Jo, je to tak, koukali na mě kapku divně a nechápali moje nadšení, že tohle funguje! Ale jak píšeš, jsme bohužel příliš zaneřádění - co nemůžeme, co nejde, co je a není zdravé... A přitom je to jen a jen v našich makovicích! A ani o tom nevíme.Slavek Krepelka píše: ...S něčím takovým se historicky ven moc neleze, protože to je pro společnost naprosto na cvokhaus, i když je to přesně to co lidi ztratili ...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mentální Ozdrava
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Re: Mentální Ozdrava
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Komissarov
Vyšťoural jsem na Uložto jeho překládanou přednášku. http://www.ulozto.net/xe2KcLd/prezentac ... 4-2012-mp3
Taky už jsem sem asi dal co má na Cesty k sobě. S mentální ozdravou to má samozřejmě vlice mnoho společného, jen je vše třeba domyslet do důsledků.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Taky už jsem sem asi dal co má na Cesty k sobě. S mentální ozdravou to má samozřejmě vlice mnoho společného, jen je vše třeba domyslet do důsledků.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Tohle je taky zajímavé:
http://www.cestyksobe.cz/jiri-vokac-cmo ... ak-ad2772/
Máte někdo zkušenosti?
http://www.cestyksobe.cz/jiri-vokac-cmo ... ak-ad2772/
Máte někdo zkušenosti?
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá otázka. Já nemám, ale dovolím si obecnou poznámku. K "alternativnímu" pohledu na svět jsem se dostal v roce 1984, takže již něco pamatuji. Tehdy po třicítce jsem se zůčastnil řady akcí, nasával jsem vědomosti kde to šlo. Teď jsem už opatrnější. Proč? Napadlo mne podívat se, jak žijí ti, kteří nám ty věci přinášeli po dvaceti letech. A zjišťujete, že pořadatel seminářů o hojnosti má dluhy, že lektor slibující, že jeho metoda nás uchrání před vážnějšími nemocemi, má cukrovku a srdeční potíže, že autor panfletu "s bylinami proti rakovině" na rakovinu umřel. Nasávám občas i v tomto období, ale už se zajímám o to, kam toho dotyčného to, co hlásá dovedlo. Když jsem se učil u Jiřího Janči, měl 73 byl to fešák, Jiří Čehovský má 65 a vypadá dobře, Pavel Hloška je o něco mladší a je na tom podobně, Míla Bubník má 56 a vypadá skvěle. Eduard Tomáš zemřel v čtyřiadevadesáti. Od mladých jen to prověřené (např. EFT). A zejména jsem opatrný s těmi metodami, které místo toho, aby změnily cosi v nás, mění okolní svět. A některé z nich, troufnu si říct, zneužívají možnosti "podvědomí" a z Vesmíru se snaží udělat dojnou krávu pro své mnohdy docela sobecké cíle. Nezrazuji nikoho od ničeho. Ale přípomínám slova velkého učitele západní civilizace: "Po ovoci poznáte je". Jen to ovoce musí mít čas uzrát.kachna píše:Máte někdo zkušenosti?
-
- Zasloužilý člen
Skvělá metoda! A někdy opravdu smutné konce.jirik.tk píše:...Napadlo mne podívat se, jak žijí ti, kteří nám ty věci přinášeli...
Ale občas i ten nejhorší "matlal" může někoho dostat na správnou cestu, i když to určitě tak nezamýšlel. A v tom je úžasná naděje a kouzlo. Prostě musíme filtrovat všechny návody, metody, názory... přes svoji intuici - pokud to krásně souzní a zapadá, vyzkoušet. Pokud to sebemíň zadrhne, být ostražití, ale prozkoumat to můžeme taky. Ono nás třeba i při blbině napadnou perfektní myšlenky. Hlavně nezblbnout, že?
kachna
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Taky je potřeba vzít do úvahy, že každý postup nebo metodu je možné jak využít, tak i zneužít, což záleží hlavně na duševní nebo spíš duchovní vyspělosti uživatele. Dnešní trend, který se projevuje hlavně u mladých, je získat co nejvíc za co nejnižší cenu. Nějaká trpělivá práce s výhledem na dosažení výsledku za několik let a nebo desetiletí je vůbec neláká, svoje zdraví považují za samozřejmost a nevidí žádný důvod, proč by do něj měli investovat svou energii, duchovní vývoj k něčemu vyššímu mají za zbytečnost.
A i ti, kteří v dobré víře něco, i docela přínosného a dobře fungujícího hlásají, jsou jenom lidé, kteří snadno podlehnou lenosti a nebo marnivosti - a to jsou potom ty konce.
Zdravím - poota
A i ti, kteří v dobré víře něco, i docela přínosného a dobře fungujícího hlásají, jsou jenom lidé, kteří snadno podlehnou lenosti a nebo marnivosti - a to jsou potom ty konce.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Koukal jsem na to předminulý týden a nějakých 90% je podle mne velice platných. Bohužel zbývajících 10% celých těch 90% zaměřuje na striktně osobní zisk kolonie lidí v rámci člověčenstva a tím se mi jeví celek jako hrubě asociální. S naprosto stejným jevem jsem se setkal u Proctora. Vidím to tak, že i v těchto voděnkách lze velice úspěšně lovit, ale bacha na parasitické myšlenky které tyto voděnky obsahují.kachna píše:Tohle je taky zajímavé: ...
