Díky za typ. Kdysi jsem jí viděl. No lepší je mít jí v knihovně.neoanthropus píše:Jardo zožeň si túto drobnú knižočku. Je v nej rozobrata tato problematika z každej strany tj. jak po stranke legislatívnej, zdravotnej tak i po stranke technickej a praktickej. Njarda ovčák píše:Potřeboval bych vědět, zdali existuje nějaký přístroj na měření elektromagnetického záření či vlnění.....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Pro neználky II (potřebuji vědět.....) ... pokračování .
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
(tj. nejlépe odstěhovat se z paneláků zpátky do přírody
) ... jinak je ta knížka normálnímu člověku celkem k ničemu,.....
1) To jo ale já nejsem normální
2) Přesně tak.... Z paneláků zpátky do přírody.
Nemůžu si pomoct ale v místě kde skoro není žádný signál se mi žije jaksi lépe. Televize nejde, mobil nezvoní, internet skoro nejde, přívod z nasolenejch tkaniček atd...![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
1) To jo ale já nejsem normální
Nemůžu si pomoct ale v místě kde skoro není žádný signál se mi žije jaksi lépe. Televize nejde, mobil nezvoní, internet skoro nejde, přívod z nasolenejch tkaniček atd...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... proč ne, ale podotýkám, že na zátop jsou vhodnější jiné podstatně tlustější knihy ...NAVAR píše:Díky za typ. Kdysi jsem jí viděl. No lepší je mít jí v knihovně.neoanthropus píše:Jardo zožeň si túto drobnú knižočku. Je v nej rozobrata tato problematika z každej strany tj. jak po stranke legislatívnej, zdravotnej tak i po stranke technickej a praktickej. Njarda ovčák píše:Potřeboval bych vědět, zdali existuje nějaký přístroj na měření elektromagnetického záření či vlnění.....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
ad 1. ... původně jsem v příspěvku měl dovětek znění "většina lidí svůj život nedokáže představit (tedy kromě Navara)" ...NAVAR píše:(tj. nejlépe odstěhovat se z paneláků zpátky do přírody, pryč od vymožeností, bez kterých si však většina lidí svůj život nedokáže představit ...) ... jinak je ta knížka normálnímu člověku celkem k ničemu,.....
1) To jo ale já nejsem normální![]()
ad 2. ... to je totiž jediná moudrá rada, která Ti z toho po přečtení vyplyne ...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Mimo téma (offtopic)
A&F moje skúsenosti zo života mi hovoria že o veciach nie je potrabne za každu cenu komunikovať s ludmi ktorých "nevychovala" ich vlastná prax a že na pivo si môžem zbehnuť aj tu u nás... . N
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Zasloužilý člen
Možná by bylo i něco zde http://www.megaknihy.cz/elektrosmog-ele ... s-p-60012/jarda ovčák píše:Mám 22kv a 12kv.
Knížečku si pořídím. ještě bych ssi přál sehnat morčata kabayos. Totiž, seznámil jsem se s podivínama a dovezli mi na košt šunku z cuy morčat..... Fakt delikatesní. jenže, pak jsou ještě morčata cabayos a ty mají i 5 kg...... Nevíte, kde je sehnat, nebo kdo vozí zvířata z venku?
Morčátko seženeš nejsnáze s mašličkou jako domácího miláčka. Gewo tuším psal o Uruguayských morčatech, to by mohlo být ono.
Inspiraci máš v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Ano, morčo knedlo zelo....
Já zatím jehňo knedlo zelo.
Ještě se budem divit a huby hrůzou křivit....... Hele, dá se někde sehnat statistika dovozu potravin?
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????
Já zatím jehňo knedlo zelo.
Ještě se budem divit a huby hrůzou křivit....... Hele, dá se někde sehnat statistika dovozu potravin?
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
Já dnes četl v jednom buletinu, že dovážíme 70%n potravin...... je to vůbec možný????[/quote]
Potravin??? spíš plnící hmoty.
Z pultů mizí potraviny tuzemského původu a nahrazují je ty ze zahraničí. Loni se do Česka dovezly produkty za rekordních 155,5 miliardy korun, což je nejvíce v historii. Schodek zemědělského obchodu se tak propadl o 97 milionů, na skoro 35 miliard korun. Nejvíc míří na český trh maso, zelenina a mléčné výrobky.
