Takže v žaludku namísto kyseliny citronové jsou využity žaludeční šťávy- kyseliny.aktivace probíhá v žaludku, takže se nic neztrácí, nevyprchá a reakce se ničím nezpomaluje
Proč ale jsou někde navrženy kombinace obou způsobů??
Takže v žaludku namísto kyseliny citronové jsou využity žaludeční šťávy- kyseliny.aktivace probíhá v žaludku, takže se nic neztrácí, nevyprchá a reakce se ničím nezpomaluje
Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??MMS2 je Chlornan vápenatý (CaClO2) - "Modrý šíp"
Je fakt, že obsahuje naprosto čistý chlornan vápenatý v různém množství (mezi 40ti a 95ti procenty), doplněný ještě nějakými, zdraví neškodnými látkami. Například "Modrý blesk" z Mountfieldu má uvedeno 67 až 70%.děda Slavík píše:Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??
Chlornan vápenatý po rozpuštění ve vodě uvolní kyselinu chlornou. Nemůžete jej ale koupit ve 100% čisté formě. Bývá k sehnání ve směsích, které ho obsahují mezi 55% – 80%.děda Slavík píše:Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??MMS2 je Chlornan vápenatý (CaClO2) - "Modrý šíp"
Prošel jsem celý "hafo" iformací, které jsem tady našel a vymudroval otázku.hafo informací k MMS2 je o dvě témata níže:
Omyl, chlornan vápenatý reaguje v žaludku s vypitou vodou a ne se žaludečními kyselinami!!!!!!! Ne, že někoho napadne si vzít MMS2 bez vody!!!!děda Slavík píše:Prošel jsem celý "hafo" iformací, které jsem tady našel a vymudroval otázku.hafo informací k MMS2 je o dvě témata níže:
Pochopil jsem z toho, že MMS1 a MMS2 mají podobné účinky. Jedno je kapalina druhé prášek. Kapalina se aktivuje kyselinou citronovou a prášek se aktivuje až v žadudku ŽALUDEČNÍ KYSELINOU.
Co takhle naředit vodou pouze svou dávku kapek a počkat na aktivaci žakudeční kyselinou jako v případě chlornanu vápenatého v prášku? Nepřišel bych o žádný "blahodárný plyn"
Mám udělat pokusného králíka a vyzkoušet to? Nebo je to již odzkoušeno a je to nepoužitelný způsob?
Takže další otázka. Proč se s tím dělat pracně a draze do želatinových tobolek, když to mohu rovnou rozpustit ve vodě a rychle vypít???Omyl, chlornan vápenatý reaguje v žaludku s vypitou vodou a ne se žaludečními kyselinami!!!!!!!
Ahoj marlenko,marlenka píše:...Palo ty si tu na fóre niekde písal ktorý protiparazitný prípravok je vhodný pri borelióze. Prosím ťa, mohol by si napísať jeho názov? Lebo parazita určite mám, keď mám boreliózu.(môj úsudok)
Pro mě je opravdovou záhadou, jak ses mohl dožít tak požehnaného věku, když postrádáš pud sebezáchovy?děda Slavík píše:...Mám udělat pokusného králíka a vyzkoušet to?...
Asi proto, že pud sebezáchovy mám slušně vyvinutý a používám jej. Chráním se doktorů, jezdím opatrně, snažím se nepřekročit určitou hranici. No a jako první pokusný králík je můj pes. Co nežere, nevezmu ani já do huby.Pro mě je opravdovou záhadou, jak ses mohl dožít tak požehnaného věku, když postrádáš pud sebezáchovy?
dožít tak požehnaného věku,
No bodeť by nebyly, vždyť to je, mimo jiné, taky odbarvovač Jenom nevím, jak to funguje u černochůděda Slavík píše:... ŽE VŠECHNY SKVRNY JSOU PRYČ...