Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Chemtrails
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Chemtrails
Jseš 1. Anri...přestávám na chemtrails věřit, hezky jsi mi to vysvětlil...a nejdřív jsi zajdu k Mudr. Chocholouškovi, třeba se tam potkáme. ...prosím to dáti do boxovárny.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... namísto tudlentěch "keců" mi raději odpověz těch pár otázek, kteréžto jsem položil v předchozím příspěvku, jelikož jinak to totiž bude vypadat, že raději odvedeš řeč "na Chocholouška" než abys musel přiznat, že tvé argumenty nestojí ani za zlámanou grešli ... ...MIRKO píše:Jseš 1. Anri...přestávám na chemtrails věřit, hezky jsi mi to vysvětlil...a nejdřív jsi zajdu k Mudr. Chocholouškovi, třeba se tam potkáme. ...
... ... Anri ...
----------
... pokud už během psaní příspěvku víš, že by měl být boxovárně, tak ho tam rovnou umísti (/napiš) ... zdejší moderátoři nejsou tvoji poskoci ... ...MIRKO píše:...prosím to dáti do boxovárny.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Chemické ovlivňování klimatu není Bůh, bubák ani yeti, aby se diskutovalo o tom, zda je nebo není.
Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt
Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Vlčice, Mirko....mate uplnou oravdu a nenechte si rozhodit sandal......
Pište tady sve posterhy, od tohoto toto vlakno je...
Chemaci letaji pliživě po ránu..... :-)
Pište tady sve posterhy, od tohoto toto vlakno je...
Chemaci letaji pliživě po ránu..... :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Dneska jsme uhrabali prirodni oblacnost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Uklidni se, Anri, beru to na sebe, protože já jsem to tady původně dala, tudíž zdiskreditovala mě - spokojený? ...A(&F píše: ... tak koho tedy ona sněhová koule vlastně "zdiskreditovala" ??? ... ...
Jakožto "naivní pitomec" stojím na té straně barikády lidí, kteří už mají dost manipulace a zneužívání lidstva, které se děje mnoha způsoby a prostředky, směřující k jejich celosvětovému ovládání .. Chemtrails (a následně i naivní pseudodůkazy, které lze tak lehce vyvrátit ), jsou jedním z nich. K čemu má Chemtrails skutečně posloužit, to se určitě časem dozvíme - ale obávám se, že už bude na zamyšlení se nad ním příliš pozdě....
Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Že je klima čím dál tím horší, tak to je jasné.Vlčice píše: Chemické ovlivňování klimatu je hmatatelný, viditelný a měřitelný enviromentální aspekt
Že je chemické? Asi nejenom chemické, ale i "fyzikální".
Jestli se to úmyslně zhoršuje posíláním speciálních letadel? Třeba taky, ale to nejspíš stojí spoustu peněz, které by se tím pádem díky tomu musely zase nějak vracet - no, možná třeba v budoucnu jo. Jinak se počasí dá zmršit nejen že levněji, ale dá se na tom i vydělat neslušně velký balík - stačí výrazně zdražit kvalitní paliva a lidi úplně sami a dobrovolně budou pálit v kamnech jakýkoli levnější sajrajt - a to je potom vzdoušek
Vycházet z toho, co se dostane do médií? Asi raději ne, tam jsou i takové kraviny jako globální oteplování, globální ochlazování, otrava atmosféry metanem a speciálně tím, který má původ ve bzdění hovězího dobytka atd.
Naši milí vědátoři občas vypotí nějakou blbost a média se toho hned chytí jako výkal košile - no a za pár let opakování toho nesmyslu už nikoho ani nenapadne se na tou nesmyslností zamyslet. Naštěstí se za čas stejným způsobem objeví pitomost přesně opačná, takže se skóre vyrovnává.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
JJ. Už starý Kosmas si na to stěžoval a to je nějakých 1000 let nazpátek. Že prej kde jsou ty hory sněhu v zimě?poota píše: Že je klima čím dál tím horší, tak to je jasné.
Radujte se z toho jak je, protože kdyby tak nebylo, bylo by jinak a mohlo by to být daleko horší, třeba 40 dní liják v jednom kuse, jak se píše ve starých legendách, nebo doba ledová, jedová, hladová a prej i žížnivá. No, vlastně jedová je, ale s počasím to souvisí jen trochu díky chemtrails, hladová taky, ale ne zrovna v Evropě, ledová vlastně taky, i když v Antarktidě, kde před cca 2000 - 10000 lety (podle toho kterého věda) bylo mírné podnebí, no a žíznivá vlastně taky, třeba na Sahaře, nebo v Gobi, které prý ještě před několika tisíci lety jen kvetly.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... jj ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ... ...Vlčice píše:Chemické ovlivňování klimatu není Bůh, bubák ani yeti, aby se diskutovalo o tom, zda je nebo není.
.....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... sry, Hanko, ale nemyslel jsem nikoho konkrétního ... ...hanka píše:Uklidni se, Anri, beru to na sebe, protože já jsem to tady původně dala, tudíž zdiskreditovala mě - spokojený? ...
... já také, ale zároveň budu aj "prudit" proti nesmyslným tvrzením a oblbování ... ...hanka píše:.... stojím na té straně barikády lidí, kteří už mají dost manipulace a zneužívání lidstva, které se děje mnoha způsoby a prostředky, směřující k jejich celosvětovému ovládání ..
... ... Anri ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_modification a to je kontrolovaná Wiki. I zde ve vlákně je dost odkazů na velice slušnou dokumentaci nejen o práškování mraků kdejakým svinstvem, oproti ofiko jmenovanému silver iodide, ale setkal jsem se i s dokumentací US vlády uvolněnou pod "Freedom of information act" "Svoboda přístupu k informacím" (60 a více let starým), která přiznává, že USA zkušebně práškovala vlastní města biochemií už před více než 60ti lety. Můžeme jen doufat, že ještě budou nějací potomci, kteří by se mohli dozvědět za dalších šedesát let něco z toho, jak to je dnes. To, že jedni ignoranti přehání na straně jedné neznamená, že potměšilci a další ignoranti nepřehánějí na straně druhé.A(&F) píše: ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ...
S laskavým pozdravem, Slávek
-
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
Na chemtrail nějak moc nevěřím, to by museli trávit celou Evropu,
to už by se muselo něco dít, protože ty následné otravy se týkají i elit a nevím jestli by nerevoltovali,
nevěřím že by se v klidu nechali trávit s obyčejným lidem, jedině snad
kdyby to eliminovala becherovka a jiné podobné nápoje což by vysvětlovalo že jsou v pohodě ač na šrot.
No ale meteorologické zbraňové systémy, to už je jiné kafe a troufám si tvrdit že velmoci je mají a vesele je testují.
to už by se muselo něco dít, protože ty následné otravy se týkají i elit a nevím jestli by nerevoltovali,
nevěřím že by se v klidu nechali trávit s obyčejným lidem, jedině snad
kdyby to eliminovala becherovka a jiné podobné nápoje což by vysvětlovalo že jsou v pohodě ač na šrot.
No ale meteorologické zbraňové systémy, to už je jiné kafe a troufám si tvrdit že velmoci je mají a vesele je testují.
Věř, však komu věříš, měř.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To je právě to přehánění. Jenom Ruzyně má průměrný provoz kolem 45 letadel dolů a nahoru za hodinu, a to je relativně provinční letiště v rámci Evropy. Je celkem nasnadě, že drtivá většina uváděných stop jsou contrails a ne chemtrails. Je třeba si uvědomit, že i množství nespálených "Volatile Organic Compounds" VOC (Reaktivních Organických Sloučenin) je faktorem v tom, do jaké míry v dnešní době toto komerční a vlastně nechtěné osévání atmosféry způsobuje popisované mlhoviny, oproti řekněme roku 1980. To ani nemluvě o velikosti letadel oproti Tůčkům a Iliušinům té doby. No a pak máme kolem Německo, Holandsko, Itáli atd, což je celkem za rohem, které produkují taky hromady toho sajrajtu, nemluvě o vojenském leteckém provozu. U letišť je docela dobře cejtit, jak ten blbě spálený petrolej smrdí. No a to už jsme jen kouda od organického osévání sjezdovek.eXiT píše:Na chemtrail nějak moc nevěřím, to by museli trávit celou Evropu, ...
Nicméně je naivní si myslet, že ty sajrajty, včetně biochemie, testovali již v padesátých letech pro srandu králíkům a že toho nechali, zvláště pak ve světle celkem nedávné dohody mezi Kanadou a USA o vzájemné informovanosti o pokusech na danné téma.
S laskavým pozdravem, Slávek.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
... nechci předjímat, ale jelikož nevím, zda ten smailík s "kroutícíma vočima" mi nebyl náhodou udělen z důvodu dlouhodobého pobytu některých vezdejších (ve vzdálené "zemi žabožroutů"), kde v odloučení, odříznuti od daleké domoviny přestali sledovat vývoj "domácí filmové tvorby", tož tady máš Slávku onu dotyčnou filmovou hlášku ... ... (ostatní ji předpokládám znají) ...Slavek Krepelka píše:A(&F) píše: ... "Vašu piču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte!" ...
[youtube][/youtube]
... to, jestli bys ji (se svým vztahem k TV) vůbec podchytil, je už věc jiná ... ...
... ... Anri ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Návrh ...
... jelikož se zde čím dál tím intenzivněji probírá důsledek obojího, tak co kdybychom zdejší vlákno přejmenovali na: ... "Chemtrails + Contrails" ... ??? ...
Si to domluv s Rivalem, je to jeho vlákno. Já mu ho přejmenovávat kvůli pár příspěvkům nebudu ani náhodou. Nevidím důvod. Navíc už má dlouhou tradici s tímto jménem. SDK
Si to domluv s Rivalem, je to jeho vlákno. Já mu ho přejmenovávat kvůli pár příspěvkům nebudu ani náhodou. Nevidím důvod. Navíc už má dlouhou tradici s tímto jménem. SDK