Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: MMS - Všeobecná diskuze
Právě v té poslední knížce mě překvapil seznam publikací a literatury uveden vždy u nějakého tvrzení.
-
- Zasloužilý člen
Prosba o pomoc od J. Humbla.
http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2013050008
http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2013050008
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
No ja nevim, ale byl tam odkaz, pres ktery melo byt mozne klast dotazy. Stale nevim, co presne zvolit, takze ac vim, ze to chci zkusit, jeste jsem si nic nekoupila. A ja se jen zeptala, ktery konkretni produkt zakoupit a jestli je jedno kterou kys. citronovou pouziji a jestli muze byt nejaky problem v pripade spatneho redeni...... Co je na tom tak tajemneho, ze jsem dostala odpoved, po ktere jsem svuj pokus radeji odlozila....?sisa píše:Miiina, žádalas o informace mailem? Já bych ti je asi taky neposlala, vzhledem k tomu, že je to tady zakázané. :-) Každý se musí krýt.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jenže za to neviň J. Humble a spol. Za to jsou vini hradní páni, které si svobodně volíme. Na straně druhé, informace je tady na fóru hromada a není mi jasné, co Ti brání v tom, si své vědomosti doplnit a udělat si v nich pořádek sama. Ono totiž v momentě, kdy Ti někdo něco poradí a Tobě se to někdy pak nebude líbit, dojde k tomu, že budeš mít na koho ukázat prstem. O to tady ale nejde. Jde o to, aby si každý, byť i podle zkušeností druhých a přihozených informací spolu se svou intuicí a rozumem řešil své problémy sám za sebe. A neříkej, že na to nemáš čas. Je to Tvůj problém a je na Tobě ho řešit, ne na druhých a na úkor jejich času.Miiina píše: .... Co je na tom tak tajemneho, ze jsem dostala odpoved, po ktere jsem svuj pokus radeji odlozila....?
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jde o to, že farmaceutické firmy si střeží svoje zisky a mají na své straně zákony.miiina píše:... Co je na tom tak tajemneho, ze jsem dostala odpoved, po ktere jsem svuj pokus radeji odlozila....?
Podle nich se smí léčit jenom léky, které jsou jako léky schválené.
Pokud se někde vynoří něco, čím se sice dá léčit, ale je to jak účinné tak i levné a nevydělává na tom farmacie, tak se to prostě jako lék neschválí a tudíž se to ze zákona nesmí jako lék uvádět a k léčení používat.
Informace o takovém prostředku jsou potom ilegální a trestné je i jejich prodávání jako léčiva. Obchází se to potom takovým způsobem, že se to prodává jako něco jiného - třeba potravní doplněk (ale i ten musí být schválen) nebo třeba pleťová voda nebo čisticí prostředek a nebo dezinfekce.
Podívej se třeba na stránky Dědka Kořenáře, jakým způsobem je donucen informovat o svých bylinkách, když se chce vyhnout trestnímu postihu. http://www.dedekkorenar.cz/uvod.html
Třeba potom pochopíš, proč jsi dostala odpověď, která Ti nevnukla žádnou důvěru a vzbudila v Tobě dokonce podezření, že o své zákazníky nemají zájem.
Smiř se s tím ,že toho budeš muset ještě mnoho přečíst a hlavně si to srovnat v hlavě, než pochopíš, v čem to vlastně žijeme a jak složitě se tím systémem musíme prokličkovávat třeba jenom k tomu, abychom se dokázali opravdu uzdravit.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
Nekteri lide ale skutecne nemaji cas se prodirat spoustou nekdy si i odporujicich informaci. Knizku jsem nesehnala, osobni zkusenost s nekym, kdo MMS uziva take nemam.... kdyby byla nejaka poradna, byt placena, zajdu do ni. Pro konkretni radu na rozjezd, konzultaci a soucasne usporu casu. Nikdy jsem neresila svoje problemy na ukor druhych a nepotrebuji, aby mi ted nekdo neco podobneho psal.Slavek Krepelka píše: .... A neříkej, že na to nemáš čas. Je to Tvůj problém a je na Tobě ho řešit, ne na druhých a na úkor jejich času.
M.
Citace zkrácena SDK
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pokud máš jiné priority než vlastní zdraví, pak se na to dívej jako na "přírodní výběr".Miiina píše:Nekteri lide ale skutecne nemaji cas se prodirat spoustou nekdy si i odporujicich informaci.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Paní Hanka Bláhová, pan Jaroslav Zajíček, tady Palo a je jich povícero.Miiina píše: .... kdyby byla nejaka poradna, byt placena, zajdu do ni. ....
-
- Nový člen
Zdravím Vás lidičky,
pročítám to tady celé odpoledne, nicméně ne a ne se dopátrat, nebo holt nejsem tak obdařen rozumem abych to chápal ale dostal jsem se k MMS přes kamaráda. Tedy asi k MMS. Ale jak to tady pročítám, tak pomalu každý to chválí. Nevím zda to sem patří, ale prostě nevím kde se zeptat, tak jednak se omlouvám, pokud to sem nepatří ale prosím o informaci.
Já z blízkého okolí nemám pořádně koho se zeptat a tak nějak ani nedisponuji vědomostí ohledně chemie
Jak to tady vše pročítám, tak asi snad s kamarádem bereme něco jiného :-) Vy tady mluvíte o kapkách/aktivovaných tedy/ a já pomalu beru tohle dva měsíce a nepozoruji vůbec nic.
Beru po 4 hodinách /4 kapky /
Tak se prostě chci zeptat. Je vůbec to mms to, že smíchám Chloritan sodný 25% a Kyselinu HCL 3,5v %......nebo je to nesmysl a vlastně bereme něco jiného??
Asi se budete smát, ale prostě mám v tom nějakej guláš. Nebo mms je něco úplně jiného???
V tom případě ani nemám páru jak a co s čím bych měl ředit atd,..Za ochotu a radu předem děkuji a nějakého prodejce doporučit, kdyby to šlo. Ale abych to koupil už namíchané. Protože jak říkám já tomu nerozumím.
Moc děkuji za ochotu, klidně mne napište a pokud by to bylo sem nevhodné tak klidně na mail.
S pozdravem Zdenal63
pročítám to tady celé odpoledne, nicméně ne a ne se dopátrat, nebo holt nejsem tak obdařen rozumem abych to chápal ale dostal jsem se k MMS přes kamaráda. Tedy asi k MMS. Ale jak to tady pročítám, tak pomalu každý to chválí. Nevím zda to sem patří, ale prostě nevím kde se zeptat, tak jednak se omlouvám, pokud to sem nepatří ale prosím o informaci.
Já z blízkého okolí nemám pořádně koho se zeptat a tak nějak ani nedisponuji vědomostí ohledně chemie
Jak to tady vše pročítám, tak asi snad s kamarádem bereme něco jiného :-) Vy tady mluvíte o kapkách/aktivovaných tedy/ a já pomalu beru tohle dva měsíce a nepozoruji vůbec nic.
Beru po 4 hodinách /4 kapky /
Tak se prostě chci zeptat. Je vůbec to mms to, že smíchám Chloritan sodný 25% a Kyselinu HCL 3,5v %......nebo je to nesmysl a vlastně bereme něco jiného??
Asi se budete smát, ale prostě mám v tom nějakej guláš. Nebo mms je něco úplně jiného???
V tom případě ani nemám páru jak a co s čím bych měl ředit atd,..Za ochotu a radu předem děkuji a nějakého prodejce doporučit, kdyby to šlo. Ale abych to koupil už namíchané. Protože jak říkám já tomu nerozumím.
Moc děkuji za ochotu, klidně mne napište a pokud by to bylo sem nevhodné tak klidně na mail.
S pozdravem Zdenal63
-
- Nový člen
Lidičky prosím Vás, dejte mne informaci, nevím kde se pořádně zeptat.......já pořád něco pročítám a jsem z toho tumpachovej . O MMS jsem se dozvěděl od kamaráda. Ten mne poradil že ho bere taky. Pak ukázal co má. Tak jsem to koupil taky.Je to Chloritan sodný 25% a Kyselina HCL 33,5% a tohle se spolu smíchá.
No nevím zda je to to pravé MMS a tak bych se chtěl zeptat, jelikož u mne se nic neděje a to beru 4 aktivované kapky každé 4 hodiny už dva měsíce. A nic :-(
Prosím poradíte?? Popřípadě kde už koupím namíchané to pracé MMS? Moc děkuji za informaci.
No nevím zda je to to pravé MMS a tak bych se chtěl zeptat, jelikož u mne se nic neděje a to beru 4 aktivované kapky každé 4 hodiny už dva měsíce. A nic :-(
Prosím poradíte?? Popřípadě kde už koupím namíchané to pracé MMS? Moc děkuji za informaci.
-
- Nový člen
Zdravím Vás ,
poradili by jste mi s jednou věcí ? Dostal jsem tablety Betain HCl tablety s pepsinem . Je to stejné jako ty kapky ( chloritan sodný , který se aktivuje kyselinou citronovou ) ? Nikde na stránkách o mms nemůžu najít nic o tabletách . Děkuji za odpověd
poradili by jste mi s jednou věcí ? Dostal jsem tablety Betain HCl tablety s pepsinem . Je to stejné jako ty kapky ( chloritan sodný , který se aktivuje kyselinou citronovou ) ? Nikde na stránkách o mms nemůžu najít nic o tabletách . Děkuji za odpověd
-
- Zasloužilý člen
Zdenal63, bereš MMS1, ale špatně dávkuješ. Cloritan sodný můžeš aktivovat 50% kyselinou citrónovou poměrem 1:1 nebo HCL nebo hydrogensíranem.....Začínáš brát po jedné kapičce každou hodinu 8xdenně, když nebudeš mít žádnou nežádoucí reakci jako je zvracení, průjem, nevolnost, navýšíš o jednu kapku, opět bereš několik dní a když budeš v pohodě, budeš brát 3 kapičky po hodině 8x denně. Pokud nemáš život ohrožující nemoc, toto dávkování stačí.
Ale kdyby jsi se podíval na You Tube, jsou tam mraky videí s návodem, jak se to dělá, bere atd. A na oficiál. stránkách
http://www.czmms.info/ máš veškeré informace taky.
Ale kdyby jsi se podíval na You Tube, jsou tam mraky videí s návodem, jak se to dělá, bere atd. A na oficiál. stránkách
http://www.czmms.info/ máš veškeré informace taky.
-
- Zasloužilý člen
Betain a pepsin jsou trávící enzymy, ne MMS. K aktivaci MMS můžeš použít HCL, ale tekutou. Betain je HCL v tabletách.Honza19991991 píše:Zdravím Vás ,
poradili by jste mi s jednou věcí ? Dostal jsem tablety Betain HCl tablety s pepsinem....
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To je sice pravda, nicméné Palo ten betainHCl pouívá na aktivaci chloritanu už pár let a krásně to pracuje. On se ten betain v bachorku vodou zapitý pěkně rozpouští a pomalu chloritan aktivuje. Asi vlákno VMS.sisa píše: .... Betain a pepsin jsou trávící enzymy, ne MMS. K aktivaci MMS můžeš použít HCL, ale tekutou. Betain je HCL v tabletách.
Jak je to s čištěním lahví?
Zdravím,
když namíchávám MMS, musím vždy kyselinu citronovou a samotný chloritan lít do suchých a čistých flaštiček?
Protože vzhledem k tomu jak mají malý otvor tak je nemůžu nijak vyčistit, pouze vypláchnout vodou.
Jinak samotný roztok MMS, jakou má trvanlivost? Můžu si ho namíchat a pak si ho odkapávat do vody třeba celý den?
Nebo si pokaždé musím udělat nový?
Díky.
když namíchávám MMS, musím vždy kyselinu citronovou a samotný chloritan lít do suchých a čistých flaštiček?
Protože vzhledem k tomu jak mají malý otvor tak je nemůžu nijak vyčistit, pouze vypláchnout vodou.
Jinak samotný roztok MMS, jakou má trvanlivost? Můžu si ho namíchat a pak si ho odkapávat do vody třeba celý den?
Nebo si pokaždé musím udělat nový?
Díky.