Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
ninna
Nový člen

kontakt

Příspěvek od ninna »

Dobrý den, potřebuji nutně kontakt na člověka, kterého MMS vyléčilo (z nějakého vážného onemocnění). Je to strašně důležité. Může to zachránit život. Pokud mě někdo můžete s někým takový spojit, prosím, pomozte. Lidé jsou strašně nedůvěřiví, potřebuji důkaz. Ne pro sebe, ale pro jiné. Děkuji za každou odpověď.

Příspěvek jsem Ti přemístil do vhodného vlákna - nezakládej zbytečně nová. poota.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: kontakt

Příspěvek od poota »

S tímhle budeš mít velký problém.
Ne že by nebylo dost lidí, kterým MMS vyřešilo nejrůznější a i docela vážné zdravotní problémy - ostatně na to si stačí pročíst několik zdejších vláken, kde je zkušeností "živých a existujících lidí" víc než dost. Problém bude v tom, přesvědčit o tom někoho, kdo tomu nedůvěřuje, ať už z jakýchkoli důvodů. Pokud nebude mít aspoň minimální chuť se nechat přesvědčit, tak Tvoje snaha bude marná.
Uvědom si, že většina lidí prožila celý život s tím, že na léčení nemocí jsou zde lékaři a jejich léky a postupy - co ti řeknou, je prostě "svaté". Alternativní a přírodní medicína je považována za šarlatánství a "oblbování". S tím souvisejí i různé kampaně proti těmto metodám - už jsme tu měli i pokus tohle fórum k diskreditaci MMS zneužít.
Pokud člověk sám vnitřně nedospěje k tomu, že jsou pro něj vhodnější alternativní postupy jako třeba změna jídelníčku a návyků, které ho k jeho chorobě dovedly, tak většinou jenom chce, aby "někdo" nějak udělal to, že bude zase zdravý. Musí si uvědomit, že jako si nemoc sám způsobil, tak si ji taky musí sám odstranit. Dokud na to nepřijde, tak může MMS jenom "nezávazně" zkusit a počkat, co to "udělá". I v tom jsou ovšem úskalí. Při opatrném dávkování to zdánlivě nedělá vůbec nic. Při příliš vysokém dávkování přijdou průjmy a zvracení, přičemž přechod od jednoho k druhému může být skokový - stejná dávka, která je jeden den "nízká", může být druhý den "příliš vysoká". A aby toho nebylo už tak dost, tak mezi tím se ještě vyskytuje tzv. Herxheimerova reakce, která se projevuje tak, že se příznaky nemoci krátkodobě zhorší a nebo se objeví nové potíže, což vyvolává mylný dojem, že se nemoc léčením ještě naopak zhoršuje.
Určitě nejsi v lehké situaci - vidíš sice správnou cestu, ale je to cesta pro někoho, kdo tomu nevěří a je zřejmě těžké ho o její správnosti přesvědčit. Pro Tebe je nesmírně těžké respektovat to, že má na svůj názor právo i v případě, že je nesprávný.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
ninna
Nový člen

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od ninna »

Děkuju. Tady jde spíš o správnou argumentaci. Protože ten nemocný člověk se sám o sobě léčit chce. Jen musím mít připravené dobré a podložené argumenty. A pak to půjde, tím jsem si jistá na 100%.

zajva
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od zajva »

Ahoj, jestli mohu, MMS a ostatní věci nejsou léky - jen dávají prostor vlastnímu imunitnímu systému, který sám vše vyřeší. Vím o čem mluvím. I když jsem už asi půl roku nic nedělal, pořád jsem zdravější a odolnější než můj syn - sportovec

dudo32
Nový člen

1 x láhev 24,5% roztoku chloritanu sodného (100ml),

Příspěvek od dudo32 »

mozte mi prosim vas niekto odpovedat ze co ineho este obsahuje mms ked ze je na flaske pisane 1 x láhev 24,5% roztoku chloritanu sodného (100ml), ze co este obsahuje????

