Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
etericka píše:myslis ze je to az take drasticke ? okrem unavy a koprivky sa to zvladlo super
U každého je to jiné... Já dával 3-3-3, ale než jsem pochopil, že jsem toho bral hodně (nezdravě zbarvená moč), tak jsem to všechno měl už dobraný
Teď bych dával 3-1-3. Ale lze brát i 2-2-2 nebo 2-0-2. Osobně se klaním k více tabletám, až když se něco nezdravého začne projevovat, tak ubrat, ale dobrat.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
etericka píše:CO TO Z NEHO VYSLI? ROUPY? zeby som sa skusila ponatierat aj ja ?
Nie, to niesu "ROUPY". Sú to jedny z mikrofilariji a nachádzajú sa aj v naších zemepisných výškach. U nas sa o ich uspešne rozširovanie "starajú" vinne mušky. N
Naposledy upravil(a) neoanthropus dne ned 18 bře 2012 15:12, celkem upraveno 1 x.
tři tečky= no nejde to tak zevšeobecnit.
2P by mi nestačily, protože jsem se všude dočetla, že se Prazik dávkuje minimálně 20mg na 1kg hmotnosti. Když jsem brala poprvé podle Bláhové, nedělo se nic. Vůbec nic.
Když jsem si propočetla dávku na hmotnost a vzala tři za sebou po 4 hodinách, aspon se mi točila hlava, což považuji u sebe za důležité, protože jsem měla podezření na parazita v mozku. Z času na čas si ještě takovou dávku musím dát, ale migrény, které mě sužovaly 10let, jsou v tahu.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
cherry píše:...a vzala tři za sebou po 4 hodinách, aspon se mi točila hlava...
Asi to bude tak, že ona H. Bláhová často poslouchá své pacienty, jak si stěžují, že je jim po tom či onom špatně, tak zřejmě doporučuje dávky, které nezpůsobí žádné nebo jen minimální zdravotní pocitové změny. Pokud by před P a A doporučovala hřebíčkovou kúru, tak by nemusela poslouchat nářky svých pacientů a mohla by klidně zvýšit dávky...
Samozřejmě čím silnější reakce (pocitová změna), tím je vyšší účinek. Pak je potřeba dávat pozor, aby to nebylo až nesnesitelně nepříjemné či nebezpečné...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
etericka,
já to brala různě, né pravidelně o víkendech. Bylo mi vždycky líp tak jedn nebo dva dny a pak zase zhup k horšímu, tak jsem vzala zas dávku jiného léku a takhle jsem je všechny tři točila podle svého stavu. U Praziku 600mg stačí na jednu dávku 2tbl pokud máš 60kg. Ale dá se brát, jak jsem tu už někde výše překládala z lahvičky, více dávek v jednom dni nebo i tři dny za sebou. No a po tom týdnu opakovat, aby se vyhubliy brebery, které dorostly. protože vajíčka a larvy to nehubí. Proto léčba trvá několik týdnů.
s tím ti těžko někdo poradí. Odhadnout, kolik toho objednat je na každém asi podle toho, jak moc blbě se cítí, tak moc toho bude potřebovat. Já si raději brala víc než aby mi chybělo, expirace byla asi až za skoro dva roky, takže jsem si řekla, že i kdyby mi zbylo, tak to využiju na nějaké to přeléčení třeba za půlroku nebo za rok. (Ale nezbylo a šetřím spíš na další).
Hustý video cherry,
Jasně, Palo, méně dávek , ano sherry,jednou se to snese, ale v tom množství tabletek, které tu uvádíte a doporuče i pí Bláhová, je to dost nářez.
A navíc by se to asi mělo opakovat, ne? To už je docela dost. Tak proto se sháním i po jiných způsobech.
Ricinový olej zase otázka - kde koupit?
Etericka, tiez si myslim, ze ked si predtym spravis hrebickovu kuru (trojcatko), mozes kludne dat viac tabliet. To uz v tele vacsinu breber vymyti, navyse, mozno ti ako mne odijde chut tolko jest, takze sa zacnes stravovat aj lepsie, co precisti crevo, a travenie si odpocinie. Do toho samozrejme ostropestrecova kasicka na detox pecene.
Ked potom zacnes ladovat chemicke lieky, pecen ich zvladne ovela lahsie, jednak preto,ze telo je precistene, a jednak preto, ze uz tam nieje take velke mnozstvo parazitov, a teda ich ani tolko neuhynie. Ked zacnes ladovat chemicke lieky hned nazaciatku, tak pecen zatazuju samotne lieky, a samotne more parazitov, ktore v prvej vlne uhynu.
Preto, ja idem do chemickych az po trojcatku. Este mam 9 poslednych dni, najtazsich, kedze uz berem hrebicek a pocas dvoch dni vystupam na max. davku.
Dalsia vec je, ze na chemicke si mozu paraziti urobit odolnost. Ked im budes davat male davky, ktore akurat preziju, tak si viac uskodis. Potom ich uz odtial nedostanes tymi liekmi. Prave preto mi pripada rozumnejsie "predcistit" sa trojcatkom, a potom vyuzit pravu tu moznost brat vyssie davky.
Cize, toho praziku by som dal niekde medzi tym, co ti radila Blahova, a tym extremom co dal Palo. :-)
Predtym ale Entizol. Praziq nakoniec aj preto, ze ide aj do mozgu, takze lepsie, ak je parazit aj tam, nech uz inde v tele nic nieje, aby ked uhynul, telo mohlo prednostne zlikvidovat bordel, na takom chulostivom mieste to nieje ziadna sranda.
No stale neviem, kedy dat tu Ivermectin pastu. Ci to striedat s tym Praziqom, alebo az potom uplne nakoniec.
Ahoj Jayo,odkial mas ,ze paraziti si urobia na chemicke lieky odolnost? Z toho akym sposobom funguju,mi pripada,ze to nieje velmi mozne.
Etericka,ja pridavam svoju skusenost.Zacala som prazikom 20mg na 10kg vahy-mala som taku reakciu,ze som myslele ze skoncim na pohotovosti.Pytala som sa na to p.Blahovej ,ta mi odpisala,ze to u mna vyzera na echinokoka. Z toho mi vyplyva,ze pre niektore potvory su typicke urcite reakcie. Niekto si moze dat praziku viac a ma miernejsiu reakciu,ja teraz beriem podla p.Blahovej 10mg na 10kg vahy a aj tak mam po podani vzdy ,,zachvat,,koprivky -doslova od hlavy po paty ,ale uz to nieje 5 hodin so zimnicou a opuchnutim ,ale teraz uz len 1-2 hodiny a je to slabsie,da sa to vydrzat-a postupne sa to zmiernuje. Mam brat 6x po tyzdni davku praziku a Zentelu.
Skus si dat na prvykrat 60mg praziku a uvidis,aka bude reakcia,ak nic,skus zvysit na 90mg, ak to bude v pohode,zvys na 120mg-to je tych 20mg na 10kg a to by malo znicit vsetky potvory.a ostan pri takej davke,ktora sa da zniest aby si si neublizila,pit treba caje na pecen aj ladviny pri tom.drzim palce
Anka, možná máš přímo alergii na prazik, ale dávkování 10 nebo 20mg na 10kg ne nesmyslné, je to desetina nejslabšího dávkování. To si vyloženě koleduje o vznik rezistence u parazitů na něj. Běžné dávkování je 20mg na 1kg, ne na 10kg.