Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Potrfená husa
Do Tebe bych to Karle neřekl, nicméně - jsme v boxovárně - buď v klidu: mě to nemrzí. . .
Jenom pro Vás, členové různých skrytých týmů: jestli si stěžujete, že tohle forum mele z posledního a mění se na bylinkářství, je to právě proto, že se tvůrčí aktivity schovávají do neviditelné části. A tamní účastníci tají svoji činnost, případně vystupují na foru pod jinými nicky....Nicht wahr?
Už delší dobu tu nahazuji udičky na nějakou spolupráci při našem výzkumu, ale zatím mě všichni realisti i nadšenci odmítli (nemají čas, kapacity, přehled... ) - tak jsem si tedy všechno udělal sám. Asi jsem neprošel nějakým screeningem. Ale zase vám nic nedlužím - a to se počítá....
Mějte se tam nahoře fajn. Já se tu budu prima bavit s Bukym a Stepanem, Juranusem a Majlandem. A nebo se na to třeba vykašlu.
Jenom pro Vás, členové různých skrytých týmů: jestli si stěžujete, že tohle forum mele z posledního a mění se na bylinkářství, je to právě proto, že se tvůrčí aktivity schovávají do neviditelné části. A tamní účastníci tají svoji činnost, případně vystupují na foru pod jinými nicky....Nicht wahr?
Už delší dobu tu nahazuji udičky na nějakou spolupráci při našem výzkumu, ale zatím mě všichni realisti i nadšenci odmítli (nemají čas, kapacity, přehled... ) - tak jsem si tedy všechno udělal sám. Asi jsem neprošel nějakým screeningem. Ale zase vám nic nedlužím - a to se počítá....
Mějte se tam nahoře fajn. Já se tu budu prima bavit s Bukym a Stepanem, Juranusem a Majlandem. A nebo se na to třeba vykašlu.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrfená husa
Jime, zkus se na to dívat trochu jinak, Taky jsi členem týmu. Nedávno jsi sem dal fotku výsledku vaší práce. Pak jsi ji musel rychle stáhnout, aby se náhodou někdo nedozvěděl víc, než může. Jaký je rozdíl mezi týmem, ktrý vznikl a funguje tady na fóru a týmem, který vznikl a funguje někde jinde, třeba v tvé domovině. A nedělej si iluze, na všech podobných fórech jsou podobné týmy. Mimochodem, jsem tu už dlouho a ledacos jsem tu zažil. Myslím že jsi byl na velmi dobré cestě, stát se součástí jednoho místního týmu, ale pokud nemáš zájem,...Jim68 píše:Do Tebe bych to Karle neřekl, nicméně - jsme v boxovárně - buď v klidu: mě to nemrzí. . .
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Team
Dík, to jsi mě utěšil .
Mě popouzí pouze to, že existence není zřejmá. Je jasné, že já mám svůj tým na matfyzu i na ekonomce, ale teď teprve chápu, kam se ztrácejí rozdělané věci, nápady a přispěvatelé z tohodle fora.....
To, na čem jsem dělal, už máme hotový a pracuje to, takže si dám oraz a bádat začnu asi na podzim. Zatím si budu číst, na čem dělají ostatní: průjmy, paraziti, nádory a politika....
Mě popouzí pouze to, že existence není zřejmá. Je jasné, že já mám svůj tým na matfyzu i na ekonomce, ale teď teprve chápu, kam se ztrácejí rozdělané věci, nápady a přispěvatelé z tohodle fora.....
To, na čem jsem dělal, už máme hotový a pracuje to, takže si dám oraz a bádat začnu asi na podzim. Zatím si budu číst, na čem dělají ostatní: průjmy, paraziti, nádory a politika....
Jim68
Be happy!
Be happy!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Některé nápady, které se nám občas každému "přihodí", jsou natolik "nedonošené", že jsou okamžitě a bezodkladně nejen škeptiky, ale i jenom docela normálně realisticky uvažujícími lidmi, "poslány do kytek". A přitom se může jednat o docela zajímavé myšlenky a nebo inspirace pro někoho jiného a třeba i k něčemu jinému. Pokud se mi něco takového stane, obrátím se na někoho, koho by to mohlo zajímat, a prostřednictvím SZ to pak spolu probereme. Doufám, že Tě tohle "tajné spolčování" a vytváření "soukromých dvojspolků" příliš nepohoršuje - dělám to totiž, kdykoli toho cítím potřebu. A nemám přitom vůbec špatné svědomí, protože jsem si jaksi pro sebe odvodil, že právě proto tu možnost SZ byla vytvořena - aby se dva lidé mohli domluvit neveřejně, tedy sdělovat si navzájem věci, do kterých veřejnosti nic není.Jim68 píše:.. jestli si stěžujete, že tohle forum mele z posledního a mění se na bylinkářství, je to právě proto, že se tvůrčí aktivity schovávají do neviditelné části. A tamní účastníci tají svoji činnost, ..
