Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Ahoj vespolek,
když jsem se dozvěděla od známé o MMS, pídila jsem se na internetu po informacích - nejsem si stale jista, co presne zvolit. Zkousela jsem ziskat nejake informace i prostrednictvim stranek http://www.czmms.info/, , co přesně koupit a jestli je nějaké riziko v ředění kys. citronové, ale misto rady mi prisla jen neprijemna odpoved:
Cituji:
"..pokud nemate duveru, tak nekupujte nic. za to muze vase pitoma vlada, ze mms zakazala a tak se to pry musi prodavat jako belidlo. nevim, v cr neziji. j.w."
-Na moji poznamku, ze mi odpoved rozhodne duveru nedodala a ze jsem jsem zadala o radu a te se mi nedostalo, prisla odpoved:
"nebudu vas o necem presvedcovat. informace mate a jak s nimi nalozite je na vas. j.w."
Tak z toho jsem byla opravdu hodne zklamana. Tyto stranky se tvari jako jedine posvecene autorem metody, ale z odpovedi to moc nevyplyva. Ma nekdo podobnou zkusenost?
Jeste, ze jsem narazila na toto forum.
Modrá barva je tady vyhrazena pro vpisky moderátorů, takže jsem Ti to "přebarvil" - poo.
když jsem se dozvěděla od známé o MMS, pídila jsem se na internetu po informacích - nejsem si stale jista, co presne zvolit. Zkousela jsem ziskat nejake informace i prostrednictvim stranek http://www.czmms.info/, , co přesně koupit a jestli je nějaké riziko v ředění kys. citronové, ale misto rady mi prisla jen neprijemna odpoved:
Cituji:
"..pokud nemate duveru, tak nekupujte nic. za to muze vase pitoma vlada, ze mms zakazala a tak se to pry musi prodavat jako belidlo. nevim, v cr neziji. j.w."
-Na moji poznamku, ze mi odpoved rozhodne duveru nedodala a ze jsem jsem zadala o radu a te se mi nedostalo, prisla odpoved:
"nebudu vas o necem presvedcovat. informace mate a jak s nimi nalozite je na vas. j.w."
Tak z toho jsem byla opravdu hodne zklamana. Tyto stranky se tvari jako jedine posvecene autorem metody, ale z odpovedi to moc nevyplyva. Ma nekdo podobnou zkusenost?
Jeste, ze jsem narazila na toto forum.
Modrá barva je tady vyhrazena pro vpisky moderátorů, takže jsem Ti to "přebarvil" - poo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Miiina, žádalas o informace mailem? Já bych ti je asi taky neposlala, vzhledem k tomu, že je to tady zakázané. :-) Každý se musí krýt.
Ahojte lidi chtela bych sem se vas zeptat kde zozeniem laktusove papieriky na meranie ppm ??
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Poslouchám paní Hanu Bláhovou v tomto videu z konference a ve 29.minutě asi 20 sec mluví o roztroušené skleroze ,kterou zřejmě umí zvládnout....říká ,že je to tak na rok léčba .
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Nevíte někdo telefon na Pavla Němce (palo) z Brna??
Nevíte někdo telefon na Pavla Němce (palo) z Brna??
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Žijeme v demokracii. V neustálém strachu a pod neúprosnou censurou. Psal jsem dotaz a stížnost na ministerstvo životního prostředí, ohledně řádění "práškovacích letadel" (chemtrails). Odpověď byla jako určená malému nezkušenému kojenci a zároveň viditelný znak, že někdo zjišťoval odkud je PC a kdo ho vlastní.sisa píše:Miiina, žádalas o informace mailem? Já bych ti je asi taky neposlala, vzhledem k tomu, že je to tady zakázané. :-) Každý se musí krýt.
POkud napíši komentář ve fóru k nějaké politické a podobné události zveřejněné na netu a NEZAPADÁ DO LADĚNÍ ČLÁNKU je ihned vymazán. Občan Zeman měl a má pravdu ohledně většiny novinářů a jejich kvalit.
Jaký pán, takový krám. Čím horší kolo u vozu, tím větší viditelnost a slyšitelnost (nepříjemné dění)
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor na MMS.
Vyzkoušel jsem různé kombinace (kyselina citronová nebo kyselina HCI) tobolky, roztok i inhalaci.
Protože nedůvěřuji pánům vědcům (jsou dobří i darebáci a těžko to odlišit) a protože každý člověk je jiný, mám raději svou osobní zkušenost.
Pro mne je podstatné, že za tři roky co MMS občas používám, jsem si ověřil, ŽE SKUTEČNĚ DĚLÁ DOBROU PRÁCI. Prostě funguje. Funguje i v případě, že se dávka přežene. Je z toho parádní průjem a při nevhodné inhalaci popálené plíce.
Při rozumném užívání pomůže a necítím ŽÁDNÉ nežádoucí VEDLEJŠÍ ÚČINKY.
Zastavila se rakovina, zmizely stařecké fleky na pokožce, prostata přestala dělat problémy, cukrovka je v normálu, neznám co to je angína, chřipka, rýma a podobné maličkosti. ¨
Jistě, že to není pouze MMS. Lněný olej, bylinky, vitamin C. Pomoc imunitě je nutná.
Poslední zkušenost mám při otravě plic hliníkem a bariem, které na nás denně sypou „práškovací letadla“ OSN v podobě CHEMTRAILS.
Když je hezky, jsem celý den venku. Jako nekuřák cítím na jazyku tu nahořklou divnou chuť „prachových částic“ ve vzduchu z CHEMTRAILS. Nadýchat se, znamená problém. Plíce plné hlenů, v noci jsem se dusil (hleny v dýchací trubici). Doktor dá prášky na odkašlání, a pokud ten postižený člověk zemře, tak je to jasně PRASEČÍ CHŘIPKA.
Protože mám dobrou zkušenost s inhalací MMS a shodou okolností jsem četl článeček o řádění CHEMTRAILS v Americe, kde problém zahlenění řeší inhalací MMS, šel jsem na to. Tři a tři kapky BEZ VODY. A z dálky inhalovat. Opatrně, abych nepopálil plíce. Několikrát za den, vždy čerstvou dávku. Druhý den jsem byl fit.
Domnívám se, že každý si musí najít svou cestu. Kdy, jak a v jaké koncentraci.
Dnes poprvé používám nejnovější radu p. Humbleho. 24 kapek + 24 kapek kyseliny citronové, nechat v litrové sklenici s uzávěrem 20 vteřin aktivovat. Ihned potom dolít jedním litrem vody. Aby se odstranil pro někoho nepřekonatelný zápach MMS, přidá se jedna kávová lžička jedlé sody. Zavíčkuje a protřepe. Denně vypít jeden litr roztoku MMS po pěti doušcích každou hodinu, mezi jídlem . Ne těsně před anebo těsně po jídle.
Pokusím se to táhnout týden. Denně litrovku k dokonalé očistě mé „strojovny“.
Vyzkoušel jsem různé kombinace (kyselina citronová nebo kyselina HCI) tobolky, roztok i inhalaci.
Protože nedůvěřuji pánům vědcům (jsou dobří i darebáci a těžko to odlišit) a protože každý člověk je jiný, mám raději svou osobní zkušenost.
Pro mne je podstatné, že za tři roky co MMS občas používám, jsem si ověřil, ŽE SKUTEČNĚ DĚLÁ DOBROU PRÁCI. Prostě funguje. Funguje i v případě, že se dávka přežene. Je z toho parádní průjem a při nevhodné inhalaci popálené plíce.
Při rozumném užívání pomůže a necítím ŽÁDNÉ nežádoucí VEDLEJŠÍ ÚČINKY.
Zastavila se rakovina, zmizely stařecké fleky na pokožce, prostata přestala dělat problémy, cukrovka je v normálu, neznám co to je angína, chřipka, rýma a podobné maličkosti. ¨
Jistě, že to není pouze MMS. Lněný olej, bylinky, vitamin C. Pomoc imunitě je nutná.
Poslední zkušenost mám při otravě plic hliníkem a bariem, které na nás denně sypou „práškovací letadla“ OSN v podobě CHEMTRAILS.
Když je hezky, jsem celý den venku. Jako nekuřák cítím na jazyku tu nahořklou divnou chuť „prachových částic“ ve vzduchu z CHEMTRAILS. Nadýchat se, znamená problém. Plíce plné hlenů, v noci jsem se dusil (hleny v dýchací trubici). Doktor dá prášky na odkašlání, a pokud ten postižený člověk zemře, tak je to jasně PRASEČÍ CHŘIPKA.
Protože mám dobrou zkušenost s inhalací MMS a shodou okolností jsem četl článeček o řádění CHEMTRAILS v Americe, kde problém zahlenění řeší inhalací MMS, šel jsem na to. Tři a tři kapky BEZ VODY. A z dálky inhalovat. Opatrně, abych nepopálil plíce. Několikrát za den, vždy čerstvou dávku. Druhý den jsem byl fit.
Domnívám se, že každý si musí najít svou cestu. Kdy, jak a v jaké koncentraci.
Dnes poprvé používám nejnovější radu p. Humbleho. 24 kapek + 24 kapek kyseliny citronové, nechat v litrové sklenici s uzávěrem 20 vteřin aktivovat. Ihned potom dolít jedním litrem vody. Aby se odstranil pro někoho nepřekonatelný zápach MMS, přidá se jedna kávová lžička jedlé sody. Zavíčkuje a protřepe. Denně vypít jeden litr roztoku MMS po pěti doušcích každou hodinu, mezi jídlem . Ne těsně před anebo těsně po jídle.
Pokusím se to táhnout týden. Denně litrovku k dokonalé očistě mé „strojovny“.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
Dědo Slavíku, ta jedlá soda byl omyl. Uznal to i J. Humble. Ta likviduje MMS. Děj si tam mošt. Včera jsem měřila pro jistotu, Hodnoty MMS se nemění.
-
- Zasloužilý člen
Slavek Krepelka píše: Co udává J. humble není ani teorie, ale názor zlatokopa s technickým (mechanickým) vzděláním. T....
Slávku, nemohu s tebou souhlasit. Ten jeho "názor" je podložen studiem kvanta literatury. Ten není vycucán z prstu. Její seznam by byl pěkně dlouhý. I tu svoji teorii o kyselosti těla má podloženou studiem asi 20 prací. Ta literatura, která v podstatě podporuje jeho názor, je pod tím článkem v nové knize uvedena.
Možná by bylo dobré si tu knihu i přečíst . :-)
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jak už to tak při opačných názorech bývává, tak máte pravdu oba
Humble je opravdu skutečný zlatokop ve smyslu prospektor, který čirou náhodou objevil účinek "stabilizovaného kyslíku" - dalo by se říct, že "slepé kuře našlo zrno" - a ani nevěděl, co to ten "stabilizovaný kyslík" vůbec je. Teprve dodatečně zjistil, že je to chloritan a zlepšil jeho účinek neutralizací kyselinou, což nazval "aktivací".
Až potom si začal hledat kdejaké zmínky a "dostudoval" si teorii, přičemž pochopitelně hledal všechno, co bylo "pro". Ve svých názorech na "mechanizmus působení chloritanu" postupoval metodou "průzkumu bojem", takže vlastně jenom zkoušel, "co to udělá". Taky se dost často mýlil, ale na rozdíl od vědců svoje omyly přiznával a uváděl na pravou míru - některé hned a jiné až časem. Jeho situace je navíc komplikovaná ještě tím, že je vážnou konkurencí pro farma-gangstery, kteří mají pod palcem legislativu.
Jeho hlavní problém je jak z toho mít nějaké peníze a neskončit v kriminále.
Tím se nechci sebeméně dotknout jeho zásluh co se týče objevení a popularizace MMS, ovšem současně je mi proti mysli každá snaha o "zbožštění" jeho osoby.
Zdravím - poota
Humble je opravdu skutečný zlatokop ve smyslu prospektor, který čirou náhodou objevil účinek "stabilizovaného kyslíku" - dalo by se říct, že "slepé kuře našlo zrno" - a ani nevěděl, co to ten "stabilizovaný kyslík" vůbec je. Teprve dodatečně zjistil, že je to chloritan a zlepšil jeho účinek neutralizací kyselinou, což nazval "aktivací".
Až potom si začal hledat kdejaké zmínky a "dostudoval" si teorii, přičemž pochopitelně hledal všechno, co bylo "pro". Ve svých názorech na "mechanizmus působení chloritanu" postupoval metodou "průzkumu bojem", takže vlastně jenom zkoušel, "co to udělá". Taky se dost často mýlil, ale na rozdíl od vědců svoje omyly přiznával a uváděl na pravou míru - některé hned a jiné až časem. Jeho situace je navíc komplikovaná ještě tím, že je vážnou konkurencí pro farma-gangstery, kteří mají pod palcem legislativu.
Jeho hlavní problém je jak z toho mít nějaké peníze a neskončit v kriminále.
Tím se nechci sebeméně dotknout jeho zásluh co se týče objevení a popularizace MMS, ovšem současně je mi proti mysli každá snaha o "zbožštění" jeho osoby.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš pravdu. On tam říká, že ta soda odstraní zápach, ale není to pravda. Mně to naštěstí nevadí a dnes jsem "vyzunknul" litrovku. Pokusím se to týden vydržet, CO TO UDĚLÁ.sisa píše:Dědo Slavíku, ta jedlá soda byl omyl. Uznal to i J. Humble. Ta likviduje MMS. Děj si tam mošt. Včera jsem měřila pro jistotu, Hodnoty MMS se nemění.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Dnes jsem byla opět pro výsledky v nemocnici a zodpovědně mohu prohlásit, že za poslední 3 roky jsem nejlepší krevní obraz měla při aktivaci MMS s HCL, u aktivace s kys. citronovou to bylo horší a nejhorší výsledky jsem měla , když jem MMS flákala.
-
- Zasloužilý člen
Poota, ono to tak obvykle bývá. Nejdřív máš nějakou zkušenost nebo teorii a až pak začneš studovat literaturu a hledat, co by tvoji teorii podpořilo nebo zatratilo. Které argumenty vyhrajou, tím směrem výzkum probíhá dál
Dovolím si nesouhlasit s tím, že JH hledal jenom argumenty pro. To si nikdo nemůže dovolit ,pokud jde o zdraví. Musíš zvážit i proti. A on to i v té knížce píše. Tys četl jeho knížku?
Dovolím si nesouhlasit s tím, že JH hledal jenom argumenty pro. To si nikdo nemůže dovolit ,pokud jde o zdraví. Musíš zvážit i proti. A on to i v té knížce píše. Tys četl jeho knížku?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jednu z těch prvních.
Netvrdil jsem, že nečetl i argumenty proti, jenom jsem reagoval na jeho výčet argumentů pro.
Zdravím - poota
Netvrdil jsem, že nečetl i argumenty proti, jenom jsem reagoval na jeho výčet argumentů pro.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe