Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Craft
Ono by stačilo poctivě pročítat zde vložené příspěvky i nazpět, protože jsem již tady odkaz, kde jsem vše popisoval dával, konkrétně tady http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1035
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
Mame problem...ted, kdyz jsme si zvykli na stribro a mala statecne zahani kasel, tak se nam objevila skoro bila stolice - neni to z predavkovani? Co to znamena? Trva to uz treti den!!! Dekuji za brzskou odpoved!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: koloidni stribro
Bylo by možné to zdokumentovat a umístit sem foto? Abysme věděli jak bílá, jaká konzistence atd. Obrázek dá kolikrát víc jak...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
Pokusim se, kdyz se to stane male znovu... .Stolice byla normalni - drzela tvar, az na barvu - hodne svetla, jako male miminko - snadno se ve vode rozpoustela - nic v ni nebylo viditelne - alespon na povrchu. Vycetla jsem na internetu, ze je to zlucnik nebo jatra...mozna takhle reaguje, zatim jsem stribro vynechala. Vyplachovala si jenom pusu a dva dny jednu malou lzicku - spolknout, protoze dostala kasel. Ma 6 let, snad to nebylo moc... .Stribro je v tele 20 dni, takze na kasel by to melo stacit ne?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Stříbro by mělo být v pohodě... Já měl světlou stolici, když jsem dal např. hodně dologranu, tzn. vápník+hořčík. Jinak by to mohlo ukazovat na nedostatek žluči při trávení nebo že strava šla rychleji zažíváním, zejména kolem žlučníku... No je možné, že to stříbrem bylo, ale ikdyž se to objevilo, tak ničemu to neuškodilo.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem býval tramp, živili jsme se po lesích tím, co kde bylo. Pak jsme soutěžili, kdo bude mít barevnější ho...stolici. Vyhrál kamarád, jehož stolice byla pětibarevná. Stačí pár borůvek a z bílé bude černá.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
Doufejme, vcera jsem si davala pozor, co ji a nedala jsem ji nic svetle barvy, vynechala jsem i stribro (pred par dny se ale koupala v MMS - 20 zaktivovanych kapek do vany), barva byla zluto-zelena a uvnitr tenoulinke provazky asi tak 2cm, smotane a mrtve, je to zelenina nebo... . Takova mala a takovej bordel? Dneska snedla na snidani tri chleby s cokoladou. A hura na dalsi!!! Dobrou chut!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tam máte zdravější chleba než my tady A v čokoládě máte míň sójových marastů, ale prý to holčičkám nevadí, jen chlapečkůmDaria Lori píše:...dneska snedla na snidani tri chleby s cokoladou. A hura na dalsi!!! Dobrou chut!!!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jéminkote, tohle jsem musel číst dvakrát, abych věřil, že se mi to nezdá. Ubližovat dítěti čokoládou a pak do něj ládovat MMS, aby se z toho dostalo, to mi rozum nějak nebere. Čokoláda už dávno není to, co bývala (ne, že by někdy byla výrazně zdraví prospěšná). Malinko líp je na tom čokoláda hořká, ale tu obvykle děti nejedí.
Takže abych to zkrátil. Je-li dítě zahleněné, tak v prvé řadě vynechat mléko a mléčné výrobky vůbec (včetně mléčné čokolády) a ve druhé řadě vynechat sladkosti. Ovocné cukry nevadí, spíš naopak. Pokud je stav akutní, nebo pokud se během dvou - třech týdnů nezlepší, teprve podávat medikamenty. A vůbec největší nesmysl je podávat KS, nebo MMS preventivně. Nikdo mi nenamluví, že chlór disponuje jakousi inteligencí, aby rozlišil, co je v tělé dobré a co špatné. Prostě zlikviduje všechno, stejně jako KS. Palo s tím nebude souhlasit, ale je to můj názor.
Takže abych to zkrátil. Je-li dítě zahleněné, tak v prvé řadě vynechat mléko a mléčné výrobky vůbec (včetně mléčné čokolády) a ve druhé řadě vynechat sladkosti. Ovocné cukry nevadí, spíš naopak. Pokud je stav akutní, nebo pokud se během dvou - třech týdnů nezlepší, teprve podávat medikamenty. A vůbec největší nesmysl je podávat KS, nebo MMS preventivně. Nikdo mi nenamluví, že chlór disponuje jakousi inteligencí, aby rozlišil, co je v tělé dobré a co špatné. Prostě zlikviduje všechno, stejně jako KS. Palo s tím nebude souhlasit, ale je to můj názor.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Není to zas až tak na ostří nože Každý názor může vést k nové myšlenceIlem píše:Palo s tím nebude souhlasit, ale je to můj názor.