Pokud skousneš tuhle možnost, je docela možné, že by Ti potom nemuselo vadit, když tímhle způsobem komunikuje těch lidí navzájem několik, třeba formou soukromého chatu nebo nějakého neveřejného vlákna. Mně se to nezdá urážející, a rozhodně už vůbec ne natolik, abych kvůli tomu měl chuť přestat chodit na tohle fórum.
Vždycky, když mě něco napadne, tak to rovnou mohu, ale taky nemusím zveřejnit. Taky si o tom mohu něco "naštudovat" a nebo to vyzkoušet, a zveřejnit to až potom, a nebo si to taky nechat jenom pro sebe. Podobný proces je i při nápadu, na kterém "pracují" dva a nebo i více lidí. Chtějí na tom pracovat v klidu a počkat, jestli z toho "něco" bude a nebo ne. A potom se rozhodnou to zveřejnit a nebo si to nechají pro sebe, takže je to úplně to samé, co dělám se svými nápady já sám, jenom s tím rozdílem, že jich je na to víc. Možná právě proto mě tohle "tajnůstkaření" nijak nepohoršuje, a rozhodně se na to nedívám jako na nějaké kastování. Dokonce bych považoval za vhodné, aby se "klientela" různých vláken netvořila jenom na základě "poptávky", ale aby byla možnost vlákno "zamknout" proti přispívání konkrétních členů, kteří pro toto téma nejsou přínosem - např. "trvale vyrušují".
Mohl jsem Ti tohle poslat i přes SZ, ale myslím, že to není tak osobní, aby to nemohlo být zveřejněno jako názor.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Team
Jak to tak pánové sleduji tak jsem vděčný za to že jsem individualista alespoň se nemusím nikomu zpovídat. To že jsem se na všechno kolem VE vy…. má svoje důvody. Ten čas a peníze které mne to stálo jsem raději investoval jinam a změnil oblast svého zájmu. A to jsem na VE dělal jenom z čistého zájmu a ne proto abych z toho něco měl, mohl se škrábat blahem na břiše s pocitem že „něco“ pracuje pro mne a za mne. Ono totiž když díky své tvořivosti nemáte před výplatou ani na rohlík a ještě jste terčem posměchu intelektuální elity s hypertrofovaným egem (tento termín Jim trefil skvěle), tak se to prostě ve vás šprajcne a upadne vám všechno z ruky.Jim68 píše:Dík, to jsi mě utěšil .
To jestli se do něčeho pustím, tak jenom z hecu od dobrých lidí. Tým mám taky svůj… Když si stoupnu před zrcadlo jsme dva…
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Pooto,poota píše:Dokonce bych považoval za vhodné, aby se "klientela" různých vláken netvořila jenom na základě "poptávky", ale aby byla možnost vlákno "zamknout" proti přispívání konkrétních členů, kteří pro toto téma nejsou přínosem - např. "trvale vyrušují".
Presne tak. +1
Ahoj, Slavek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: potrefená husa
Kde je ale to nahoře ?Jim68 píše:
........
Tam kde mohu říct co si myslím, a nebát se , že je to proti něčemu, nebo někomu, nebo je to úplně jiný svět ?
A s těmi nicky ???? Možná, že je toho mnohem víc než tuším.....
Pohnutky lidí proč sem chodí jsou různé .Na mně jsi Jime působil dojmem,že své věci máš pod kontrolou.
Oproti Tobě Jime jsem doopravdy já potrefená husa a vlastně i trubec jakýsi, a mrzí mně to .
Pokud jsem náhodně odhadnul jak Ti to funguje , tak to nezveřejním a od myšlenky k funkčnosti to trvá roky ........
Sám jsi nahoře a máš své poradce, tak proč ta slova ?
Přesto ale věřím , že pyramida se musí stavět ve víc lidech, a sám člověk jednou rukou nezatleská.
Pyramida nefunguje na peněžních tocích.
Teď se nám asi zrovna směje......to jako, že Jim........
Neva.
K.
Naposledy upravil(a) 1220 dne čtv 13 kvě 2010 18:35, celkem upraveno 1 x.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob!
