teď nevím jak mám postupovat. MMS pro mě začalo být ředěné vodou čím dál tím odpornější a popřídil jsem si Ananasový džus, ale zatím jsem s MMS nepokračoval. Žaludek mám pořád takový nafouklý, zvracet nejde a jediné, co mi na tyto stavy nafouknutí pomůže, je užívat Jedlou sodu rozpuštěnou ve vodě. To odejde jak bolest hlavy, tak i to nafouknutí, ale je to jen ktrátkodobé tak na den. Ještě jsem si k tomu všiml, že mám úplně býlý jazyk a připadá mí, že v tom žaludku je něco, co MMS zlikvidovalo, ale s čím si trávení samotné nedokáže poradit. Děkuji za radu.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od poota »

Skritek píše:.. MMS pro mě začalo být ředěné vodou čím dál tím odpornější ..
První příznak toho, že tělo začíná nestíhat kulturní vylučování toxinů a hrozí otrava organizmu. Správné bylo okamžitě snížit dávku a pokračovat bez navyšování.
V tomhle stádiu je nejvhodnější se soustředit na tu otravu a dát ji do pořádku.
Přísná dieta, to znamená tvrdé rohlíky a hořký čaj, Endiaron pokud možno ten "smradlavý", který je lepší než ten nový a lepší než Endiform, a přerušit MMS, aby se nedodávaly další toxiny.
Všude to píšu, že nejdůležitější je sledovat, jak na to vlastní tělo reaguje, ale asi to nikdo nečte.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Skritek
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: úte 21 úno 2012 9:57

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Skritek »

Mě bylo po odeslání příspěku tak mizerně že jsem musel navštívit svoji MUDR a ta mi taktež poradila držet přísnou dietu a předepsala lék Ercefuril, po kterém se mi hodně ulevilo, ale zatím s MMS nepokračuji až odléčím tu otravu. Povím vám, že ty stavy otravy jsou opravdu šílené a já z počátku myslel, že mě otrávilo samotné MMS, neb teď mám opět na jazyku takový ten kyselý pocit, jako po vlastním užití MMS. Jinak třeba někdo poradí, jaká je spojitost mezi otravou žaludku a bílým povlakem na jazyku, ten mám vždy když mi je tak nějak divně od toho žaludku. Každopadně děkuji za jakoukoliv reakci.


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od jani »

Já bych řekla, že to nafouknutí a zle od žaludku je kandidou - na tu zabírá skvěle soda bikarbona, což by odpovídalo tvým úlevám po ní a povlak na jazyku by mohl být od bičenky - zkus klokotat olej a to vícekrát denně-3x, dáš si do puseny lžíci slunečnicového oleje a 20 minut žmouláš a cedíš přes zuby sem a tam, jak to vyplivneš, bude z toho hustší bílá emulze plná toxinů - v žádném případě nepolykat a pořádně si pak vypláchnout pusenu a vyčisti zuby.
Zkus klystýry a třeba i výplachy žaludku, to by mohla začít vycházet kandida ven.


Skritek
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: úte 21 úno 2012 9:57

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Skritek »

Já jem teď po delší lečbě Solumedrolem a vůbec mi to nezabralo a bral jsem, koňské dávky 2x 3g tj 18 denní terapie a nakonec 2g terapie 5 dní. Až MMS mi začalo na tu mou nemoc "Roztroušená Skleroza" zabírat a teď ta Kabdida by i odpovídala. I když je fakt, že ráno před návštěvou Mudr. mi ta Soda už nezabrala a bylo mi pořád špatně. Za celé odpoledne jsem snědl jen zeleninový vývar a pak mi začalo být opět špatně po suchých houskách s čajem slazeným cukem (už ho sladit nebudu). Jinak už žmoulám olej v pusině a přemýšlím o téhle olejové očistě, ta velice dobře čistí zuby od plaku a v něm by mohla být ta Bičenka a vlastně cokoliv jestli to chápu dobře. Jak de dělá výplach žaludku ? Já se chtěl donutit zvracet, ale prostě to nešlo, prst v krku nezabral. Děkuji za reakce.


metyl
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 21 úno 2012 15:40

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od metyl »

dobrý deň zdravím všetkých dobrých ludí na tomto fore :)

chcel by som sa informovat čo by ste odporučili ak má dakto skúsenosť podla lekárov z chronickým zápalom dutín trvá to už tri roky ale posledné 4 mesiace nonostop jediné čo lekáry robia je dopovanie antibiotikamy ak nezabere jedno nasadzujú druhé pri vysvetlení že to nepomáha sa zmožu len na vetu uvidíme po týchto takto sa to ťahá pokaždé bez ochoty pomôcť poprípade poslať na nejaké špecialne vyšetrenie teraz sa k tomu pridalo ešte stále zvonenie v ušiach ktoré neutícha naopak stupňuje sa na čo bolo doktormi povedané že to prejde samo od seba ale ono sa naopak zosiluje.. celé by som to zhrnul ako neustále pálenie v horných aj dolných dutinách neustála bolesť a slzenie očí bolesť hrdla, spánkov, temena odkedy zvoní v ušiach tak aj bolesť v okolí uší , sem tam vystrelí bolesť aj v hlave ale to je len chvílkové ... ešte by som okrem ineho spomenul že dotyčná osoba má okrem iného artrózu , herpes(často sa opakujúci) , a problém z častým cikaním (doktory vylúčili posunuté panvové dno , infekciu , problém s vaječníkmi) vopred ďakujem za ochotu!


