Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Nový člen
MMS - prekyseleni organismu
Zdravim,
Jiz ctvrtym dnem uzivam MMS, dle protokolu 1000. 3 kapky aktivovane zredim spravnym jablecnym juice a vypiju. Behem dne ca po 4-5 davce a to az do vecera citim hrozne kysele zaludek az je mi skoro zle na zvraceni. Docetl jsem se, ze uzivani MMS muze zpusobovat acidozu. Jde mi o to zda nelze nejak zmirnit toto prekyseleni, zda toto prekyseleni neposkozuje nejakym zpusobem organismus. Citim se unaveny a pocitove jako na zacatku nejake nemoci - proste jako kdyz na me neco leze, o prujmu nemluve dale se projevuje nechut k jidlu a slaba psychicka podrazdenost. Je to samozrejme reakce organismu, ale nejsem si jisty co mi chce rict.
dekuji za nazory
tom
Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
Jiz ctvrtym dnem uzivam MMS, dle protokolu 1000. 3 kapky aktivovane zredim spravnym jablecnym juice a vypiju. Behem dne ca po 4-5 davce a to az do vecera citim hrozne kysele zaludek az je mi skoro zle na zvraceni. Docetl jsem se, ze uzivani MMS muze zpusobovat acidozu. Jde mi o to zda nelze nejak zmirnit toto prekyseleni, zda toto prekyseleni neposkozuje nejakym zpusobem organismus. Citim se unaveny a pocitove jako na zacatku nejake nemoci - proste jako kdyz na me neco leze, o prujmu nemluve dale se projevuje nechut k jidlu a slaba psychicka podrazdenost. Je to samozrejme reakce organismu, ale nejsem si jisty co mi chce rict.
dekuji za nazory
tom
Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Organismus ti chce nejspíš říct, že je to na něj moc. Sama beru 5 kapek (VMS) jednou denně už přes 2 měsíce a i tak to funguje. Zkoušela jsem 2x denně, ale bublalo mi v žaludku a vůbec mi z toho bylo nanic. Už při představě, že bych to měla brát 5x denně, se mi dělá špatně. Nevím, proč to bereš, ale pokud není nebezpečí z prodlení, tak je lepší zmírnit tempo. Postupně, když si organismus zvykne, můžeš navýšit počet dávek nebo kapek.
-
- Nový člen
diky za odpoved, zkousim se zbavit alergice a astmatu, kterym trpim uz radu let a zaroven jsem se chtel detoxikovat.
dle doporuceni davkovani je nutne pouzit protokol 1000 coz, je 3 kapky kazdou hodinu nejlepe 8 hodin po sobe denne.
asi je to opravdu na me dost, zvolnim tedy, otazka je vsak co ubrat intezitu nebo mnozstvi??
dekuji
tom
dle doporuceni davkovani je nutne pouzit protokol 1000 coz, je 3 kapky kazdou hodinu nejlepe 8 hodin po sobe denne.
asi je to opravdu na me dost, zvolnim tedy, otazka je vsak co ubrat intezitu nebo mnozstvi??
dekuji
tom
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Zkus vnímat, co ti tělo říká, a odstranit to, co ti nejvíc vadí. Taky můžeš použít jiné způsoby detoxikace a brát MMS jen jako doplněk. Inspirace tady najdeš dost (vlákno Zdraví). Nebo si můžeš nechat detoxikačním poradcem zjistit, co ti tvoje zdravotní problémy způsobuje. Pokud jsou to paraziti, tak na ně MMS stejně pravděpodobně nebudou samy stačit.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Funtomas, na intenzitě bych neubírala, na množství ano. Pokud ti není dobře, klidně jdi na 1 kapku nebo i půl každou hodinu po dobu 8 hodin denně.
Protokoly se postupně upravují, dle nejnověších je účinnější brát malinké dávky těch 8-10 hodin denně, než velké dávky nárazově. Při tomto dávkování většinou není potřeba brát více než 3 kapičky každou hodinu. Jen při život ohrožujících onemocněních se doporučuje navyšovat. A není známý žádný případ, kdy by někdo překročil 10 kapek za hodinu. To je spíš extrém. :-)
Protokoly se postupně upravují, dle nejnověších je účinnější brát malinké dávky těch 8-10 hodin denně, než velké dávky nárazově. Při tomto dávkování většinou není potřeba brát více než 3 kapičky každou hodinu. Jen při život ohrožujících onemocněních se doporučuje navyšovat. A není známý žádný případ, kdy by někdo překročil 10 kapek za hodinu. To je spíš extrém. :-)
-
- Nový člen
Dekuji za rady.
Chtel bych jeste pozadat o rady ohledne cisteni tlusteho streva, jater,zlucniku. V jakem poradi je vhodne tyto organy cistit?
jednitlive postupy si vyhledam.
diky
Tom
Chtel bych jeste pozadat o rady ohledne cisteni tlusteho streva, jater,zlucniku. V jakem poradi je vhodne tyto organy cistit?
jednitlive postupy si vyhledam.
diky
Tom
-
- Nový člen
MMS a ocista
Zdravim
Dle ruznych informaci na zde na diskuznim foru , jsem po prvnim tydnu uzivani MMS udelal pauzu a presel jsem na uzivani vitaminu C - kvuli "nastartovani imunity", ktery bych mel uziivat cca tyden v davkach cca 1000 mg denne. Po tydnu chci opet prejit k uzivani MMS dle protokolu 1000 na dobu dvou tydnu. Respektive MMS nahradim CDS. Dotaz je smerovan k tomuto.
Velmi bych chtel vyzkouset ocistu tlusteho streva a nasledne jater dle navodu na strankach zdravi AZ, ale nevim jak casove v kombinaci s CDS (MMS) zaradit tyto ocisty.
Dekuji Tom
Pane, MMS už má spoustu vláken takže nezakládej prosím tě nová. SDK
Dle ruznych informaci na zde na diskuznim foru , jsem po prvnim tydnu uzivani MMS udelal pauzu a presel jsem na uzivani vitaminu C - kvuli "nastartovani imunity", ktery bych mel uziivat cca tyden v davkach cca 1000 mg denne. Po tydnu chci opet prejit k uzivani MMS dle protokolu 1000 na dobu dvou tydnu. Respektive MMS nahradim CDS. Dotaz je smerovan k tomuto.
Velmi bych chtel vyzkouset ocistu tlusteho streva a nasledne jater dle navodu na strankach zdravi AZ, ale nevim jak casove v kombinaci s CDS (MMS) zaradit tyto ocisty.
Dekuji Tom
Pane, MMS už má spoustu vláken takže nezakládej prosím tě nová. SDK
-
- Nový člen
MMS - Všeobecná diskuze
Zdravim,
narazil jsem jeste pri hledani informaci o MMS i na tento zajimavy postreh, bohuzel vice informaci k tomuto jsem nesehnal, dokaze tu nekdo fundovany vysvetlit jak je to s temi kyselymi a nekyselymi bakteriemi/patogeny?
Dekuji
Tom
zde je citace:
Chlordioxid je opravdu dobrý likvidátor, ale kompletní likvidátor. Argument, že hubí pouze kyselé bakterie je též poměrně hloupý...všechny bakterie mají membránu s fosfátovymi zbytky a celkově se v těle udržuje dost přesná hodnota pH.
narazil jsem jeste pri hledani informaci o MMS i na tento zajimavy postreh, bohuzel vice informaci k tomuto jsem nesehnal, dokaze tu nekdo fundovany vysvetlit jak je to s temi kyselymi a nekyselymi bakteriemi/patogeny?
Dekuji
Tom
zde je citace:
Chlordioxid je opravdu dobrý likvidátor, ale kompletní likvidátor. Argument, že hubí pouze kyselé bakterie je též poměrně hloupý...všechny bakterie mají membránu s fosfátovymi zbytky a celkově se v těle udržuje dost přesná hodnota pH.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jako se vším, je vše poněkud jinak. Chlordioxid je skutečně velice universální bakteriocid, tedy vraždič mikroorganismů. To je nepochybné, pokud mluvíme o "sejření" například sklepa. Na straně druhé, mluvme v těle o naprosto jiných podmínkách než ve sklepě, hlavně koncentracích, době působení a o hodně komplikovanějších chemických změnách a vlivech, nemluvě o enzymatických a katalytických a jak to tam přesně funguje nemá nikdo ánunk. Například i anaerobické bakterie si dělají jak jsem zjistil pro své potřeby oxidační radikály Rozdělení na kyselé a zásadité bakterie je nesmírně povrchní a celkem nesmyslné, stejně jako rozdělení na aerobické a anaerobické. Je to otázka náhledu, ne podstaty, i když je podstatné, jaký používají cyklus přeměny cukrů. Je to jak rozdělovat obyvatele města na ženský a mužský. Něco to napoví, ale ono je to ještě pak taky třeba blonďatý, nebo tmavovlasý a mladý a starý a, a, a, a. To co tvrdí páně Humble je samozřejmě nesmysl, v momentě kdy se člověk dostane trochu k detailům, ale na straně druhé, většina lidí tomu vůbec nerozumí a pokud se jim dá "vědecké" zdůvodnění, na což jsou naučení, které zní fundovaně, je pro ně přípravek daleko "stravitelnější" mentálně a tím aj fyzicky a pokud jsou klinické výsledky dobré až vynikající, čert vzal teorii, ať je blbá jak chce. Průšvih je to naopak, ať je teorie opět blbá jak chce ale výsledky jsou k pláči, nicméně to někdo opět "fundovaný" tlačí i desítky let intenzivní propagandou.funtomas4550 píše:Zdravim, ... Chlordioxid je opravdu dobrý likvidátor, ale kompletní likvidátor. Argument, že hubí pouze kyselé bakterie je též poměrně hloupý...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
Diky Slavku za nazor.Slavek Krepelka píše: Jako se vším, je vše poněkud jinak.
