Saint-Jimmy píše:
tak se ted ještě pročištuju peroxidem hořčíku (oxy-oxc). Craft tu někde tuším psal, že peroxid někdy pomůže na střevní problémy, na který je mms/vms krátký. Začal jsem na třech 3x1 tbl, postupně jsem zvyšoval až na 3x3...
Koukám, že už se tady motá všechno dohromady
Sice jsem se kdysi dávno někde o výrobku oxy-oxc (peroxid hořčíku) zmiňoval, nicméně uvedené dávkování se týkalo hřebíčku v kapslích vel. 00 a ne tobolek s peroxidem hořčíku! Takže bacha na to, ať si někdo tím zase ve větším množství neublíží.
Co jsem před časem peroxid hořčíku v podobě tobolek oxy-oxc zkoušel, je sice pravdou, že ani jednorázová dávka 3 tobolek nic moc nedělala, tj. 570mg, protože jedna tobolka oxy-oxc obsahuje 190mg peroxidu hořčíku, když pominu občasné pobolívání žaludku. Ale znám osobu, která postupně došla k užívání 3x3, tj. 1710mg/1den a byla ok. Jen pro úplnost raději uvádím, aby to nikdo zase nezaměnil s peroxidem vodíku.
Doporučil bych spíše začít více experimentovat se zásaditou (živou) a kyselou (mrtvou) vodou. Zjistil jsem, že mrtvá voda je až neuvěřitelně účinná na afty virového původu a dokonce viry jako takové. Vlastní zkušenost: Před nedávnem jsem jel na pár dní pryč a ráno před odjezdem po probuzení začínající rýma, KS vyčerpáno (holt kovářova kobyla....), MMS v podobě vdechování, ani klasicky vnitřně u mě nikdy nezabralo a na plasmu nebyl čas, natož ji tahat sebou nebo vyrábět nové KS. Tak jsem si v koupelně v rychlosti nalil do prázdné lahvičky od nosního spreje Vincentka čerstvou mrtvou vodu z profi výrobníku a párkrát si během dne stříkl do nosu až to pěkně zabolelo. K mému překvapení jsem si až druhý den ráno uvědomil, že rýma zmizela, fakt neuvěřitelná rychlost. Čím více se kolem té vody motám, tím více se utvrzuji v názoru, že základem pro trvalé zbavení se všech problémů, nehledě na použité prostředky je navození a udržení správného pH v těle a bez toho to buď nejde vůbec, nebo velmi pomalu a nebo se problémy rychle vracejí zpět. Tímhle by měl každý nehledě na nemoc vždy začínat. U střevních problémů bych doporučil se zaměřit především na kvasinky a plísně a teprve potom na ostatní parazity. Klasická medicína není schopna pořádně diagnostikovat ani plísně a kvasinky v organismu, natož pak větší parazity.
Kdo má silné střevní problémy a je v kontaktu s gastroenterologem, může si nechat na zkoušku předepsat ATB Ercefuryl, který má celkem dosti široké spektrum záběru. Na SK je volně prodejný pod názvem Endiex. Sice ATB nemám rád, ale jako prostředek první pomoci se může hodit. Dokáže totiž střeva slušně vypucovat a můžou být i silné herx reakce. Nicméně dlouhodobé problémy se po dobrání za nedlouho vrací zpět, ale může i osobám bez přístupu k diagnostice napovědět, co to může způsobovat a zaměřit se tímto směrem už pomocí alternativy. Hodně u střevních potíží jsou také opomíjeny streptokoky nebo stafylokoky a jak jsem už psal kvasinky a plísně a jejich toxiny.
A ještě jedna často opomíjená věc, problém může být už u vody, kterou piješ. Katastrofou jsou balené vody, kterou by lidé se střevními problémy neměli pít vůbec, to už raději tu z vodovodu, ale to není také žádná výhra. Nejlepší je si nechat udělat diagnostiku vzorku vody pomocí Salvie.