boldric
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 28 bře 2012 17:00

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od boldric »

Tak já jsem po sedmidenní kůře CDS v převodu 15 kapek MMS na dávku v intervalech zhruba dvouhodinových tak abych se měl příležitost i najíst a trávit. Dens končím, tak jsem zvědav, jak se budu cítit následující dny, ale poslední tři dny jsem měl větší potřebu spánku a spal i odpoledne i víc jak tři hodiny. Pro mě nezvyklý jev. Příznaky detoxu byly zhruba tak, jak se uvádějí, ale žádné drama.
Ohledně výplachu žaludku se nechá praktikovat vypití velkého množství vlažné mírně osolené vody na jednou a následné zvracení. Velké množství je myšleno zhruba 5 l nebo kolik ustojíš. Není to jednoduchý na poprvé a není to celkové žádná pohoda, ale vyzvracíš se zaručeně.


boldric
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 28 bře 2012 17:00

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od boldric »

metyl píše:dobrý deň zdravím všetkých dobrých ludí na tomto fore :)

chcel by som sa informovat čo by ste odporučili ak má dakto skúsenosť podla lekárov z chronickým zápalom dutín trvá to už tri roky...
Zdravím, moje zkušenosti a vědomosti jsou velice čerstvé, ale při pátrání po možnostech léčebných účinků MMS jsem narazil i na na možnosti léčby zánětu dutin. Provádí se to tak, že se inhaluje vzniklý plyn po aktivaci MMS. Je však nutné dbát zvýšené opatrnosti, vdechnutí může být nepříjemné. Doporučuje se vdechovat pomalu a s pauzami na čerstvé vydýchání. Neberte to jako návod, je potřeba si o tomto nastudovat z jiných fundovanějších zdrojů, ale každopádně to jde. A přispěji i z jiného soudku. Můj otec měl také dlouhodobý problém se zánětem dutin a lékaři ho posílali od čerta k ďáblu. Přivodilo mu to i částečnou hluchotu, v průběhu dezorientaci a s hlavou podobné věci, které popisujete. Nakonec ho vyléčil doktor, který mu místo dutin začal léčit žaludek, pravděpodobně kyseliny ze žaludku vyvolaly tento zánět. Sluch mu to ale v plné míře již nevrátilo. Ale to jen pro zajímavost.

Dobrý odkaz:
http://www.czmms.net/index.php/detailni-navody
podívej se i zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1103


nektarinka
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pon 09 dub 2012 15:38

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od nektarinka »

ahojte- som tu nová- uz cca od decembra minulého roku sledujem MMS, teraz vidim, ze i novinka CDS. Odhodlala som sa konečne a objednala si MMS- vyskúšam, či mi nebude jeho chuť vadiť- ale hlavne očakávam vyriešenie zdrav.problémov. Liečim sa roky viac- menej prírodne, ale momentálne mi nič nezaberá- väčšinou si dávam homeopatiu a všelijaké iné alternatívy: Padá mi akosi imunita- stále idem z prechladnutia do prechladnutia, v kuse ma bolí hrdlo, z toho nádcha a z toho bronchitída ako vyšitá, čo mi skomplikuje alergiu. Liečim sa ako blázon, potím sa, dostávam sa z toho 2 týždne, a keď sa už zdá, že dobre, tak o 3-5 dní znova kolotoč dookola. Takto sa teda točím zhruba pol roka. Chcem Vás tu poprosiť- budem začiatočník v užívaní- ak sa vyskytne problém, alebo dotaz o radu. Vopred vďaka. A začnem užívať asi po 1 kv., keďže na mňa všetko účinkuje akosi silnejšie- bude to Oki?


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od sisa »

Nektarinko, od jedné kapky můžeš v klidu začít. Moje dcera ( 11 let) bere 2-3 kapičky, neměla nikdy problém. Pak sama uvidíš, jak se budeš cítit a pomalinku budeš navyšovat. Ale není až tak důležitý počet kapiček, jako, kolik hodin denně bereš.


detrik44
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: pát 27 dub 2012 15:00

Hepatitida C (Žloutenka)

Příspěvek od detrik44 »

Dobrý den ,
moje diagnoza je Hepatitida C (Žloutenka)
Chci se zeptat jestli má někdo skušenost z léčbou MMS ???
Předem děkuji.

:idea: Kvůli dotazu nezakládej nové vlákno - příspěvek jsem Ti přesunul - poo.


