Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Opět něco protistátního
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: mno...
Taky jsem měl podobný názor než jsem se k tomu dostal na vlastní ruce. Ten zemní registr který zajišťuje chladný a čersvý vzduch je roura asi tak 20-30cm v průměru, zakopaná 2-3m pod zemí v délce 20-30m. Na výměnu stačí malý ventilátor pár wattů asi tak 10-20.
Motorovkou dveře moc dobře neuděláš, jak je to ztlučený tak by jsi to měl na pár řetězů, nehledě na to že se jako fasáda dost často používá cementotřísková deska. Vím co provede jeden hřebík u štýláckýho řetězu, když se mi to povede tak to je kurev jak v Dubí
A představ si že netopíš skoro vůbec, 6m3 dřeva na celý rok, na topení, na mytí, to je safra dobrá cena. Víš jak bydlím a natahat na hrbu 20-30m3 dřeva jenom na zimu, to je šichta jak pro Zekona.
O místu to je jiná, na geopatogení zóny dneska každý kašle. Hlavně aby měl flek a sítě a k tomu plácek 600m2 který je mu k prdu.
Motorovkou dveře moc dobře neuděláš, jak je to ztlučený tak by jsi to měl na pár řetězů, nehledě na to že se jako fasáda dost často používá cementotřísková deska. Vím co provede jeden hřebík u štýláckýho řetězu, když se mi to povede tak to je kurev jak v Dubí
A představ si že netopíš skoro vůbec, 6m3 dřeva na celý rok, na topení, na mytí, to je safra dobrá cena. Víš jak bydlím a natahat na hrbu 20-30m3 dřeva jenom na zimu, to je šichta jak pro Zekona.
O místu to je jiná, na geopatogení zóny dneska každý kašle. Hlavně aby měl flek a sítě a k tomu plácek 600m2 který je mu k prdu.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě ke zlatu ...
Jo, změnit prvek na jiný (ochudit) jde, enem se to tají... Vsadím boty, že panáčci nahóře mají takovýhle přístroje pro případ, kdyby Emerika padla na držku a goldna letěla na burze do výšin. Pak by si udělali tuny zlata a zase rejžovali z těch nejchudších...A(&F) píše:...v Mohavské poušti poprvé v histori lidstva prezentován úspěšný proces vysoko výtěžné transmutace amalgámu olova HgPb2 s přídavkem stříbra na čisté zlato...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... už celý odpoledne si lámu hlavu, jak by to dopadlo, když by zlato pozbylo na hodnotě ... pokud by si ho mohl kdokoliv vyrobit, kolik by chtěl ... co všechno by se muselo změnit ... jak by toho kdo mohl finančně zneužít ve svůj prospěch ... vždyť peníze nejsou podloženy zlatem už dávno ... a USA si jich může natisknout kolik chce .... vše, co mne napadá je příliš moc krátkozraké bez delšího trvání ..... asi to nechám přes noc uležet v hlavě ... mám v tom pěknej guláš ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
V tomto nejak nesedí logika. Ak si niekto vyrobí tony zlata, tak potom už nemá zapotreby na nikom ryžovať. A ak by zas mal málo alebo potreboval by ho viac, vyrobí si ďalšie či nie? HunterPalo píše:Pak by si udělali tuny zlata a zase rejžovali z těch nejchudších...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
kdokoliv zase ne ..... ale když se kouknu na " invesstiční zlato " , které většina lidí nedrží v sejfu , ale pouze vlastní zlomek cihly zabookovaný elektronicky , tak už mě napadlo , jestli se opravdu prodává jen zlato , které někde fyzicky leží .....A(&F) píše: ... pokud by si ho mohl kdokoliv vyrobit, kolik by chtěl ... ...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
