Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Joe Cell - konstrukce a instalace

Teoretické i praktické informace.

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Překlad....

Příspěvek od Mim »

Ještě jednou díky a nemohu se dočkat konce....Vidím, že si s tím dáváš hodně záležet. Já jsem s němčinou na čtyři mínus, takže oceňuji tvůj přínos. :lol: Ono na tom překladu fakt dost záleží. To už psal v jiné části gewo. Já jsem schopen pouze angličtinu a ruštinu. Jinak bída. :P

Však ono to půjde!!!
hulala

Příspěvek od hulala »

jo sranda to s machou, :shock: vážení, to si počtete.... http://neviditelnypes.zpravy.cz/veda-ko ... p_veda_wag

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

hulala píše:jo sranda to s machou, :shock: vážení, to si počtete.... http://neviditelnypes.zpravy.cz/veda-ko ... p_veda_wag
Tomuhle způsobu psaní se říká satira.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
jeden
Stálý člen

Re: Překlad....to Mim

Příspěvek od jeden »

No, nieco malo som zase stihol napisat do toho prekladu.Ale kedze podla toho co pises chces citat skor dam to sem hned. Opis zlozitejsich buniek som zatial preskocil a prekladal som co sa pise nizsie. Cital som tu totiž na serveri nieco o pH asi aj preto som skocil hned dalej. Zial nic o chemickom upravovani vody som sa tam nedozvedel. To, ze s prekladmi to nie je jednoznacne viem aj sam. Taktiez musim dat za pravdu, ze citat to co je iba prehnane Tranzlatorom je skor na nasranie. Kto neovlada ake take pravidla patricneho jazyka by mu tranzlator bol asi tak na dve veci. Snazim sa tam napisat tak ako to je aj ked mi to zial casto potom nesedi v kontexte. Bud som tak slaby,alebo to nepisal original nemec :-) Skor sa mi zda akoby tam niektore slova boli navyse. Ale verim,ze co som prelozil pochopi vacsina (snad aj ja) ;-) Ved som si vsimol,ze sa tu obcas objavia nejaky Brouci pytlici, alebo samozvane sede eminencie co tu len rozviria hladinu, mozno ked tak hodia nieco do placu co od niekial len stiahli a zvycajne sa aj odmlcia. Aj po poslednom vikende tu nastala akasi invazia. Som nad tym rozmyslal tak, ze ked som ja chcel ziskat nejake info o veciach co som nevedel,tak som si zadal klucove slovo do google , pamatam,ze to bolo "vodik" a objavil som tento server. Takze, keby som o tom nieco vedel,tak asi nebudem zadavat to vyhladavacie slovicko,aby som to co viem,len tak niekde s kompletnou dokumentaciou vysypal preto,ze V.E. technologie uz nemam doma kde skladovat. A ked si dotycneho clovek otukne a ziska (ak vobec) nejaku,teda aspon vyhybavu odpoved, tak sa mu rozjasni viac.
Ale neodbocil som trochu ? :-)
Idem to o chvilu aktualizovat.
Po vikende viac.

-------------------
Ked dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupak hovori co vie.Mudry vie co hovori.
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

Aha, tak na peswiki je návůdek jak odmagnetovat svary připojením pólů a poklepáním kladívkem.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: o ph....

Příspěvek od Palo »

gewo píše:Na to abych věděl jak se upravuje pH vody nebo jiného roztoku nemusím vidět Joe-cell v provozu. Tohle patří k chemii ze základní školy! Nebo se to už neučí?
Mácha uvádí do určitého ph lít ocet, pak do určitého ph sypat sodu. Soda předpokládám zvyšuje vodivost vody, tzn. zřejmě nepůjde pouze a jen o ph - zřejmě se tímto dosáhne určitá vodivost zároveň s téměř neutrálním ph... Nevím, hádám...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

prosím nehádej a študuj. Vodivost je nežádoucí vlastnost.

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

"... Voda dokáže uchovávat informace ve svých molekulárních vazbách. I když ji vyčistím, tak pořád ponese informaci o tom humuse co v ní původně byl. To bude taky ovlivňovat schopnost té vody nabíjet se Orgonem a schopnost držet."

Vyplatí se prostudovat něco o přípravě homeopatických roztoků... ;)

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
golan
Stálý člen

Příspěvek od golan »

gewo píše:
Palo píše:
gewo píše:To je nastavení pH...

S "W", odjakživa.
Sice jsem to nečetl tady na foru,ale v jednom dokumentu je podstata uvedení do provozu stejná tím že se musí dodržet v postupu oživení sever-jižní umístění jako v phantom reaktoru kde jest 20% beny9nu a 80% vody!!!

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

golan píše:
gewo píše:To je nastavení pH...

S "W", odjakživa.
Sice jsem to nečetl tady na foru,ale v jednom dokumentu je podstata uvedení do provozu stejná tím že se musí dodržet v postupu oživení sever-jižní umístění jako v phantom reaktoru kde jest 20% benzínu a 80% vody!!!
Pleteš si Joe-cell s Pantone reaktorem. Joe-cell musí být umístěna vertikálně! Kde je pak sever a jih? ;)
Prostuduj si celé fórum, ať jsi v obraze.
Naposledy upravil(a) Merlin dne stř 01 lis 2006 11:33, celkem upraveno 1 x.

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Už je to tak....

Příspěvek od Mim »

Prosím naléhavě všechny členy fóra i ty anonymní, aby si fakt toto fórum přečetli, než začnou diskutovat. Je to opravdu důležité a opak unavuje. Děkuji za pochopení. :lol: Mim

Však ono to půjde!!!
conny
Starší člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

vodivost

Příspěvek od conny »

pH vodivost se meni kdyz voda NENI upravena, tzn. pH se stanovuje na takovou hodnotu,aby pri nabijeni bunky tekl dany proud..

Pokud proud jiz pri prvnim pokusu je jaky ma byt,neni potreba vodu upravovat..

Priprava vody predtim - jak psal IV ohledne pyramidy a smerovani - to je jina vec..

Co se tyka trubek.. Ano,jsou bezesve..
Co se tyka odmagnetovani - principy rezani a svareni asi nikdo nezmeni jen tak,takze prosim udejte odkaz s navodem jak cell pripravit a odmagnetovat..

dik

Tak kdyz uz H2 je mezi nami,ted je to o urazech.. :)
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

gewo píše:
golan píše:
gewo píše:
Ten Golan nám tu docela udělal chaos a Gewo si toho nevšiml... V příspěvku od Gewa, kde je "napsal" teď vypadám jak pitomec :roll:

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

Palo píše: Ten Golan nám tu docela udělal chaos a Gewo si toho nevšiml... V příspěvku od Gewa, kde je "napsal" teď vypadám jak pitomec :roll:
Je to tak lepší? Ono mi trochu trvalo, než jsem se to s tím quotquotem naučil... :?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

gewo píše:
Palo píše: Ten Golan nám tu docela udělal chaos a Gewo si toho nevšiml... V příspěvku od Gewa, kde je "napsal" teď vypadám jak pitomec :roll:
Je to tak lepší? Ono mi trochu trvalo, než jsem se to s tím quotquotem naučil... :?
Vřelé díky dobrá vílo! :D

Odpovědět

Zpět na „Joe Cell“