Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kde sehnat...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: -
Ponuku klidně na chloritan sodný nabídni za cenu, jakou uvádíš. Pokud chceš, uvedu Tě v nabídce na první straně. Pokud chceš nabízet i kyselinu chlorovodíkovou, je NUTNÉ ji ředit na 10% roztok nebo i slabší nejlépe destilovanou vodou. 35% kyselina je pro klasické uživatele velmi nebezpečná, už jen ten chlorovodíkový plyn, co se z toho uvolňuje při malém zaštěrchání. Při naředění na 10% roztok je únik plynu minimální, řekněme téměř žádný, narozdíl od "originálu".Taipan píše:Ako vidím asi dám ja ponuku na chlor. sodny lebo nikto zo Slovenska to nechce predávať. Ak by som ho predával tak by som ho predával za 5€ za 1 liter? Vyhovovala by vám takáto cena?
Dá sa aktivovať MMS pomocou 35% HCL? Ak áno aký je tam pomer?
Aktivace 35% kyselinou chlorovodíkovou vychází zhruba na 10 dílů chloritanu a 1 díl 35% kyseliny chlorovodíkové, což je opravdu hodně chloritanu na málo kyseliny...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Pochopil jsi to správně. Syntetická kyselina citronová zatěžuje celý organizmus, tedy zejména trávení i imunitu. Pro použití s MMS je imunita bržděná kyselinou citronovou, ale i tam je dosaženo specifického nárůstu imunity nad normální mez. Následně bohužel dochází k velkému propadu imunity a další "dávky" už nezabírají natolik, jako dávka první. Proto není dobré "dávit" tělo malými dávkami a to ještě "kobercovým náletem" po jedné hodině. Imunita tak klesá a klesá (samozřejmě předtím došlo k nárůstu imunity díky chlordioxidu), objevují se nevolnosti, zvracení a průjmy, protože imunita je natolik oslabená, že není schopna nadále zpracovávat chlordioxid a tak ho tělo žene "vrchem" i "spodem" pryč. Toto se nestává u použití kyseliny chlorovodíkové. Ta má účinek na imunitu a trávení opačný, než citronová – tedy chlorovodíková podporuje imunitu i trávení. Nemusím ani doplňovat, že směs chloritan+chlorovodíková není na chuť tak nepříjemná jako MMS (chloritan+citronová).rado3105 píše:Palo preco je kyselin citronova skodliva ako aktivator, ci som to zle pochopil?
Při aktivaci MMS kyselinou citronovou vzniká jako vedlejší produkt citronan sodný, který dělá velmi podobnou škodu jako původní kyselina citronová. U aktivace kyselinou chlorovodíkovou vzniká jako vedlejší látka klasická kuchyňská sůl, která rozhodně není tak škodlivá jako kyselina citronová či citronan sodný.
V mém kdysidávném případě jsem užíval 6 kapek po půl hodině (akt. kys. citr.) a při čtvrté dávce vše šlo pryč - jak jsem psal vrchem i spodem. Byl to nářez, ještě 3 dny jsem si poležel s hezkou herxkou. Houby herxkou! Měl jsem tak doničenou imunitu, že nebyla schopna ani čistit odpady z těla.
Nedávno jsem vyzkoušel užívání neaktivovaného naředěného chloritanu sodného, po nějaké době avšak nejdříve po 15 minutách jsem popíjel naředěnou kyselinu chlorovodíkovou. Nejen, že naředěný chloritan není vůbec ve vodě poznat, ale k čištění došlo a při následném doplnění chlorovodíkové jsem nezaznamenal žádné nevolnosti, ikdyž pravda, průjem se dostavil, ale bez nějaké herxky, že bych musel ležet tak, jako tehdy... Pro mě zatím vítězí tento způsob užívání, je dokonce i jednodušší a levnější než předchozí PMS1, které ovšem také udělalo u některých uživatelů o hodně práce více než klasické MMS...
Ještě doplním, že tyto informace jsem psal do vlákna "MMS – Zkušenosti uživatelů", ale bylo to smáznuto moderátorem Merlinem jakožto nežádoucí, protože vlákno se zabývá pouze "pravým MMS" podle Humbla, tedy chloritanem sodným + kyselinou citronovou.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Citran sodný je známý jako E331. Otázka jak a v jakém množství si s ním tělo poradí. Co je zajímavé tak se používá na zabránění srážlivosti krve při odběru.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tělo si s tím poradí, ale spotřebuje na to hromadu energie, ta mohla být použita na čištění jiných odpadů z těla pryč.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Šlo mi o to že jsem si vzpomněl na případ Berkyho, kde si původně myslel že má ve vlasech písek avšak byly to kapičky sražené krve jak krvácel i z vlasových kořínků. Jde mi o to proč došlo k tak masivnímu porušení srážlivosti krve. Právě že měl žaludeční vřed a tam by to možná citran sodný v přímém kontaktu mohl způsobit.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem přesvědčený, že v případě Berkyho problém způsobila kyselina citronová nebo to, co z ní zbylo. Už jsem to psal ve vlákně MMS dříve.
Chyba u Berkyho také byla, že pokračoval v užívání MMS i přesto, že se objevily tyto problémy.