Magic
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10 dub 2012 0:09
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Magic »

Ahoj alhajda,
mockrat diky za Tvuj prispevek- mas stesti, zes nebral antibiotika na rosacea jako ja dlouhodobe (15mesicu)- mne to nasadili na malou vyrazku na tvari a pak jsem z toho mela silene zvetsujici se bolaky (no velke -nikdy jsem nemela ani akne, takze cokoliv nafoukleho s vodou ci bilym je silene:) cestovalo mi to po celem obliceji, nose, cele, krku i siji, dekoltu a tvare byly rude- zvlaste v prostorach jako hospody, koncerty apod.
+ vznikla z toho velice pokrocila rosaceu- ruzovka+ dalsich sto problemu (prsni cysty, ustupujici dasne, mala jsem ruzne ekzemy, vypadavaly mne i vlasy, rasy, oboci+ travici problemy apod.)- tvrdili, ze to pusobi jen lokalne- i kdyz jsem o tom uz tenkrat pochybovala, tak jsem doktorum verila a doufala, ze se nemyli:) Nemela jsem s nimi zadne zkusenosti.
TOTO JE VAROVANI- NIKOMU TADY ANTIBIOTIKA na ROSACEA NEDOPORUCUJI!!! Lepsi je DETOX!
Ted mam uz jen mirnou= jen prirodni lecba po 4 roky, do MMS se mi nevim proc nechtelo...ale nic nepomohlo nastalo, takze to zkusim. Beru 85dni MMS2, ale zatim zadna viditelna zmena, takze diky Tobe vyzkousim MMS1- jeste jednou diky za Tvuj prispevek!!!


Moc by mne tudiz pomohlo, pokud bys mi napsal presneji, jak si to aplikoval-
pises naredene MMS1- myslis tim vodou, nebo myslis aktivovane bez vody?

1)Takze kolik tak kapek si aktivoval s 10% nebo 50% kys. citronovou (s prevarenou vodou ci destilkou?)
nebo s 3,5%HCl?
2) Kolik minut si pockal a
3) pak kolik ml vody si pridal?
4)Pak si do toho nekolikrat namacel vatovy polstarek a potiral si jim cely oblicej- po celych tech 20min?- i krk, usi, vlasy-celo apod.? (protoze pokud je to demodex-parazit a ne autoimunita, stitna zlaza, bakterie Ocido-neco- ruzne teorie, tak ten je vsude kde rostou chloupky:)
Ptam se jen, abych vedela, jak precizni musim pri mem pocinani byt- rada bych Te okopirovala presne:)
5) To si delal po kolik veceru a uz si to na noc nechal na obliceji? bez umyti vodou???
6)Kdyz se to jako spalene loupalo, tak si to dal aplikoval pres tu jakoby spalenou kuzi? (to vypada, zes to neaktivoval, jen zredil vodou, ze?)
6) A po tydnu to zmizelo? A pak si to jak dlouho potiral obden? (Rada bych mela predstavu...)
Rikas, ze na slunci ti prava tvar trosku zcervena- deje se to doposud?
7) Vnitrne si teda MMS nikdy nebral? A krom 3dnu antibiotik si jinak nic nebral?
8) Nezmizelo Ti to diky tomu SIRIUS- to by bylo tak za 14 dni po sluneni- protoze tak dlouho se pupinky v kuzi drzi...
9) A uz se Ti to nikdy nevratilo? Ani pupinek? Jak je to dlouho?
10) Takze kolik dni celkem si potiral MMSkem a pak si ho zacal uzival i vnitrne ci nikoliv?

promin za tolik otazek, ale snad chapes...dik
Preji krasny zbytek vecera


Magic
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: úte 10 dub 2012 0:09
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Magic »

POKUD za ROSACEA mohou PARAZITI-
zajimala by mne Vase zkusenost- je pravdou, ze MMS1 pusobi na jine patogeny nez MMS2???
(myslela jsem, ze MMS2 je silnejsi nez MMS1, ale na HERPES, PRSNI CYSTY ani ROSACEU- RUZOVKU ani po 85 dnech viditelne nezabira. Je mi to trochu divne a tak premyslim, zda to neni HOUBA (=YEAST-na kterou pry MMS nezabira- pokud je to pravda...
(po 15 mesicich ANTIBIOTIK) ci premnozeny nejaky parazit- dost jsem cestovala orient, mexiko, afrika- a uz se kolikrat stalo, ze paraziti zacali byt problemem az po nasazeni antibiotik- uz 4 roky zkousim vsechno mozne- tedy pouze prirodni metody-vcetne Malachova po 3 mesice, hladovky 14dni apod.)

A je mozne, ze na nejake parazity nezabira ani MMS1 spolecne uzivane s MMS2??? A co na candidu- zabira? (nejcastejsi po Antibiotikach)

Cetla jsem prispevek o tasemnici s fotkou ale neprelozila jsem, co na ni pouzival a jak...a zda vubec zkousel MMS???
Lugoluv roztok
pak neco 3-3-3 kapky
a uz vubec jsem neprelozila to s tim tukem 30g jako skoro ctvrt masla nebo 2lzice oleje- slovenstina uz je ponekud slozitejsi rozlustit.
Pokud by se nasel nekdo, kdo by mi to prelozil, byla bych Vam vdecna
Preji Krasny vecer


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“