Já nenapadám Tebe ani nikoho konkrétního stran obsahu výzkumu nebo managementu ochrany duševního vlastnictví..., jen chci říct, že spolu se ztrátou obsahu do neviditelna se forum též vylidnilo. Mim, Novák, Pepe, Akord, Beldy, Keksík a spol. předpokládám pracují v skrytu. A veřejnost( například já..) nemá co číst!! Tož tak.
Tím chci říci, že mě jde o kulové. Ale přijdete o návštěvníky.....
Jestli jsem se někoho dotknul, tak si to asi moc bere ... o nic tu nejde.
Je to jen sranda...
Tím chci říci, že mě jde o kulové. Ale přijdete o návštěvníky.....
Jestli jsem se někoho dotknul, tak si to asi moc bere ... o nic tu nejde.
Je to jen sranda...
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Team
Hm, Navare, mluvíš mi z duše.NAVAR píše: Ono totiž když díky své tvořivosti nemáte před výplatou ani na rohlík a ještě jste terčem posměchu intelektuální elity s hypertrofovaným egem (tento termín Jim trefil skvěle), tak se to prostě ve vás šprajcne a upadne vám všechno z ruky.
To jestli se do něčeho pustím, tak jenom z hecu od dobrých lidí. Tým mám taky svůj… Když si stoupnu před zrcadlo jsme dva…
Jim68
Be happy!
Be happy!
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Nezlob!
To víš, ono se to těžko dává v plen nějaké zajímavé "ptákoviny", když víš, že z Tebe v cukuletu "vševědoucí a vševidoucí" udělají naprosto nesvéprávné imbecilní individuum, záměrně a poťouchle ohrožující veřejnost na životě i na majetku.Jim68 píše:.. A veřejnost( například já..) nemá co číst!!
Toho nebýt, běžela by tu mnohá a docela zajímavá diskuze. A právě proto, aby tomu tak nebylo - oni bdí!
"Nepřítel naslouchá!" - jsme kdysi museli mít na každé radiostanici.
Takže prd - a nebo vzhůru dolů do podzemí/soukromí/kast/spolků.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pro Jimi68 a Navar
Milý Jimi68 a i Navar,
chlapci, napsal bych Vám to přes SZ, ale že to tady schválně někdo dal a i podal v negativistickém tonu, tak to dám otevřeně, hlavně to byl od dotyčné osoby záměr a Vy jste jej spolkli. Ano, existuje Tým a proč:
1) Aby byl klid na práci a komunikac od lidí, kteří vše negují.
2) Tým nikdy nekopíroval myšlenky někoho z veřejného fora, pokud tam něco zajímavého je, tak ta myšlenka zůstává stále na veřejném foru,tam, kde vznikla.
3) V Týmu se pracuje jen v zásadě na vlastních myšlenkách a nápadech.
4) Pokud jsi si nevšiml a to je mně líto,co se dá uveřejnit aby nebylo napadnuto je prezentováno vždy v mém seriálu a to vždy se souhlasem autora nápadu, nebo myšlenky.
5)Pokud by nebyl tým, tak by se nikdo nedozvěděl o pracích na vodíkových vyvíječích, Saových spořičích, myslím i Pootových, vše by bylo v zárodku zničeno "Kazateli", proč si myslíš, že pak vystartuji.
6)Nikdo z těch chlapů si na nic nehraje, chovají se pro ostatní stále stejně, přínosem pro forum svými příspěvky.
7) Tým můžeš považovat spíše za jádro fora, protože nebýt Týmu, mnoho lidí by už uteklo, mluvím i za sebe.
Mohl bych pokračovat dál, jen mně mrzí, že jste tu provokaci na rozhádání spolkli.
P.S.Opravdu v tom nehledejte nic negativního, pokud se budete ještě na něco chtít zeptat, velmi rád Vám odpovím přes SZ, opravdu nemáme co tajit, jen chceme klid a pohodu pro práci, nebo relax a ne se donekonečna přít s negativisty.
No a báječný a nezapomenutelný MONOLOG si dal k tomuto Akord, jak jinak: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 , dobrá práce a hlavně provokace, se záměrem očernit, poučit svobodné bytosti, získat co nejvíce informací o členech fora atd., ale pro koho ??? Když jsem napsal, aby i toto dal do svých MONOLOGU : http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1545 , ze dne 11.5.2010, 18:41hod., tak to ne, tam má odpověď na své invektivy, z jakého postu kritizuje forum a lidi na něm, jste jako každý člen tohoto fora, buď přispívejte a bavte se a pokud vás to nebaví, čágo-belo.
chlapci, napsal bych Vám to přes SZ, ale že to tady schválně někdo dal a i podal v negativistickém tonu, tak to dám otevřeně, hlavně to byl od dotyčné osoby záměr a Vy jste jej spolkli. Ano, existuje Tým a proč:
1) Aby byl klid na práci a komunikac od lidí, kteří vše negují.
