... nedávno se mi podařilo něco, co jsem rozhodně nechtěl (tedy přesněji, výsledkem byl přesný opak toho, než bylo zamýšleno) ...
.... majíc dlouholetého kamaráda (48), jenž podnikal již téměř od revoluce, snažil jsem se ho dlouhá léta přesvědčit o blahodárných účincích kotvičníku na jeho vyčerpaný organismus ..... jelikož to však flinkal výše popsaným stylem "občas si ho uvařím" (tudíž se uň nedostavily žádné dlouhodobé pozorovatelné účinky), požádal jsem jeho ženu (42), aby na něj dohlédla a kotvičník mu vařila i sebou do práce ...... co se však nestalo ...

... kamarád ho i přesto nadále nepil pravidelně (tj. i přes neskonalou snahu jeho drahé polovičky), kdežto ho začala pít ona (no přece se to nevyleje, když už je to uvařený

) .... a tak se stalo, že se časem ještě více projevily rozdíly mezi nima dvěma, kteréžto byly čím dál tím víc markantnější ....... ona začala být mnohem aktivnější (a zároveň také náruživější, tzv. "šu*avá"), kdežto on nadále zůstal "nerudným a vyhořelým", životem a prací otráveným ...... kamarád už sice dnes kotvu pije, ale není mu to již vcelku nic platné, jelikož jeho žena (po několika varováních) jednoho krásnýho dne před cca třičtvtěrokem sbalila kufry a navždy zmizela z jeho života, a to i s jejich děckem (ponechajíc mu přitom veškerý společný majetek, jenž spolu pořídili ... dům se zahradou, auto, firmu, atd.) ...... to, že kamarád konečně začal pít pravidelně kotvičník, ho donutilo až teprv to, když byl z toho všeho takříkajíc "na mašli" ... dnes už ví, kdeže nastala chyba (a že přitom mohlo být vše jinak), ale už je pozdě ... ji pozdě na to rvát si vlasy, nadávat si a mlátit hlavou do zdi

...... no, když nic jiného, tak se mu alespoň zase trochu začalo dařit v podnikání ...
... prosím, pamatujte na to, přátelé ...

... nerad bych měl někoho dalšího na svědomí ...

...
-------------
PeS: ... výše popsané nejsou pouze domněnky, ale potvrzená fakta od jeho manželky ...... neb i ženy mají své potřeby ...