Takže to máš 15500kč ročně na osobu v dovozu což může být klidně i 30tis v prodejní ceně. Typnul bych že dovoz bude tak 50%.
Proto ty habaďůry kolem polských vajec, soli, masa atd.... Je to byznys možná lepší jak kalašnikovy a někomu z EU se to nelíbí....
Potravin??? spíš plnící hmoty.
Z pultů mizí potraviny tuzemského původu a nahrazují je ty ze zahraničí. Loni se do Česka dovezly produkty za rekordních 155,5 miliardy korun, což je nejvíce v historii. Schodek zemědělského obchodu se tak propadl o 97 milionů, na skoro 35 miliard korun. Nejvíc míří na český trh maso, zelenina a mléčné výrobky.
Takže to máš 15500kč ročně na osobu v dovozu což může být klidně i 30tis v prodejní ceně. Typnul bych že dovoz bude tak 50%.
Proto ty habaďůry kolem polských vajec, soli, masa atd.... Je to byznys možná lepší jak kalašnikovy a někomu z EU se to nelíbí....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Potřebuj nutně vědět, v které epizodě useknul Darth Wader Lukovi Skywalkerovi ruku??
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Pro neználky
Vzhledem k tomu, že není udán spád trati, je tato diskuze o ničem. Cos to vlastně Ťuťu potřeboval vědět?ťuťu píše: Pro neználky; hlavně pro takové, co žerou fake na youtube:
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Mám skoro jistotu že to bylo v anglině Imperium Strikes Back, v němčině Imperium Slagt Zurich, či tak nějak, v češtině nevím, asi Odveta Imperia? nebo Protiůtok Imperia? Imperiální protiůtok? tak nějak. Každopádně 2. díl 1. trilogie.jarda ovčák píše:Potřebuj nutně vědět, v které epizodě useknul Darth Wader Lukovi Skywalkerovi ruku??
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Imperium Strikes Back = imperium vrací úder
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
No, morče jsem nikdy nejedl, ale zato jsem jedl nutrii, v Usovicích velice přemnoženou a považovanou za velice ekoškodnou. Bóže, to bylo dobrý papání. Lepší jak divokej králík a to už je co říct a průměr váha za dva králíky. Se divím, že se to nepěstuje na maso. Potok, nebo rybník s nějakejma košťálama a je vystaráno.jarda ovčák píše:Ano, morčo knedlo zelo....
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To je pravda pokud je to doslova přeloženo.huhu píše:Imperium Strikes Back = imperium vrací úder
To tomu dali skutečně v Česku takový název?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dali
http://www.hvezdnekvalky.estranky.cz/cl ... -uder.html
některé překlady jsou perly, třeba film " BASIC " se tu jmenuje " ZELENÉ PEKLO "![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
---------------------------------------------------------------------
ad nutrie - máčíš ji v kýblu vody pár dní a pak jí vnutíš jakoukoli chuť, podobně jako sojovému masu....
Tady se dříve pěstovaly na kožich, ale výkupní ceny jsou už nízké a je s tím drbání. Králík potapěč, jak se nutrii říká potřebuje čistou proudící vodu. Je to zdravé, čistotné zvíře. Maso z tech chovů vykupovaly nemocnice a vařily z nich jídlo pro pacienty. Takže brzdou je náročnost chovu v poměru k nízké ceně....
http://www.hvezdnekvalky.estranky.cz/cl ... -uder.html
některé překlady jsou perly, třeba film " BASIC " se tu jmenuje " ZELENÉ PEKLO "
---------------------------------------------------------------------
ad nutrie - máčíš ji v kýblu vody pár dní a pak jí vnutíš jakoukoli chuť, podobně jako sojovému masu....
Tady se dříve pěstovaly na kožich, ale výkupní ceny jsou už nízké a je s tím drbání. Králík potapěč, jak se nutrii říká potřebuje čistou proudící vodu. Je to zdravé, čistotné zvíře. Maso z tech chovů vykupovaly nemocnice a vařily z nich jídlo pro pacienty. Takže brzdou je náročnost chovu v poměru k nízké ceně....
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.