O tom nikdo nemusí vědět, že si to ten dotyčný či dotyčná skupina vyrábí. Trvalo by trochu dýl, než by se to zjistilo. Na světě by tedy bylo zlata třeba dvakrát víc, ale cena by byla dvakrát vyšší, za kterou by se to těm chudejm (či chudším) prodávalo...hunter píše:V tomto nejak nesedí logika. Ak si niekto vyrobí tony zlata, tak potom už nemá zapotreby na nikom ryžovať. A ak by zas mal málo alebo potreboval by ho viac, vyrobí si ďalšie či nie? Hunter
Uvědom si, že ty lidi chtějí moc, peníze (a čachry se zlatem) jsou jenom prostředek...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... že by měl někdo potřebu zakrýt manko mezinárodní velikosti ??? ... ...huhu píše:kdokoliv zase ne ..... ale když se kouknu na " invesstiční zlato " , které většina lidí nedrží v sejfu , ale pouze vlastní zlomek cihly zabookovaný elektronicky , tak už mě napadlo , jestli se opravdu prodává jen zlato , které někde fyzicky leží .....A(&F) píše: ... pokud by si ho mohl kdokoliv vyrobit, kolik by chtěl ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Probůh, a proč asi to zlato takhle letí nahoru? USovice tvrdí, že ho mají nakradeného tolik a tolik tun, jenže už to nestačilo ani na spekulativní 1:10 margin na burze na Futures (comodity) trhu na alespoň částečné krytí půjček coby kolaterálu (v podstatě zástavy). Tak hold ho "stát" společně s privátní bankou zvanou Federální Reserva vyhánějí zase ještě spekulativně nahoru. Kam až to půjde je otázkou. Zatím to vždy každému řachlo, naposledy nějakým Hunt bratrům se stříbrem. Jenže to byli privátníci i když spolčený s řediteli burzy. Kdo šlápne na USovice, či spíše na oligarchii, která USovicím vládne, je ale těžko říct. Určitě to nebude Federální Soud USA, leda snad tak lidový, nebo soudce Lynch.
http://silver-info.net/hunt-brothers.htm
Podle toho "derating" US kreditu to vypadá, že "mezinárodní" lichvě, která spolkla a polyká národní důchod minimálně třetiny světa, se "nedostává" tolik imaginárních financí, kolik by si představovala, a že se rozhodla vytřískat a třískat z celé situace, kterou způsobila a tvoří, ještě mnohem víc. Tak hold pošoupla USovice na vyšší úrok. Je to celé starý podvod, který zničil Babylon dvakrát, starý Egyp a Řím atd. i to Velkorusko. Znovu a znovu a my, obyčejní lidé, to ve své malé pitomosti žerem a trpíme tím znova a znova. Trest smrti i s rodinou za půjčování na úrok jakoukoliv formou a stejně tak za obhajobu této formy metálně fyzického vydírání populace a byl by od tohodle xindlu pokoj, protože se jinak nedokáže živit. Totéž za půjčování čehokoliv než hotovosti, ne nějakých pravděpodobností zakotvených v bankovnictví jako margin (máš korunu, jseš banka, můžeš proti ní půjčit 13 korun, i když ti ta koruna nepatří a je vkladem někoho jiného) Snad jedině muslimové se tomu zatím dokáží ještě jakž takž bránit, protože moudrý Mohamed to prostě zatrhnul, stejně tak jako zatrhnul alkohol, aby si na tom titíž mezinárodní příslušníci nemohli mastit kapsy, zatímco decimují alkoholismem dost velkou část populace a proto jsou muslimové vyhlašováni za teroristické plémě a vůbec krvavé šelmy a já nevím co všechno sdělovacími prostředky vlastněnými a operovanými kým?
Ahoj, Slávek.