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
To, co povídá, není vůbec hloupé. Ale neprozrazuje skoro nic konkrétního. Říká, že něco jde, že to někdo už dokázal a že kdokoli jiný to může za určitých okolností dokázat též. Ale také říká: "Jsem týpek, který spojil dva břehy a parádně na tom vydělává." Zpohledu tohoto vlákna o mentální ozdravě nabádá přeprogramování EMO (emocionálního mozku). To je i moje řeč. Také říká "Co jsem řekl, není pravda." No za čas uvidíme, kam jej to dovede, zda (jeho slovy řečeno) ke kolapsu nebo k průlomu. A kam dovede ty, kterým předem říká, že žádné vedení nepotřebují.
-
- Zasloužilý člen
Podělím se s vámi o zajímavý a velmi osvobozující zážitek Četla jsem knížku, která se mi moc líbila ( autor Gregg Braden), něco jsem musela vzít dvakrát místem, aby mi to docvaklo k mé spokojenosti, až jsem narazila na kapitoly, ve kterých jsem se začala ztrácet. Byla jsem z toho víc než smutná, trápilo mě to. Navečer jsem se byla venku projít, pobyla u "našich" kamenů - a kde se vzala, tu se vzala - myšlenka : "Přece nemusíš rozumět všemu, co blbneš !?" V tu chvíli se mi náramně ulevilo a já snad zase pochopila další kousek do "skládačky" života.
Ať se daří!
kachna
Ať se daří!
kachna
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Je to až k nevíře, ale po všem mém dlouholetém zpytování kde čeho jsem se dohrabal k tomu, že život není o znalostech, ale o poznání a poznání nepřichází jinak než jako vlastní zkušenost často vykoupená nějakým tím bebínkem. Znalosti jsem shledal býti záchranou brzdou těm, kteří se poznání bojí a co se znalostí týče nejde z 99.99% o nic než o děsnou snůšku volovin bránících všem ve skutečném poznávání. Pokud bychom se mu nebránili, nebyli bychom nemocní. Jsme však znalostmi převychováváni na Homo Sapiens, čímž jsme zapoměli být lidmi. Že někdo něčemu rozumí je jen sebeobluzování. To se samozřejmě vztahuje na mne, stejně jako na kohokoliv jiného.kachna píše: ... "Přece nemusíš rozumět všemu, co blbneš !?" ...
-
- Zasloužilý člen
Včera jsem tu psala o tom, jak mě nadchla knížka, autor Gregg Braden, Matrix Božský zdroj. Nedá mi to, abych sem nedala ukázku, abyste věděli, o čem je a třeba na ni taky dostanete chuť (Je na ulozto, ale objednala jsem si ji i jako knihu, jak jsem z ní vedle! )
Citace :
Žitím v Božském zdroji se z nás stávají umělci vyjadřující své nejniternější touhy, obavy, sny a přání prostřednictvím tajemného kvantového plátna.
To plátno jsme však my, stejně jako výjevy na něm zachycené. My jsme barvy a my jsme i štětce. V Božském zdroji jsme schránkou, v níž se vše odehrává, jsme mostem mezi výtvory našeho vnitřního a vnějšího světa a zrcadlem, jež nám ukazuje, co jsme stvořili.
Tato kniha byla napsána pro ty z vás, kteří dychtí uvědomit si sílu svých největších tužeb a nejhlubších přání. V Božském zdroji jste počátkem zázraku, stejně jako zázrakem samým.
A ještě mimořádné video s autorem :
kachna
Citace :
Žitím v Božském zdroji se z nás stávají umělci vyjadřující své nejniternější touhy, obavy, sny a přání prostřednictvím tajemného kvantového plátna.
To plátno jsme však my, stejně jako výjevy na něm zachycené. My jsme barvy a my jsme i štětce. V Božském zdroji jsme schránkou, v níž se vše odehrává, jsme mostem mezi výtvory našeho vnitřního a vnějšího světa a zrcadlem, jež nám ukazuje, co jsme stvořili.
Tato kniha byla napsána pro ty z vás, kteří dychtí uvědomit si sílu svých největších tužeb a nejhlubších přání. V Božském zdroji jste počátkem zázraku, stejně jako zázrakem samým.
A ještě mimořádné video s autorem :
kachna
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Vesmír funguje skvěle, dnes jsem dostal jako dárek Čmolíkův "Trhák". Tak jsem zvědav. Poreferuju.
-
- Zasloužilý člen
Tohle by jeden nevymyslel!jirik.tk píše:Vesmír funguje skvěle, dnes jsem dostal jako dárek Čmolíkův "Trhák". ...
Ne tvé referování se těším, jsem zvědavá.
kachna
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, asi zklamu. Zatím jsem na 70 stránce a nedozvěděl jsem se prakticky nic nového. Nicméně oceňuji odvahu, se kterou se zmiňuje o tom, že svobodná vůle neexistuje a o frekvencích gama. Když jsem to udělal já před cca 5 lety, dostal jsem "přes čumák". Holt asi už doba dozrála. Jinak jsem tam našel spoustu námětů na programy, které by bylo dobré odstranit. Ale zatím skoro žádné praktické postupy, jak to udělat. A nepozdává se mi ani to, že k odstranění nějakého programu potřebuji 21 dnů. Praxe, ten strom zelený, říká něco jiného. Tož zatím tak.kachna píše: Ne tvé referování se těším, jsem zvědavá.
-
- Zasloužilý člen
Jiříku, díky za zprávy.
21 dní se uvádí ve více pramenech, ale taky si o tom myslím své...
Praktické postupy prozrazují jen ti "největší", že?
21 dní se uvádí ve více pramenech, ale taky si o tom myslím své...
Praktické postupy prozrazují jen ti "největší", že?