Pokud jsi nemocný, máš zaměstnanou imunitu, není zrovna v úplně nejlepší kondici. Chlordioxidem jí sice posílíš, ale díky kyselině citronové (či citr. sodným) ji následně zhodíš na ještě nižší úroveň, než byla předtím. Takže nemálokdy se stane, že přestane imunita fungovat úplně. Jediná pomoc je pak doplnit trávicí kyselinu chlorovodíkovou!!!
Jak jsem psal už dříve, divím se, že těchto případů bylo jen pár, jelikož MMS mají důvod užívat pouze nemocní lidé.
Chyba u Berkyho také byla, že pokračoval v užívání MMS i přesto, že se objevily tyto problémy.
Pokud jsi nemocný, máš zaměstnanou imunitu, není zrovna v úplně nejlepší kondici. Chlordioxidem jí sice posílíš, ale díky kyselině citronové (či citr. sodným) ji následně zhodíš na ještě nižší úroveň, než byla předtím. Takže nemálokdy se stane, že přestane imunita fungovat úplně. Jediná pomoc je pak doplnit trávicí kyselinu chlorovodíkovou!!!
Jak jsem psal už dříve, divím se, že těchto případů bylo jen pár, jelikož MMS mají důvod užívat pouze nemocní lidé.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
V této chvíli o nikom nevím, pokud se sám zde neozverado3105 píše:Kto v SR mi moze zabezpecit chloritan sodny + kyselina chlorovodikova? Vdaka
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Taky nevím, ale zkus kontaktovat přes SZ uživatele "mahatma", ten by mohl případně vědět.rado3105 píše:Kto v SR mi moze zabezpecit chloritan sodny + kyselina chlorovodikova? Vdaka
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kde sehnat?
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
rado3105 napsal: Kto v SR moze zabezpecit chloritan+HCl
rado3105 napsal(a):
Kto v SR mi moze zabezpecit chloritan sodny + kyselina chlorovodikova? Vdaka
Rado, v Blave to predáva (aj iné chemikálie v malom) firma AFT, Bočná 1 - pri Galvaniho ulici. Ja si tam kupujem liter 25% NaClO2 za 3€.
Za podobnú sumu kúpiš liter HCl p.a. 35% alebo liter H2O2 35%. Tiež tam kupujem destilovanú vodu, izopropylalkohol na technické účely.
Nedávno som tam kupoval jednotlivo zložky odkyslovacej zmesi podľa Topperwiena. Ak nejakú chemikáliu nemajú, sú ochotní ju zohnať,
info o cene pošlú mailom. Kontakt nájdeš na webe.
s pozdravom
Kto v SR mi moze zabezpecit chloritan sodny + kyselina chlorovodikova? Vdaka
Rado, v Blave to predáva (aj iné chemikálie v malom) firma AFT, Bočná 1 - pri Galvaniho ulici. Ja si tam kupujem liter 25% NaClO2 za 3€.
Za podobnú sumu kúpiš liter HCl p.a. 35% alebo liter H2O2 35%. Tiež tam kupujem destilovanú vodu, izopropylalkohol na technické účely.
Nedávno som tam kupoval jednotlivo zložky odkyslovacej zmesi podľa Topperwiena. Ak nejakú chemikáliu nemajú, sú ochotní ju zohnať,
info o cene pošlú mailom. Kontakt nájdeš na webe.
s pozdravom
Bob
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nová nabídka
Malé balení MMS
Dvě plastové lahvičky po 120ml, v modré je chloritan sodný 24,5%, druhá, zelená, je určena na roztok kyseliny citronové. Lahvičky mají pevné uzávěry, které je nutno před použitím vyměnit za uzávěry s kapátky, které jsou též v balíčku přibaleny. Jako poslední položka je sáček se 100g kyseliny citronové.
Cena balení je 300,-Kč při osobním odběru, nebo 300 + 120Kč na dobírku.
Moje stará nebídka MMS platí též, ale jen pro osobní odběr, 1l 24,5% chloritanu sodného 100,-Kč, kyselina citronová 1kg 100,-Kč a kyselina chlorovodíková 1l 3,5% chemických 50,-Kč.
Spojení je možné přes SZ, nebo mail chloritan@seznam.cz
Jeff
Dvě plastové lahvičky po 120ml, v modré je chloritan sodný 24,5%, druhá, zelená, je určena na roztok kyseliny citronové. Lahvičky mají pevné uzávěry, které je nutno před použitím vyměnit za uzávěry s kapátky, které jsou též v balíčku přibaleny. Jako poslední položka je sáček se 100g kyseliny citronové.
Cena balení je 300,-Kč při osobním odběru, nebo 300 + 120Kč na dobírku.
Moje stará nebídka MMS platí též, ale jen pro osobní odběr, 1l 24,5% chloritanu sodného 100,-Kč, kyselina citronová 1kg 100,-Kč a kyselina chlorovodíková 1l 3,5% chemických 50,-Kč.
Spojení je možné přes SZ, nebo mail chloritan@seznam.cz
Jeff
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
re: nová nabídka
nenačetl se obrázek, tak znovu tentokrát v jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.