http://silver-info.net/hunt-brothers.htm
Podle toho "derating" US kreditu to vypadá, že "mezinárodní" lichvě, která spolkla a polyká národní důchod minimálně třetiny světa, se "nedostává" tolik imaginárních financí, kolik by si představovala, a že se rozhodla vytřískat a třískat z celé situace, kterou způsobila a tvoří, ještě mnohem víc. Tak hold pošoupla USovice na vyšší úrok. Je to celé starý podvod, který zničil Babylon dvakrát, starý Egyp a Řím atd. i to Velkorusko. Znovu a znovu a my, obyčejní lidé, to ve své malé pitomosti žerem a trpíme tím znova a znova. Trest smrti i s rodinou za půjčování na úrok jakoukoliv formou a stejně tak za obhajobu této formy metálně fyzického vydírání populace a byl by od tohodle xindlu pokoj, protože se jinak nedokáže živit. Totéž za půjčování čehokoliv než hotovosti, ne nějakých pravděpodobností zakotvených v bankovnictví jako margin (máš korunu, jseš banka, můžeš proti ní půjčit 13 korun, i když ti ta koruna nepatří a je vkladem někoho jiného) Snad jedině muslimové se tomu zatím dokáží ještě jakž takž bránit, protože moudrý Mohamed to prostě zatrhnul, stejně tak jako zatrhnul alkohol, aby si na tom titíž mezinárodní příslušníci nemohli mastit kapsy, zatímco decimují alkoholismem dost velkou část populace a proto jsou muslimové vyhlašováni za teroristické plémě a vůbec krvavé šelmy a já nevím co všechno sdělovacími prostředky vlastněnými a operovanými kým?
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...
Fronta na pracáku:☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺
Fronta na sociálce:☻☻☻☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻
Ti dva černí na pracáku se přišli zeptat kde je sociálka.
http://amail.centrum.cz/download.php?ms ... lename=CTI A PLAC.pdf
Fronta na sociálce:☻☻☻☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻
Ti dva černí na pracáku se přišli zeptat kde je sociálka.
http://amail.centrum.cz/download.php?ms ... lename=CTI A PLAC.pdf
... věřím, že se " TO " povede ......
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Předmět: ....
Síla to je a festovní,jak říká jeden můj kolega - (a teď se omlouvám za vulgaritu) - ,,Jindřichu, nediv se, v této zemi je přečurákováno a tím pádem všichni stojíme v pozoru".
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Předmět: ....
Buď zdráv Jindro,
koukám že jsi se po čase úspěšně reinkarnoval a občas se objevíš na fóru.
koukám že jsi se po čase úspěšně reinkarnoval a občas se objevíš na fóru.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Předmět: ....
Také zdravím jó reinkarnace se úspěšně daří,mám teď trochu omezené možnosti ale jinak je vše v pořádku.Zatím jen pročítám a koukám kde se co změnilo.Je toho dost k zamyšlení ve všech směrech.Mám rozdělaný nějaký věci ale není teď kde,dílnu už nemám a tak budu pro změnu zase teoretizovat a hezky prudit .Zase kecám....
Měj se moc fajn.
Měj se moc fajn.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Šestnáct passatů honí piráty od roku 2009
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=711939
cituji :
Policejní prezidium vypsalo v úterý výběrové řízení za více než 30 milionů korun na dodání deseti automobilů typu sedan a deseti v provedení kombi.
............................................................................
Navíc se podle něj dát předpokládat, že se nové vozy velmi rychle zaplatí samy, tak jako tomu bylo i u passatů. "Stávající Autoteam jen za dobu své existence (od roku 2009) odvedl do státního rozpočtu cca 70 milionů korun na vybraných pokutách.
Co je na tom divného ? Že policie má poskytovat servis - pomáhat a chránit. V článku bych čekal vyčíslení , kolika se předešlo zraněním , úmrtí , kolik jsme ušetřili na lékařské péči , pohřbech, opravách svodidel .... A ne o kolik nás obrali ozbrojení banditi.
cituji :
Policejní prezidium vypsalo v úterý výběrové řízení za více než 30 milionů korun na dodání deseti automobilů typu sedan a deseti v provedení kombi.
............................................................................
Navíc se podle něj dát předpokládat, že se nové vozy velmi rychle zaplatí samy, tak jako tomu bylo i u passatů. "Stávající Autoteam jen za dobu své existence (od roku 2009) odvedl do státního rozpočtu cca 70 milionů korun na vybraných pokutách.
Co je na tom divného ? Že policie má poskytovat servis - pomáhat a chránit. V článku bych čekal vyčíslení , kolika se předešlo zraněním , úmrtí , kolik jsme ušetřili na lékařské péči , pohřbech, opravách svodidel .... A ne o kolik nás obrali ozbrojení banditi.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Komentáře netřeba ...
... ...