Dle tveho nazoru je teorie o MMS prusvih? Ma dle tebe p.Humble anunk? Pokud se zamerime na tvrzeni p. Humbla o selektivnosti dle kyselosti, je to jen spatne napsano resp. prelozeno nebo je to naprosty nesmysl, ktery popira princip funkce MMS? Muze dle tveho nazoru vubec fungovat MMS tak jak je popsano, a nebo jsou v popisu
ucinku chyby, nesmysly? Nedokazu to sam posoudit a poprosil bych mozna i za ostatni zde na foru o tvuj nazor a pises, ze kdyz se clovek dostane k detailum zjisti, ze je neco jinak?
promin za tolik otazek, ale jsem ted trochu zmateny ohledne MMS.
tom
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Průšvih to není i když anunk nemá. Co je podstatné je, že to velice dobře u mnoha funguje a je jedno proč. Pokud to chceš mocí mermo vykoumat, naštuduj si (na doktorát)funtomas4550 píše:Slavek Krepelka píše: Jako se vším, je vše poněkud jinak.
Dle tveho nazoru je teorie o MMS prusvih? Ma dle tebe p.Humble anunk? ...
a) inorganickou a organickou chemii
b) fiziologii lidského těla
c) psychologii
d) psychiatrii
e) parasitologii
f) mikrobiologii
g) virologii
a pak budeš mít máš možná šanci, pokud neskončíš s totálně vymydlenou lebku tím, že je celé MMS vědecky nepodložená blbost. Jinak nemá cenu se v tom moc nimrat. Co udává J. humble není ani teorie, ale názor zlatokopa s technickým (mechanickým) vzděláním. Tím se ho nesnažím shazovat. To je fakt. Taky je fakt, že udělal zatraceně dobrý kus práce, má vynikající intuici, pozorovací talent a organizátorské schopnosti a je to statečný a dost chytrý chlap.
-
- Nový člen
Takze v podstate nejsou znamy presne mechanismy ucinku? Protoze tim padem nejsou ani znamy vedlejsi ucinky s ohledem na mozne poskozeni nepatogennich organismu, bunek, DNA v lidskem tele, i pri dodrzeni spravneho davkovani. Jde mi v podstate mimo jine napr. o strevni mikroforu, ktera velmi uzce souvisi prave s imunitou cloveka. Prispevky na latky, ktere se dostavaji a vznikaji v organismu pri uzivani MMS jako citraty z kyseliny citronove jsem jakz takz nasel, informace o moznem poctu snizeni cerenych krvinek take, pretezovani ledvin atd. take, ale toto povazuji jen za sekundarni projevy, jakozto podobnost standartnich vedlejsich ucinku u komercnich chemickych leku.S tim studovanim to asi neklapne - nerad bych se dostal do stavu kdy cim vic vim, tim vic vim, ze nic nevim.
Dle meho musi nekde existovat v ramci teto komunity lidi, tu na foru, clovek, ktery by byl schopen mechanismus ucinku odvodit, vydedukovat na zaklade podobnych moznosti, samozrejme by mel mit k tomu i predpoklady v ramci vzdelani a treba i podobneho vyzkumu. Preci jen je tu MMS pres 15 let.
Tom
Dle meho musi nekde existovat v ramci teto komunity lidi, tu na foru, clovek, ktery by byl schopen mechanismus ucinku odvodit, vydedukovat na zaklade podobnych moznosti, samozrejme by mel mit k tomu i predpoklady v ramci vzdelani a treba i podobneho vyzkumu. Preci jen je tu MMS pres 15 let.
Tom
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
A již 15 let ho zkoumá team lidí z celého světa. A. Kalcker na poslední přednášce říkal, že na univerzitě ve Španělsku vytvořili funkční maketu lidského žaludku a zkoumá se působení na trávící systém člověka. Atd.funtomas4550 píše:Preci jen je tu MMS pres 15 let.
Jelikož lidí, co berou MMS je už k deseti mil., myslím, že Fórum u Pramene není jediné uskupení lidí, které se tím zabývá na laické půdě.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nejsou a je to naprosto putna. Jsou však známé klinické výsledky. Podívej se třeba na bylinky. Staráš se o to, jakým mechanismem ti kmínový čaj vyžene z těla prdy, nebo si ho vzmeš pro to, že je vyžene z každého? Pokud vím, stížnosti na zbořenou střevní flóru po MMS nejsou. Buďto se to tedy neděje, nebo ano a jednoho krásného dne se to provalí. Nicméně si zkus uvědomit, že ClO2 se rozpadá na složky, které jsou tělu naprosto přirozené a navíc nezbytné, se kterými operuje pořád, takže je docela dobrá šance, že ani tělu ani užitečné symbiotické mikroflóře neubližuje, pokud se užívá rozumně. Mezi tím MMS a antibiotikama a chemo a kde co je přesně ten rozdíl, že ClO2 je naprosto jednoduchá sloučenina, která se v těle rozletí a nezanechává tělu nepřirozený popel.funtomas4550 píše:Takze v podstate nejsou znamy presne mechanismy ucinku? ...
Dobry den,
ma niekto skusenosti s liecbou choroby Myasthenia Gravis pomocou MMS ?
Dakujem.
ma niekto skusenosti s liecbou choroby Myasthenia Gravis pomocou MMS ?
Dakujem.