Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Čaute všetci!!!
Ja tú olivovú kúru (3 lyžičky oliv.oleja+3 lyžičky citrón.šťavy) praktizujem od 5.januára. Ráno na lačno si to dám a hodinu nič nejem. Chcem to dodržať toho pol roka ako píšu. Po tejto očiste sa chcem odhodlať aj na Glauberovu soľ,tak uvidím. Inak ostropestrec mariánsky konzumujem denne ,2 veľké polievkové lyžice semien. Bolesť v boku už nemám,ale som zvedavá na tie výsledky,zajtra by mali byť,tak potom napíšem.
Majte sa všetci krásne a Azul, drž sa s tou Turboklárou (mne osobne veľmi pomohla). Pa pa.
Majte sa všetci krásne a Azul, drž sa s tou Turboklárou (mne osobne veľmi pomohla). Pa pa.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: zázvor
...kurňa...dneska si koupím kousek čerstvýho zázvoru...zkusim ochutnat....jinak....osobně ..každý den ...česnečku...respektive....každý den večer polévku...do které se dá dát česnek....bramboračka, vývar kuře...atd....no a medíček....jentak....třeba v práci do čaje....ale stejně ...nejlepší je Kvasnicový pivo ze Svijan ...zdravím Jeffa. .....a všem hezký den martin11Azul píše:No brutálně nastrouhám tak centimetr až dva čerstvého zázvoru- podle odvahy, přistrouhnu jeden stroužek česneku a lžičku medu, vše zmatlám do kupy pozřu a zapíjím vodou. Ale je to drsňárna.
... věřím, že se " TO " povede ......
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je opravdu zajímavé
jak se dá všechno totálně zkomolit. Další starý dobrý recept "vylepšený po česku" k nepoužitelnosti.
Kúru s oiivovým olejem (původně s husím sádlem) provozovaly už naše pra-prababičky. Postupovalo se vždy takto, a NIKDY ne jinak:
Člověk dva až tři dny nejedl nic, co obsahovalo tuk. Třetí den si čtyři hodiny nahříval játra vyměňovanými pytlíky s ječmenem, nahřívanými na kamnech. Nakonec vypil roztopené sádlo a zůstal ležet.
Proč se to dělá, a jak to probíhá.
Během třídenní nemastné diety se v játrech a žlučníku nasbírá nevyužitá žluč. Teplo zvláční játra a rozšíří kanálky (přesně totéž dělá ta sůl!) Jakmile se pak v trávicím systému ocitne velké množství tuku, žlučník doslova exploduje a vypudí žluč do střev - společně s pískem a kaménky. Důležité je tady to předchozí "nasbírání".
Lidé, kteří to tak dělali dvakrát do roka, jakživ neměli problémy se žlučníkem... Dá se tak údajně rozehnat i počínající žlučníkový záchvat.
Jestliže tedy někdo upíjí olej každý den, je to nesmysl - jedná se jen o dodatečnou kalorickou dávku, jako byste se cpali bůčkem, žádná pomoc to není.
------------------------------------------------------
Mimochodem - druhá kniha Jima Humble už je k mání na emms.cz. Jmenuje se "MMS - Zásady používání zázračného minerálního roztoku"
Kúru s oiivovým olejem (původně s husím sádlem) provozovaly už naše pra-prababičky. Postupovalo se vždy takto, a NIKDY ne jinak:
Člověk dva až tři dny nejedl nic, co obsahovalo tuk. Třetí den si čtyři hodiny nahříval játra vyměňovanými pytlíky s ječmenem, nahřívanými na kamnech. Nakonec vypil roztopené sádlo a zůstal ležet.
Proč se to dělá, a jak to probíhá.
Během třídenní nemastné diety se v játrech a žlučníku nasbírá nevyužitá žluč. Teplo zvláční játra a rozšíří kanálky (přesně totéž dělá ta sůl!) Jakmile se pak v trávicím systému ocitne velké množství tuku, žlučník doslova exploduje a vypudí žluč do střev - společně s pískem a kaménky. Důležité je tady to předchozí "nasbírání".
Lidé, kteří to tak dělali dvakrát do roka, jakživ neměli problémy se žlučníkem... Dá se tak údajně rozehnat i počínající žlučníkový záchvat.
Jestliže tedy někdo upíjí olej každý den, je to nesmysl - jedná se jen o dodatečnou kalorickou dávku, jako byste se cpali bůčkem, žádná pomoc to není.
