Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Ano, nejlépe kontaktovat mailem... blahova.ha@seznam.cz
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ricinový olej zase otázka - kde koupit?
v lekarne to zkus, jinak koukni v internetu, online-shopy
aby ne, ja jim dynova jadyrka a po hodine lzicku rycinoveho oleje a slysim jak se z celeho telabreberky, tak se brání a stěhujou a prolézají tělem jak nevědí kudy kam.
srocuji prave na ty pozrene dynova jadyrka. A je to take videt za par dnu ve stolici. Takze to ma preci dobry ucinek. Nutno je ale brat dlouhodobe a take preventivne. Take Pi. Blahova to pise v knizce.
Ja jsem tento recept vycetla v knizce od Maria Treben a to byl taky nekdo, kdo mel zkusenosti. Uz jsem to zde nekde psala.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Prosím tě, jaké je množství těch dýnových semínek, také jsem na to párkrát narazila, ale jen všeobecně uvedeno dýnový semínka a ricinový olej ( toho tuším deci -ale možná to pletu s něčím jiným ) Díky moc.
100 kusu dynovych jadyrek si rozdelit na 4 dily = 25 (tyto pozrit behem dne)
kazdy dil peclive rozkousat a hodinu na to
1 lzicku nebo lzici ricinoveho oleje.
hotovo, poznas behem par dni, ze neco z tebe bude odchazet, brala bych to pak i dale delsi dobu.
Myslim si, ze preventivne to neni spatne. S dynovyma jaderkama se preci leci prostata a vetsinou
se lidem vede lepe. Takze to cisti mocovy mechyr, ktery je dost dulezity.
Pi Blahova to pise, ze pokud nemas k dispozici chemicke leky.
hotovo, poznas behem par dni, ze neco z tebe bude odchazet, brala bych to pak i dale delsi dobu.
Myslim si, ze preventivne to neni spatne. S dynovyma jaderkama se preci leci prostata a vetsinou
se lidem vede lepe. Takze to cisti mocovy mechyr, ktery je dost dulezity.
Pi Blahova to pise, ze pokud nemas k dispozici chemicke leky.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Leni, moc děkuji, tak jdu pohledat semínka.
Já teda všechna semínka před použitím namáčím přes noc, ale u dýnového to asi nebude nutné, namočením se údajně v semínkách obnovují enzymy.
Já teda všechna semínka před použitím namáčím přes noc, ale u dýnového to asi nebude nutné, namočením se údajně v semínkách obnovují enzymy.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Po podrobném přečtení tohoto článku o morgellonech a jiných patogenech jsem si vzpomněla na tebe cherry,
že jsi psala o jodu, jak ti vyhovuje, píše se tam totiž o jodu jako účinném na plísně
a použití na čištění boláků z morgellonů (chemtrails), tento článek jsem sem už jednou dávala
http://www.osud.cz/dulezite-morgellonov ... chemtrails
nemůžu se ubránit pocitu, že paraziti a morgellony v nás spolu nějak souvisí (samozřejmě i další věci jako psychika...)
že jsi psala o jodu, jak ti vyhovuje, píše se tam totiž o jodu jako účinném na plísně
a použití na čištění boláků z morgellonů (chemtrails), tento článek jsem sem už jednou dávala
http://www.osud.cz/dulezite-morgellonov ... chemtrails
nemůžu se ubránit pocitu, že paraziti a morgellony v nás spolu nějak souvisí (samozřejmě i další věci jako psychika...)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Díky to vyzkouším, jen nevím kdy se to má dávat? Před jídlem, po jídle nebo mezi jídly? Díky.lena píše:100 kusu dynovych jadyrek si rozdelit na 4 dily = 25 (tyto pozrit behem dne)
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Jod je potřebný pro správnou činnost štítnice a je to dobrá dezinfekce proti plísním i bakteriím. Ovšem taky na něj je někdo alergický.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
Ja se snazim 1 hodinu pred jidlem, rano se to dari, jinak si beru porci ssebou a snim to jeste nez prijdu domu.Igi píše:Díky to vyzkouším, jen nevím kdy se to má dávat? Před jídlem, po jídle nebo mezi jídly? Díky.
Myslim sim ze take jinak staci po jidle 2-3 hodiny.
(uz me to zde nervuje nebot napisu casto zpravu a zavre se me sekce, coz chut do psani nedava. Nedalo by se s tim neco udelat???? to = administrator
Nazdar Leno. Můžeš prosím Tě dát do tohodle vlákna http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=135
co vlastně se děje? Že "se Ti zavře sekce" mi moc neříká. Ona se zavřít pokud vím nemůže.
Jedinná potíž o které vím je , že v době psaní příspěvku Tě někdo předběhne a server Ti Tvůj příspěvek vrátí. Pokud si odeslání nepohlídáš, je po příspěvku. Pokud pohlídáš, musíš ho odeslat znova. Už jsem na to admina upozorňoval, že to je víc na potíž, než k užitku. Je to náhodou tohle, s čímmáš problém? Ahoj, Slávek.
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
sůl dezaktivuje parazity
tady v tomto článečku píšou o účinku soli na parazity:
http://www.scumdoctor.com/Czech/disease ... asite.html
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: sůl dezaktivuje parazity
To je výborné. Scum je v Anglině potah na špinavé vodě, napríklad pěna na obsahu žumpy a v přeneseném slova smyslu označuje to nejhorší co se mezi lidkým plemenem vyskytuje. Takže stránky se jmenuje "Doktor Vyvrhel" .dancaa píše:tady v tomto článečku píšou o účinku soli na parazity:
Článek je jasně strojový překlad, se kterým si nikdo nedal tu práci, aby to dopřeložil. Tak jak je v podstatě říká, že kuchyňská sůl parazity neničí, ale mořská a čistá sůl (čímž je míněno co?) že je ničí. Nepít víc než dvacet gramů soli denně ve vodě společně se spoustou neslané vody, aby se člověk nepřesolil. Někdo si to moc chválí a jiní zase ne.
Podle mne je to příšerný blábol bez jakékoliv použitelné informace.
Ahoj, Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Slavku s tým označovanim obsahu toho linku (http://www.scumdoctor.com/Czech/disease ... asite.html) za "blabol" by som si na tvojom mieste nebol až taký istý - vážil by som slova. NaCl sa v potravinarskom priemysle celkom bežne použiva ako konzervačna a ochranná látka potravín proti bujneniu rôznych mikroorganizmov (bakteriam, kvasinkam i pliesňam) a červov. Slavku ak nebudeš vedieť čo to slovo "konzervovanie" v kontexte obsahu toho linku znamená, daj mi vedieť. N
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 787#p99787
22.3.2012 SDK
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 787#p99787
22.3.2012 SDK
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: sůl dezaktivuje parazity
Navíc ta informace o 50% lidí v emerice je také dost slabá... Druhý předpoklad tvrdí, že jen 30 procent amíků mají červy v žaludku. Těch 50 procent, to je silně podhodnocený...Slavek Krepelka píše:Podle mne je to příšerný blábol bez jakékoliv použitelné informace.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Stálý člen
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj,pytala som sa na posobenie antiparazitik na parazity,-nieje mozna u nich postupna odolnost,alebo imunita voci tymto pripravkom,posobi to bud na ich nervovy system,alebo pohybovy...proste ich to paralyzuje.V malych davkach je liek ucinny,samozrejme menej,vo vysokych davkach si mozme ublizit my-pretazit si pecen,ladviny...Treba najst kazdemu taku davku,ktoru znesie bez ujmy,aby sa to dalo vydrzat.