Nazdar Jardo, rozsyp nad tím bedynku hřebiků. Pokud to nebude kovový, nemáš se nad čím potit. Pokud to kovový bude, zakopat hloubš a nad to zakopat dobrej kus železa, třeba kus starýho traktoru, brány, něco členitýho a celkem masivního. Jinak doporučuju, pokud ta možnost je, pověsit na smrk. Nahoře po stromech se nikdo nikdy nedívá, jestli je to tedy vhodný pro daný účel. Třeba do ručně upletenýho jestřábího hnízda. Potom máš starost akorát s ornitilogama, když kroužkují. Jenže ti hledaj hnízda spíš podle toho, kam lítaj starý když krměj. Psí bouda nad pokladem taky dost lidí odradí.jarda ovčák píše:A co grafit???? A co hloubka??? Jakou to vezme max hloubku??? Potřebuju něco schovat....![]()
A co demijon se šnapsem????
Na to rypadlo s hydraulikou Ti poslouží odpouštěcí šroubek jako je automobilových brzdách na prasátku, nebo na kalipru. Stejně je mi to ale divný. Ještě jsem se nesetkal s hydraulikou, která by si držela tlak. To je v podstatě nemožné. Tlak můžou držet pružné hadice, nebo pár bublin vzduchu, ale ne třeba hydralucké trubičky, které na to mají příliš malý objem. Jseš si jistý, že parkuješ nakladač, tu lopatu, opřenou o zem, a nenecháváš ji viset na hydraulice? Asi ne, ale optat jsem se musel.
Ahoj, Slávek.