Příště si pro svůj dotaz najdi vhodné vlákno a nezakládej kvůli němu nové. Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

tereza
Nový člen

Příspěvek od tereza »

Chtěla bych poradit jestli má někdo zkušenosti s užíváním mms při rakovině plic-jak a kolik čeho aby se tělo nepředávkovalo ale zároveň aby to působilo a hubilo špatné buňky a bakterie. Jestli mms i mms2 a inhalace a mazání nebo vše dohromady ne, děkuji za odpověď

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: 1 x láhev 24,5% roztoku chloritanu sodného (100ml),

Příspěvek od Slavek Krepelka »

dudo32 píše:mozte mi prosim vas niekto odpovedat ze co ineho este obsahuje mms ...
Vodu. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

tereza píše:Chtěla bych poradit jestli má někdo zkušenosti s užíváním mms při rakovině plic-jak a kolik čeho aby se tělo nepředávkovalo ....
Nazdar Terezo. Ona na to není bohužel jednoznačná odpověď. V kostce řečeno, začíná se od nízkého dávkování, které se relativně pomalu navyšuje k hranici snesitelnosti. Jakmile se jí dosáhne, uhne se těsně pod ni. Hodně si to tu pročti, protože jen to Ti dá jakýsi cit pro to, co to může a nemůže dokázat a kdy a pro koho to co udělalo. Co se týče inhalací, pak spíš ozonátor a i při něm spát. Zde jsem se setkal s pár příběhy, kdy toto samotné rakovinu plic zdolalo, ale nespoléhal bych se na to.

Ptáš se i jinde, zda MMS brát při chemoterapii, či ne. Názory se různí. Jsou lidé kteří tvrdí, že MMS je dostatečně dobrým likvidátorem kde čeho a že zlikviduje i většinu chemikálií podávaných při chemoterapii, čímž docílí toho, že jedovatost chemoterapie je omezena do té míry, že při současném podstoupení chemoterapie nemá chemoterapie ani zdaleka tak příšerné vedlejší účinky, jako sama o sobě. Já osobně se na to dívám tak, že proč se trápit tou chemoterapií? Tohle jsou ale závažná rozhodnutí a konečné rozhodnutí si musí udělat Tvá matka, i když možná ji budeš moct ovlivnit tím, co si pozjišťuješ a podáš jí. Jinak pár lidí Ti tu určitě bude schopno poradit právě svými osobními zkušenostmi, i když nemám pocit, že tu je někdo, kdo si s MMS prodělal právě rakovinu plic.

S laskavým pozdravem, Slávek.

naab
Nový člen

Příspěvek od naab »

Dobry den. Mam par otazok k vyrobe MMS.

Aby som to upresnil. Mam chloritan sodny v prasku zlozenie:

vzorec: NaClO2
kvalita: 80% techn.
zlozenie:
min 80% Chloritan sodny
max 1% Chlorecnan sodny
max 17% Chlorid sodny
max 1% Volne alkalie (ako NaOH pri ph4)
max 1% Uhlicitan sodny
max 2% Voda (podla K.F)
Vzhlad: biela tuha latka

Otazky:
1. Je to zlozenie v podriadku na vyrobu mms?
2. Ako si teda z tohto 80% prasku spravim 25% roztok mms? (matematicky)
3. Ako postupovat pri vyrobe roztoku mms z mojej praskovej zmesi. Je tento postup OK?:

Ředění se dělá tak, že do nějaké lahvičky nalejete tolik vody, aby se za 24 hodin rozpouštění prášku všechen prášek nerozpustil, to znamená, že roztok bude nasycen a už nerozpustí více chloritanu.

Je to v poriadku? Cize dam spociatku menej vody ako prasku aby sa mi prasok uplne nerozpustil a az potom postupne dolievam?

dakujem

maryla
Nový člen

chloritan sodny

Příspěvek od maryla »

Nazdar, rada bych chtela zlepsit sve zdravi pomoci chloritanu sodneho, ale pri brouzdani po netu a vyberu odkud bych jej mohla koupit a podle navodu z aktivovat, tak jsem narazila na stranky, kde byl popis / technicka specifikace chloritanu sodneho, co vsechno obsahuje. Je tam spousta jedu, tak jsem trochu zmatena.