------------------------------------------------------
Mimochodem - druhá kniha Jima Humble už je k mání na emms.cz. Jmenuje se "MMS - Zásady používání zázračného minerálního roztoku"
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je opravdu zajímavé
Když to fungovalo tehdy, mělo by to fungovat i dnes. Zdá se to i přijatelnější, než každý den shánět citrony a olivový olej a půl roku se s tím trápit.
Dřív byla na každé dědině husa. Hejna husí. Dnes jsou tam auta.
Co takhle namísto toho husího sádla vzít deci, nebo víc olivového oleje?? Třeba i s tím citronem. Myslím ale, že byla ta BEZTUKOVÁ TŘÍDENNÍ DIETA nejdůležitější...
Tolik oleje najednou ale asi znamená nikam nechodit a držet se v dosahu WC.
gewo, co ty na to??
Ano, je to přesně tak. S dietou se začínalo ve středu večer a byla načasovaná tak, aby člověk mohl strávit nedělní dopoledne poblíž "domečku". Volné soboty nebyly...
Samozřejmě, že se dá použít olej s grepem. ale to husí sádlo je příjemnější. :)
Kluci, do toho.
olivovy olej
pane slavik,
mate pravdu, pokud kuru s olejem udelate je dobre pobyvat nedaleko WC ci si WC rezervovat, ale na stesti jenom zhruba 20 hodin, v noci stejne spime. dle mojich zkusenosti je olej dobry, nebot je to rychla a ucinna kura. pote se nam vede o moc lepe,
prave 5 kur se ma delat po mesici za sebou pote staci jednou za pul roku. kameny, ktere vyplavite jsou pryc a jatra posunou dalsi, ktere jsou skladovany vzadu v jatrech, tak to popisuje Dr.Clark a ta vedela co dela. mame toho hodne nastradano, je to jako by cas utikal dozadu a i starych kaminku mozna i tech 20 - 30 letych se zbavime.
no neni to uspech? udelat se mladsim?
tak do toho a nejlepe po uplnku, kdy mesic ubyva,pote vylucuje telo lepe jedovate latky i kaminky
mate pravdu, pokud kuru s olejem udelate je dobre pobyvat nedaleko WC ci si WC rezervovat, ale na stesti jenom zhruba 20 hodin, v noci stejne spime. dle mojich zkusenosti je olej dobry, nebot je to rychla a ucinna kura. pote se nam vede o moc lepe,
prave 5 kur se ma delat po mesici za sebou pote staci jednou za pul roku. kameny, ktere vyplavite jsou pryc a jatra posunou dalsi, ktere jsou skladovany vzadu v jatrech, tak to popisuje Dr.Clark a ta vedela co dela. mame toho hodne nastradano, je to jako by cas utikal dozadu a i starych kaminku mozna i tech 20 - 30 letych se zbavime.
no neni to uspech? udelat se mladsim?
tak do toho a nejlepe po uplnku, kdy mesic ubyva,pote vylucuje telo lepe jedovate latky i kaminky
- Deane
- Zasloužilý člen
Tak pekne
Pekne to tu napíšte do jedného príspevku ako na to, ako a kedy tú kúru urobiť, lebo tu z toho už vznikol chaos. A je to možné súčasne s MMS?
Pomoze, ked to tu napisem morseovkou?
Je to tak jednoduche, ze nieje co dodat.
MMS sa z nicim nebije.
MMS sa z nicim nebije.
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Výsledky krvi.
Tak akurát som prišla od lekárky a výsledky hepatálnych (pečeňových) testov mám úplne v poriadku. Žiadne zvýšené hodnoty ani nič podobné. Čo ma nepotešilo sú hraničné hodnoty boreliózy,ale doktorka nad tým len mávla rukou. (KLASIKA).
To moje vysoké ASLO, (pôvodná hodnota 963 mi kleslo na 310) ale až po 4 dňovej poslednej turbokláre. Pri pravidelných dávkach MMS-ka 3x denne mi kolísala hodnota okolo 600-620, ale po turbokláre mi dnešný výsledok vyšiel 310. ( norma je do 200). Viem, že to ešte nie je úplne O.K., ale veľmi ma to potešilo nakoľko som mávala ASLO 900 a podobné hodnoty, už dva roky a nič mi nepomáhalo až naše osvedčené MMS-ko mi pomohlo. Zbytočne som aj podstúpila odstránenie krčných mandlí ešte v začiatkoch. Ale k normo hodnote už mi chýba len malý krôčik a pevne verím že to už bude hračka.
Možno preto sa po turbokláre môj organizmus spamätáva dlhšie ako napríklad u iných ,(Palo),lebo v organizme ešte zápal je.
Ale som vďačná MMS-ku a všetkým ľuďom na tomto fóre, ktorí sú moc fajn a zdeľujú sem nové poznatky nielen o MMS.
Ďakujem.
To moje vysoké ASLO, (pôvodná hodnota 963 mi kleslo na 310) ale až po 4 dňovej poslednej turbokláre. Pri pravidelných dávkach MMS-ka 3x denne mi kolísala hodnota okolo 600-620, ale po turbokláre mi dnešný výsledok vyšiel 310. ( norma je do 200). Viem, že to ešte nie je úplne O.K., ale veľmi ma to potešilo nakoľko som mávala ASLO 900 a podobné hodnoty, už dva roky a nič mi nepomáhalo až naše osvedčené MMS-ko mi pomohlo. Zbytočne som aj podstúpila odstránenie krčných mandlí ešte v začiatkoch. Ale k normo hodnote už mi chýba len malý krôčik a pevne verím že to už bude hračka.
Možno preto sa po turbokláre môj organizmus spamätáva dlhšie ako napríklad u iných ,(Palo),lebo v organizme ešte zápal je.
Ale som vďačná MMS-ku a všetkým ľuďom na tomto fóre, ktorí sú moc fajn a zdeľujú sem nové poznatky nielen o MMS.
Ďakujem.
Zdravím
Zdravím Marlenko, tak to jsi mě potěšila s jaterními testy. Moje játra teď při klárách jsou docela hodná, jen se občas připomenou, čistě pro formu.Já si dnes dávám druhou kláru na dobití bacila, funguje to skvěle, už jsem měla tři dávky po hodině a jelikož už mám džusík dám si i čtvrtou a možná i pátou, mám pocit že to piju jak vodu.Pak ale nebudu čekat na nějaké nečekaně rychlé účinky a dám si opět mega céčko. Mě to takhle funguje skvěle, bez céčka asi za ty 2 hoďky po poslední dávce mi to jaksi nefachá.A nečekám nějakou velkou úlevu v průběhu braní MMs ale dokud můžu-čistě pocitově- baštím MMs a pak megaaskorbická léčba. i 15gr.denně.A do 24 hodi veliká úleva- mluvím o nachlazení.
Re: Tak pekne
Deane píše:Pekne to tu napíšte do jedného príspevku ako na to, ako a kedy tú kúru urobiť, lebo tu z toho už vznikol chaos. A je to možné súčasne s MMS?
MMS sa z nicim nebije.
jinak tu byl presny popis olejovogrepove kury, nevim kde, mam pocit, ze to byl pan denny
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Probírali jsme to zde:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=195
Asi ve 3/4 (spíš ke konci) je odkaz.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=195
Asi ve 3/4 (spíš ke konci) je odkaz.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: olivovy olej
S tím měsícem souhlasím. Měsíc má obrovský vliv nejen na příliv a odliv, ale i na člověka.tak do toho a nejlepe po uplnku, kdy mesic ubyva,pote vylucuje telo lepe jedovate latky i kaminky
Kluci, do toho.
- Deane
- Zasloužilý člen
Pomoze, ked to tu napisem morseovkou? ;)Je to tak jednoduche, ze nieje co dodat. MMS sa z nicim nebije.
No sranda by to bola. --- .-.. .. ...- --- ...- -.-- --- .-.. . .---
len ako dať aby to bolo pekne v riadku?
Toto sme robili, ale pred tým sme pili nejaké čaje.
No sranda by to bola. --- .-.. .. ...- --- ...- -.-- --- .-.. . .---
len ako dať aby to bolo pekne v riadku?
Toto sme robili, ale pred tým sme pili nejaké čaje.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
očista podle fází měsíce
Jesti se chcete řídit fázemi měsíce, jak radí lena, je to právě naopak! Po úplňku to nedělejte, očistné kůry se dělají v době, kdy se tělo něčeho zbavuje, vylučuje a směr toku tekutin a energie jde zevnitř ven, což napomáhá očišťování organismu - t. j. ve 2 a 4 fázi měsíce.lena píše:tak do toho a nejlepe po uplnku, kdy mesic ubyva,pote vylucuje telo lepe jedovate latky i kaminky
V 1 a 3 fázi měsíce probíhá stlačování a pohyb směřuje dovnitř - tato doba je nejvhodnější k dodávání živin, vitamínů a minerálů do těla.
První fáze měsíce je po novoluní, třetí fáze měsíce je po úplňku.
Zdravím.
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 15 led 2010 18:16, celkem upraveno 1 x.