Zatím pro mě stále platí, že MMS neuškodilo, jen tělo na určitou dobu zatížilo podle užité dávky, přičemž pak to bylo lepší. Jde jen o to to nepřehnat, aby to tělo zvládlo, ale zase "neprovokovat" stále malými dávkami... Tohle prozatím zase nikdo nevymluví mě MMS preventivně neužívám Ale vím, že kdybych nasadil velkou dávku, tak by MMS pořád mělo v mém těle co napravovat, ikdyž se ve směs cítím relativně dobře
Ale jsme ve vlákně s koloidním stříbrem...
Mě se neuvěřitelně osvědčilo KS na plísně v těle, projevující se zejména na nohách. Lidé, co se často potí a s typickým zápachem (typicky v tramvaji apod.), by měli do stříbra rozhodně jít, stačí i nárazové malé dávky a projeví se to.
Mimoto jsem zaslechl, že existuje nějaká studie, která říká, že koloidní stříbro má naprosto jiné vlastnosti než klasický kov, a tím pádem se to nedá srovnávat při užití vnitřně. Prudiči jistě budou pokračovat dále, dokud to nebudou ochotni podstoupit na sobě a vyvrátit naše tvrzení, což se jim pochopitelně nepodaří.
Lidé užívající stříbro jsou schopni oponovat, avšak často bez úspěchu, ikdyž by mohli poskytnout důkazy - ze zkušeností.
Holt když je něco "všeobecně známé", tak s tím těžko někdo něco udělá
KS
ja muzu take rici, ze mam s KS jenom pozitivni zkusenosti. Co je vitecna vec, ze se KS da v pohode uzivat, aniz bych mela k tomu odpor. Proto ocenuji tuto moznost pomoci, nebot KS pusobi velmi rychle. Co je dulezite si nemyslet, ze vezmu jenom jednu davku a jsem zdrava. I zde je nutne pomalu a jiste. Take je KS financne unosne. Ja beru asi tak 2x nekdy i (3x denne, ale jenom vyjimecne) a to hned kdyz citim, ze zase neco zlobi a je to za 10 - 20 minut zase v pohode. Zatim muzu rici, ze me KS neuskodilo.
Cetla jsem nekde na internetu, ze byla jedna pani z boreliozy uplne vylecena, coz je vyborny vysledek.
Je nutne i zde brat mezi tim Vitamin C, aby se telo mohlo dale cistit od oxidacnich latek.
Cetla jsem nekde na internetu, ze byla jedna pani z boreliozy uplne vylecena, coz je vyborny vysledek.
Je nutne i zde brat mezi tim Vitamin C, aby se telo mohlo dale cistit od oxidacnich latek.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
No tak aby deti chroustaly korinky, to tezko, uz tak ze ji ovoce, zeleninu a ryby - tou cokoladou k snidani bych se netryznila. Sodovky, bombony tady v mode nejsou a nic jinyho divnyho neji... . Tema trema chlebama bylo mysleno, ze uz ma zase apetit!!! Je mi milejsi KS nebo MMS nez kortizon a bronchodilatator - coz tady bezne dava detska doktorka pri nachlazeni inhalovat i novorozenci - dvakrat denne plus antibioticum a ruzne sirupy jako fluimucil atd... . Od doby co jsme nasli toto forum, tak jsme daleko vic ve forme nez driv, zkousime co se da a pak si vybereme cestu!!! Ted se chystame na ALKALA N jen starsi 12 let!!! Uvidime jestli uridime to Ph... . Je pravda, ze KS je pro deti schudnejsi - nesmrdi. MMS na koupele uvolnuje a citime se jako novorozenatka. Tak nevim asi obe!!! Vse jen obcas a pri potizich.
Naposledy upravil(a) Daria Lori dne pát 28 kvě 2010 7:02, celkem upraveno 1 x.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
koloidni stribro
Vcera byla stolicka u male zesa svetlejsi nez normalne, je to porad jeste ono? Drzi tvar a nikdo v ni nebydli... . Ve skolce ale radi mononukleoza, je mozny, ze bych ji tim stribrem nejak pomohla - nebo nepomohla?
pokud mas s tim starosti udelej prestavku s uzivanim KS u dcery, uvidis jestli se neco vylepsi, ci zustane stejne
nekdy neuskodi sem tam kratka prestavka, aby telo mohlo fungovat samo ci aktivace tela aby zustala.
ja to delam take, nekdy totiz uplne zapomenu a najednou mam pocit, ze to potrebuji, nebot se zase neco hlasi a
pak me napadne aha ja jsem zase zapomnela vzit KS. Asi to delame nevedomky, telo to potrebuje, tu kratkou pauzu.
nekdy neuskodi sem tam kratka prestavka, aby telo mohlo fungovat samo ci aktivace tela aby zustala.
ja to delam take, nekdy totiz uplne zapomenu a najednou mam pocit, ze to potrebuji, nebot se zase neco hlasi a
pak me napadne aha ja jsem zase zapomnela vzit KS. Asi to delame nevedomky, telo to potrebuje, tu kratkou pauzu.
- Daria Lori
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele: