Ano je to "odkazové" info, kde to hledat, na tomto vláknu jsou všechny fotografie i ostatní podrobnosti.
Tento "motor" jsem vymyslel / toto uspořádání bez rotační Fe clony / 4. 9 2009, takže po tomto datu jsou odkazy jen na tento způsob uspořádání magnetů atd.
v současnosti je motor přepracován pouze tak, že má novou středovou osu- lepší ložiska,/ poděkování JOVA
/ což je z hlediska funkce nepodstatné. jediná změna bude
ve vedení pístů, kde budou použita lineární ložiska na "vedené" tyči. To co je na fotce je !!!nedostatečné a, kroutí se to ačkoliv vedení je z průměr 6 mm hlazenky-anticoro. Stále rozmýšlím, zda-li do těch linear ložisek investovat. jediné co mě láká "to" dokončit je, abych zjistil, proč "to" nefunguje.
Až "něco" zjistím a motor skutečně nebude pracovat, tak se stanu odpůrcem MM resp. vysvětlovatelem, co jsem udělal a proč to nejde.
V poslední době sice probleskují o magnetismu "nové" úvahy, Jirkason nás zásobuje Bedinim a podobnými "teoriemi" ale tyto nikam nevedou, resp. spíše nás odvádějí od vlastních myšlenek. Je hezké se pokochat "něčím" na netu...ale to jsou samé "rádoby motory". Tak tedy, jak píšu...MM je krásná hračka pro snílky jako jsem já
....co jsem mohl mít piva za ty magnety co jsou v tom motoru zazděné...
martin11
... věřím, že se " TO " povede ......