Zde jsou stranky: http://www.fichema.cz/chloritan-sodny-2 ... p-804.html

Kopiruji:
Technická specifikace:
Chloritan sodný (NaClO2) Min. 300 g/l / Min. 24,5%
Dusičnan sodný (NaNO3) Max. 0,03%
Chlorečnan sodný (NaClO3) Max. 0,45%
Arzén (As) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Chrom (Cr) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Rtuť (Hg) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Nikl (Ni) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Olovo (Pb) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Antimon (Sb) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Selen (Se) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného

Podle technicke specifikace, by clovek neco takoveho nemel vzit do pusy. Co s tim? Muzete poradit, vysvetlit. A jinak, volim takovou cestu (zaktivovat si to sama), protoze pro hotovy vyrobek nemam dost penez. Dekuji

:idea: Omylem jsi založila nové vlákno, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: chloritan sodny

maryla píše:Nazdar, rada bych chtela zlepsit sve zdravi pomoci chloritanu sodneho, ale
Až si najdeš takový rozbor třeba na bramboru, zjistíš, že na tom s bramborama nejsi o moc líp, a to mluvím o bramboře doma vařené a na vlastní zahrádce pěstované. Pokud bys zavítala do země už průmyslově předzpracovaných brambor, vypěstovaných na polích nasycených kdejakým umělým hnojivem a jedama proti bejlí a hmyzu, dopadl by ten rozbor ještě hůř než u chloritanu, s vyjímkou aktivní látky. Takže si to přeber. Tyhle rozbory, ač pravdivé, pouze slouží mlžení skutečnosti. Pokud bys podle nich měla žít, hrozně brzy umřeš na udušení v momentě kdy přestaneš dýchat, protože jsi si přečetla, co v tom vzduchu vlastně všechno je.
Ahoj, Slávek.

lotos
Nový člen

Schizofrenia a mms

Příspěvek od lotos »

Prosím vás, ak máte skúsenosti s užívaním mms pri duševnom ochorení schizofrenie, bola by som rada o každú solídnu informáciu. Mms používame skoro celá rodina a zatiaľ nás poliečilo vždy. Pre nás je to už 2 roky "lekárnička" na všetko. Akurát, môj príbuzný mal diagnostikovanú schizofreniu a predpokladám, že mms by mohlo aj v tomto prípade pomôcť, no nespoznala som doteraz nikoho, kto by užíval mms kvôli duševnému ochoreniu, resp. schizofrenii. Budem vám veľmi vďačná.

:idea: Nezakládej nová vlákna - příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Lotos, MMS zabírá při autismu, Alzheimru i maniodepresivní psychóze. To je potvrzeno a o tom se říkalo na přednášce. Teoreticky by mělo zabrat i u schizofrenii, otázkou je, nakolik a za jak dlouho. Za pokus to stojí.

kvasek23
Nový člen

MMS Miracle mineral solution vs. metalický stent...?

Příspěvek od kvasek23 »

Dobrý den, mému dědečkovi byl zjištěn Tumor slinivky bez metastáz, po chemoterapiích chci zkusit právě MMS, ale nevím zda je to možné, když má děda Metalický stent v žlučovodech a po půlroční chemoterapii, nasadit tuto léčbu?

:idea: Nezakládej nové vlákno, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS Miracle mineral solution vs. metalický stent...?

Příspěvek od sisa »

kvasek23 píše:Dobrý den, mému dědečkovi ......
Ahoj, při této diagnóze můžeš s MMS jenom získat. Na přednášce nám říkali o zdravotní sestře na klinice v Německu, které byla diagnostikována rakovina pankreasu. Jelikož, jako zdravotník, věděla, jaké jsou prognózy, chemo odmítla a začala se léčit s MMS. Už jsou to dva roky a je bez nálezu. Případ je zdokumentován a myslím k dohledání i v poslední knížce.
Já bych do toho šla bez ohledu na stent. Vždyť ten jenom zabezpečuje rozšíření žlučových stěn, nebo ne? Chemoterapie je větší problém, protože oslabí nebo zničí vlastní imunitní systém, tělo pak reaguje na MMS pomaleji, ale reaguje. Říkali to tam.
Hodně štěstí, šance máte. :good:

P.S. Nebo proč máš obavy z toho stentu?

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“