Bože, Bože, teď abych se snad bál, že mi někdo zakáže užívat můj svévolně usurpovaný titul!NAVAR píše:Ano úroveň je dokonce už taková že někomu vadí, to co má kdo, napsané jako motto pod čarou
Co si pak počnu? Jak budu žít?
Zdravím - poota
Bože, Bože, teď abych se snad bál, že mi někdo zakáže užívat můj svévolně usurpovaný titul!NAVAR píše:Ano úroveň je dokonce už taková že někomu vadí, to co má kdo, napsané jako motto pod čarou
Jim68 píše:Pánové, trochu jsem si tu ulevil a můžu zase v klidu pracovat.... . Nechte Akorda na pokoji a taky něco dělejte - fakt to má větší smysl. A je to zábavnější. Realismu zdar. Ale nadšencům patří budoucnost. Kdo že to řekl? Učíme se o něm všichni!!
Iv píše:Milý Jimi68 a i Navar,
chlapci, napsal bych Vám to přes SZ, ale že to tady schválně někdo dal a i podal v negativistickém tonu, tak to dám otevřeně, hlavně to byl od dotyčné osoby záměr a Vy jste jej spolkli. Ano, existuje Tým a proč:
1) Aby byl klid na práci a komunikac od lidí, kteří vše negují.
2) Tým nikdy nekopíroval myšlenky někoho z veřejného fora, pokud tam něco zajímavého je, tak ta myšlenka zůstává stále na veřejném foru,tam, kde vznikla.
3) V Týmu se pracuje jen v zásadě na vlastních myšlenkách a nápadech.
4) Pokud jsi si nevšiml a to je mně líto,co se dá uveřejnit aby nebylo napadnuto je prezentováno vždy v mém seriálu a to vždy se souhlasem autora nápadu, nebo myšlenky.
5)Pokud by nebyl tým, tak by se nikdo nedozvěděl o pracích na vodíkových vyvíječích, Saových spořičích, myslím i Pootových, vše by bylo v zárodku zničeno "Kazateli", proč si myslíš, že pak vystartuji.
6)Nikdo z těch chlapů si na nic nehraje, chovají se pro ostatní stále stejně, přínosem pro forum svými příspěvky.
7) Tým můžeš považovat spíše za jádro fora, protože nebýt Týmu, mnoho lidí by už uteklo, mluvím i za sebe.
Mohl bych pokračovat dál, jen mně mrzí, že jste tu provokaci na rozhádání spolkli.
P.S.Opravdu v tom nehledejte nic negativního, pokud se budete ještě na něco chtít zeptat, velmi rád Vám odpovím přes SZ, opravdu nemáme co tajit, jen chceme klid a pohodu pro práci, nebo relax a ne se donekonečna přít s negativisty.
No a báječný a nezapomenutelný MONOLOG si dal k tomuto Akord, jak jinak: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 , dobrá práce a hlavně provokace, se záměrem očernit, poučit svobodné bytosti, získat co nejvíce informací o členech fora atd., ale pro koho ??? Když jsem napsal, aby i toto dal do svých MONOLOGU : http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=1545 , ze dne 11.5.2010, 18:41hod., tak to ne, tam má odpověď na své invektivy, z jakého postu kritizuje forum a lidi na něm, jste jako každý člen tohoto fora, buď přispívejte a bavte se a pokud vás to nebaví, čágo-belo.
Nanejvýš si matne ješte pamatuju, že tu furt nejaký trouba posílal slušné lidi pryč z fóra a magory naopak vábil. Rekl bych, že pokud by odešel ten, co jiné posílal, byl by klid také.aNONym píše:Akord ve svém manipulačním uzamčeném MONOLOGU ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 ) napsal:Poslyš Akorde, pokud máš tak neuvěřitelně krátkou paměť a už si nevybavuješ dobu, ve které jsem si změnil podpis na citované, tak to potom nekomentuj. NonÚroveň diskuse vystihují namátkou arogantní hesla typu =Neházej perly svini...= od Nona, nebo =Realisti jsou jak radioaktivita ....co zabíjí= od Iva. To prečte i školák.
Nebo aspoň přestaň bejt tak neuvěřitelně sebestředně vztahovačnej.
Pokud chceš být konkrétnější, tak klidně buď. NonAkord píše:Nanejvýš si matne ješte pamatuju, že tu furt nejaký trouba posílal slušné lidi pryč z fóra a magory naopak vábil. Rekl bych, že pokud by odešel ten, co jiné posílal, byl by klid také.aNONym píše:Akord ve svém manipulačním uzamčeném MONOLOGU ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6072#66072 ) napsal:Poslyš Akorde, pokud máš tak neuvěřitelně krátkou paměť a už si nevybavuješ dobu, ve které jsem si změnil podpis na citované, tak to potom nekomentuj. NonÚroveň diskuse vystihují namátkou arogantní hesla typu =Neházej perly svini...= od Nona, nebo =Realisti jsou jak radioaktivita ....co zabíjí= od Iva. To prečte i školák.
Nebo aspoň přestaň bejt tak neuvěřitelně sebestředně vztahovačnej.
Až se pod svou práci čitelne podepíšeš, možná zmením názor.aNONym píše:Pokud chceš být konkrétnější, tak klidně buď. Non
> Slušní lidé posílaný nějakým troubou pryč z fora:.....
> Magoři naopak vábený:.....
Doplň to Akorde, doplň. Buď tak laskav.
????????????????????? Nechápu. NonAkord píše:Až se pod svou práci čitelne podepíšeš, možná zmením názor.aNONym píše:Pokud chceš být konkrétnější, tak klidně buď. Non
> Slušní lidé posílaný nějakým troubou pryč z fora:.....
> Magoři naopak vábený:.....
Doplň to Akorde, doplň. Buď tak laskav.
Taky jsem nepochopil!aNONym píše:????????????????????? Nechápu. NonAkord píše:Až se pod svou práci čitelne podepíšeš, možná zmením názor.
poota píše:Taky jsem nepochopil!aNONym píše:????????????????????? Nechápu. NonAkord píše:Až se pod svou práci čitelne podepíšeš, možná zmením názor.
Ale s jistotou se nedá vyloučit ani to, že Akordovi třeba vadí Tvoje "patička" - v tom případě je docela možné, že se chystá prosadit demokratickou cestou cenzurování obsahu patiček za účelem jejich "ideologické nezávadnosti".
Doufám, že se mýlím, a pokud snad ne, tak že to prosadí jenom na "své" sekci - tam by mi to ani nevadilo.
Zdravím - poota
Je moc dobře, že materialisti v Duši nevěří.Iv píše:.. on přeci v nějakou Duši nevěří ..
Vidíš a teď jsi trefil hřebík na hlavičku , ano, od začátku celý jejich boj a snažení je právě v tom, zabít Duši, mysleli si, že to nevíme a ejhle, ono už to nestihnou - zvorali to, jako všechno, jen tady zůstalo vše vydrancované, zničená příroda a polovina lidstva taky. Už skončím, aby mně někdo nenapadl za ideologii- potrefená husa vždycky nejvíc kejhá.poota píše:Je moc dobře, že materialisti v Duši nevěří.Iv píše:.. on přeci v nějakou Duši nevěří ..
Jak je znám, tak by brzo přišli na to, že důležitější pro ně je snažit se zabít Duši, protože tělo dříve nebo později stejně umře samo, a dokonce bez jakéhokoli přičinění.
Zdravím - poota
Myšlení jménem jiného ti docela jde. O nás bez nás.Iv píše:Jsme v boxovně a tak se z humorem taky přidám, Akordovi vadí i má patička, ale teď jsem ji upřesnil o čtyři slova, ani to nepochopil, copak on přeci v nějakou Duši nevěří a jak vše se vším souvisí, kdyby to věděl, stal by se z něj milý a hodný člověk