2) Tým nikdy nekopíroval myšlenky někoho z veřejného fora, pokud tam něco zajímavého je, tak ta myšlenka zůstává stále na veřejném foru,tam, kde vznikla.
3) V Týmu se pracuje jen v zásadě na vlastních myšlenkách a nápadech.
4) Pokud jsi si nevšiml a to je mně líto,co se dá uveřejnit aby nebylo napadnuto je prezentováno vždy v mém seriálu a to vždy se souhlasem autora nápadu, nebo myšlenky.
5)Pokud by nebyl tým, tak by se nikdo nedozvěděl o pracích na vodíkových vyvíječích, Saových spořičích, myslím i Pootových, vše by bylo v zárodku zničeno "Kazateli", proč si myslíš, že pak vystartuji.
6)Nikdo z těch chlapů si na nic nehraje, chovají se pro ostatní stále stejně, přínosem pro forum svými příspěvky.
7) Tým můžeš považovat spíše za jádro fora, protože nebýt Týmu, mnoho lidí by už uteklo, mluvím i za sebe.
Mohl bych pokračovat dál, jen mně mrzí, že jste tu provokaci na rozhádání spolkli.
P.S.Opravdu v tom nehledejte nic negativního, pokud se budete ještě na něco chtít zeptat, velmi rád Vám odpovím přes SZ, opravdu nemáme co tajit, jen chceme klid a pohodu pro práci, nebo relax a ne se donekonečna přít s negativisty.
No a báječný a nezapomenutelný MONOLOG si dal k tomuto Akord, jak jinak: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 , dobrá práce a hlavně provokace, se záměrem očernit, poučit svobodné bytosti, získat co nejvíce informací o členech fora atd., ale pro koho ??? Když jsem napsal, aby i toto dal do svých MONOLOGU : http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1545 , ze dne 11.5.2010, 18:41hod., tak to ne, tam má odpověď na své invektivy, z jakého postu kritizuje forum a lidi na něm, jste jako každý člen tohoto fora, buď přispívejte a bavte se a pokud vás to nebaví, čágo-belo.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Vůl jak anděl.
Akord ve svém manipulačním uzamčeném MONOLOGU ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 ) napsal:
Nebo aspoň přestaň bejt tak neuvěřitelně sebestředně vztahovačnej.
Poslyš Akorde, pokud máš tak neuvěřitelně krátkou paměť a už si nevybavuješ dobu, ve které jsem si změnil podpis na citované, tak to potom nekomentuj. NonÚroveň diskuse vystihují namátkou arogantní hesla typu =Neházej perly svini...= od Nona, nebo =Realisti jsou jak radioaktivita ....co zabíjí= od Iva. To prečte i školák.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Vůl jak anděl.
Ano úroveň je dokonce už taková že někomu vadí, to co má kdo, napsané jako motto pod čarouaNONym píše:Akord ve svém manipulačním uzamčeném MONOLOGU ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 ) napsal:Poslyš Akorde, pokud máš tak neuvěřitelně krátkou paměť a už si nevybavuješ dobu, ve které jsem si změnil podpis na citované, tak to potom nekomentuj. NonÚroveň diskuse vystihují namátkou arogantní hesla typu =Neházej perly svini...= od Nona, nebo =Realisti jsou jak radioaktivita ....co zabíjí= od Iva. To prečte i školák.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dosti boxování
Pánové, trochu jsem si tu ulevil a můžu zase v klidu pracovat.... . Nechte Akorda na pokoji a taky něco dělejte - fakt to má větší smysl. A je to zábavnější. Realismu zdar. Ale nadšencům patří budoucnost. Kdo že to řekl? Učíme se o něm všichni!!
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vůl jak anděl.
Jojo, byl tu jeden, který měl pod čarou ...jelikož se bastlíme... . To mi děsně vadilo. Vždycky jsem mu chtěl napsat, že sloveso bastlit není zvratné.NAVAR píše:
Ano úroveň je dokonce už taková že někomu vadí, to co má kdo, napsané jako motto pod čarou
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron